Ζει η βασιλισσα Μαρινα ? Ζει και βασιλευει και το βαρδαρη κυριευει!!
Η μολυβδοσφραγιδα που ειχε βαλει το τρελο αγορι στο μουνακι της αφαιρεθηκε μεσα σε πανηγυρικο κλιμα και πεταχτηκε στην πυρα !Η Μαρινα μετα την μικρη απουσια λογω σφραγισματος του σπιτιου της επανηλθε δριμυτερη.
Την επισκεφτηκα προσφατα και...με ελιωσε.Με εκανε να ξεχασω και το ονομα μου.Την απολαυσα με ολες τις αισθησεις μου.Το κοριτσι δεν παιζεται.Εχει ξεφυγει.Οι κοπελες της δουλειας αυτης κατατασσονται σε διαφορες κατηγοριες.Σε μετριες,καλες,πολυ καλες κλπ.Η Μαρινα(παντα κατα την προσωπικη μου αποψη)δεν κατατασεται σε καμια απο αυτες τις κατηγοριες.Ειναι μια κατηγορια απο μονη της!!!Στην κορυφη της κλιμακας. (Εκει οπου ανηκει και η Εφη.Μη ξεχνιομαστε).
Καθε φορα που επιλεγω να επισκεφτω την Μαρινα σκεφτομαι οτι αν κι αυτη η φορα ειναι ιδια με την προηγουμενη,τοτε θα ειμαι υπερευχαριστημενος.Ποτε ομως δεν ειναι η ιδια.Εχει καταλαβει κι αυτη οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.Καθε φορα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.Ισως γιατι πλεον με ξερει,δεν θελει να πλητω ή να βαριεμαι και με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμαω.Καθε επισκεψη και μια καινουργια εκπληξη.Καθε επισκεψη και κατι διαφορετικο.Και παντα δινει τον καλυτερο της εαυτο για να φυγω ευχαριστημενος και κατεθουσιασμενος.
Αυτο θα πει περιποιηση αλα Μαρινα!
Μαρινα να εισαι παντα καλα.Σ ευχαριστω.Σ ευχαριστω.Σ ευχαριστω.
Δεν θα γραψω περισσοτερα.Ηδη εγραψα πολλα.Να μην σας κουραζω παλι αλλα και να μην παρεξηγουμαι.
Μονο να σας ενημερωσω οτι εχει αλλαξει η χρεωση.35 ευρω ειναι πλεον.Sorry που χαλαω την πιατσα αλλα εμενα δεν με πειραξε.Χαλαλι της.Τουλαχιστον αυτη τα χρηματα που της δινουμε τα σεβεται και τα τιμαει στο επακρο.
Επισης δεν εχει αλλαξει το ωραριο της.Ευτυχως για του θαυμαστες της αλλα δυστυχως γι αυτην,η Μαρινα εξ ακολουθει να δουλευει(σαν σκλαβα) καθημερινα απο το πρωϊ μεχρι τις 21:00.