travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
μπουξ....δεν γαμιεσαι μαλακα να κανεις καριερα;;;;;;;;; ο γιορκι το κατουρημα το κρατα για αλλου
μια απο τα ιδια. οσο για καποιον που ειπε για δωρακια. υποσχεθηκα να μην πω τιποτα στην ιδια την Βικυ. αλλα πιστεψε με κανει καλα δωρακια!
Είχε κανεις επικοινωνία με θεία μονικα ?? Υποτίθεται είχε ενημερώσει ότι μέχρι 15 θα γυρνούσε
Δεν κανει προγραμμα με πανω απο μια εκτονωση.Μιας και λετε για την Βικυ, θα ηθελα αν ξερει καποιος, αν θες να την παρεις και απο μπρος και απο πισω σε μια συναντηση με παραπανω απο μια εκτονωσεις, ποσο παει το κοστος;
Γιατι αν δεν κανω λαθος 150 χρεωνει τζακουζι, κωλαρακι αλλα μονο μια φορα
Νατος ρε άζα!χαιρετώ τους μπακαγιοκους..... ρε μαλεα αζα
κανει και παρακανει...100ευρω 2 φορες με γλυψιμο και δαχτυλιασμα μπολικο!!ρωτατε μην φοβαστε...οσο για κολο-μουνι ανετα το κανονιζεις μαζι της που ρωταει ο φιλος!!ξερω τι λεω!!Δεν κανει προγραμμα με πανω απο μια εκτονωση.
το εχω φαει και σε 70αρι προγραμμα ...δεν λεει και πολλα...τυπικα πραγματα...οσο για τα βυζακια διαφωνω και εδω...Κι αν στην ζωή μας αλλάξουν ΟΛΑ ! Οι Συναντήσεις πάνω από ΟΛΑ!
Godiva: Σίσσυ. το μωρό νομίζω ειναι από την Ρωσία! Κοντουλικο και ωραία βυζακια ,έχει και ένα ταττου πίσω στο σύστημα της! Γι αυτό που είμαι σίγουρος γι αυτήν είναι ότι έχει δουλέψει στην αλυσίδα των Βιλλων! και ο Ψωμιάδης το χει φάει!
Και τι κορμι! φιδισιο!!Μήπως έχουμε κάποιο νέο από τη θεία;
Το χάσαμε το κορμί ρε πατριώτες;
κανει και παρακανει...100ευρω 2 φορες με γλυψιμο και δαχτυλιασμα μπολικο!!ρωτατε μην φοβαστε...οσο για κολο-μουνι ανετα το κανονιζεις μαζι της που ρωταει ο φιλος!!ξερω τι λεω!!
Πολυ απλας εισαι μωρε αδερφακι μου. Μηπως κρυβεται καμια πολυεθνικη πισω απο τον φουρνο!το εχω φαει και σε 70αρι προγραμμα ...δεν λεει και πολλα...τυπικα πραγματα...οσο για τα βυζακια διαφωνω και εδω...
εχουμε μια με εδρα την τζαμαικα!εκει τα κρυβουμε!!!Πολυ απλας εισαι μωρε αδερφακι μου. Μηπως κρυβεται καμια πολυεθνικη πισω απο τον φουρνο!
εχουμε μια με εδρα την τζαμαικα!εκει τα κρυβουμε!!!
Να σαι καλα συναδελφε! Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο πριν φυγει το 15 να κανω και μια πολυ μεγαλη διπλη τσαρκα κοντα στις αλλαγες, ωστε να καλυψω και τις δυο βαρδιες! Λιγο δυσκολο κυριος λογο ωρας, αλλα πιστευω οτι θα το καταφερω.Ωραιος yakuza.!!! μου εδωσες τροφη γιατι μαλλον θα βγω για στοχευμενη καταθεση το απογευματακι... ;)
Οχι συναδελφε,εφαγα πορτα στο απεναντι και δεν μπηκα ουτε σ'αυτο.αδερφέ από ερημίτη 2 δεν πέρασες ε??
Θες να βαλουμε στοιχημα?κανει και παρακανει...100ευρω 2 φορες με γλυψιμο και δαχτυλιασμα μπολικο!!ρωτατε μην φοβαστε...οσο για κολο-μουνι ανετα το κανονιζεις μαζι της που ρωταει ο φιλος!!ξερω τι λεω!!
Να σαι καλα συναδελφε. Εγω απογευμα περασα απο φ.15 και πετυχα την τανια, δεν ξερω τι γινεται αλλα τελευταια δεν μπορω να συναντηθω με την εφη, την προηγουμενη φορα ισα που την ειχε αλλαξει η τανια και ηταν μεσημερακι.. τωρα λες οτι την ειδες το πρωι, μαλλον το γυρισε στο οκταωρο, δεν εξηγειται αλλιως.Ωραίος !!! Έσπασες το πιο αρνητικό σερί της μπουρδελοκατάστασης 3 μέρες χωρίς ούτε ένα post, στα 5 και βάλε χρόνια που είμαι εδώ δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο, μακάρι να περάσουν αλλά 5 για να ξανασυμβεί να συμπληρώσω στην άριστη αναφορά σου
Και στα 25 την παίρνεις στο απλό, μέτρια ναι και τεμπέλα αλλά σου δίνει χρόνο και αράζει μέχρι να την καθαρίσεις, εδοκιμάσθει προσφάτως
Είναι αδυνατούλα πολύ και παρόλο που δεν μου αρέσουν αυτό το στυλ οι γυναίκες αυτή μου βγάζει κάτι το ξεσηκοτικό, προσωπικά πάντα περνάω πολύ καλά μαζί της.
Το πρωί πάντως σαν να την πήρε το μάτι μου την Έφη.. :-
Παρεμπιπτόντως πέρασα πολύ καλά με την συγκεκριμένη πριν λίγο καιρό, είχα να πάω μαζί της χρόνια, αν ξεπεράσεις το θέμα της εμφάνισης της θα βγάλεις γούστα, και γλωσσόφιλα παίζουν
Επειδή έχει κλείσει το Ανδρ.21 βάζουν 3 βάρδιες στα σπιτάκια Φρίξου 13α και Φρίξου 15 που είναι αλυσίδα ,για να χωρέσουν τις κοπέλες τους!Να σαι καλα συναδελφε. Εγω απογευμα περασα απο φ.15 και πετυχα την τανια, δεν ξερω τι γινεται αλλα τελευταια δεν μπορω να συναντηθω με την εφη, την προηγουμενη φορα ισα που την ειχε αλλαξει η τανια και ηταν μεσημερακι.. τωρα λες οτι την ειδες το πρωι, μαλλον το γυρισε στο οκταωρο, δεν εξηγειται αλλιως.
Συναδελφε την καμελια την θεωρω την χειροτερη ιεροδουλη που εχει περασει απο την θεσσαλονικη (τα τελευταια χρονια) και αυτο γιατι με τετοια εμφανιση, παντα κατ'εμε δεν πρεπει να ασχολησε καθολου με αυτο το επαγγελμα. Τα καλυτερα γουστα να βγαζει μεσα, δεν προκειται ΠΟΤΕ να περασω μαζι της.Απογοητευομαι πραγματικα οταν την βλεπω.
θες να βαλεις στοιχημα σε κατι που εχω κανει;το εχεις χασει ηδη!!Θες να βαλουμε στοιχημα?