Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι
λοιπον!!!μακρυα απο την ξανθια στο la femme!πηγα προχθες!εντελως ξενερωτο γαμησι,δν καθεται στα 4 λογω μεγεθους και γενικα ειναι πολυ μετρια σε ολα!

Η γνωστη Σαρα απο βαρδαρη που ειναι??ξερει κανεις τιποτα?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι
λοιπον!!!μακρυα απο την ξανθια στο la femme!πηγα προχθες!εντελως ξενερωτο γαμησι,δν καθεται στα 4 λογω μεγεθους και γενικα ειναι πολυ μετρια σε ολα!

Η γνωστη Σαρα απο βαρδαρη που ειναι??ξερει κανεις τιποτα?

Συμφωνώ! Την είχα πάρει παλιά αλλού και μου είπε τα ίδια. Άσε που το μουνί της είναι κολυμπήθρα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καλύτερα σταθερά και σίγουρα! :knockinb:

TOP 3 για εμένα
1.ΑΦΡΟΔΙΤΗ :bigdick:
2.ΕΦΗ :rockon:
3.ΜΑΡΙΝΑ :smitten:

Μου αρέσουν τα φρου φρου και τα αρώματα (ακριβά στούντιο κτλ.) αλλά ξέρω ότι άμα πάω στην Κωλέτη θα γαμήσω καλά. :dancing:

ΥΓ: Δεν έχω πάρει την Σάρα γιατί πήγα εκεί την είδα και δεν με πολύ ενθουσίασε από φάτσα, ήταν και πολύ αδύνατη αλλά σίγουρα θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή. :think:

Και εγω μια απο τα ιδια απλα θα τα εβαζα ετσι

1) Εφη και Αφροδιτη
2) Μαρινα
3) Ισως η Αννα Μαρια η Ισπανιδα διπλα απο Μυλο

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
και εγω εκει ειμαι
1) αφροδιτη the τσυπρια
2) μαρινα
3) εφη

βεβεα αμα κανει λιγο καλη εκπαιδευση η σαρα απο κωλετη παιζει να παρει την 3η θεση  :rockon: :rockon:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
πιστεύω ότι οι 3 πρώτες θέσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες,κάτι σαν το ελληνικό πρωτάθλημα.επαναλαμβάνομαι,άλλα μέ θλίβει το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρετε η κρίστι από ΚΌΡοβανγκου.δεν την έχετε δοκιμάσει ή δεν σας εντυπωσίασε;εγώ για να πω πάντως την αμαρτία μου δεν εχω δοκιμάσει ακόμη την μαρίαννα κυρίως λόγω ωραρίου.ακόμη στο αλουμινατο δουλεύει;και πρωινα πάντα;

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
πιστεύω ότι οι 3 πρώτες θέσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες,κάτι σαν το ελληνικό πρωτάθλημα.επαναλαμβάνομαι,άλλα μέ θλίβει το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρετε η κρίστι από ΚΌΡοβανγκου.δεν την έχετε δοκιμάσει ή δεν σας εντυπωσίασε;εγώ για να πω πάντως την αμαρτία μου δεν εχω δοκιμάσει ακόμη την μαρίαννα κυρίως λόγω ωραρίου.ακόμη στο αλουμινατο δουλεύει;και πρωινα πάντα;

φετος παντος για ελληνικο πρωταθλημα αλλαζουν τα πραγματα  :rockon: :rockon: :rockon:

εγω οχι δεν εχω δοκιμασει κριστι

αν αναφερεσαι στην μαρινα ειναι διπλα απο το αλουμινατο πρωινα παντα μεχρι τις 8-9 περιπου !

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.125
Πόντοι
2.356
Απο εφη κανενα νεο μηπως εχουμε παιδες γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι αρχηγος

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η εφη επεστρεψε κ δουλευε πρωινη βαρδια το σαββατο που περασα απο κωλεττη,ισιωσε και το μαλλι

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:Έχει δίκιο ο φίλος η Κρίστη είναι αλάνι και πολύ καλό παιδί.  :rockon: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που πήγε να μου βάλει το προφυλακτικό με το στόμα. :new_shocked: Γυρνάω και την λέω ‘μήπως ξέχασες κάτι?’. Και μου λέει ‘’στο στόμα το έχω το προφυλακτικό, μη φοβάσαι εγώ δεν κάνω γυμνά τσιμπούκια!’’ :dancing: :bounce-glasses:

Και όταν τελειώσαμε μου είπε πως ποτέ στην ζωή της δεν έχει κάνει γυμνό τσιμπούκι αλλά ούτε γλειφομούνι και ήταν γεμάτη περηφάνια για αυτό!!!  :new_shocked:Και εγώ φυσικά δεν το άντεξα... έπαθα εγκεφαλικό!!! Είναι απλά θεά!!!  :rockon:Την πάω με χίλια!!!  :cool2:Αλλά μην ζητάς πολλά από την Κρίστι με 40 ευρώ!!! Έχει τα προγράμματα της που ξεπερνούν μερικά τα 100 ευρώ (να φανταστείς κάνει μέχρι και αυταρχικό πρόγραμμα). :bottom:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ηρθε η σειρα μου...? :2funny: :2funny: :2funny: 1)Αφρουλα :smitten:(κυπρια);2)Εφη;3)Μαρινα(καιρο δεν πηγα);4)Σουζανα... αν θελετε υπαρχει συνεχεια :2funny: :2funny: :2funny:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:think:Σουζάννα ? θύμισε μου φίλε...θα έχει γούστο να μην την ξέρω και την έχεις βάλεις σχετικά και σε καλή θέση φίλε... περιμένω άμεση ενημέρωση.  :dancing:Τώρα που το θυμήθηκα το μικρό το Ρωσάκι από την Αγία Πετρούπολη (που δούλευε στην Κωλέτη όταν η Έφη ήταν στην Πολωνία) πως το λέγανε και που χάθηκε. :helpplea: Πιστεύω ότι έκανε τσιμπούκι για σεμινάρια. Ξέρετε αυτό το ρουφικτό το στριφογιριστό το χειμαρόδης.  :bigdick:Είχε και επιρροές από deep throat Heather. Ήταν και γλύκα με πολύ ωραίο βυζάκι. :smitten:
Πρέπει να κάνουμε ένα project με τις 10 καλύτερες (top10). Αλλά να βάζεται και διευθύνσεις...μην χαθούμε... :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σημερα προστεθηκε στην παρεα και συναγωνιστης baster2 και λιγο αργοτερα ακολουθησε και ο nikos2sex   

17-18/8  Ωρες  23.00 – 01.30

Βαρδαρης

Προμηθεως

4 – Η psycho μετριοτατη Τζενη 40 ευρω. :S :S

Το μπλε με το ηχητικο οπου ηταν η κατασπρη μελαχροινη.Μετριοτατη και παντα ξενερωτη.40 ευρω !!!!

Στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου ηταν αλλη μια over 30 τελικα οχι μιλφ στα 40 ευρω δυστυχως  :huh: :huh: :-.Ξανθια  με μετριο βυζι και σκατα κωλο.

Τανταλου.

Αλουμινατο. – Μαυρη κοπελα,φατσα σαν τον ντρογμπα σχετικα καλο βυζι και καλος κωλος.Γενικα αδιαφορη.Απο 30 ξεκιναγε και ανεβαινε αναλογα

Ερος-  30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Με τπτ...

Απεναντι. – Μελαχροινη κοπελα 30+ βγαλμενη απο ταινια τρομου. 1.65 Πολυ ασπρη και κοκκαλιαρα.Περιεργα πεσμενα βυζια και αναλογος κωλος. 40 ευρω!!!!!!  Θα μας τρελανουν μου φαινεται 

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Μαυρη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ 1.75 .Η γυναικεια εκδοση του 50 cent.Βγηκε στο σαλονι και κατι μονολογουσε.Την εχω πετυχει και στο Μαρινοσπιτο παλιοτερα.30 ευρω αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ με τπτ .

Σαπφους.

Aνορθογραφο - Εντοπιστηλε milf.Πανω απο 35 με καλα στοιχει πανω της.Σημερα μου φανηκε πως ειναι πολυ καλη τελικα αλλα βγηκε πολυ ξενερωτη στο σαλονι οποτε δεν με τραβηξε  :birdman: :birdman: :birdman:.Αν εβγαινε ετσι προστυχη οπως χθες θα εμπαινα.

Απεναντι . –Η Λιλα. Καινουργια μαυρη κοπελα.1.70 Πολυ καλο κομματι με ωραιο σωμα,καλο βυζι και σφιχτη κωλαρα,40 ευρω ομως .Εδω εγινε και η καταθεση δικια μου και του baster2.Βεβαια ειπαμε στην γκομενα να παει πρωτα στον μπαστερ μηπως και εχουμε καμια περιπετεια οπως χθες στην Κωλετη και περιμενει τζαμπα.
Ερχεται η Λιλα στο δωματιο και ηταν ολο αποριες.Αν εχω γαμησει ξανα μαυρη,αν μου αρεσουν οι μαυρες κλπ.Μου τον επαιξε λιγο και μου εβαλε καποτα.Αρχισε τσιμπουκι της πλακας και μετα της ειπα να ερθει απο πανω.Τον επαιρνε παρα πολυ αργα και  κοιταζε γυρω-γυρω.Μετα τη στηνω στα 4 οπου χουφτωνα την απιστευτη κωλαρα και παλι δεν εβγαλε μιλια.Την γαμησα λιγο δυνατα προς το τελος και μου κανει «Πιο σιγα ποναει το στομαχι μου» FUCK.Tελειως απειρη γκομενα στο θεμα.Η τσατσα υποσχοταν πως κανει και ισπανικο η κοπελα αλλα κλασσικα ψεματα.Γενικα ενα ρδελο οπου δεν εχω περασει ποτε καλα. :headbang: :headbang:

5 -  Η Υβετ 1.65  Ξανθο γκομενακι απο Ουγγαρια.Λεπτη,πολυ ωραιο σωμα,μικρο βυζι και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει τοσες φορες και με εχει ξενερωσει ολες.40 ευρω

Φιξ και περιχωρα

Κατεχακη – Δεν πηγαμε

Κωλετη - Η Σαρα (η 2η)  Καστανοξανθη κοπελα,1.70 σχετικα γλυκια μαπα,λεπτο ωραιο σωμα,μετριο βυζι και καλος κωλος.40 ευρω Σημερα φορουσε μαυρα εσωρουχα που την εκαναν πολυ γκομεναρα.Δεν μπηκα παρολο που καπως ψηνομουν γιατι μαλλον θα ειχαμε επαναληψη των χθεσινων. :2funny: :2funny: :2funny:

Κοροβαγκου – Η Αννα Μαρια.40 ευρω.Βγηκε στο σαλονι φορωντας γυαλια σαν καθηγητρια ενα πραγμα.Αυτο που λεγαμε και με τον συναγωνιστη baster2 ειναι πως ενω βγαζει μια καυλα γενικα δεν ειναι καλη στο δωματιο.

26ης-Ανδρ.Γεωργ.4  Κλειστα...

Kεφαληνιας - Δεν μπηκα αλλα μπηκε ο μπαστερ

La femme – Δεν πηγαμε αλλα θα ηταν κλασσικα η baby face ξενερωτη ξανθια .

Ερος 16 -  Η Αναστασια?40 ευρω 

Νικηφ.Ουρανου - Η Στελλα 1.65,καπως εχει φτιαξει αρκετα.Ωραιο βυζι και κωλος.Σημερα χαμογελουσε και σου εδινε την εντυπωση πως θα ειναι καλη.Παλια καταθεση στον Βαρδαρη με ειχε ξενερωσει τελειως.Απο 40 ευρω ξεκιναει και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σ' αυτο το στουντιο η κοπελα.Μπορει καποια φορα να καταθεσω.Να συμπληρωσω πως το μεγαλο προγραμμα με τζακουζι κλπ ειναι 120 ευρω και διαρκει 30 λεπτα.

Αυριο μπορει να παω μια γρηγορη απο Βαρδαρη το πρωι να δουμε και τις αλλες γκομενες.Τπτ σιγουρο ομως.

ΥΓ1.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ !!!

ΥΓ2.Εχω τα τηλεφωνα απο ολα τα στουντιο εκτος Κεφαληνιας.Αν θελετε καποιο στειλτε πμ.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
συναδελγοι!!!!!αναζητω τη Σαρα επειγοντως!!ευχαριστω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια ρουμανα που δουλευει Προμηθεωσ 19 στο βαρδαρη(λιγο κρυα ειναι).Δυο ειναι εκει μια Μαιρουλα(πολυ καλη)και η Σουζανα(1.70 περιπου,καστανο μαλλι,αδυνατουλα)>>Salonika27

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ομαδικες τσαρκες βλεπω και μου αρεσει
γερω ντου παντος κανατε αυγουστιατικα στα ρδελα.
ε ρε η χαρα του ελευθερου πουλιου!

αυτο το la fame παει καρφη για το ποιο μπαζομπουρδελο.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Να συμπληρωσω τον συναδερφο Blastbeat208 οτι στο κεφαλληνιας ηταν η Δωρα,30αρα milf.την ειχα παρει παλαιοτερα στο la femme και ηταν περιποιητικη (σωμα πολυ ωραιο,φατσα μετρια).
Για οσους συναδελφους ενδιαφερονται η Εφη θα ειναι σημερα βραδυ!
ρε παιδια αυτην την Αννα - Μαρια (Κοροβαγκου) την εχετε παρει??Ενω οταν βγαινει με @βλωνει στο δωματιο πολυ μαπα!2 φορες την πηρα και μαπα το καρπουζι παρολα αυτα κα8ε φορα που τη βλεπω 8ελω να καταθεσω!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.125
Πόντοι
2.356
εχεις δικιο baster2 μαπα το καρπουζι με την αννα μαρια εξω ειναι καβλα και μεσα κομοδινο, καποτε οταν ειχε ερθει θαναι 4/5 χρονια ηταν πολυ καλη αλλα μετα πονηρεψε

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
ενδιαφερεται κανεις για τσαρκα σημερα?

greeklove27