Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται….  :zfuck:
δε βαριεσαι...μια ζωη ειναι θα περασει  :grin:
τωρα τη νυχτα πηγα εσκισα και τη Νικολ,δε μπορουσα να ησυχασω ηθελα παλι να γαμησω και πηγα καρφωτος εκει και δεν εχασα  ;)

πολυ ησυχια στην περιοχη αποψε...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
απο θεια ευα :) εχουμε κανενα νεο?σταματησε οριστικα?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στη βικυ στις βιλλες ειχα 3 καταθεσεις στο παρελθον. Καταθεση ν1 νορμαλ και αντιστροφη μετρηση στο 10λεπτο. Καταθεση ν2 τζακουζι προγραμμα με κωλο περασα σουπερ γλωσσοφιλα τριψηματα τα παντα ολα. Καταθεση ν3 νορμαλ και παλι επιστροφη στην αντιστροφη μετρηση στο 10λεπτο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
στη βικυ στις βιλλες ειχα 3 καταθεσεις στο παρελθον. Καταθεση ν1 νορμαλ και αντιστροφη μετρηση στο 10λεπτο. Καταθεση ν2 τζακουζι προγραμμα με κωλο περασα σουπερ γλωσσοφιλα τριψηματα τα παντα ολα. Καταθεση ν3 νορμαλ και παλι επιστροφη στην αντιστροφη μετρηση στο 10λεπτο.

Εγω την εχω παρει 3 φορες αν δεν απατωμαι, με το φτωχο 40ευρω, και τις 3 φορες ηταν φωτιαααα.!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ποια λες.??  :think: Εγω βλεπω οτι βαλανε φωτογραφιες της καυλας της Ζανετ, η οποια μεν τωρα ειναι ξανθια και τρεζενομαι.!!!!  :cum: :cum: :cum:

Μαλλον εσυ διαψευτικες μονος σου....  ;)
Oχι καθολου με μια φορα δε λεει κατι ολοι εχουμε τις κακες μας που και με την Ελενα πρωτη φορα εγινε αυτο και ελπιζω τελευταια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Απορώ ρε συ μ΄ αυτήν προς τι τόσος θόρυβος και πανικός, την μία και μοναδική φορά που την πήρα χρειάστηκε να περιμένω κανα μισάωρο και βάλε, εντάξει είναι εμφανίσιμη και δέχεται και κωλοδάχτυλο βαθύ που φαίνεται να το γουστάρει κιόλας, αλλά πέραν τούτου ουδέν, ακολουθεί κι αυτή το πρόγραμμα των βιλλών που θυμίζει έντονα σόου στριπτιζάδικου, και όταν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στο πρόγραμμα των 40 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, δεν μου άρεσε και δεν ξαναπατάω, είναι εντάξει τα μαγαζιά αλλά κατά την γνώμη μου δουλεύουν λάθος, όχι ίσως στην τιμολογιακή πολιτική τους που πολλοί άλλοι διαμαρτύρονται, αλλά κυρίως σε αυτό το στημένο που βγάζουν τα κορίτσια, παρόλα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν και για αυτούς ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο, από εμένα όμως Χ…..   :rolleyes: 
Συμφωνω και επαυξανω και γω μια φορα την πηρα και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο να με τραβηξει να ξαναπαω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μετά από μια Τσαρκα μαζί με azazel! :rockon: Καλά αυτά τα χιλιόμετρα ήταν το Πρόγευμα! :orchestra: Στο δρόμο της Ανδρέου  Γεωργίου μια έχει βγει και ζητάει ψιλά! :zombie:
Γύρισε ή Εβελίνα στο Νο2! :erection:
Ο aza τα έδωσε σε μια καινούργια στου Ερημίτη 2! :wanker: Χωρίς να λέει κάτι  το μωρό μέσα! :s&m_1:
Πήγα στην Κάρλα από την Τσεχία στο Φρίξου 13α! Baby very nice! :wanker: και ακόμα στην σκέψη ΞΕΡΟΧΥΝΩ :rockon:
Και στο τέλος για σβήσιμο στην Ζακυνθινια μου! :fuck2:.... :boobies:.... :wanker:

Μια τσατσά την Ρώτησα ποια έχεις? Και μου λέει "τις ξερεις ολες?"
Ας απαντήσω από εδώ : " Ναι τις ξέρω όλες και τι ρόλο βαρανε ξέρω" :birdman:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11

[/quote]

:2funny: :2funny: :hi: :hi: :kneel: :kneel: χαχαχαχαχαχαχα!!! respect man εισαι ωραίος!!  :grin: :grin:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μια Βανεσα που εχει απο αυριο στο προγραμμα στο Bad Girls ειναι η Βανεσα που ειχε μεχρι τωρα πρωινα? Ξερει κανεις τι παιζει? Το ρωταω γιατι απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω, εκτος αν απλα αλλαξε φωτο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα σε ειπε ρε μλκ αφου μερα παραμερα γυρνας στα στουντιο!  :birdman: μ'αρεσει που τελευταια το εριξες και στις διπλες καταθεσεις....χαχα ρε μλκ βρες καμια γκομενα γιατι στο τελος μεχρι και το σωβρακο θα σε παρουν οι τανες!!  :P

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μεγαλη χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα σε σχεδον ολα τα ανοιχτα στουντιο, που λογο υποχρεωσεων δεν μπορεα να την γραψω χθες.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω η γνωστη μιλφ ξανθια που δουλευει μονη της χωρις τσατσα.Αδιαφορη για μενα που ουτε το ονομα της δεν μπορω να θυμιθω.Κριμα για αυτο το μαγαζι γιατι παλιοτερα εφερνε καλες κοπελες.
Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 καποια γεματουλα ρωξανη, πολυ μετρια...με εκανε και προταση για 30 γυμνο!νο2 απο το παραθυρο ειδα οτι ηταν η τζουλια.Νο3 η ελληνιδα νικη αν δεν κανω λαθος με τα πελωρια βυζια!.
Ανδρέου Γεωργίου 16.Αντζι ξανθια μιλφ με αδιαφορο σωμα και τζακουζι στα 70!
Ανδρέου Γεωργίου 19.Εδω ρε παιδια ηταν ανοιχτο και τα μαστορια βαφανε μπροστα στην πορτα απο μεσα, ελεος ρε αφεντικο, δεν αφηνεις ανοιχτο το μαγαζι και τα μαστορια να δουλευουν εκεινη την ωρα.
Ανδρέου Γεωργίου 24.Μια νταρντανουλα προς το γυφτε στυλ. αλλα δεν πιστικα να περασω την εχω ξανα δει εκει πολλες φορες αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).Δεν μπηκα αλλα ρωτησα συναδελφο και με ειπε μια νατασα, μαλλον την γνωστη θα εννοουσε.
Ανδρέου Γεωργίου 34.Ελενα ουκρανη, αρτσουμπαλο σωμα, ωραια ματια.Δεν με συγκηνισε ποτε να περασω.
Ανδρέου Γεωργίου 38.Η νταρντανα βικυ ηταν στο δωματιο.
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Μια πιτσιρικα λουιζα εδω, ομορφη παρουσια.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου).Ξανθια μιλφ ποιο ασχημη και απο την τσατσα.Απορω πως δουλευουν αυτες.
Κοροβάγκου 5.Η μοντελαρα αννα! το εχει αυτη η κοπελα (το σαλοναρισμα)
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls).Μια βανεσα μικρη και ωραια, παραλιγο να εμπαινα.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Εδω μια κορινα αν δεν κανω λαθος,αδιαφορη παρουσια.
Νικηφόρου Ουρανού 26.Η ειρηνη η ρουμανα.Κατα δηλωσει της τσατσας ειναι συνεχεια τα πρωινα εδω.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Η πετιτ ισαμπελα, το λυπαμε αυτο το κοριτσακι, ουτε το κωλαρακι της δεν ειχε δυναμη να κουνησει.
Νικηφόρου Ουρανού 6.Βαλερια εδω, για προμιλφ μου εκανε αλλα μπορει να ειναι και μικροτερη, καλο προς το αδυνατο σωμα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 καμελια πολυ αδιαφορη μακρια.νο2 ναταλι γεματουλα συμπαθητικη φατσα.
Φρίξου 13.Η γνωστη βουλγαρα απο τον βαρδαρη, πρεπει καποιος να την πει οτι ηρθε ο καιρος εδω και καιρο να σταματισει αυτο το επαγγελμα.
Φρίξου 13Α.Βικτωρια στανταρακι για μενα.
Φρίξου 14.Στο καινουργιο η γιασμην, στο αλλο δεν μου ειπαν ονομα.
Φρίξου 15.Η τανια εδω, η εφη αγνοειται παλι.
Φρίξου 9 (Villa Erotica).Σε αυτο με την ραμπα, ηταν η σαμανθα και στο αλλο η αντζελα η ουκρανη, ελεος που θελει και 40αρι αυτη, μια ζωη δουλευε με 30

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μεγαλη χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα σε σχεδον ολα τα ανοιχτα στουντιο, που λογο υποχρεωσεων δεν μπορεα να την γραψω χθες.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω η γνωστη μιλφ ξανθια που δουλευει μονη της χωρις τσατσα.Αδιαφορη για μενα που ουτε το ονομα της δεν μπορω να θυμιθω.Κριμα για αυτο το μαγαζι γιατι παλιοτερα εφερνε καλες κοπελες.
Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 καποια γεματουλα ρωξανη, πολυ μετρια...με εκανε και προταση για 30 γυμνο!νο2 απο το παραθυρο ειδα οτι ηταν η τζουλια.Νο3 η ελληνιδα νικη αν δεν κανω λαθος με τα πελωρια βυζια!.
Ανδρέου Γεωργίου 19.Εδω ρε παιδια ηταν ανοιχτο και τα μαστορια βαφανε μπροστα στην πορτα απο μεσα, ελεος ρε αφεντικο, δεν αφηνεις ανοιχτο το μαγαζι και τα μαστορια να δουλευουν εκεινη την ωρα.
Ανδρέου Γεωργίου 24.Μια νταρντανουλα προς το γυφτε στυλ. αλλα δεν πιστικα να περασω την εχω ξανα δει εκει πολλες φορες αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).Δεν μπηκα αλλα ρωτησα συναδελφο και με ειπε μια νατασα, μαλλον την γνωστη θα εννοουσε.
Ανδρέου Γεωργίου 34.Ελενα ουκρανη, αρτσουμπαλο σωμα, ωραια ματια.Δεν με συγκηνισε ποτε να περασω.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου).Ξανθια μιλφ ποιο ασχημη και απο την τσατσα.Απορω πως δουλευουν αυτες.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Εδω μια κορινα αν δεν κανω λαθος,αδιαφορη παρουσια.
Νικηφόρου Ουρανού 26.Η ειρηνη η ρουμανα.Κατα δηλωσει της τσατσας ειναι συνεχεια τα πρωινα εδω.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Η πετιτ ισαμπελα, το λυπαμε αυτο το κοριτσακι, ουτε το κωλαρακι της δεν ειχε δυναμη να κουνησει.
Νικηφόρου Ουρανού 6.Βαλερια εδω, για προμιλφ μου εκανε αλλα μπορει να ειναι και μικροτερη, καλο προς το αδυνατο σωμα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 καμελια πολυ αδιαφορη μακρια.νο2 ναταλι γεματουλα συμπαθητικη φατσα.
Φρίξου 13.Η γνωστη βουλγαρα απο τον βαρδαρη, πρεπει καποιος να την πει οτι ηρθε ο καιρος εδω και καιρο να σταματισει αυτο το επαγγελμα.
Φρίξου 9 (Villa Erotica).Σε αυτο με την ραμπα, ηταν η σαμανθα και στο αλλο η αντζελα η ουκρανη, ελεος που θελει και 40αρι αυτη, μια ζωη δουλευε με 30

Ωραιος yakuza.!!!  :thumbsup: μου εδωσες τροφη γιατι μαλλον θα βγω για στοχευμενη καταθεση το απογευματακι... ;)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1

αδερφέ από ερημίτη 2 δεν πέρασες ε??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίος !!! Έσπασες το πιο αρνητικό σερί της μπουρδελοκατάστασης 3 μέρες χωρίς ούτε ένα post, στα 5 και βάλε χρόνια που είμαι εδώ δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο, μακάρι να περάσουν αλλά 5 για να ξανασυμβεί  :(  να συμπληρώσω στην άριστη αναφορά σου

Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 καποια γεματουλα ρωξανη, πολυ μετρια...με εκανε και προταση για 30 γυμνο!
Και στα 25 την παίρνεις στο απλό, μέτρια ναι και τεμπέλα αλλά σου δίνει χρόνο και αράζει μέχρι να την καθαρίσεις, εδοκιμάσθει προσφάτως  :tits:

Είναι αδυνατούλα πολύ και παρόλο που δεν μου αρέσουν αυτό το στυλ οι γυναίκες αυτή μου βγάζει κάτι το ξεσηκοτικό, προσωπικά πάντα περνάω πολύ καλά μαζί της.   :zfuck:

Το πρωί πάντως σαν να την πήρε το μάτι μου την Έφη..   :-

Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 καμελια πολυ αδιαφορη μακρια.
Παρεμπιπτόντως πέρασα πολύ καλά με την συγκεκριμένη πριν λίγο καιρό, είχα να πάω μαζί της χρόνια, αν ξεπεράσεις το θέμα της εμφάνισης της θα βγάλεις γούστα, και γλωσσόφιλα παίζουν  :dancing:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Είχε κανεις επικοινωνία με θεία μονικα ?? Υποτίθεται είχε ενημερώσει ότι μέχρι 15 θα γυρνούσε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγινε η συναντηση η επετειακη......ο γραμματεας της παρεας κυριος μπουξος θα ανεβασει αναφορα...ενα μεγαλο ευχαριστω δημοσια στον γιορκι....το πως και το γιατι το γνωριζει......καλα να περνας φιλαρακι..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: παρακαλειται ο νεαρος που ρωτησε την παρεα μας πως παμε με το αμαξι στο godiva.....και ο κυριος που μας ρωτησε πως παμε στην οδο φριξου 13 να ανεβασουν κριτικες για ενημερωση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ευχαριστω... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κι αν στην ζωή μας αλλάξουν ΟΛΑ ! Οι Συναντήσεις πάνω από ΟΛΑ! :rockon:

Βραδυνή Τσαρκα μμαζί με: Azazel
Alladalla
Yorkie
travestolagno
Mpotofilos μυρισες τα κρέατα μαλακά μου και ήρθες! :grin:
Blastbeat εσύ μαλακά μου ήρθες γα να δεις το Χριστινακι στο μπαρ και την Λιά του fever! :boobies:

Ανδρ.19: Ελένη. Με μαύρο καρέ μαλλάκι ,μιλφακι από την Ουκρανία με μέτρια φάτσα! :grin:
Ανδρ.38: Σαμπρίνα. Με μαύρο μακρύ μαλλί από Ρουμανία μεριά ,μελαμψη με ταττου στα στήθη για άγρια πράματα το μωρό! :pipa2:
Ανδρ.32: Ρομπέρτα. Από την Ισπανία λένε και καλά ,μελανουρι και αυτό με ωραία  :boobies: και νεανικό κορμακι και στην φάτσα! Την έφαγε ο aza με έντονο γρασσαρισμα από την μεριά του μωρου! :fuck2:
Ανδρ.24: Μιρέλα. Σταθερή αξία το καλό  :kissass2: κωλαρακι της!  :grin:
Ανδρ.16: Τζάστιν. Το ξανθό ολλανδικό μιλφ γύρω στα 40 αλλά έχει μια ΚΩΛΑΡΑ και κάτι  :boobies: για φίλημα! :kissass:
Ανδρ.50: Ντόνα. Το ρουμανικό μιλφακι μου με την! :kissass2: άφησα τους Μπακαγιοκους να την δουν μόλις Άκουσα το όνομα της,πως δεν σαβουριαστηκα στα σκαλοπάτια ένας θεός το ξέρει! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Ελληνίδα μιλφαρα ξανθια με μια ΚΩΛΑΡΑ που στο 69 χάνεσαι ,ξεχνάς μέχρι και το όνομα σου! :kissass2:
Villa prive: Σιντυ. Από Πολωνία ξανθιά με μακρύ μαλλί ψηλό το μωρό με τα λιγοστά παχακια που είχε ήταν γκαβλα! :erection: και ωραίο προσωπό χαμογελαστό! :grin: εδώ με το που μπαίνουμε κάθομαι στην θέση της τσατσάς, μου λέει : Α! Εσύ είσαι τσαχπινης πολύ :2funny: :2funny:
Bad girls: Αλίσια. Λέει ο αλλανταλλα έχει ένα κωλαρακι ! :kissass2: Μαλέα Μπες να χάσεις το φως σου! :orchestra:
Studio lux Νικ 1α: Εμμανουέλα. Ή ξανθιά λεπτουλα με την ψεύτικη αλογοουρά! :grin:
Red diamond: Βίκυ. Θα χρειαζόμασταν όλοι capotal controls! Έχει καλό κορμί το μωρό μπας και κάνει καμία γιόγκα! :think: Χωρεσαμε όλοι μαζί στο ασανσέρ και κάποιος γκαβλωσε.. :2funny:
Νικ.8: Αθήνα: Ή ελληνίδα μαυρομαλα με τις βυζαρες της! :tits:
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Το ξανθό προμιλφακι με τα βυζακια της και την κωλαρα της ! Που είναι καλή μέσα. Ήταν τσατσά ή ρωσσοποντια  :vomit: που όταν μπήκαμε 10 άτομα έλεγε το τρελοκομείο "όλοι μαζί ηρθατε όλοι μαζί θα φύγετε! Βρε άντρες είσαστε εσείς?" :2funny: Και τι έκανε το εξής θεικο κράτησε την πόρτα αυτή για να βγούμε! :kneel:
Φρίξου 14: Νικόλ. Για μιλφοτζιλφοκαταστασεις! Ξανθιά με μεγάλες! :tits:
Φρίξου 15: Τάνια. Ρε τι ΚΩΛΑΡΑ έχεις?  :kissass2: αν ήταν στα 20€ θα της τον έδινα πάλι! :wanker:
Τρίδυμα δεν μπήκαμε τα γνωστά είχα πάει για κατουρημα και είδα τις αλλαγές! :grin:
Βαλεντινα-Εβελινα-Καρλα! :boobies:
Godiva: Σίσσυ. το μωρό νομίζω ειναι από την Ρωσία! Κοντουλικο και ωραία βυζακια ,έχει και ένα ταττου πίσω στο σύστημα της! Γι αυτό που είμαι σίγουρος γι αυτήν είναι ότι έχει δουλέψει στην αλυσίδα των Βιλλων! :grin: και ο Ψωμιάδης το χει φάει! :hi:
Νικ.28: Έμμα. Yorkie έπρεπε να μπεις και να χάθεις μέσα στα ! :tits:
Μινώταυρου 14: Άννα. Το γυφτορουμανακι με τα  :boobies: έξω όπως πάντα!  :grin:
Μινώταυρου 16: Τζούλια. Από την Τσεχία το μωρό ,μαυρομαλικο μακρύ μπουκλε το μαλλάκι της! Ωραία παρουσία μέτρια πράματα μέσα!  :s&m_1:
Πέτρου Ερημίτη 2: Έλενα. Το ρουμανικό μιλφ με τα πράσινα μάτια και τις πεσμένες βυζαρες τις!  :tits:
Την ρωτάει την τσατσά ο άζα μήπως ειδες τον Triena? :2funny:
Las vegas: Ελένη. Ή Ζακυνθινια μου! Τα Μελέ! :wanker:
Las vegas: Φλωριτα. Αza τέτοια θα βλέπεις στην Ταϋλάνδη! :birdman:
Villa erotika: Βέρα. Μαυρομαλα ευδιαθετο βγήκε το μωρο από το δωματιακή της! Έχει καλουτσικα  :boobies: και καλουτσικο άσπρο κωλαρακι! :grin:
Red light: Μαρίζα. Γερμανικό μωρό με βυζαρες ,τουμπανο το μωρό με εσώρουχό Βραζιλίας! :erection:
Με λέει ο Λάγνος ή κολλητή του αδερφού μου είναι ολόιδια! :o κατευθείαν εγώ : ελεύθερη είναι μλκ μου? Φερτην να τα δει ασπρόμαυρα το μωρό! :rockon:

Υ.γ. : ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
ΟΙ συναντήσεις για Εμάς είναι ημέρες χαράς και γιορτής. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Μπουρδελιαρηδες και γνωρισαμε μέσα από εδώ τα αλλά μας Μισά στην Φιλία!
Πέρσι τέτοιο καιρό 3 άτομα ξεκινήσανε όλο αυτό, με σκοπό να βγάζουμε Γούστα Παρέα.
Αυτοι που ειμασταν εκεί,όσοι κι αν ειμασταν, πάντα οι λίγοι γραφαν την ιστορία έτσι κι αλλιώς!
Πάντα εμεις που ειμασταν λίγοι! Κάναμε την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Υ.γ2: Bluesky Τα Μελέ! :rockon:

Υ.γ3: Γιορκη γιατί σε ευχαριστεί ο Λάγνος? Τον κατουρησες στον ύπνο του! :2funny: :piss:
:2funny: :2funny:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!! Από τον Διοργανωτή!
της Εντέκατης (11) Συνάντησης! :rockon:

[size=60pt]ΣΕΙΣΜΟΣ[/size][size=40pt] 7 ρίχτερ[/size] και στο fever!  :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Εγω την εχω παρει 3 φορες αν δεν απατωμαι, με το φτωχο 40ευρω, και τις 3 φορες ηταν φωτιαααα.!!!
μια απο τα ιδια. οσο για καποιον που ειπε για δωρακια. υποσχεθηκα να μην πω τιποτα στην ιδια την Βικυ. αλλα πιστεψε με κανει καλα δωρακια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom