Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
...και κρατηστε και λιγο δυναμεις για το βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
παιδια απο αγγελιοφορο 25ΧΡΟΝΗ ναζιάρα Ελληνίδα με πλούσιο στήθος ξανθιά και καμπύλες σας περιμένει στον χώρο της

πηγε κανεις?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω περιμενω την κυπρια Αφρουλα;παντωσ καιρο λειπει,διακοπεσ μαλλον. >:(

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Mετα απο αρκετο καιρο εγινε η επιστροφη στις μπουρδελοκαταστασεις.Η τσαρκα εγινε μαζι με τον συναγωνιστη nikos2sex. :rockon:

15-16/8  Ωρες  23.10 – 00.15

Βαρδαρης

Ολα στην Προμηθεως κλειστα εκτος απο το 4 οπου ηταν η psychoTζενη.Μετρια εμφανιση 1.60,πεσμενος κωλος και βυζια.Την βλεπουν οι πελατες φευγουν ολοι οποτε τρεχει η Τζενη κλεινει την πορτα και μου ορμηξε.Με καταγκαυλωσε μ’ αυτα που μου εκανε κ με τραβαγε στο δωματιο. :2funny: :rockon:Η τσατσα ειχε χασει την μπαλα και προσπαθουσε να την ηρεμησει.40 ευρω....Αν ηταν 30 μπορει και να ειχα μπει γιατι μου ειχε φτασει στα αυτια,αλλα παλιοτερα σχολια για τη συγκεκριμενη κοπελα με ειχαν απογοητευσει.

Τανταλου.

Αλουμινατο. – Μαυρη κοπελα μετριας εμφανισης 1.70,σχετικα μικρο βυζι αλλα απο οτι την εκοψα πρεπει να εχει πολυ σφιχτο κωλο.Στα θετικα οτι ξεκιναγε απο 30 ευρω και ειχε με 40 για περισσοτερο χρονο και μαλακιες.

Ερος-  30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Μακρυα.

Απεναντι. – Μελαχροινη κοπελα 30+ βγαλμενη απο ταινια τρομου. 1.65 Πολυ ασπρη και κοκκαλιαρα.Περιεργα πεσμενα βυζια και αναλογος κωλος. 40 ευρω!!!!!!  Θα μας τρελανουν μου φαινεται  :birdman: :birdman: :birdman:

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Μαυρη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ 1.75 .Η γυναικεια εκδοση του 50 cent.Βγηκε στο σαλονι και κατι μονολογουσε.Την εχω πετυχει και στο Μαρινοσπιτο παλιοτερα.30 ευρω αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ με τπτ .

Σαπφους.

Aνορθογραφο – Η Σαντρα η 2η –κατα σειρα εμφανισης στα ρδελα-1.65 Μετρια μαπα αλλα πολυ ωραιο σωμα και κωλος.40 ευρω.Παλιοτερη καταθεση αγγιξε την μετριοτητα.

Απεναντι . – Καινουργια (απ’ οτι ειπε η τσατσα) μαυρη κοπελα.1.70 Πολυ καλο κομματι με ωραιο σωμα,καλο βυζι και κωλαρακι,40 ευρω ομως.Θα εμπαινα αλλα παρα πολλα για να ρισκαρω.

5 -  Η Υβετ 1.65  Ξανθο γκομενακι απο Ουγγαρια.Λεπτη,πολυ ωραιο σωμα,μικρο βυζι και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει τοσες φορες και με εχει ξενερωσει ολες,αλλα δεν ξερω οταν βγαινει στο σαλονι με τρελαινει.Σημερα μου εκανε κατι ματιες και κατι κολπα.Γμτ.Εκει λοιπον που μου ειχε ριξει ολες τις αντιστασεις και ημουν ετοιμος να μπω πεταγεται η τσατσα και κανει 40 ευρω!!!.οποτε λεω με τπτ και φυγαμε.Να προσθεσω πως πλεον ανεβαινει και απο πανω στα 40 ευρω,κατι που μαλλον θα με κανει να ξανακαταθεσω καποια φορα. :headbang: :headbang: :headbang:

Φιξ και περιχωρα

Κατεχακη – Ξανθο μπαζο αλογο σαν γερμανιδα.1.75 Το ΜΠΑΖΟ,πεσμενος κωλος βυζια και ξενερωτη οταν βγηκε στο σαλονι.Την εχω πετυχει και στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου 30 ευρω!!! :headbang: :headbang: :idiot: :uglystupid:  Η τσατσα ειπε πως η Λαουρα θα επιστρεψει.

Κωλετη -  Καστανη κοπελα,1.70 σχετικα γλυκια μαπα,λεπτο ωραιο σωμα,μετριο βυζι και κωλος.Καπως ειχε μια απογοητευση στη μαπα και δεν με τραβηξε.Παντως πρωτη φορα τη βλεπω.40 ευρω.

Κοροβαγκου-26ης  Κλειστα...

Kεφαληνιας - 35+ γκομενα με μεγαλο σχετικα και πεσμενο βυζι,πεσμενος κωλος κλπ.Δουλευε συνηθως βραδυα στο 26ης 52.Απο 40 ξεκιναει.Ακουγεται πως ειναι καλη στο δωματιο απλα η εμφανιση της εδν με τραβαει με τπτ για καταθεση.

La femme – Ξανθια κοπελα 1.65 μικρη σε ηλικα και με ψαρωμενο-αθωο υφος,σαν να φοβαται ενα πραγμα.Μετρια εμφανιση αλλα σχετικα καλο βυζι,μετριος κωλος 40 ευρω.

Ερος 16 -  Η Αναστασια.Πολυ καλη εμφανιση αλλα γενικα ξενερωτη μαπα.Η τσατσα υποσχοταν πολλα αλλα με αυτα που εχουν γραφτει κατα καιρους για την Αναστασια δεν δοκιμασα.40 ευρω

Ανδ.Γεωρ.4 – Δεν πηγαμε LOOOOOL  :2funny: :2funny: αλλα λογικα θα ηταν η Μαρια.

Γενικα πολυ πεσμενα τα πραγματα και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ  :birdman: :jerking:για πολυ χαμηλης ποιοτητας γυναικες.Απ’ οτι καταλαβατε δεν κατεθεσα καμια φορα κατι που συμβαινει για πρωτη φορα στα χρονικα..

ΥΓ.Καμια δεν φορουσε μποτες η κατι σχετικο. :headbang:

ΥΓ.2 Αυριο θα εκστρατευσουμε παλι με niko2sex και πιθανως Τετσυο προς αναζητηση σωστης πορνης για καταθεση.Δηλωστε συμμετοχες για αυριανη τσαρκα. :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Βραδυνη θα παμε παλι,γυρω στις 11 απ' οτι το κοβω.Καλα θα ηταν και μεσημερι αλλα πολυ ζεστη ρε γμτ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
επίσκεψη μόνο στην κεφαλληνίας
μια θεία μπάζο με απλό στα 40 κ 50 κ πανω τα έξτρα
ΕΛΕΟΣ!!!!!

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
και εγω αυτο παρατηρησα στον βαρδαρη πολυ μαυρες ρε
αλλα δεν ξερω αποφευγω γιατι οσες φορες πηγα με μαυρη απογοητευση ...

και το αναπαντητο μου ερωτημα !
βαρδαρη τοσα κινεζικα μαγιαζια , καμια πουτανα ασιατικης προελευσης δεν θα δουμε ποτε ρε παιδια !?????!!!!??!??!!
αμα εχετε καμια πληροφορια ενημερωστε !

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
φίλε όσο οι κινέζοι κάνουν χρυσέσ δουλιές δεν θα δούμε καμια  κοπελα ασιατικης καταγωγης. μπράβο ρε φίλε blastbeat208. πολύ καλή η αναφορά σου.....

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε ευχαριστα νεα :smitten: :smitten: :smitten: Μαλλον πηγεσ κωλεττη ε? :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
θυμαται κανενας συναγωνιστης μια ξανθια γερμανιδα νομιζω,που δουλευε προμηθεωσ κ σαπφους (τελευταιο σπιτι)??ηταν ξανθο milf νταρντανα με βυζαρες μεσ την καυλα...οταν την γαμουσες αναστεναζε...που χαθηκε αυτη βρε παιδια??ειχα παει απειρες φορες σε αυτην για καταθεση...νομιζω την λεγανε ευα??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
niko2sex επρεπε αυτη την κινεζουλα χθες να τη σταματησουμε τελικα :2funny: :2funny:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχασα να πω οτι πηγα χθεσ το βραδυ κωλεττη,ειπα να δοκιμασω την καινουργια Σαρα.Αρκετα μελαχρινη,αδυνατουλα,ελληνικα δεν μιλαει,πολυ λιγο;καλουτσικη η Σαρα,δεν βιαζεται,καλη περιποιηση,αλλα δεν ειναι κατι που θελω...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Θελει κανεις να παμε τωρα τσαρκα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Για καποιον που ρωτησε τι ρολο παιζει αυτη που σε χουφτωνει κ κωλοτριβεται πανω σου, δηλ  η γνωστη τρελοτζενη (τερμα κατω στη προμηθεως)μακρια απο αυτην οσο μπορειτε, μεχρι που μπορει να φυγεται χωρισ να τελειωσετε ειναι καθαρη .....τανα στο δωματια πολυ ψυχρη και πολυ σπαστικια ετσι για να γλυτωσουμε κανενα φιλαρακι να πεταξει τα λεφτα του

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε humax παραλιγο να την παθω χθες.Αν ηταν 30 ευρω θα ειχα μπει δηλαδη.Με καυλωσε τοσο πολυ η καριολα στο σαλονι που αν δεν ηταν το 40αρι και καποια αρνητικα σχολια θα ειχα μπει.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Χθες κατέθεσα στο La Femme , πρώτη φορά στο εν λόγω studio (Ανδρέου Γεωργείου). Η κοπέλα μια ξανθιά μικρή σε ηλικία ωραίο βυζί-κώλος , μέτρια φάτσα αλλά είπα να δοκιμάσω. Παίρνω το απλό πρόγραμμα των 40 και δίνω 50ρικο , η τσατσά ήθελε να το κρατήσει ολόκληρο για να μου κάνει η κοπέλα extra περιποίηση αλλά δεν είχα όρεξη να πετάξω λεφτά σε μια γυναίκα με την οποία πήγαινα πρώτη φορά και δεν ήξερα αν θα έμενα ικανοποιημένος.

Μέτρια πίπα , μέτριο γαμήσι. Οταν της ζήτησα να έρθω απο πίσω αρνήθηκε επικαλώντας τη γνωστή διακαιολογία της μεγάλης πούτσας...

Συμπέρασμα : Προς αποφυγήν. Μπορεί ο χώρος να είναι απο τους καλύτερους αλλά αμα η γυναίκα δεν είναι καλή τι να το κάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom