Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μετά από μια μικρή Τσαρκα με τους Azazel
ΦΑΚΙΡΗ και yorkie  :rockon: :rockon: :rockon:
Ένα πράγμα με έκανε εντύπωση! Καινουργια κοπέλα στο Φρίξου 13Α : Κάρλα. Από Τσεχία με καλουτσικα  :boobies: μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίου αναστήματος και ωραίο πίσω σύστημα! Την ξεκινούσαν με 40€ ρε πάτε καλά! :idiot: Μου Θυμισε έντονα την Άννα Μαρία την Ρουμάνα που λέγαν ότι είναι από την Ισπανία. Με παρελθόν πριν ένα χρόνο σε Ανδρ.50, Las vegas, Ανδρ.30 και Ανδρ.16! Βρε λες να είναι ίδια ! :sunglasses: Θα το μάθω σύντομα! :orchestra:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η τσάρκα έγινε 12 με 1.το σπιτάκι είναι μόλις στρίψεις απο
τον κεντρικό της Αλεξάνδρειας για κρυα βρύση στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι.
θα το προσέξεις σίγουρα έχει φουλ κόκκινα φώτα. φίλος η βουλγαρα ήταν μια
καστανή με λίγο αραιή οδοντοστοιχια και νομίζω πράσινα μάτια.

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου αδελφέ  :rockon: ακόμη θα το έψαχνα αν δεν την είχα, γιατί μες τη μέρα δεν θα το ξεχώριζα, το βρήκα πολύ εύκολα, κλασσικό μπουρδελάκι επαρχίας, δεν ήταν τελικά η κοπέλα που πήγε η σκέψη μου, πράγματι στα 25  και 30 το γυμνό, ήσυχη κοπέλα μου φάνηκε, ματάρες όντως έχει, με ύφος ολίγον πονηρό, από αυτές που μπορεί να σου βγάλουν γούστα από εκεί που δεν το περιμένεις, την άφησα για άλλη φορά, ευχαριστούμε και πάλι για την πληροφορία, ο οίκος θα προστεθεί στον κατάλογο με το καλό και η πρώτη κριτική,

Πέρασα και από το άλλο από το Πλατύ, εκεί είχαμε αυτό που λέμε άλογο, με βυζάρες  :tits: και κολάρες  :kissass2:  σωματάρα  :fuck1: κοπέλα με έντονα χαρακτηριστικά, Ρουμάνα με ύφος πολλά υποσχόμενο, από 30 το απλό εκεί, έχει και κολαράκι στα 70, στα υπ΄όψιν κι αυτή.

Και η τσάρκα στην γύρω περιοχή ολοκληρώθηκε με ένα πέρασμα από τα Γιαννιτσά όμως δυστυχώς το εκεί μπουρδελάκι κλειστό  :S οι οπαδοί της Βερόνικας να μην ξεκινήσουν προφανώς κάνει τα ρεπό της η κοπέλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πηγα χθες τη νυχτα στη θεια Συλβια στο 26ης 35 την οποια επιτελους πετυχα μετα απο μηνες...αλλα μαπα εντελως μαλλον δε θα ξαναπαω.
Εσπασε πολυ,δε δινει κωλαρακι,θηλυκοτητα μηδεν,αισθησιασμος μηδεν,γελαει σε ασχετα σημεια σαν τη χαζη και δυνατα...στην πιπα προσπαθουσε να μου τον ξεριζωσει κανονικα απο τη ριζα μαζι με τα αρχιδια,στησιματα ο,τι να'ναι...βεβαια με αφησε και την εχυσα στη μαπα στο τελος αλλα σαν συνολο δεν ικανοποιηθηκα καθολου

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
90
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών στην πρώτη(πρωτος πελατης) πρωινή βάρδια...

Επηρεασμένος από εδώ κινήθηκα για το la femme αλλά όταν μπήκα εκεί ήταν μόνο η τσατσα η οποία μου είπε ότι η κοπέλα (έλενα???) δεν είχε έρθει ακόμα και θα ερχόταν σε κανα τέταρτο. Δεν ήθελα να περιμένω και μπήκα παραδίπλα στο ανδρ. Γεωργίου 38 νομίζω όπου πέτυχα την κοπέλα ( βίκη ουκρανία) πρώτα με φόρμες καθώς δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα. Εγώ είμαι μου λέει το κατάλαβα της της λέω, μου λέει τα προγράμματα, και της είπα προχωράμε με το απλό 30ευρώ αφού μόλις την είδα ακόμη και με φόρμες ο κύριος κάτω άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα :wanker:. Βγαίνει η τσατσά με πηγαίνει στο δωμάτιο κάνω το ντουζάκι μου αφού μου έφερε πετσέτα η τσατσά και μετά από λίγο σκάει το ξανθόμουνο με την όμορφη φάτσα ,  τον απίστευτο κώλο και γαμάτο βυζί. Πολύ καλή στον αγώνα με γαμάτη πίπα και τρομερό στήσιμο στο πισωκολλητό.  το αρνητικό ότι δεν δίνει κώλο (μου είπε ότι εκεί είναι παρθένα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) αλλά γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί.
έφυγα και ένιωθα τυχερός που δεν έιχε έρθει η κοπέλα στο La femme χωρίς να την έχω δοκιμάσει εκείνη.

και κάτι άσχετο αλλά σχετικό. έχει επισκεφτεί κανείς την ανωτέρω? ρωτάω γιατί έμοιαζε με  κάποια γνωστή - διάσημη κοινώς celebrity αλλά δεν ξεκολλάει το μυαλό μου να βρω με ποια. δεν λέω ότι είναι αυτή αλλά απλώς έμοιαζε.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
μαλλον με ελενα παπαβασιλειου 

Συνημμένα

• elenapapavasiliou6.jpg
    elenapapavasiliou6.jpg
    342,8 KB · Εμφανίσεις: 36

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μόλις με ενημέρωσε συναθλητής ότι η Αννα από το Α.γ. 38 είναι μεγάλο κομοδίνο. Πίπα με πολύ δόντι και στα του αγώνα καμια συμμετοχή.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Επίσκεψη προ ημερών στην πρώτη(πρωτος πελατης) πρωινή βάρδια...

Επηρεασμένος από εδώ κινήθηκα για το la femme αλλά όταν μπήκα εκεί ήταν μόνο η τσατσα η οποία μου είπε ότι η κοπέλα (έλενα???) δεν είχε έρθει ακόμα και θα ερχόταν σε κανα τέταρτο. Δεν ήθελα να περιμένω και μπήκα παραδίπλα στο ανδρ. Γεωργίου 38 νομίζω όπου πέτυχα την κοπέλα ( βίκη ουκρανία) πρώτα με φόρμες καθώς δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα. Εγώ είμαι μου λέει το κατάλαβα της της λέω, μου λέει τα προγράμματα, και της είπα προχωράμε με το απλό 30ευρώ αφού μόλις την είδα ακόμη και με φόρμες ο κύριος κάτω άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα :wanker:. Βγαίνει η τσατσά με πηγαίνει στο δωμάτιο κάνω το ντουζάκι μου αφού μου έφερε πετσέτα η τσατσά και μετά από λίγο σκάει το ξανθόμουνο με την όμορφη φάτσα ,  τον απίστευτο κώλο και γαμάτο βυζί. Πολύ καλή στον αγώνα με γαμάτη πίπα και τρομερό στήσιμο στο πισωκολλητό.  το αρνητικό ότι δεν δίνει κώλο (μου είπε ότι εκεί είναι παρθένα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) αλλά γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί.
έφυγα και ένιωθα τυχερός που δεν έιχε έρθει η κοπέλα στο La femme χωρίς να την έχω δοκιμάσει εκείνη.

και κάτι άσχετο αλλά σχετικό. έχει επισκεφτεί κανείς την ανωτέρω? ρωτάω γιατί έμοιαζε με  κάποια γνωστή - διάσημη κοινώς celebrity αλλά δεν ξεκολλάει το μυαλό μου να βρω με ποια. δεν λέω ότι είναι αυτή αλλά απλώς έμοιαζε.

Η Έλενα; Ίσως λίγο να μοιάζει στην Δέσποινα Καμπούρη στο πρόσωπο... Λίγο όμως...

92573.jpg

rookie_man_

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εχει κανεις αποψη για Καρολινα απο βιλες???? :helpplea: :helpplea:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Μαγκες εχει κανεις αποψη για Καρολινα απο βιλες???? :helpplea: :helpplea:

Πήγα πρόσφατα. Αντιγραφή παλιού μου ποστ:

"Σήμερα πήγα στο καινούριο απόκτημα των βιλλών την Καρολίνα που δούλευε στο la femme. Μέτρια πράγματα, δεν νομίζω πως θα ξαναπάω. Θα τα γράψω όποτε μπορώ αναλυτικά σε κριτική αλλά δύο πράγματα με ξενέρωσαν άσχημα, βρομούσε υπερβολικά τσιγαρίλα το στόμα της και ήταν λες και φοβόταν την πούτσα, άμα δεν έπαιρνα εγώ την πρωτοβουλία των κινήσεων, σεξ δεν πιστεύω πως θα γινόταν μαζί της. Δεν τολμούσε να τον βάλει μέσα της όταν ήταν από πάνω παρόλο που έβαλε και λιπαντικό και με ξενέρωσε πράγμα που έκανε τα πράγματα χειρότερα, ήρθα εγώ από πάνω της και μετά στα 4 για να γίνει δουλειά. Εντάξει άντεξε στο σφυροκόπημά μου αδιαμαρτύρητα αλλά αυτό απλά έσωσε την συνάντηση στο τέλος από το να είναι καταστροφική και κατέληξε να βγει μέτρια."

Να προσθέσω ότι για 40 ευρώ απλά έχω πάει με κοπέλες που πέρασα καλύτερα, δεν πέρασα άσχημα αλλά μέτρια οπότε δεν θα ξαναπήγαινα. Αυτό που με χάλασε κυρίως ήταν ότι όλη η πρωτοβουλία έπρεπε να είναι δικιά μου για να γίνει δουλειά. Αν το άφηνα σε αυτήν απλά θα καταλήγαμε να κοιτιόμαστε στο τέλος.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
90
Πόντοι
1
Η Έλενα; Ίσως λίγο να μοιάζει στην Δέσποινα Καμπούρη στο πρόσωπο... Λίγο όμως...

92573.jpg

Μαλλον δεν έγινα κατανοητός. Εννοούσα οτι η Βίκυ απο το Ανδρέας. Γεωργίου 38 (και οχι η ελενα)  μου θύμισε κάποια αλλα δεν μπορω να βρω ποια

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Προσπαθώ απο χθες το απόγευμα να δημοσιεύσω κατι και συνεχώς μου το βγάζει σαν σφάλμα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και οι διαχειριστές δε βοηθούν

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εχω πει και στο παρελθόν πως δεν ειμαι ειδήμων στο θέμα μπουρδελα-στούντιο αλλα τη Δευτέρα ειχα μια πολυ ευχάριστη εμπειρία .
Δεν ειχα διαβάσει τη δημοσίευση του bizoholic τον οποιο εκτιμώ και σέβομαι ειδικά σε αυτόν το χώρο...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κάποια πραγματα ομως είναι υποκειμενικά και πιστεύω τα όσα έγραψε αφορούν προσωπική του αληθινή εμπειρία χωρίς να αποτελούν απαραίτητα τον κανόνα για την κοπέλα.
Μιλάω για τη Σαμανθα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ειχα αφήσει για σέρβις το αυτοκίνητο στο συνεργείο διπλα στη shell χαμηλά στη Μινώταυρου και πήγαινα με ταξί να το παρω.
Επειδή κατι μλκς Σέρβοι νταλικέρηδες είχαν κλείσει το δρόμο ο ταρίφας έκοψε μεσα απο τα μπουρδελα. Στην ερημίτη βλέπω ενα ωραίο ξανθό μουνι με γυαλιά να βγαίνει απο ενα αυτοκίνητο και να μπαίνει στο μπουρδελο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Οταν πήρα το αυτοκίνητο ανέβηκα για να την δω καλύτερα και απο κοντά.
Μπαίνω μεσα , στο σαλόνι ηταν άλλοι 3 4, και περιμένω
Σκάει η Σαμάνθα με απίστευτες βυζαρες έξω

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Περνάω στο δωμάτιο και σε λιγο έρχεται και η Σαμανθα
Όμορφο πρόσωπο , βυζαρες και πολυ θηλυκό σωμα
Τα γυαλιά της ομως δεν τα φορούσε ενω της πήγαιναν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom