Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Φίλοι καλημέρα, στη Θεσσαλονίκη σχετικά με την Αθήνα, είναι και πιο ακριβά και με λιγότερο service.
Οι περισσότερες νομίζουν ότι είναι από Monica Belluci και πάνω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σήμερα δυστυχώς έκανα καταδρομική (στη μέρα των γενεθλίων μου το διάλεξα να κάνω αντί να πάω σε στανταράκι) και την πάτησα. Είπα να δοκιμάσω την Βέρα στο βίλλα πριβέ και μας βγήκε η Βέρα βέρα Γερμανίδα. Τι εννοώ; Ψυχρή και ψιλοκαταθλιπτική και μου έβγαζε μια αρνητικότητα σε όλα, ότι δηλαδή τα πράγματα θα πάνε στραβά.
Με το που μπήκε με είδε να ζεσταίνω τα χέρια μου στο air condition και με ρώτησε τι κάνω, της είπα ότι είναι λίγο κρύα απ' έξω και μου είπε να τα βάλω στο ζεστό νερό που έχουν. Αφού τα ζέστανα στο ζεστό νερό και ξαπλώσαμε πάω να την αγγίξω και μου κάνει την εξυπνάδα να μου τα βάλει κάτω από το κώλο μου για να ζεσταθούνε και άλλο. Και πως θα γίνει δουλειά έτσι ρε κοπελιά της λέω,τέλος πάντων δεν το έθιξε άλλο το θέμα και με άφησε να την αγγίξω. Αλλά με ρωτάει κοτζάμ μαντράχαλο αν είναι η πρώτη μου φορά, η πρώτη μου φορά μαζί σου της λέω είναι μόνο, και επέμενε σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά; Και μου φαίνεται πως έχεις άγχος μου λέει, δεν έχω  άγχος της λέω, σίγουρα μου λέει ούτε λίγο, σίγουρα της λέω. Και παιδιά στο τρίλεπτο ενώ ήμουνα ντούρος παρόλες τις μαλακίες που μου έλεγε αυτή έκανε λες και συμβαίνει κάτι που δεν την έχυσα στο τρίλεπτο, "και τι συμβαίνει" να μονολογεί λες και έγινε κάτι που δεν έχυνα κανάτες παρόλη την ηλίθια συμπεριφορά της σε χρόνο ρεκόρ. Είχε ωραίο σώμα και βυζιά αλλά ψιλοξινή φάτσα σε όλη την διάρκεια στο τέλος καταλήξαμε σε μαλακία για να τελειώσω. Α και το κορυφαίο μου είπε ξέρω τι φταίει, δεν μπορείς το προφυλακτικό στο σέξ! Πέρα ότι τρόμαξα γιατί μου μπήκε η απορία τι μπορεί να κάνει, της είπα ότι δεν φταίει κανένα προφυλακτικό, πάντα με προφυλακτικό το κάνω αλλά η αρνητική συμπεριφορά σου εξαρχής για ότι είναι να γίνει της λέω. Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο μου λέει και έφυγε. Τέλος πάντων αυτά, η χειρότερη συνάντηση που είχα εδώ και καιρό.
Δυσυτυχως τυπε ολες τις πιανει η μαλακια ακομα και τα στανταρακια η Ελενα η ρουμουνα παραδειγμα που πηγα σημερα αν και περναω τελεια μαζι της σημερα ηταν απο τις χειροτερες ξεπετες πρωτη φορα κλαιω τα λεφτα μου μαζι της οποτε μη σκας και πολλη οτι εγινε εγινε δοκιμασεςδε περασες καλα τον μπουλο και παμε γ αλλα αν δε δοκιμαζες ποτε και εφευγε η γκομενα απο Θεσσαλονικη χειροτερα θα ηταν γιατι θα εμενες με την επιθυμια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μεσημεριανη Τσαρκα! :grin:

Ανδρ.50: Ντόνα. Το μαυρομαλικο ρουμανικό μιλφ με την κωλαρα! :kissass2: μου χαμογέλασε και εγώ ο μαλάκας την έκανα! :headbang:
Ανδρ. 19: Αθήνα. Νταρντανομωρο με μαύρο μαλλί και  :tits: φοράει κάτι κολλητά ρούχα ,που με βάζουν στον πειρασμό για 2η φορά! :grin:
Ανδρ.32: Μπιάνκα. Μαυρομαλα ουγγαρέζα προς το μιλφ με  :boobies: μικρά και κωλαρακι αφρατο μου φάνηκε! Έχει κάτι που λες ότι μάλλον καλή είναι μέσα! :grin:
Ανδρ.24: Κορίνα. Με το κόκκινο καρέ Μαλάκι και κοντοπουτανο!
Ανδρ.16: Αντζελλα. Το ξανθό μιλφακι από την Πολωνία ! Βγήκε με τα  :boobies: έξω και με Γκαβλωσε απίστευτα! :erection: Έχει και μια ΚΩΛΑΡΑ που την σκέφτομαι! :kissass:
Κεφαλληνίας 8: Λάουρα. Ή ξανθιά μιλφοτζιλφ από την Ρωσσία! :tits: φοράει και κάτι ολοσωμα για να κρύβει τις ατέλειες! :grin:
Νικ.8: Βιολέττα. Βγήκε από το δωμάτιο με το τζελ παραμασκαλα! Ξανθιά πολύ λεπτή!
Venus angels: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη κι εδώ ρε ελεος! :orchestra:
Godiva: Αλινα. Ρουμανα με μαύρο μακρύ μαλλί με πολλά παραπανισια κιλά νέα κοπέλα γύρω στα 22! Καθώς έφευγα στραβοπατησα στα σκαλοπάτια και ή τσατσά λαχταρισε! :2funny: :2funny:
Τρίδυμο Νο1: Ρωξάνη.  :kissass2: που είναι καλή μεσα και με αρκετά βογγητα! :fuck2:
Τρίδυμο Νο2: Τζούλια. Κάτι σαν την Ρωξάνη και αυτή αλλά πιο καλές ! :tits:
Τρίδυμο Νο3: Νίκη. Ελληνίδα ξανθιά με  :tits: βγήκε ξυπόλητη ή τσουβαλα και με  :erection:
Καμία μέρα το σκέφτομαι να τις πάρω και τις 3 με την σειρά! :wanker: :wanker: :wanker:

Red light: Γαλήνη. Την πατησα ο μπακαγιοκος ! Μια πολύ τυπική κατάθεση, το μόνο που χορτασα ήταν οι βυζαρες τις οι νερουλες! :boobies:

Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελέ στην ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
 :rockon: :rockon: :rockon:

thimaise

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα ρε μαγκες.. αυτη η ροξανη ποια ειναι;; εχουμε καμια περιγραφη;

Επισκέπτης
Σε λιγες μερες ανεβαινουμε προς τα πανω :)
Ελπιζω να κανω αρκετους να περασουν ομορφα
Καλημερα σας

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παιδια ειδε κανεις απο κοντα αυτη την καινουργια Σιντυ που δεν εχει φωτογραφιες στο αλλο site? Λεει τιποτα;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σε λιγες μερες ανεβαινουμε προς τα πανω :)
Ελπιζω να κανω αρκετους να περασουν ομορφα
Καλημερα σας

nikolcross

Αν θα περασουν ομορφα λεει.???? Αξεχαστα θα περασουν.!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παιδια ειδε κανεις απο κοντα αυτη την καινουργια Σιντυ που δεν εχει φωτογραφιες στο αλλο site? Λεει τιποτα;;

Ποια λες.??  :think: Εγω βλεπω οτι βαλανε φωτογραφιες της καυλας της Ζανετ, η οποια μεν τωρα ειναι ξανθια και τρεζενομαι.!!!!  :cum: :cum: :cum:

Man θα σε διαψευσω πηγα και γω σημερα και για αλλη μια φορα μ αφησε μαλακα 20 λεπτα μεσα στο δωματιο την ειχα κολαση το μωρο οπως παντα

Μαλλον εσυ διαψευτικες μονος σου....  ;)

Δυσυτυχως τυπε ολες τις πιανει η μαλακια ακομα και τα στανταρακια η Ελενα η ρουμουνα παραδειγμα που πηγα σημερα αν και περναω τελεια μαζι της σημερα ηταν απο τις χειροτερες ξεπετες πρωτη φορα κλαιω τα λεφτα μου μαζι της οποτε μη σκας και πολλη οτι εγινε εγινε δοκιμασεςδε περασες καλα τον μπουλο και παμε γ αλλα αν δε δοκιμαζες ποτε και εφευγε η γκομενα απο Θεσσαλονικη χειροτερα θα ηταν γιατι θα εμενες με την επιθυμια

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Γελασαμε παλι σημερα...περασα απο το λαφαμ για να δω αν ειναι εκει η λαρα και να περασω μετα απο αρκετο καιρο...και τι με ειπαν, 40 το απλο! χαχα τους λεω ανεβηκαν η τιμες στα κομοδινα... και εφυγα.
Εκανα μια καταθεση στην ειρινη δυνατη οπως παντα και μια διπλα στην ελενα. Μπηκα σε αρκετα σπιτακια και στις δυο βαρδιες, αν θελει καποιος να ρωτησει για κοπελα βραδυνη ας πει τωρα γιατι ειμαι πτωμα και δεν βλεπω να γραφω τις τσαρκες! 

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
:fuck2:15Νοεμβριου
Για μια βραδια σε ξενοδοχειο
Δεν πληρωνομαι φυσικα :)
Να περασουν σουπερ τα αγορια της σαλονικης
Πριβε λεπτομερειες :)
Ξερεις σου δινει την δυνατοτητα το σαιτ να ανοιξεις θεμα δικο σου και οποιος ενδιαφερετε να σε βρει εκει.Εδω περα ειναι θρεντ ενημερωσεις για στουντιο και μπουρδελα τις θεσσαλονικης.

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Λόγω δουλειάς πέρασα σήμερα 7:30 το πρωί από από τα σπίτια απλά για να πάρω μάτι, 4-5 ήτανε μόνο ανοιχτά. Εντύπωση μου έκανε αυτή η Φλωρίτα. Αν δεν έβγαινε ξυνή από το δωμάτιο θα έμπαινα μετά από χρόνια σε δωμάτιο σε μπουρδέλο. Αυτό είναι μιά σταλιά!! Λογικά όταν το πηδάτε, βγαίνει ο λίλαντας από το στόμα της...!!!! :) :)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηγα με ενα φιλαρακι πριν 2 μερες μια βολτα. Στοχευμενα ηθελε να παει στην Ελενα την ρουμανα. Απογοητευση γιατι περα απο τα γλωσσοφιλα κτλ βιαζοταν και οταν βγηκε απο το δωματιο μπηκε ουτε 10δευτερα στο δωματιο με την τσατσα και σφεντονα στον επομενο πελατη....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πηγα καρφωτος για Βικυ το απογευμα στο Red light την οποια ειχα γαμησει περυσι αλλα ουτε τη θυμαμαι καν...τελοσπαντων ειχε 3 δωματια γεματα και αλλοι δυο περιμεναν στο σαλονι οποτε κι εφυγα....ποσα δωρακια κανει πια μες το δωματιο και γινεται αυτος ο χαμος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

και μετα πηγα στα Τριδυμα οπου στο 1 ηταν η Ρωξανα και στο 2 η Τζουλια η γυφτισα οπου και μπηκα και την εριξα ενα παρακμιακο γαμησι που οπως ξαναπει επιθυμω μαζι της κανα 2 φορες το χρονο.Πολυ καλο τσιμπουκι κανει το γυφτακι στα 40ε

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πηγα καρφωτος για Βικυ το απογευμα στο Red light την οποια ειχα γαμησει περυσι αλλα ουτε τη θυμαμαι καν...τελοσπαντων ειχε 3 δωματια γεματα και αλλοι δυο περιμεναν στο σαλονι οποτε κι εφυγα....ποσα δωρακια κανει πια μες το δωματιο και γινεται αυτος ο χαμος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Απορώ ρε συ μ΄ αυτήν προς τι τόσος θόρυβος και πανικός, την μία και μοναδική φορά που την πήρα χρειάστηκε να περιμένω κανα μισάωρο και βάλε, εντάξει είναι εμφανίσιμη και δέχεται και κωλοδάχτυλο βαθύ που φαίνεται να το γουστάρει κιόλας, αλλά πέραν τούτου ουδέν, ακολουθεί κι αυτή το πρόγραμμα των βιλλών που θυμίζει έντονα σόου στριπτιζάδικου, και όταν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στο πρόγραμμα των 40 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, δεν μου άρεσε και δεν ξαναπατάω, είναι εντάξει τα μαγαζιά αλλά κατά την γνώμη μου δουλεύουν λάθος, όχι ίσως στην τιμολογιακή πολιτική τους που πολλοί άλλοι διαμαρτύρονται, αλλά κυρίως σε αυτό το στημένο που βγάζουν τα κορίτσια, παρόλα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν και για αυτούς ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο, από εμένα όμως Χ…..  :rolleyes: 

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
και μετα πηγα στα Τριδυμα οπου στο 1 ηταν η Ρωξανα και στο 2 η Τζουλια η γυφτισα οπου και μπηκα και την εριξα ενα παρακμιακο γαμησι που οπως ξαναπει επιθυμω μαζι της κανα 2 φορες το χρονο.Πολυ καλο τσιμπουκι κανει το γυφτακι στα 40ε
Στα τρίδυμα έριξα πρόσφατα και εγώ ένα παρακμιακό γαμήσι αλλά στην πρώτη που ανέφερες την Ρωξάνα, ο ορισμός της παρακμής, γυφτάκι κι αυτό και τεμπλέλα μεγάλη, αλλά αράζει και δεν λέει όχι σε όση ώρα κι αν την πηδήξεις, και στο τέλος η αίσθηση που σου αφήνει είναι γλυκιά  :-*

Κατά τα άλλα η ζωή περνάει με διό κορασίδες αθόρυβες που αλίευσα από τις κριτικές σου, την Μόνικα πρώην Εμμανουέλλα στο 16 που έχω κάνει μαζί της ονειρικά γαμήσια, και το ακατέργαστο διαμαντάκι την Βικτώρια στο Φρίξου 13Β που με βλέπω να ξεχειμωνιάζω με δαύτην, καθώς επίσης με την σταθερή αξία της πόλης μας  την κοπελάρα μας στο δίπλα μαγαζί, και με το μπαζάκι την Ιζαμπέλα των τριδύμων που κάτι το πρόστυχο μου βγάζει αυτή, και κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται….  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom