Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν θα πας κατ' εσυέχουν τελειώσει εδώ και καιρό!
Δεν θα πας κατ' εσυέχουν τελειώσει εδώ και καιρό!
Αυτες ειναι αναφορες! μπραβο ρε καρντασι... παντα τετοια.. για την ιωαννα κανα νεο ειχαμεΒραδυνή Τσαρκα μαζί με: Alladalla
Travestolagnos - Διοργανωτής!
Ανδρ.19: Ελένη. Ουκρανικό μωρό με μαύρο καρέ μαλλάκι γύρω στα 30+! Nεα άφιξη!
Είχε και λιγο καμπύλες ,πάντως βυζι μέτριο!
Ανδρ.38: Άννα. Ελληνίδα και καλά .Μαύρο μακρύ μαλλί ,μαυριδερη επιδερμίδα με piercing στον αφαλο και βυζαρες που αν αφεθούν ελεύθερες θα έχουμε θέματα! Νεανικό το μωρό ! Νέα άφιξη κι αυτό! Α! 50 το κω λαρακι!
Ανδρ.34: Λαρα. Το πιπινακι με το φοβερό ! κωλαρακι!
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Κοκκινομαλα από την Μολδαβία! Βγήκε με λιτές τις ζαρτιερες και ο Λάγνος!
Ανδρ.24: Μιρέλα. Το μοντελισιο κορμί που στην φάτσα Βανδη-ζει!
Ανδρ.16: Τζάστιν. Το ξανθο ολλανδικό μιλφ με φοβερή ΚΩΛΑΡΑ!
Ανδρ.50: Πάολα. Το γνωστό ξανθό ελληνικό μωρό με νευρική ανορεξία δουλεύει!
Ή τσατσά μόλις φευγαμε είπε πάλι την μαλάκια της " Μουγκα- Στρουνγκα"
Ανδρ. 52: Έλενα. Το φοβερό μιλφ της Ρουμανίας με τα πράσινα μάτια! Φορούσε και το μαύρο σετ εσωρούχων και ήταν!
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Αν ήμουν πάλι μόνος θα είχα υποκύψει! ....
Villa prive: Βέρα. Γερμανικό μιλφ που πιστεύω ότι βγάζει καλα Γούστα μεσα!
Studio lux Νικ1α: Αλινα. Ουκρανικό μιλφ γύρω στα 30 με αγορέ μαλλι προς το ξανθο χωρίς βυζι αλλά με αρτσουμπαλο κώλο! κι αυτή νέα άφιξη! νομίζω πως την έχω δει σε κάποιο κωλομπαρο ,μπορεί να κάνω και λάθος!
Νικ.8: Κορίνα. Το κοντοπουτανο με το κόκκινο καρέ μαλλάκι!
Red diamond: Αλεξάνδρα. Από την Ρουμανία ! Μπορείς να πεις εντύπωσιακη παρουσία αλλά από ότι ακούω μέσα δεν λέει και πολλά!
Red light: Μισέλ. Από την Ισπανία το μωρό βγήκε με το μαυρο μποτικο που της κάλυπτε όλο το πόδι!
Κοντοπουτανο το μωρό που στον Λαγνο του θύμισε μια συμμαθήτρια!
Villa erotika: Σαμάνθα. Ευχάριστο το μωρό στο σαλοναρισμα αλλά όπως είπε και ο Alladalla χοντρομπουτου είναι! Από έξω ήταν ένας Μπακαγιοκος με μουσια ,μακρύ μαλλί και ντυσιμο αστα να πανε σαν τον Ναυαγό της ταινίας ηταν , που μετά τον είδα και στα στενά του Βαρδάρη!
Νικ.26: Αλινα. Τα ξανθό ρουμανικό μωρο ,δεν το είδαμε γιατί βογκαγε για κάνα 10 λεπτό το μωρο!
Ήταν και ή τσατσά με τα γυαλιά και το άσπρο μακρύ μαλλί που την είδε ο λάγνος και μου λέει "σαν αποτυχημένη τρανς είναι"
Νικ.28: Έμμα. Τα βυζια έτοιμα να ξεχυθούν!
Μινώταυρου 14: Άννα. Το γυφτορουμανακι με τα έξω ,μόλις είχε βγει από το μπανακι της! Έχει και έναν ναργιλέ στο σαλόνι για τους μερακλήδες!
Venus angels: Αθήνα. Νταρντανομωρο βγήκε με τις φορά παρτίδα! :o
Ο λάγνος φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας!
Πέτρου ερημίτη 1: Αντζελλα. Το ξανθό ουκρανικό μωρό 19 χρ. Μόνο ουκρανικά βλέπω να ξέρει οπότε αν μπούμε θα έχουμε θέματα συννενόησης . φοβερή ΚΩΛΑΡΑ αλλά βυζακια ανύπαρκτα!
Πέτρου Ερημίτη 2: Σαμάνθα. Ξανθιά με μαλλί μέχρι τον ώμο ,βυζαρες φοβερές αλλά στην φάτσα την είδα κάπως σπασμένη λίγο ,γύρω στα 40 και ο κωλος ήταν κάπως πεσμένος! Παίζει να φάει δοκιμασμα κάποια άλλη μέρα!
Las vegas: Χριστίνα. Ρουμάνα με τα γυαλακια!
Las vegas: Ελένη. Ζακυνθινια ή austin taylor της Ελλάδος!
Las vegas: Φλωριτα. Νo comment!
Φρίξου 13: Γωγώ. Με μπότες και πολύ μουτρωμενη! >
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Ή ξανθιά προμιλφ από την Βουλγαρία που είναι καλή μέσα!
Φρίξου 14: Σαμπρίνα. Ελληνοβραζιλιανα μαυριδερό σώμα με ΚΩΛΑΡΑ με ελαφριά κυτταριτιδα και καλουτσικα ! Για άγρια πράματα είναι το μωρό έτσι όπως το κόβω ,καμία μέρα που θα πιω λιγάκι θα πάω να τις τα ρίξω!
Φρίξου 15: Τάνια. Βαριέται να περπατήσει πλέον! Φορούσε όμως κάτι ροζ σετάκια που τόνιζαν την χοντροκωλαρα της!
Τρίδυμο Νο1: Βαλεντίνα. ρε αυτό ομορφυνε λιγάκι!
Τρίδυμο Νο2: Τάνια.Για τζιλφοκαταστασεις!
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα. Το ρουμανοκομοδινακι με τα τονισμένα και το μαλλί ίσιο με χωριστρα στην μέση!
Godiva: Λουίζα. Τσεχικό μωρό με μαύρο μακρύ μαλλί με μοντέλε σωματακι! Και γλυκιά φατσουλα!
Καθώς φευγαμε έπεφταν οι πρώτες ψιχαλες της Γκαντεμοσαυρας!
Υ.γ.: 1η Συνάντηση: 17/11/2014.........10η Συναντηση: 23/10/2015!
Μετά Τιμής από τον Μετρ της Τσάρκας!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!
[size=60pt]ΚΟΛΑΦΟΣ[/size]
Red light: Μισέλ. Από την Ισπανία το μωρό βγήκε με το μαυρο μποτικο που της κάλυπτε όλο το πόδι!
Φρίξου 13: Γωγώ. Με μπότες και πολύ μουτρωμενη! >
ααααααα ετσι που λεεεεεεεεεες!!!Αααα ρε μικρος που ειναι ο κοσμος.......
μολις γυρησα απο την βολτα μου που πηγα να δω την αννα την βυζαρου στο 38 που εγραψε ο μπουχος
ανταυτου να μην πω τι βρηκα....
καμια σχεση μια τζουλια χωρις βυζι πλακα κ κωλαρου.την ξερω απο παλια κ σε αλλα μαγαζια!!
Δεν πειραζη το θεμα μας δεν ειναι εκει.....
Αφου ειδα κ απο ειδα λεω δεν πεταγεσε στην σαμανθα στο ερημητη 2 να γραψεις κ καμια κρητικη εδω...
Να μην λενε κ τα παιδια οτι μονο σχολιαζω....
Λοιπον παω,μπενω η σαμανθα στο δωματιο κ τσουπ να την βγενει.
Ηρθε πολυ κοντα αυτη την φορα απο προχθες που την ειδα γιατι ειχε κ κοσμο.....
Ερχεται κοντα με χαιρεταει κ μαγκες μπορει απο ονοματα να εχω αλτσχαιμερ......
ΑΛΛΑ φατσες κ ειδικα τα δεν τα ξεχνω ευκολα!!
την κοπελα την εχω παρει εκτος θεσσαλονικης......οποτε κριτικη θα γραψω κ κριμα που δεν θα ειναι καλη!!
Κακη για μενα τουλαχιστον!!
Η κοπελα εχει φοβερ βυζι ειναι απο τα καλυτερα που εχω πιασει ποτε μου κ απο κορμι καλο
ΑΛΛΑ ειναι ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε.........
Μπες, πιασε το βυζι μου,γκαυλωσε γιατι ειμαι ομορφη κ το ξερω,ελα να σε παρω πιπα,
ξαπλωσε,πες μου πως θελεις να με γαμησεις, καιιιιιι τελος...........
Οποιος προσπαθησει να κανει εστω λιγο σοσιαλ μαζι της η της ζητησει κατι το παραπανω εχασε!!!
Και οταν λεω κατι παραπανω(δες που φτασαμε να λεμε τα παραπανω)εννοω γλωσσοφ. δαχτυλα. κ να προσπαθησεις να την κανεις εσυ κουμαντο γενικα με αυτα που σε αρεσουνε!!
Αυτα λοιπον μπορει να μην μπηκα σημερα αλλα κρητικη εργαψα
Εστω κ αν δεν ειναι σημερινη..........
Κ απορουσα ρε γαμωτο τι παραξενη κρητικη ειναι αυτη που αγραψε ο φιλος randomstayros....
ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ???? Eτσι ειναι τα στανταρακια ρε φιλε θα μας τρελανεις???
Μουνι δεν λεω αλλα συγνωμη που θα γινω προκλητικος......
Αιιιι παρατα μας ρε φιλε
Σορρυ παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που εχω αυτην την συμπεριφορα στο φορουμ......
Ο λογος ειναι οτι αν δεν την ηξερα μολις που θα εχανα ενα 30αρι στα σκουπιδια επιδη μερικοι εδω
ειναι η πρωτη φορα που πανε με τετιο μουνι στην ζωη τους....
του γαργαλουσε κ τις μπαλες
αυτο βρηκες να γραψεις ρε φιλε
ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ................Σωωωωωωπα ρε φιλε τι μας λες!!!???
τακη μπουκα την ξερεις κ εσυ.............
ΣωστοοοοοοοοςςΑααα ρε μικρος που ειναι ο κοσμος.......
μολις γυρησα απο την βολτα μου που πηγα να δω την αννα την βυζαρου στο 38 που εγραψε ο μπουχος
καμια σχεση μια τζουλια χωρις βυζι πλακα κ κωλαρου.την ξερω απο παλια κ σε αλλα μαγαζια!!
Αφου ειδα κ απο ειδα λεω δεν πεταγεσε στην σαμανθα στο ερημητη 2 να γραψεις κ καμια κρητικη εδω...
την κοπελα την εχω παρει εκτος θεσσαλονικης......οποτε κριτικη θα γραψω κ κριμα που δεν θα ειναι καλη!!
Η κοπελα εχει φοβερ βυζι ειναι απο τα καλυτερα που εχω πιασει ποτε μου κ απο κορμι καλο
Μπες, πιασε το βυζι μου,γκαυλωσε γιατι ειμαι ομορφη κ το ξερω,ελα να σε παρω πιπα,
Οποιος προσπαθησει να κανει εστω λιγο σοσιαλ μαζι της η της ζητησει κατι το παραπανω εχασε!!!
Και οταν λεω κατι παραπανω(δες που φτασαμε να λεμε τα παραπανω)εννοω γλωσσοφ. δαχτυλα. κ να προσπαθησεις να την κανεις εσυ κουμαντο γενικα με αυτα που σε αρεσουνε!!
Κ απορουσα ρε γαμωτο τι παραξενη κρητικη ειναι αυτη που αγραψε ο φιλος randomstayros....
Αιιιι παρατα μας ρε φιλε
Σορρυ παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που εχω αυτην την συμπεριφορα στο φορουμ......
Ο λογος ειναι οτι αν δεν την ηξερα μολις που θα εχανα ενα 30αρι στα σκουπιδια επιδη μερικοι εδω
Αααα ρε μικρος που ειναι ο κοσμος.......
Αιιιι παρατα μας ρε φιλε
Ακριιιβως.....αλλωστε στην περιπτωση της κοπελας που αναφερθηκε εγω θα ελεγα οτι μαλλον ειναι πρις τιμην της πιυ τελικα κρατησε το παιδακι κ πιυ θσ περασει απο την κολαση για να το μεγαλωσειι....μιας κ κανει αυτη τη δουλεια. Εγω στη θεση σας αν μου εκανε κλικ η κοπελα θα τη στηριζα...κ για απιφυγην παρεξηγησεων. Ουτε την ξερω ....ουτε εχω καποιο συμφερον. Απλα γυναικεια αλληλεγγυη....κατα τ αλλα καλα γαμησια σε ολους σας...κ χρονια πολλα μιας κ το θελει η μερα.δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις παρει πολλες μαμαδες χωρις να το ξερεις!!!
Τι εκανε λεει.??????? του εκανε και γιλι γιλι.??
Ξέρουμε ακριβες ημερομηνία Επιστροφής της θείας μονικας?
Βραδυνή Τσαρκα μαζί με: Alladalla
Travestolagnos - Διοργανωτής!
Ανδρ.19: Ελένη. Ουκρανικό μωρό με μαύρο καρέ μαλλάκι γύρω στα 30+! Nεα άφιξη!
Είχε και λιγο καμπύλες ,πάντως βυζι μέτριο!
.
.
.
Las vegas: Φλωριτα. Νo comment!
.
.
.
Μάγκες για τα καλά σας λόγια ένα Ευχαριστώ είναι ΛΙΓΟ!!!Εντάξει, απλα θεός ο Μπούχος:
Θέλω μόνο να σημειώσω ότι, κατά τη γνώμη μου, την αδικείς τη Φλωρίτα.
Τέλος πάντων, γούστα (ή βίτσια) είναι αυτά, συγκαρητήρια για την αναφορά σου και πάλι.
Ενδιαφέροντα νέα μας δίνεις, το σπιτάκι αυτό προς κρύα βρύση που λες σε πιο ακριβώς σημείο είναι ? να το προσθέσουμε στον κατάλογο αν είναι, η Βουλγάρα που έλεγες από 25 ήταν μία μήπως με μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί ? λεπτή με καλούτσικο στήθος ?Το λοιπόν, μολις γυρίσαμε από βόλτα αλ ξανδρεια. Πέρασμα
ααπό studio 43 μετά την Χαλκηδόνα, ήταν μια αρσουμπαλη
νταρντανοκοπελα, μεγάλα βυζια και χαζοφατσα. Στο δρόμο
για κρυα βρυση σπιτάκι με κόκκινο φωτάκι μπούκα μέσα. Μια Βουλγάρα
με των 25 απο ότι μου είπε για απλό. Οποιος ξέρει γι αυτές ας ενημερώσει.
ΚΚατάληξη στο κοπα καμπάνα, Αλεξάνδρεια 2 3 ποτάκια κερασμένα σε ένα βουλγαρακι
ψιλοχαμουρεμα και επιστροφή στο μαρκιζ