Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
μπουξ....δεν γαμιεσαι μαλακα να κανεις καριερα;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο γιορκι το κατουρημα το κρατα για αλλου :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
μια απο τα ιδια. οσο για καποιον που ειπε για δωρακια. υποσχεθηκα να μην πω τιποτα στην ιδια την Βικυ. αλλα πιστεψε με κανει καλα δωρακια!

+1  ;)

Χτες την ειχα plan B, ξεκινησα για Ελενα Α.Γεωργιου 34, αν δεν μου καθοταν θα πηγαινα μετα στην Βικυ, αλλα η Ελενα με ξετιναξε.!!! εγινε στανταρακι μου το μικρο.!  :rockon:
Τεταρτη-Πεμπτη θα παιξω μπαλα Αθηνα, αλλιως θα πηγαινα Βικυ μεχρι το ΣΚ σιγουρα.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Μιας και λετε για την Βικυ, θα ηθελα αν ξερει καποιος, αν θες να την παρεις και απο μπρος και απο πισω σε μια συναντηση με παραπανω απο μια εκτονωσεις, ποσο παει το κοστος; 
Γιατι αν δεν κανω  λαθος 150 χρεωνει τζακουζι, κωλαρακι αλλα μονο μια φορα 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μιας και λετε για την Βικυ, θα ηθελα αν ξερει καποιος, αν θες να την παρεις και απο μπρος και απο πισω σε μια συναντηση με παραπανω απο μια εκτονωσεις, ποσο παει το κοστος; 
Γιατι αν δεν κανω  λαθος 150 χρεωνει τζακουζι, κωλαρακι αλλα μονο μια φορα 
Δεν κανει προγραμμα με πανω απο μια εκτονωση.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
χαιρετώ τους μπακαγιοκους..... ρε μαλεα αζα  :2funny:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
ερωτηση;;; τι λεει η Χριστινα από Φριξου 14;;;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Δεν κανει προγραμμα με πανω απο μια εκτονωση.
κανει και παρακανει...100ευρω 2 φορες με γλυψιμο και δαχτυλιασμα μπολικο!!ρωτατε μην φοβαστε...οσο για κολο-μουνι ανετα το κανονιζεις μαζι της που ρωταει ο φιλος!!ξερω τι λεω!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Κι αν στην ζωή μας αλλάξουν ΟΛΑ ! Οι Συναντήσεις πάνω από ΟΛΑ! :rockon:

Godiva: Σίσσυ. το μωρό νομίζω ειναι από την Ρωσία! Κοντουλικο και ωραία βυζακια ,έχει και ένα ταττου πίσω στο σύστημα της! Γι αυτό που είμαι σίγουρος γι αυτήν είναι ότι έχει δουλέψει στην αλυσίδα των Βιλλων! :grin: και ο Ψωμιάδης το χει φάει! :hi:
το εχω φαει και σε 70αρι προγραμμα ...δεν λεει και πολλα...τυπικα πραγματα...οσο για τα βυζακια διαφωνω και εδω...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
κανει και παρακανει...100ευρω 2 φορες με γλυψιμο και δαχτυλιασμα μπολικο!!ρωτατε μην φοβαστε...οσο για κολο-μουνι ανετα το κανονιζεις μαζι της που ρωταει ο φιλος!!ξερω τι λεω!!
το εχω φαει και σε 70αρι προγραμμα ...δεν λεει και πολλα...τυπικα πραγματα...οσο για τα βυζακια διαφωνω και εδω...
Πολυ απλας εισαι μωρε αδερφακι μου. Μηπως κρυβεται καμια πολυεθνικη πισω απο τον φουρνο!  :grin:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ωραιος yakuza.!!!  :thumbsup: μου εδωσες τροφη γιατι μαλλον θα βγω για στοχευμενη καταθεση το απογευματακι... ;)
Να σαι καλα συναδελφε! Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο πριν φυγει το 15 να κανω και μια πολυ μεγαλη διπλη τσαρκα κοντα στις αλλαγες, ωστε να καλυψω και τις δυο βαρδιες! Λιγο δυσκολο κυριος λογο ωρας, αλλα πιστευω οτι θα το καταφερω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Θες να βαλουμε στοιχημα?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ωραίος !!! Έσπασες το πιο αρνητικό σερί της μπουρδελοκατάστασης 3 μέρες χωρίς ούτε ένα post, στα 5 και βάλε χρόνια που είμαι εδώ δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο, μακάρι να περάσουν αλλά 5 για να ξανασυμβεί  :(  να συμπληρώσω στην άριστη αναφορά σου
Και στα 25 την παίρνεις στο απλό, μέτρια ναι και τεμπέλα αλλά σου δίνει χρόνο και αράζει μέχρι να την καθαρίσεις, εδοκιμάσθει προσφάτως  :tits:
Είναι αδυνατούλα πολύ και παρόλο που δεν μου αρέσουν αυτό το στυλ οι γυναίκες αυτή μου βγάζει κάτι το ξεσηκοτικό, προσωπικά πάντα περνάω πολύ καλά μαζί της.   :zfuck:
Το πρωί πάντως σαν να την πήρε το μάτι μου την Έφη..   :-
Παρεμπιπτόντως πέρασα πολύ καλά με την συγκεκριμένη πριν λίγο καιρό, είχα να πάω μαζί της χρόνια, αν ξεπεράσεις το θέμα της εμφάνισης της θα βγάλεις γούστα, και γλωσσόφιλα παίζουν  :dancing:
Να σαι καλα συναδελφε. Εγω απογευμα περασα απο φ.15 και πετυχα την τανια, δεν ξερω τι γινεται αλλα τελευταια δεν μπορω να συναντηθω με την εφη, την προηγουμενη φορα ισα που την ειχε αλλαξει η τανια και ηταν μεσημερακι.. τωρα λες οτι την ειδες το πρωι, μαλλον το γυρισε στο οκταωρο, δεν εξηγειται αλλιως.
Συναδελφε την καμελια την θεωρω την χειροτερη ιεροδουλη που εχει περασει απο την θεσσαλονικη (τα τελευταια χρονια) και αυτο γιατι με τετοια εμφανιση, παντα κατ'εμε δεν πρεπει να ασχολησε καθολου με αυτο το επαγγελμα. Τα καλυτερα γουστα να βγαζει μεσα, δεν προκειται ΠΟΤΕ να περασω μαζι της.Απογοητευομαι πραγματικα οταν την βλεπω.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Να σαι καλα συναδελφε. Εγω απογευμα περασα απο φ.15 και πετυχα την τανια, δεν ξερω τι γινεται αλλα τελευταια δεν μπορω να συναντηθω με την εφη, την προηγουμενη φορα ισα που την ειχε αλλαξει η τανια και ηταν μεσημερακι.. τωρα λες οτι την ειδες το πρωι, μαλλον το γυρισε στο οκταωρο, δεν εξηγειται αλλιως.
Συναδελφε την καμελια την θεωρω την χειροτερη ιεροδουλη που εχει περασει απο την θεσσαλονικη (τα τελευταια χρονια) και αυτο γιατι με τετοια εμφανιση, παντα κατ'εμε δεν πρεπει να ασχολησε καθολου με αυτο το επαγγελμα. Τα καλυτερα γουστα να βγαζει μεσα, δεν προκειται ΠΟΤΕ να περασω μαζι της.Απογοητευομαι πραγματικα οταν την βλεπω.
Επειδή έχει κλείσει το Ανδρ.21 βάζουν 3 βάρδιες  στα σπιτάκια Φρίξου 13α και Φρίξου 15 που είναι αλυσίδα ,για να χωρέσουν τις κοπέλες τους! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom