Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες της συμπρωτεύουσας!
Ανεβαίνω Θεσ/νικη για λίγες μέρες και είμαι διαθέσιμος για μπουρδελότσαρκα Δευτέρα και Τρίτη βράδυ! προτείνετέ μου παρακαλώ κάποια κοπέλα σε studio να περάσω καλά... Στείλτε και pm. Θα σας είμαι υπόχρεως....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θα το ξαναπώ
Γενικά στη ζωή και ειδικά στην επαφή με μια επαγγελματία , η χημεία είναι το άλφα και το ωμέγα. Σε εμενα μπορεί να κοιμάται όρθια γιατί αυτό της βγάζω και σε άλλον να τα δινει όλα...
Πάνω απο όλα και αυτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές
Αυτο που λες φιλε ειναι ο ορισμος του αντιεπαγγελματια!  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες της συμπρωτεύουσας!
Ανεβαίνω Θεσ/νικη για λίγες μέρες και είμαι διαθέσιμος για μπουρδελότσαρκα Δευτέρα και Τρίτη βράδυ! προτείνετέ μου παρακαλώ κάποια κοπέλα σε studio να περάσω καλά... Στείλτε και pm. Θα σας είμαι υπόχρεως....
Εδω δεν βρισκουμε εμεις ρε φιλε.. :grin: λιγα πραγματα η θεσσαλονικη τα τελευτια χρονια, η καλες μετρημενες στα δαχτυλα πλεον. Πανε σε αυτην την ελενα που λενε. Ανδρεου γεωργιου 52 που ειναι διπλα απο τον μυλο εκει θα την βρεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Man θα σε διαψευσω πηγα και γω σημερα και για αλλη μια φορα μ αφησε μαλακα 20 λεπτα μεσα στο δωματιο την ειχα κολαση το μωρο οπως παντα
Ναι ρε φιλε, μην πουνε τιποτα για την ελενα αμεσως να τους διαψευσεις.  :P μηπως το γουσταρεις λιγο το γκομενακι λεω εγω τωρα..  :grin:

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Dokimase me μαρια παπασωτηριου facebook...αυταρχικο..γνωστη ως αφροδιτη μυλωνα μοντελο

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχει έλλειψη η Θεσσαλονίκη από καλές πουτάνες, τότε τί να πει και η επαρχία;; Αντε παιδιά πείτε κανα καλό στανταράκι σε στούντιο και μη κρατάτε καβάντζες μόνον για σας! Μοναχοφάηδες...  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν έχει έλλειψη η Θεσσαλονίκη από καλές πουτάνες, τότε τί να πει και η επαρχία;; Αντε παιδιά πείτε κανα καλό στανταράκι σε στούντιο και μη κρατάτε καβάντζες μόνον για σας! Μοναχοφάηδες...  :2funny:
Τυπε πανε καλυτερα σε τιποτα μπαρακια μπας και βρεις καμια γκομενα και ασε τα στουντιακια για εμας τους μοναχοφαηδες!  :)

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφέ με επιβεβαιώνεις! χαχα! Για αποκάλυψε τις καβάντζες σου! Πες που ξεδίνεις να ξεδώσουμε και εμείς...

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άλλο ρωτάω, άλλο σχολιάζεις! οκ! Μάλλον εσύ πίνεις και δε το σηκώνεις... Χαχα!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αντε καλα οτι πεις..δες ομως και το πρωτο μνμ σου που σε απανταω  :)

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το είδα, είναι όμως η μόνη καλή; Με ενδιαφέρει η ποικιλία ωστε να έχω να διαλέξω μεταξύ περισσοτέρων. Γι' αυτό ρωτώ! Τη γνώμη σου τη μετρώ και την κορασίδα οπωσδήποτε θα την επισκεφθώ...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Το είδα, είναι όμως η μόνη καλή; Με ενδιαφέρει η ποικιλία ωστε να έχω να διαλέξω μεταξύ περισσοτέρων. Γι' αυτό ρωτώ! Τη γνώμη σου τη μετρώ και την κορασίδα οπωσδήποτε θα την επισκεφθώ...
Για βραδυ αυτην ξερω και την εμμα (δεν θυμαμαι που δουλευει), ομορφες και πιτσιρικες μπορω να σε πω πολλες αλλα ειναι ολες κομοδινα.

kavliarismanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
από αναζήτηση στο forum βρήκα ότι δουλεύει Νικ. Ουρανού 28. Αυτή εννοείς; Τί πρόγραμμα προτείνεις να πάρω στη καθεμία για να μην κλαίω τα λεφτά μου;;;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω φιλε ειμαι του απλου...ποτε δεν εχω κανει προγραμμα, δεν γουσταρω γυμνα και γλυψιματα σε τανες...παντως οι περισσοτεροι πρωτη φορα δοκιμαζουν το απλο και μετα παιρνουν καποιο προγραμμα. Αντε χαιρετω, παω να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Λοιπον μαγκες πηγα σημερα στις βιλες για την Αντζελα μπαινω μου λεει τα προγραματα ο τσατσος και τον ρωταω αν μ αφηνει το ακα στα 50 και μου λεει οκ .Μπαινω στο δωματιο λοιπον ξεντυνομαι παω να πλυνο τον γιουτσο γιατι ειχα κανει ηδη μπανιο και εκει που πλενομε ερχετε ο τσατσος και μου λεει οτι η πριμαντονα δε δεχετε ακα στα 50 μονο στα 60 ακουστε ρε μαλεκες τη ειπε η σαβουρα που καποτε γαμιοταν για ενα 25αρι η πατσαβουρα 5του κερατα.Στην τελικη δοκιμασα τη Γιασμιν που ρε μαγκες με εστειλε απο τα καλητερα τσιμπουκια και απο τα καλητερα γαμησια που εχω κανει με κοριτσι της δουλειας αν συνεχισει ετσι την εχω κανει στανταρακι 100%

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ααα θες και ποικιλιααα...μια απο ολα ας πουμε παπαγιαννοπουλε;δεν πεινας δεν θα φας πολυ σημερα;δεν εχουμε φιλε ποικιλια στη σαλονικη δυστυχως!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα, μεσημεριανη τσαρκα με τιμια καταθεση στην βικτωρια. Βασικα για εφη πηγαινα αλλα σημερα αλλαξε νωρις,θα ηταν 4 οταν μπηκα και ειδα να ετοιμαζετε η τανια.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 μια αδιαφορη πιτσιρικα (πρωτη φορα την βλεπω)νο2 Η τζουλια,σεξι γυφτισα γνωστη απο βαρδαρη. Η ξανθια ελληνιδα προμιλ με τα μεγαλα βυζια, δουλευε στο στενο διπλα απο την βιλκα.
Ανδρέου Γεωργίου 19.Μια ελληνια πιτσιρικα μελαχροινη με πολυ μεγαλα βυζια,με ειπαν οτι ειναι καινουργια αλλα νομιζω την εχω δει και αλλου.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).Εδω ειχαμε την γνωστη νατασα, απο τις καλυτερες στο δωματιο εδω και χρονια.
Ανδρέου Γεωργίου 34.Μια ελενα ουκρανη αν δεν κανω λαθος, γνωστη κοπελα με ωραια ματια αλλα ψιλο αρτσουμπαλο σωμα.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Μια χριστινα αν δεν κανω λαθος πετιτ που δουλευε συνεχεια στα τριδυμα.
Πέτρου Ερημίτη 1.Καινουργια κοπελα εδω,γυφτο νταρντανε φαση με ωραιο σωμα. Σοκολατινα με ειπε πως την λενε. χαχα παρα λιγο να περναγα αλλα ηταν η αρχη της τσαρκας και μετα βαρεθηκα να παω παλι εκει. 25 απλο!
Πέτρου Ερημίτη 2.Λουιζα εδω.
Φρίξου 13Α.Βικτωρια σταθερη αξια η κοπελα.
Φρίξου 14.Η προμιλφ ζωη
Φρίξου 15.Οπως προειπα τανια μετα της 4 εδω
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Στο πρωτο η αδιαφορη καμελια.ναταλι στο διπλα.και χριστινα μιλφ αλβανιδα στο μονο του.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
Εχω πει και στο παρελθόν πως δεν ειμαι ειδήμων στο θέμα μπουρδελα-στούντιο αλλα τη Δευτέρα ειχα μια πολυ ευχάριστη εμπειρία .
Δεν ειχα διαβάσει τη δημοσίευση του bizoholic τον οποιο εκτιμώ και σέβομαι ειδικά σε αυτόν το χώρο...

Καλημέρα στην παρέα κ στον φιλοξενουμενο. :hi:

Φιλος μην ανησυχείς κ σε καμια περίπτωση απο ενα μέλος σαν εσενα δεν θα παρεξηγηθώ. Στο κατω κατω γουστα ειναι αυτα κ δεν σημαίνει οτι σε ολα ταιριαζουμε!!
Απλα ειχα θεμα με άσχετες κριτικες κ παραπληροφοριση που παει σύννεφο!!
Αντιλογος κ διαφορετικές αποψεις θα υπαρχουν παντα!

Ομως για αλλους που τα θελουν ολα (Και πολυ καλα κανουν φυσικά)σαν τα μουτρα μου  :grin: δεν νομιζω να τους ικανοποιήσει! Βέβαια το ειπα απο την αρχη οτι ειναι μουναρος το κοριτσι!
Καλημερα σας κύριοι..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom