Σημερα προστεθηκε στην παρεα και συναγωνιστης baster2 και λιγο αργοτερα ακολουθησε και ο nikos2sex
17-18/8 Ωρες 23.00 – 01.30
Βαρδαρης
Προμηθεως
4 – Η psycho μετριοτατη Τζενη 40 ευρω. :S :S
Το μπλε με το ηχητικο οπου ηταν η κατασπρη μελαχροινη.Μετριοτατη και παντα ξενερωτη.40 ευρω !!!!
Στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου ηταν αλλη μια over 30 τελικα οχι μιλφ στα 40 ευρω δυστυχως
:-.Ξανθια με μετριο βυζι και σκατα κωλο.
Τανταλου.
Αλουμινατο. – Μαυρη κοπελα,φατσα σαν τον ντρογμπα σχετικα καλο βυζι και καλος κωλος.Γενικα αδιαφορη.Απο 30 ξεκιναγε και ανεβαινε αναλογα
Ερος- 30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Με τπτ...
Απεναντι. – Μελαχροινη κοπελα 30+ βγαλμενη απο ταινια τρομου. 1.65 Πολυ ασπρη και κοκκαλιαρα.Περιεργα πεσμενα βυζια και αναλογος κωλος. 40 ευρω!!!!!! Θα μας τρελανουν μου φαινεται
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Μαυρη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ 1.75 .Η γυναικεια εκδοση του 50 cent.Βγηκε στο σαλονι και κατι μονολογουσε.Την εχω πετυχει και στο Μαρινοσπιτο παλιοτερα.30 ευρω αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ με τπτ .
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Εντοπιστηλε milf.Πανω απο 35 με καλα στοιχει πανω της.Σημερα μου φανηκε πως ειναι πολυ καλη τελικα αλλα βγηκε πολυ ξενερωτη στο σαλονι οποτε δεν με τραβηξε
.Αν εβγαινε ετσι προστυχη οπως χθες θα εμπαινα.
Απεναντι . –Η Λιλα. Καινουργια μαυρη κοπελα.1.70 Πολυ καλο κομματι με ωραιο σωμα,καλο βυζι και σφιχτη κωλαρα,40 ευρω ομως .Εδω εγινε και η καταθεση δικια μου και του baster2.Βεβαια ειπαμε στην γκομενα να παει πρωτα στον μπαστερ μηπως και εχουμε καμια περιπετεια οπως χθες στην Κωλετη και περιμενει τζαμπα.
Ερχεται η Λιλα στο δωματιο και ηταν ολο αποριες.Αν εχω γαμησει ξανα μαυρη,αν μου αρεσουν οι μαυρες κλπ.Μου τον επαιξε λιγο και μου εβαλε καποτα.Αρχισε τσιμπουκι της πλακας και μετα της ειπα να ερθει απο πανω.Τον επαιρνε παρα πολυ αργα και κοιταζε γυρω-γυρω.Μετα τη στηνω στα 4 οπου χουφτωνα την απιστευτη κωλαρα και παλι δεν εβγαλε μιλια.Την γαμησα λιγο δυνατα προς το τελος και μου κανει «Πιο σιγα ποναει το στομαχι μου» FUCK.Tελειως απειρη γκομενα στο θεμα.Η τσατσα υποσχοταν πως κανει και ισπανικο η κοπελα αλλα κλασσικα ψεματα.Γενικα ενα ρδελο οπου δεν εχω περασει ποτε καλα.
5 - Η Υβετ 1.65 Ξανθο γκομενακι απο Ουγγαρια.Λεπτη,πολυ ωραιο σωμα,μικρο βυζι και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει τοσες φορες και με εχει ξενερωσει ολες.40 ευρω
Φιξ και περιχωρα
Κατεχακη – Δεν πηγαμε
Κωλετη - Η Σαρα (η 2η) Καστανοξανθη κοπελα,1.70 σχετικα γλυκια μαπα,λεπτο ωραιο σωμα,μετριο βυζι και καλος κωλος.40 ευρω Σημερα φορουσε μαυρα εσωρουχα που την εκαναν πολυ γκομεναρα.Δεν μπηκα παρολο που καπως ψηνομουν γιατι μαλλον θα ειχαμε επαναληψη των χθεσινων.
Κοροβαγκου – Η Αννα Μαρια.40 ευρω.Βγηκε στο σαλονι φορωντας γυαλια σαν καθηγητρια ενα πραγμα.Αυτο που λεγαμε και με τον συναγωνιστη baster2 ειναι πως ενω βγαζει μια καυλα γενικα δεν ειναι καλη στο δωματιο.
26ης-Ανδρ.Γεωργ.4 Κλειστα...
Kεφαληνιας - Δεν μπηκα αλλα μπηκε ο μπαστερ
La femme – Δεν πηγαμε αλλα θα ηταν κλασσικα η baby face ξενερωτη ξανθια .
Ερος 16 - Η Αναστασια?40 ευρω
Νικηφ.Ουρανου - Η Στελλα 1.65,καπως εχει φτιαξει αρκετα.Ωραιο βυζι και κωλος.Σημερα χαμογελουσε και σου εδινε την εντυπωση πως θα ειναι καλη.Παλια καταθεση στον Βαρδαρη με ειχε ξενερωσει τελειως.Απο 40 ευρω ξεκιναει και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σ' αυτο το στουντιο η κοπελα.Μπορει καποια φορα να καταθεσω.Να συμπληρωσω πως το μεγαλο προγραμμα με τζακουζι κλπ ειναι 120 ευρω και διαρκει 30 λεπτα.
Αυριο μπορει να παω μια γρηγορη απο Βαρδαρη το πρωι να δουμε και τις αλλες γκομενες.Τπτ σιγουρο ομως.
ΥΓ1.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ !!!
ΥΓ2.Εχω τα τηλεφωνα απο ολα τα στουντιο εκτος Κεφαληνιας.Αν θελετε καποιο στειλτε πμ.