Επίσκεψη προ ημερών στην πρώτη(πρωτος πελατης) πρωινή βάρδια...
Επηρεασμένος από εδώ κινήθηκα για το la femme αλλά όταν μπήκα εκεί ήταν μόνο η τσατσα η οποία μου είπε ότι η κοπέλα (έλενα???) δεν είχε έρθει ακόμα και θα ερχόταν σε κανα τέταρτο. Δεν ήθελα να περιμένω και μπήκα παραδίπλα στο ανδρ. Γεωργίου 38 νομίζω όπου πέτυχα την κοπέλα ( βίκη ουκρανία) πρώτα με φόρμες καθώς δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα. Εγώ είμαι μου λέει το κατάλαβα της της λέω, μου λέει τα προγράμματα, και της είπα προχωράμε με το απλό 30ευρώ αφού μόλις την είδα ακόμη και με φόρμες ο κύριος κάτω άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα
. Βγαίνει η τσατσά με πηγαίνει στο δωμάτιο κάνω το ντουζάκι μου αφού μου έφερε πετσέτα η τσατσά και μετά από λίγο σκάει το ξανθόμουνο με την όμορφη φάτσα , τον απίστευτο κώλο και γαμάτο βυζί. Πολύ καλή στον αγώνα με γαμάτη πίπα και τρομερό στήσιμο στο πισωκολλητό. το αρνητικό ότι δεν δίνει κώλο (μου είπε ότι εκεί είναι παρθένα
) αλλά γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί.
έφυγα και ένιωθα τυχερός που δεν έιχε έρθει η κοπέλα στο La femme χωρίς να την έχω δοκιμάσει εκείνη.
και κάτι άσχετο αλλά σχετικό. έχει επισκεφτεί κανείς την ανωτέρω? ρωτάω γιατί έμοιαζε με κάποια γνωστή - διάσημη κοινώς celebrity αλλά δεν ξεκολλάει το μυαλό μου να βρω με ποια. δεν λέω ότι είναι αυτή αλλά απλώς έμοιαζε.