Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ομαδικες τσαρκες βλεπω και μου αρεσει
γερω ντου παντος κανατε αυγουστιατικα στα ρδελα.
ε ρε η χαρα του ελευθερου πουλιου!

αυτο το la fame παει καρφη για το ποιο μπαζομπουρδελο.

Nαι ηταν γαματα και πανω απ' ολα γιατι αρχισαμε και συναντιομαστε ατομα απο το φορουμ.Δυστυχως τα 40αρια μας γαμουσαν την ψυχολογια.
Οσο για το la femme γαμησε τα.Χωρος που θυμιζει γερμανικο ρδελο αλλα απο κοπελες και εξυπηρετηση σκατα.

Βασικα λεγαμε και με τα παιδια να το ψησουμε για Βουλγαρια,καλυτερα ειναι εκει αντι να δινουμε εδω τα 40αρια ας γαμαμε μια ωρα με τα ιδια λεφτα.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σημερα προστεθηκε στην παρεα και συναγωνιστης baster2 και λιγο αργοτερα ακολουθησε και ο nikos2sex     

17-18/8  Ωρες  23.00 – 01.30

Βαρδαρης

Προμηθεως

4 – Η psycho μετριοτατη Τζενη 40 ευρω. :S :S

Ερος-  30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Με τπτ...

Σαπφους.

Aνορθογραφο - Εντοπιστηλε milf.Πανω απο 35 με καλα στοιχει πανω της.Σημερα μου φανηκε πως ειναι πολυ καλη τελικα αλλα βγηκε πολυ ξενερωτη στο σαλονι οποτε δεν με τραβηξε  :birdman: :birdman: :birdman:.Αν εβγαινε ετσι προστυχη οπως χθες θα εμπαινα.

Είμανε κι εγώ τις ίδιες ώρες στην περιοχή και νομίζω ότι σας πέτυχα έξω από το Τζενομάγαζο στην προμηθέως. Ήμουνα ο τεράστιος με την πορτοκαλί μπλούζα και το κοντό παντελόνι που μόλις άκουσα ότι μέσα ήταν ''αυτή που πιάνει παπάρια'' έφυγα χωρίς να μπω τελικά και σας άκουσα να λέτε ότι ήταν η Τζένη (αν είσασταν εσείς δηλαδή!)

Τεσπα, εγώ θα κατέθετα στη στέλλα που ξαναβρέθηκε στο ανορθώγραφο! Η κοπέλα είναι ΑΣΤΕΡΙ, αλλά δε μπήκα γιατί την είδα λίγο ξενερωμένη! Θα την περάσω σουβλάκι όμως ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Εξόρυξη λευκού χρυσού έκανα στο νταρντανοειδές του έρως έναντι αλουμινάτου. Καλή πίπα και ωραίο στήσιμο στην πισωκόλα! Άξια! Δεν το μετάνιωσα.

Σήμερα το απόγευμα έφαγα τη Μαρίνα που με πήρε τα μυαλά. Στο απέναντι πάρκινγκ ήταν μια λιωμένη γυφτοπούλα που προσπαθούσε να με ψήσει για κατάθεση! Ήμαρτον! Heroin is so passe!!! Την έχει πάρει κανείς? Ρωτάω καθαρά από περιέργεια!

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Είμανε κι εγώ τις ίδιες ώρες στην περιοχή και νομίζω ότι σας πέτυχα έξω από το Τζενομάγαζο στην προμηθέως. Ήμουνα ο τεράστιος με την πορτοκαλί μπλούζα και το κοντό παντελόνι που μόλις άκουσα ότι μέσα ήταν ''αυτή που πιάνει παπάρια'' έφυγα χωρίς να μπω τελικά και σας άκουσα να λέτε ότι ήταν η Τζένη (αν είσασταν εσείς δηλαδή!)

Τεσπα, εγώ θα κατέθετα στη στέλλα που ξαναβρέθηκε στο ανορθώγραφο! Η κοπέλα είναι ΑΣΤΕΡΙ, αλλά δε μπήκα γιατί την είδα λίγο ξενερωμένη! Θα την περάσω σουβλάκι όμως ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Εξόρυξη λευκού χρυσού έκανα στο νταρντανοειδές του έρως έναντι αλουμινάτου. Καλή πίπα και ωραίο στήσιμο στην πισωκόλα! Άξια! Δεν το μετάνιωσα.

Σήμερα το απόγευμα έφαγα τη Μαρίνα που με πήρε τα μυαλά. Στο απέναντι πάρκινγκ ήταν μια λιωμένη γυφτοπούλα που προσπαθούσε να με ψήσει για κατάθεση! Ήμαρτον! Heroin is so passe!!! Την έχει πάρει κανείς? Ρωτάω καθαρά από περιέργεια!

Ω ναι εμεις ειμασταν!Ο Blastbeat208 αρχισε και καλα τις ερωτησεις για να τον περιεργαστει η Τζενη!! :dancing:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!!!!!! Ναι σε θυμαμαι και λεω απο μεσα μου "καποιος απο το φορουμ θα ειναι" .Εμεις ημασταν εκεινη τη στιγμη.LOL
Γιατι δεν εστειλες πμ για τσαρκα???

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε σεις δε παμε ολοι μαζι μια μερα για τσαρκες κ μπριζολες? :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Χεχε ναι πρεπει μια μερα να κανουμε μια συναντηση των μελων γενικη οπου θα περιλαμβανει τσαρκα - καταθεση και μετα(και πριν)  ποτιδι...

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συνάντηση τσάρκα γαμήσι μάσα και ποτάκι για χώνεψη. Πρέπει να κάνουμε ένα union που κατά καιρούς θα οργανώνουμε και sex trips. Βουλγαρία κτλ. :rockon:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Ρε παιδες αυτη η οδος κεφαλληνιας που λετε που ειναι;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!!!!!! Ναι σε θυμαμαι και λεω απο μεσα μου "καποιος απο το φορουμ θα ειναι" .Εμεις ημασταν εκεινη τη στιγμη.LOL
Γιατι δεν εστειλες πμ για τσαρκα???

Καλά το ψιλιάστηκα ότι είσαστε από το σαιτ αλλά με φάνηκε μαλακία να ρωτήσω! Έκανα πολύ έκτακτη τσάρκα. Συνήθως δεν χτυπάω τόσο αργά, αλλά ήμουνα Βουλγαρία διακοπές (Βάρνα μεριά) και μόλις είχα επιστρέψει μετά από 10 ώρες ταξίδι! Έπρεπε να καταθέσω. Δεν είχα τσεκάρει το σαιτ για 2 βδομάδες! Εκεί που ήμουνα το γαμίσι της μίας ώρας (που δεν ήτανε 1 ώρα) έκανε 100€, οπότε δεν έξιζε. Για να γαμήσεις φτηνά στη ''χρυσή αμμουδιά'' πρέπει να έχεις γνωρημίες που εγώ δεν είχα οπότε ... βαρδαράκος και πάλι βαρδαράκος!!!

Για την ''Στέλλα την δεύτερη'', την πορνοσταρ (σύμφωνα με τον λευτεράκι από το ξεΚωλέτη, έχει παίξει παλιότερα σε τσόντα), στη Νικηφόρου Ουρανού συμφωνούμε απόλυτα. Με κακογάμησε παλιότερα οπότε ... delete! Δε νομίζω ότι θα στρώσει.

'Οσο για τη ''Στέλλα την πρώτη'' που επανεθεάθει βράδυ στο ανορθώγραφο, το μάτι σου έκοψε σωστά! Είναι αστέρι! Πάρτην και θα με θυμηθείς σε λέω!

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συνάντηση τσάρκα γαμήσι μάσα και ποτάκι για χώνεψη. Πρέπει να κάνουμε ένα union που κατά καιρούς θα οργανώνουμε και sex trips. Βουλγαρία κτλ. :rockon:

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αρκει να παμε ΜΟΝΟΝ εκει που εχει αξιολογα κοριτσια... 2-3 που ανεφεραν οι συναδελφοι δηλαδη. στις μετριες δεν κανω καταθεσεις ποτε...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Χεχε ναι πρεπει μια μερα να κανουμε μια συναντηση των μελων γενικη οπου θα περιλαμβανει τσαρκα - καταθεση και μετα(και πριν)  ποτιδι...

Θα νιώσω λίγο περίεργα βέβαια, μιας και κάνω πάντα μόνος τσάρκα! Κανένας από τον κύκλο μου δεν ξέρει ότι μπουρδελίζω! Μια φορά μόνο τσαρκάρισα με τον κολλητό μου (ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!) για να γαμήσει αυτός. Έβλεπε ότι με χαιρετούσαν και με πιάναν κουβέντα οι τσατσάδες και οι κοπέλες και απορούσε οπότε του είπα ότι ... το κάνουν σε όλους αυτό για να νιώσουν οικεία!!! Τι να του πω? ότι σε λίγο το τρίστρατο θα το ονομάσουν, πλατεία τρελού αγοριού???

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ομαδικη τσαρκα συντομα
με π.μ παντα
το προβλημα σε εμας τους μη ελευθερους ειναι το καμουφλαζ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
η ωρα κοινος

και η ηλικιες
δηλαδη ενας 19χρονος με εναν 26ρι δεν παιζει
οπως και ενας 26ρις με εναν πενηνταρι παλι δεν παιζει

οποτε πρεπει να βρουμε και εκει φορομουλα

και σε αυτο που λεει το τρελο αγορι ως μοναχικος ρεπορτερ θα συμφωνισω γιατι το μπουρδελιζιν δεν παυει να ειναι ενα προσωπικο δεδομενο του καθενος που θελει πανω απο ολα εχεμυθια και σοβαροτητα!

κατα τα αλλα σαν τον μουνι δεν εχει ;) :grin:

g45cm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα τα παιδια . εχτες πρωι  επιστροφη στην πολη μας. γιατι τοση παραπληροφορηση ? πηγα αλουμινατο και μια παρταλοτσατσα απαντα στην ερωτηση που ειναι η σαρα , οτι εφυγε. που ειναι η αφροδιτη? εφυγε. παω κωλλετη παλι τα ιδια. απλα εδω ειναι επιστημονικα  τα πραγματα. που ειναι η σαρα ? εδω. βλεπω αλλη και λεω πλακα μου κανεις? που ειναι η αφροδιτη η ψηλη μουναρα που ειναι η πιο ομορφη που γαμησα και μετρια μεσα? εχουμε αλλη μου λεει. πλακα κανουμε? που ειναι η αναστασια? εφυγε. μα τι γινεται ? παω απο μυλο. βλεπω ξαφνικα οτι ανοιξε το ερως 16. εχω καλες αναμνησεις και μπαινω μεσα. βλεπω αναστασια και ακουω τσατσα. απο εβδομαδα εδω η σαρα η σουπερ και η μοντελα αφροδιτη. σκεφτομαι καλα. τι εγινε ? μετακινηση πουτανων? δεν γινεται να βρισκω αυτη που θελω , εκει που θελω και οταν θελω? εφυγα

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Υστερα απο ολιγοημερες διακοπες στην μακρινη και εξωτικη Χαλκιδικη (στο πρωτο μπουτι) επιστρεφω στην βαση μου και στο site.
Tι βλεπουν τα μπιρμπιλωτα και τσακιρικα ματακια μου ? Ιστορικες στιγμες για το φορουμ και τα μελη του.Συναντησεις και τσαρκες παρεα !!

Και η αποδειξη οτι τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται :

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Επιτρεψτε μου να γυρισω λιγες μερες πισω και να κανω ενα μικρο σχολιο.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει τις ανακοινωσεις που εχουν τοιχοκοληθει σε διαφορα σημεια στους δρομους γυρω απο το city gate.Πηρε το ματι μου σημερα το απογευμα μια με τον τιτλο "οχι στους οικους ανοχης".Με λιγα λογια καλει τους κατοικους της περιοχης να διαμαρτυρηθουν στο δημο για τους οικους ανοχης στην περιοχη και για αυτους που προκειται να ανοιξουν καταληγοντας οτι δεν πρεπει η περιοχη  να γινει ο νεος βαρδαρης της θεσσαλονικης.Η πλακα ειναι οτι ο συντακτης του κειμενου δεν ειχε το θαρρος να βαλει το ονομα του,την υπογραφη
του η τελοσπαντων την ομαδα ανθρωπων που εκπροσωπει.Μιλωντας με καποιο κατοικο της περιοχης μου ειπε πως ηδη ετοιμαζονται κινητοποιησεις κατα των μπουρδελων της περιοχης με σκοπο την αφυπνιση των δημοτικων αρχων της πολης... :idiot:(ειπα να του προτεινω να μπει στα αιτηματα η μειωση των τιμων στα σπιτια  της πολης αλλα τελικα το κρατησα για τον ευατο μου :2funny:)
Galder ο κατοικος της περιοχης που μιλησες μαζι του,σου ειπε μηπως για ποιον λογο δεν θελουν τους οικους ανοχης στην περιοχη τους? Γιατι νομιζω οτι οταν απαιτεις κατι ή οταν ζητας κατι και με τετοιο τροπο πρεπει να το αιτιολογεις κιολας. Ειπε ? Θα ειχε πολυ ενδιαφερον η αποψη του.
Οσο για την ανωνυμια του συντακτη της ανακοινωσης.Νομιζω ειναι δικαιολογημενη και καλα εκανε.Τοσα γινονται...καταλαβαινετε τι εννοω.
Εκεινο ομως που για μενα ειναι κατακριτεο  ειναι το οτι κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους.Γιατι πιστευω οτι ο πραγματικος λογος που δεν θελουν τους οικους ανοχης στην περιοχη τους ειναι ο κοινωνικος ρατσισμος και οι προκαταληψεις για τους οικους ανοχης,τις ιεροδουλες και αυτους που τις επισκεπτονται...Γνωμη μου.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
87518741ye2.jpg

Να και η περιβοητη ανακοινωση!
Εγω θεωρω οτι ειναι απο μονη της τοσο γελοια που δεν χρειαζεται να κανω καποιο αλλο σχολιο.Την βαζω μονο για λογους ενημερωσης.Για οσους δεν την εχουν δει.
Παρακαλω πολυ μην αρχιστε τα μπινελικια !!! Συγκρατηθειτε(οσο μπορειτε).Δειξτε ανωτερωτητα !!!

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
87518741ye2.jpg

Να και η περιβοητη ανακοινωση!
Εγω θεωρω οτι ειναι απο μονη της τοσο γελοια που δεν χρειαζεται να κανω καποιο αλλο σχολιο.Την βαζω μονο για λογους ενημερωσης.Για οσους δεν την εχουν δει.
Παρακαλω πολυ μην αρχιστε τα μπινελικια !!! Συγκρατηθειτε(οσο μπορειτε).Δειξτε ανωτερωτητα !!!
Αυτά είναι καλά νέα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ανοίγουν άλλα 2 μπουρδέλα!
Είμαστε σε καλό δρόμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom