scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
εκει πανω επρεπε να της πεις κατσε να σε γαμησω ακαποτα να δουμε αν φταιει αυτο
εκει πανω επρεπε να της πεις κατσε να σε γαμησω ακαποτα να δουμε αν φταιει αυτο
Ευχαριστώ, και σε σένα στα κοντά αν είναι.Χρόνια πολλά Σκορπιέ
Δυσυτυχως τυπε ολες τις πιανει η μαλακια ακομα και τα στανταρακια η Ελενα η ρουμουνα παραδειγμα που πηγα σημερα αν και περναω τελεια μαζι της σημερα ηταν απο τις χειροτερες ξεπετες πρωτη φορα κλαιω τα λεφτα μου μαζι της οποτε μη σκας και πολλη οτι εγινε εγινε δοκιμασεςδε περασες καλα τον μπουλο και παμε γ αλλα αν δε δοκιμαζες ποτε και εφευγε η γκομενα απο Θεσσαλονικη χειροτερα θα ηταν γιατι θα εμενες με την επιθυμιαΣήμερα δυστυχώς έκανα καταδρομική (στη μέρα των γενεθλίων μου το διάλεξα να κάνω αντί να πάω σε στανταράκι) και την πάτησα. Είπα να δοκιμάσω την Βέρα στο βίλλα πριβέ και μας βγήκε η Βέρα βέρα Γερμανίδα. Τι εννοώ; Ψυχρή και ψιλοκαταθλιπτική και μου έβγαζε μια αρνητικότητα σε όλα, ότι δηλαδή τα πράγματα θα πάνε στραβά.
Με το που μπήκε με είδε να ζεσταίνω τα χέρια μου στο air condition και με ρώτησε τι κάνω, της είπα ότι είναι λίγο κρύα απ' έξω και μου είπε να τα βάλω στο ζεστό νερό που έχουν. Αφού τα ζέστανα στο ζεστό νερό και ξαπλώσαμε πάω να την αγγίξω και μου κάνει την εξυπνάδα να μου τα βάλει κάτω από το κώλο μου για να ζεσταθούνε και άλλο. Και πως θα γίνει δουλειά έτσι ρε κοπελιά της λέω,τέλος πάντων δεν το έθιξε άλλο το θέμα και με άφησε να την αγγίξω. Αλλά με ρωτάει κοτζάμ μαντράχαλο αν είναι η πρώτη μου φορά, η πρώτη μου φορά μαζί σου της λέω είναι μόνο, και επέμενε σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά; Και μου φαίνεται πως έχεις άγχος μου λέει, δεν έχω άγχος της λέω, σίγουρα μου λέει ούτε λίγο, σίγουρα της λέω. Και παιδιά στο τρίλεπτο ενώ ήμουνα ντούρος παρόλες τις μαλακίες που μου έλεγε αυτή έκανε λες και συμβαίνει κάτι που δεν την έχυσα στο τρίλεπτο, "και τι συμβαίνει" να μονολογεί λες και έγινε κάτι που δεν έχυνα κανάτες παρόλη την ηλίθια συμπεριφορά της σε χρόνο ρεκόρ. Είχε ωραίο σώμα και βυζιά αλλά ψιλοξινή φάτσα σε όλη την διάρκεια στο τέλος καταλήξαμε σε μαλακία για να τελειώσω. Α και το κορυφαίο μου είπε ξέρω τι φταίει, δεν μπορείς το προφυλακτικό στο σέξ! Πέρα ότι τρόμαξα γιατί μου μπήκε η απορία τι μπορεί να κάνει, της είπα ότι δεν φταίει κανένα προφυλακτικό, πάντα με προφυλακτικό το κάνω αλλά η αρνητική συμπεριφορά σου εξαρχής για ότι είναι να γίνει της λέω. Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο μου λέει και έφυγε. Τέλος πάντων αυτά, η χειρότερη συνάντηση που είχα εδώ και καιρό.
Σε λιγες μερες ανεβαινουμε προς τα πανω
Ελπιζω να κανω αρκετους να περασουν ομορφα
Καλημερα σας
Kαι που θα εισαι κοριτσαρα?? Δωσε λιγες πληροφοριες!!Σε λιγες μερες ανεβαινουμε προς τα πανω
Καλημερα σας
15ΝοεμβριουKαι που θα εισαι κοριτσαρα?? Δωσε λιγες πληροφοριες!!
Σε λιγες μερες ανεβαινουμε προς τα πανω
Καλημερα σας
Παιδια ειδε κανεις απο κοντα αυτη την καινουργια Σιντυ που δεν εχει φωτογραφιες στο αλλο site? Λεει τιποτα;;
Man θα σε διαψευσω πηγα και γω σημερα και για αλλη μια φορα μ αφησε μαλακα 20 λεπτα μεσα στο δωματιο την ειχα κολαση το μωρο οπως παντα
Δυσυτυχως τυπε ολες τις πιανει η μαλακια ακομα και τα στανταρακια η Ελενα η ρουμουνα παραδειγμα που πηγα σημερα αν και περναω τελεια μαζι της σημερα ηταν απο τις χειροτερες ξεπετες πρωτη φορα κλαιω τα λεφτα μου μαζι της οποτε μη σκας και πολλη οτι εγινε εγινε δοκιμασεςδε περασες καλα τον μπουλο και παμε γ αλλα αν δε δοκιμαζες ποτε και εφευγε η γκομενα απο Θεσσαλονικη χειροτερα θα ηταν γιατι θα εμενες με την επιθυμια
Ξερεις σου δινει την δυνατοτητα το σαιτ να ανοιξεις θεμα δικο σου και οποιος ενδιαφερετε να σε βρει εκει.Εδω περα ειναι θρεντ ενημερωσεις για στουντιο και μπουρδελα τις θεσσαλονικης.15Νοεμβριου
Για μια βραδια σε ξενοδοχειο
Δεν πληρωνομαι φυσικα
Να περασουν σουπερ τα αγορια της σαλονικης
Πριβε λεπτομερειες
Απορώ ρε συ μ΄ αυτήν προς τι τόσος θόρυβος και πανικός, την μία και μοναδική φορά που την πήρα χρειάστηκε να περιμένω κανα μισάωρο και βάλε, εντάξει είναι εμφανίσιμη και δέχεται και κωλοδάχτυλο βαθύ που φαίνεται να το γουστάρει κιόλας, αλλά πέραν τούτου ουδέν, ακολουθεί κι αυτή το πρόγραμμα των βιλλών που θυμίζει έντονα σόου στριπτιζάδικου, και όταν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στο πρόγραμμα των 40 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, δεν μου άρεσε και δεν ξαναπατάω, είναι εντάξει τα μαγαζιά αλλά κατά την γνώμη μου δουλεύουν λάθος, όχι ίσως στην τιμολογιακή πολιτική τους που πολλοί άλλοι διαμαρτύρονται, αλλά κυρίως σε αυτό το στημένο που βγάζουν τα κορίτσια, παρόλα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν και για αυτούς ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο, από εμένα όμως Χ…..Πηγα καρφωτος για Βικυ το απογευμα στο Red light την οποια ειχα γαμησει περυσι αλλα ουτε τη θυμαμαι καν...τελοσπαντων ειχε 3 δωματια γεματα και αλλοι δυο περιμεναν στο σαλονι οποτε κι εφυγα....ποσα δωρακια κανει πια μες το δωματιο και γινεται αυτος ο χαμος
Στα τρίδυμα έριξα πρόσφατα και εγώ ένα παρακμιακό γαμήσι αλλά στην πρώτη που ανέφερες την Ρωξάνα, ο ορισμός της παρακμής, γυφτάκι κι αυτό και τεμπλέλα μεγάλη, αλλά αράζει και δεν λέει όχι σε όση ώρα κι αν την πηδήξεις, και στο τέλος η αίσθηση που σου αφήνει είναι γλυκιά :-*και μετα πηγα στα Τριδυμα οπου στο 1 ηταν η Ρωξανα και στο 2 η Τζουλια η γυφτισα οπου και μπηκα και την εριξα ενα παρακμιακο γαμησι που οπως ξαναπει επιθυμω μαζι της κανα 2 φορες το χρονο.Πολυ καλο τσιμπουκι κανει το γυφτακι στα 40ε