Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Επειδή έχει κλείσει το Ανδρ.21 βάζουν 3 βάρδιες  στα σπιτάκια Φρίξου 13α και Φρίξου 15 που είναι αλυσίδα ,για να χωρέσουν τις κοπέλες τους! :grin:
Ε για αυτο ειπα οτι το εριξε στο οκταωρο. Μου ειπαν την προηγουμενη φορα οτι δουλευει και δευτερα/τριτη βραδυ αλλα δεν μπορεσα να το τσεκαρω, γνωριζεις αν ισχυει αυτο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ε για αυτο ειπα οτι το εριξε στο οκταωρο. Μου ειπαν την προηγουμενη φορα οτι δουλευει και δευτερα/τριτη βραδυ αλλα δεν μπορεσα να το τσεκαρω, γνωριζεις αν ισχυει αυτο
δεν το γνωρίζω αν σου είπαν δεύτερα να πας πριν 16.00 για να μην σου πω 15.00! :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ακόμα περιμένω ενημέρωση για τσάρκα.... :grin: δε βλέπω κάνα πίνακα βαθμολογίας και στεναχωριέμαι.. :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Κι αν στην ζωή μας αλλάξουν ΟΛΑ ! Οι Συναντήσεις πάνω από ΟΛΑ! :rockon:

Βραδυνή Τσαρκα μμαζί με: Azazel
Alladalla
Yorkie
travestolagno
Mpotofilos μυρισες τα κρέατα μαλακά μου και ήρθες! :grin:
Blastbeat εσύ μαλακά μου ήρθες γα να δεις το Χριστινακι στο μπαρ και την Λιά του fever! :boobies:

Ανδρ.19: Ελένη. Με μαύρο καρέ μαλλάκι ,μιλφακι από την Ουκρανία με μέτρια φάτσα! :grin:
Ανδρ.38: Σαμπρίνα. Με μαύρο μακρύ μαλλί από Ρουμανία μεριά ,μελαμψη με ταττου στα στήθη για άγρια πράματα το μωρό! :pipa2:
Ανδρ.32: Ρομπέρτα. Από την Ισπανία λένε και καλά ,μελανουρι και αυτό με ωραία  :boobies: και νεανικό κορμακι και στην φάτσα! Την έφαγε ο aza με έντονο γρασσαρισμα από την μεριά του μωρου! :fuck2:
Ανδρ.24: Μιρέλα. Σταθερή αξία το καλό  :kissass2: κωλαρακι της!  :grin:
Ανδρ.16: Τζάστιν. Το ξανθό ολλανδικό μιλφ γύρω στα 40 αλλά έχει μια ΚΩΛΑΡΑ και κάτι  :boobies: για φίλημα! :kissass:
Ανδρ.50: Ντόνα. Το ρουμανικό μιλφακι μου με την! :kissass2: άφησα τους Μπακαγιοκους να την δουν μόλις Άκουσα το όνομα της,πως δεν σαβουριαστηκα στα σκαλοπάτια ένας θεός το ξέρει! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Ελληνίδα μιλφαρα ξανθια με μια ΚΩΛΑΡΑ που στο 69 χάνεσαι ,ξεχνάς μέχρι και το όνομα σου! :kissass2:
Villa prive: Σιντυ. Από Πολωνία ξανθιά με μακρύ μαλλί ψηλό το μωρό με τα λιγοστά παχακια που είχε ήταν γκαβλα! :erection: και ωραίο προσωπό χαμογελαστό! :grin: εδώ με το που μπαίνουμε κάθομαι στην θέση της τσατσάς, μου λέει : Α! Εσύ είσαι τσαχπινης πολύ :2funny: :2funny:
Bad girls: Αλίσια. Λέει ο αλλανταλλα έχει ένα κωλαρακι ! :kissass2: Μαλέα Μπες να χάσεις το φως σου! :orchestra:
Studio lux Νικ 1α: Εμμανουέλα. Ή ξανθιά λεπτουλα με την ψεύτικη αλογοουρά! :grin:
Red diamond: Βίκυ. Θα χρειαζόμασταν όλοι capotal controls! Έχει καλό κορμί το μωρό μπας και κάνει καμία γιόγκα! :think: Χωρεσαμε όλοι μαζί στο ασανσέρ και κάποιος γκαβλωσε.. :2funny:
Νικ.8: Αθήνα: Ή ελληνίδα μαυρομαλα με τις βυζαρες της! :tits:
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Το ξανθό προμιλφακι με τα βυζακια της και την κωλαρα της ! Που είναι καλή μέσα. Ήταν τσατσά ή ρωσσοποντια  :vomit: που όταν μπήκαμε 10 άτομα έλεγε το τρελοκομείο "όλοι μαζί ηρθατε όλοι μαζί θα φύγετε! Βρε άντρες είσαστε εσείς?" :2funny: Και τι έκανε το εξής θεικο κράτησε την πόρτα αυτή για να βγούμε! :kneel:
Φρίξου 14: Νικόλ. Για μιλφοτζιλφοκαταστασεις! Ξανθιά με μεγάλες! :tits:
Φρίξου 15: Τάνια. Ρε τι ΚΩΛΑΡΑ έχεις?  :kissass2: αν ήταν στα 20€ θα της τον έδινα πάλι! :wanker:
Τρίδυμα δεν μπήκαμε τα γνωστά είχα πάει για κατουρημα και είδα τις αλλαγές! :grin:
Βαλεντινα-Εβελινα-Καρλα! :boobies:
Godiva: Σίσσυ. το μωρό νομίζω ειναι από την Ρωσία! Κοντουλικο και ωραία βυζακια ,έχει και ένα ταττου πίσω στο σύστημα της! Γι αυτό που είμαι σίγουρος γι αυτήν είναι ότι έχει δουλέψει στην αλυσίδα των Βιλλων! :grin: και ο Ψωμιάδης το χει φάει! :hi:
Νικ.28: Έμμα. Yorkie έπρεπε να μπεις και να χάθεις μέσα στα ! :tits:
Μινώταυρου 14: Άννα. Το γυφτορουμανακι με τα  :boobies: έξω όπως πάντα!  :grin:
Μινώταυρου 16: Τζούλια. Από την Τσεχία το μωρό ,μαυρομαλικο μακρύ μπουκλε το μαλλάκι της! Ωραία παρουσία μέτρια πράματα μέσα!  :s&m_1:
Πέτρου Ερημίτη 2: Έλενα. Το ρουμανικό μιλφ με τα πράσινα μάτια και τις πεσμένες βυζαρες τις!  :tits:
Την ρωτάει την τσατσά ο άζα μήπως ειδες τον Triena? :2funny:
Las vegas: Ελένη. Ή Ζακυνθινια μου! Τα Μελέ! :wanker:
Las vegas: Φλωριτα. Αza τέτοια θα βλέπεις στην Ταϋλάνδη! :birdman:
Villa erotika: Βέρα. Μαυρομαλα ευδιαθετο βγήκε το μωρο από το δωματιακή της! Έχει καλουτσικα  :boobies: και καλουτσικο άσπρο κωλαρακι! :grin:
Red light: Μαρίζα. Γερμανικό μωρό με βυζαρες ,τουμπανο το μωρό με εσώρουχό Βραζιλίας! :erection:
Με λέει ο Λάγνος ή κολλητή του αδερφού μου είναι ολόιδια! :o κατευθείαν εγώ : ελεύθερη είναι μλκ μου? Φερτην να τα δει ασπρόμαυρα το μωρό! :rockon:

Υ.γ. : ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
ΟΙ συναντήσεις για Εμάς είναι ημέρες χαράς και γιορτής. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Μπουρδελιαρηδες και γνωρισαμε μέσα από εδώ τα αλλά μας Μισά στην Φιλία!
Πέρσι τέτοιο καιρό 3 άτομα ξεκινήσανε όλο αυτό, με σκοπό να βγάζουμε Γούστα Παρέα.
Αυτοι που ειμασταν εκεί,όσοι κι αν ειμασταν, πάντα οι λίγοι γραφαν την ιστορία έτσι κι αλλιώς!
Πάντα εμεις που ειμασταν λίγοι! Κάναμε την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Υ.γ2: Bluesky Τα Μελέ! :rockon:

Υ.γ3: Γιορκη γιατί σε ευχαριστεί ο Λάγνος? Τον κατουρησες στον ύπνο του! :2funny: :piss:
:2funny: :2funny:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!! Από τον Διοργανωτή!
της Εντέκατης (11) Συνάντησης! :rockon:

[size=60pt]ΣΕΙΣΜΟΣ[/size][size=40pt] 7 ρίχτερ[/size] και στο fever!  :rockon:
Είστε άρχοντες ρε παιδιά, mpouxo διαβάζω τις αναφορές σου κάθε φορά και σκάω στα γέλια μ αυτά που γράφεις εισαι μεγάλη μορφή φίλος respect :hi: τα σέβη μου keep up the good work

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Είστε άρχοντες ρε παιδιά, mpouxo διαβάζω τις αναφορές σου κάθε φορά και σκάω στα γέλια μ αυτά που γράφεις εισαι μεγάλη μορφή φίλος respect :hi: τα σέβη μου keep up the good work
Οριντζιναλ μπουρδελιαρης ειναι τυπε  :rockon:  :grin: παρολα αυτα, οι διοικηση του σαιτ δεν τον επιβραευσε ακομα..  :rolleyes:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Εχουμε κανενα νεοτερο για την Θεια Μόνικα ?? γνωριζει κανεις τιποτα ???

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Αντε γιατι σε συμπαθησα...η πρωτη σου ερωτηση θα ειναι δωρο! λεγε  :grin:
Ειμαι φανταρος αδερφε και ψαχνω απεγνωσμενα την θεια Μονικα (αν γυρισεις πιο πισω θα το καταλαβεις) ειχε ενημερωσει μεχρι 15 θα γυρισει αλλα αφαντη.. και κινητο κλειστο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ειμαι φανταρος αδερφε και ψαχνω απεγνωσμενα την θεια Μονικα (αν γυρισεις πιο πισω θα το καταλαβεις) ειχε ενημερωσει μεχρι 15 θα γυρισει αλλα αφαντη.. και κινητο κλειστο
Δεν γνωριζω κατι αδερφε...αλλα το σ/κ μαλλον θα βγω, θυμισε το μου αμα ειναι και αν την δω η μαθω κατι θα σε ενημερωσω.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Κι αν στην ζωή μας αλλάξουν ΟΛΑ ! Οι Συναντήσεις πάνω από ΟΛΑ! :rockon:

Βραδυνή Τσαρκα μμαζί με: Azazel
Alladalla
Yorkie
travestolagno
Mpotofilos μυρισες τα κρέατα μαλακά μου και ήρθες! :grin:
Blastbeat εσύ μαλακά μου ήρθες γα να δεις το Χριστινακι στο μπαρ και την Λιά του fever! :boobies:

[size=60pt]ΣΕΙΣΜΟΣ[/size][size=40pt] 7 ρίχτερ[/size] και στο fever!  :rockon:

Α ρε μπουχο αλητη, εγραψες παλι... αν και συμμετειχα στο τελευταιο μερος της συναντησης ειχα την πορνοτιμη να γνωρισω τους μυστες alladalla, λαγνο και τον υπερπορνορεπορτερ yiorke. Το Χριστινακι ηταν ακρως καβλωτικο μεσα στις μποτες του αλλα το γαμημενο αλκοολ με εστειλε στην ναομι που ηταν ταχυτερη και απο ΑΤΜ στο να παρει το 20αρι.  :2funny:

Τα Μελε  :sunglasses:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μπουξο που ειναι η αναφορα/τσαρκα που καναμε χθες το βραδυ  :think: σε πηρε ο υπνος ρε κουφαλα.. :grin:  Θα την εγραφα εγω τωρα αλλα δεν θυμαμε πανω απο 4-5 κοπελες ρε παιδια  :P Το καλο μωρο παντως (εμφανισιακα) ηταν η ρομπερτα!  :rockon: και η γνωστη ελενα αλλαξε σπιτι και πηγε στις νταλικες πισω,Ακους μπουξο.. :birdman:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μικρη τσαρκα πριν λιγο σε επιλεκτικα μαγαζια, και βλεποντας την κατασταση σε ποιανει απελπισια...

Α.Γεωργιου 32. Η πιτσιρικα Ρομπερτα, τοπλες, μεσαια στητα βυζακια στην φατσα μου θυμισε αρκετα την συγχωρεμενη :S Brittany Murphy κυριως στο σπασιμο που κανει το στομα της οταν γελαει.

Ν.Ουρανου 8. Η Ελληνιδα οπως συστηθηκε Αθηνα, μαυρομαλα με τεραστια κρεμαστα αγελαδινα βυζια, ειπε ροδανι τα προγραμματα και τι κανει, λεει δωρο το ισπανικο.!!  :headbang: αλλα ψιλομπαζακι ολκης.!! χοντρομπουτα...

Φριξου 9 villa. H μαυρομαλλα Βερα, πηγα να δω την Σιντυ που λεγανε στο προγραμμα της, αντι αυτης βγηκε η μαυρομαλα Βερα, μεσα σε δερματινο κορμακι που φουσκωνε τα νερουλα πεσμενα βυζια της.

Las Vegas. Στο 1ο σπιτακι εξω απο το rx8, η μουναρα ξανθια Μπαρμπαρα με παντοφλες, βαλε μωρη ψωλα τα τακουνια να πεφτουν τα σαγονια λεμε.!!!  :rockon: ...λακτισα.!!  :grin: Στο 2ο σπιτακι η αλλη μπαζοκλανα Ελληνιδα Ελενα, ΗΜΑΡΤΟΝ.!! τι την κρατανε αυτη την μπουλα εκει μεσα.?? μαζι με την αχωνευτη μαυρομαλα βλαχα τσατσα που δουλευε κατεχακη... Και στο 3ο σπιτακι το αλλο χτικιαρικο πιτσιρικι η Φλωριτα, βγηκε και τοπλες τρομαρα της, αφου δεν εχεις βυζια μωρη καριολαααα.!!!  :tickedoff:

Ημουν αναμεσα σε Μπαρμπαρα, Βερα και Μισελ που την ειχαν στο προγραμμα Κοροβαγκου, τελικα ηθελα λιγο προστυχο γαμισι, η Μισελ δεν θα μου το εδεινε, η Μπαρμπαρα θελει καθοδηγηση, οποτε επελεξα Βερα, καλα τα πηγε, μου εδωσε αυτο που ηθελα, αλλα στο τελος μου εμεινε η σκεψης της Μπαρμπαρας με τα παντοφλακια της.!!! next time... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom