kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Έχει κανένας τηλ από studio las vegas;
Όση ώρα περίμενα έψαξα και το βρήκα πριν μου το στείλεις εσύ. .Παρ 'όλα αυτά ευχαριστώ πολύ.Μασημενη τροφή θέλετε μερικοί...
Διαβάστε λιγο πιο πίσω
Tωρα που το βρηκες γραψτο εσυ ρε φιλε...και αυτο αλλος πρεπει να στο κανειΌση ώρα περίμενα έψαξα και το βρήκα πριν μου το στείλεις εσύ. .Παρ 'όλα αυτά ευχαριστώ πολύ.
Μήπως θα έπρεπε να μπει στη λίστα μαζί με τα άλλα για να μην ψάχνουμε στις σελιδες;
Η τσάρκα έγινε 12 με 1.το σπιτάκι είναι μόλις στρίψεις αποΕνδιαφέροντα νέα μας δίνεις, το σπιτάκι αυτό προς κρύα βρύση που λες σε πιο ακριβώς σημείο είναι ? να το προσθέσουμε στον κατάλογο αν είναι, η Βουλγάρα που έλεγες από 25 ήταν μία μήπως με μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί ? λεπτή με καλούτσικο στήθος ?
Κάπου πάει το μυαλό μου...
Κατά τι ώρα έκανες την τσάρκα ??
Μπερδεύεσαι παίκτη. Δεν θα ΜΟΥ το κάνει. Θα ΜΑ το κάνει. Για όλους είναι. Δεν θα το βλέπω μόνο εγώ. Όλοι μας θα το βλέπουμε. Και αν το κάνω δεν θα το κάνω για εμενα μόνο. Θα το κάνω και για εσένα. Άρα θα το κάνω για εμάς.Tωρα που το βρηκες γραψτο εσυ ρε φιλε...και αυτο αλλος πρεπει να στο κανει
Καλησπέρα μάγκες. Έχω έρθει τριήμερο θεσσαλονικη και ψάχνω να βρω κανένα πουραδικο στη πόλη. Υπάρχει τίποτα ή τζάμπα ελπίζω. Συγγνώμη και για το off topic.
Κ.Α.Π.Η.Καλως τον φιλο γιωργο μπιελα.........
Οταλ λες ΠΟΥΡΑΔΙΚΟ τι εννοεις???????
Κ.Α.Π.Η.
Παλι τα ιδια...
προσοχη παλικαρια γιατι θα αρχισω παλι κ δεν θελω......................
Μπηκε ο τυπακος εδω να μας γραψει οτι με τετοια κριση αξιζει η κοπελα που ξεκιναει με 50 παρακαλω.................
Δεν σε υποχρεωσε κανεις να πας εκει...φακιρη καλησπερα ρε φιλε...........
Ενταξι το παρακανα λες εεεε?????
Δεν ξεκινάει με 50 αλλά με 40, το γράφει και ο ίδιος. Σε όλα τα μαγαζιά αυτά 40 είναι αυτός πλήρωσε 50 για πρόγραμμα.
προσοχη παλικαρια γιατι θα αρχισω παλι κ δεν θελω......................
Μπηκε ο τυπακος εδω να μας γραψει οτι με τετοια κριση αξιζει η κοπελα που ξεκιναει με 50 παρακαλω.................