Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθεσινη νυκτερινη, μινι τσαρκα με τον μποτομυστη προς αναζητηση ακραιου, υλικου φετιχισμου. Καπου εχω κενα μνημης απο το τσιπουρο  :sunglasses:

Ερημιτη 2 => Ξανθια, ξεπεσμενη πριγκιπισσα, σκυλοφατσα με καλο στηθος και ψηλα clear heels.

LV 1 => Περιμενα, ετοιμος να παθω καρδιακο, να δω την μπαρμπαρα αλλα στην θεση της ενα καστανο, δυνατο πιπινι με μποτακια ως τον αστραγαλο.

LV 2 => Ελενα η ζακυνθινια. Μπουχο το μωρο σε περιμενει.

LV 3 => Φλωριτα

Φριξου 15 => Νομιζω η Τανια

Φριξου 14 => Μελαχρινη μιλφ μεσα σε δικτυωτο φορεμα. Δεν μπορεσα να καταλαβω λεπτομερειες για στηθος κλπ αλλα θα της τον εδινα στα 4.

Φριξου 13Α => Μελαχρινο μωρο εδω με κανονια. Εχει μια αθωα και ταυτοχρονα πονηρη πορνοφατσα αλλα ενημερωθηκαμε πως ξεκιναει απο 40 ποτε ακυρο.

Ανδ.Γεωργιου 50 => Η Παολα με την αντιπαθητικη τσατσα.

Ππορνομελισσες => Μπιανκα, μελαχρινο μωρο με τσιμπουκοχειλα, κοντα στο δυαρι ενα κλικ πεσμενο στηθος, κωλαρα και μαυρα δικτυωτα στοκινγκς. Εδω εγινε και η φετιχιστικη καταθεση που ξεπερασε καθε προσδοκια και σε χρονο και σε αποδοση.  :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χθεσινη νυκτερινη, μινι τσαρκα με τον μποτομυστη προς αναζητηση ακραιου, υλικου φετιχισμου. Καπου εχω κενα μνημης απο το τσιπουρο  :sunglasses:

Ερημιτη 2 => Ξανθια, ξεπεσμενη πριγκιπισσα, σκυλοφατσα με καλο στηθος και ψηλα clear heels.

LV 1 => Περιμενα, ετοιμος να παθω καρδιακο, να δω την μπαρμπαρα αλλα στην θεση της ενα καστανο, δυνατο πιπινι με μποτακια ως τον αστραγαλο.

LV 2 => Ελενα η ζακυνθινια. Μπουχο το μωρο σε περιμενει.

LV 3 => Φλωριτα

Φριξου 15 => Νομιζω η Τανια

Φριξου 14 => Μελαχρινη μιλφ μεσα σε δικτυωτο φορεμα. Δεν μπορεσα να καταλαβω λεπτομερειες για στηθος κλπ αλλα θα της τον εδινα στα 4.

Φριξου 13Α => Μελαχρινο μωρο εδω με κανονια. Εχει μια αθωα και ταυτοχρονα πονηρη πορνοφατσα αλλα ενημερωθηκαμε πως ξεκιναει απο 40 ποτε ακυρο.

Ανδ.Γεωργιου 50 => Η Παολα με την αντιπαθητικη τσατσα.

Ππορνομελισσες => Μπιανκα, μελαχρινο μωρο με τσιμπουκοχειλα, κοντα στο δυαρι ενα κλικ πεσμενο στηθος, κωλαρα και μαυρα δικτυωτα στοκινγκς. Εδω εγινε και η φετιχιστικη καταθεση που ξεπερασε καθε προσδοκια και σε χρονο και σε αποδοση.  :orchestra:
Ξεροχυσαμε Ναουμε! :wanker: :wanker: :wanker:
Ρε συ σε μίλησε ! Όντως με περιμένει! :grin:..... :rockon:

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Το δοκίμασα προχθές τρομάρα μου. Πίπα χωρίς νόημα. όταν της ανέφερα να γλύψει @@ μου έδωσε 2-3 φιλάκια και εκεί. Στα του αγώνα, κλειστά τα μάτια. Δεν αφήνει φιλιά, δεν ανοίγει μάτια. και πολύ πατσοκοιλιές, πολύ πεσμένο βυζί. Μόνο το χαμόγελο στο σαλονάρισμα άξιζε αλλά μετά λίγα πράγματα.. Εγώ προσωπικά τα έκλαψα τα 30..

Venus angels: Αθήνα. Νταρντανομωρο ....όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας δώσει τα φώτα του...έστω και σε p.m

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Και ακριβώς γιατί αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στις επαγγελματίες. Η έλενα ΔΕΝ είναι στανταράκι ούτε επαγγελματίας, γιατί από οτι έχω καταλάβει αυτα τα hot τα βγάζει μόνομε τον raptora. Και εγώ πιστεύω πολύ βαρεμάρα.. Πήγα γιατί άκουσα εκθιασμούς αλλά τίποτα..

δεν συμβαινει στις επαγγελματιες αυτο!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και ακριβώς γιατί αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στις επαγγελματίες. Η έλενα ΔΕΝ είναι στανταράκι ούτε επαγγελματίας, γιατί από οτι έχω καταλάβει αυτα τα hot τα βγάζει μόνομε τον raptora. Και εγώ πιστεύω πολύ βαρεμάρα.. Πήγα γιατί άκουσα εκθιασμούς αλλά τίποτα..
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος τυπε  :grin:

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Έτσι ναι. Εκεί πάμε πάσω, τι να πούμε και εμείς ;) Πάντως με αυτή την Αθηνά πολύ άσχημα την πάτησα. Η έλενα τουλάχιστον λιγάκι το προσπαθούσε.  Προσπάθησα να διαβάσω λίγο τα τελευταία post να ενημερωθώ και πολλές οι απορίες ρε παιδι μου. Αυτή η Γιασμίν που αναφέρατε σε ποιο σπιτάκι είναι? Και κανένα καλό πιπίνι εκτός από την φλορίτα αλλά έτσι στα πετίτ υπάρχει??
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος τυπε  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Έτσι ναι. Εκεί πάμε πάσω, τι να πούμε και εμείς ;) Πάντως με αυτή την Αθηνά πολύ άσχημα την πάτησα. Η έλενα τουλάχιστον λιγάκι το προσπαθούσε.  Προσπάθησα να διαβάσω λίγο τα τελευταία post να ενημερωθώ και πολλές οι απορίες ρε παιδι μου. Αυτή η Γιασμίν που αναφέρατε σε ποιο σπιτάκι είναι? Και κανένα καλό πιπίνι εκτός από την φλορίτα αλλά έτσι στα πετίτ υπάρχει??
Στα τριδυμα ειχε ωραια πετιτ πιπινακια, αλλα τωρα σκορπισαν εδω κι εκει. Η λαρα ειναι ωραιο και προς το πετιτ πιπινη αλλα μεσα απο τι θυμαμαι κομοδινιζει λιγο.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά αν ξέρει κανεις ημερομηνία επιστροφής θείας μονικας ας ενημερώσει

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά αν ξέρει κανεις ημερομηνία επιστροφής θείας μονικας ας ενημερώσει

Ημερομηνια δεν ξερει κανενας!! μονο αυτη η ιδια το ξερει...
αλλα ειπωθηκε αρχες Νοεμβρη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Φίλε με την Αθηνά πέρασα πολύ καλά. Την Ελενα δεν την λες επαγγελματία, μια χωριατοπούλα είναι που πεινούσε και την φέρανε για να τα κονομήσει, παρεμπιπτόντως περνάω πολύ καλά μαζί της.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά είχα πάρει πριν χρόνια 2 νεαρές και όμορφες στην μαντζάρου 14 (ξεχωριστά δυστυχώς) και είχα ανάμεικτες αναμνήσεις και με τις 2 στην συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, δηλαδή και καλές και κακές. απο 2-3 φορές την καθεμία.
Η μία ήταν κοντούλα με τατουάζ κοκκινομάλα νομίζω και η άλλη ξανθιά. Και οι 2 πολύ ομορφες.
Ξέρει κανείς πληροφορίες για αυτές, αν βρίσκονται ακόμα εδώ σε ποιο σπιτάκι ώρες. Μπαίνω στο θέμα αλλά σπάνια λόγω δουλειάς και οικογένειας, και όσες φορές μπαίνω δεν έχω δει κάτι σχετικό με αυτές.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Σήμερα δυστυχώς έκανα καταδρομική (στη μέρα των γενεθλίων μου το διάλεξα να κάνω αντί να πάω σε στανταράκι) και την πάτησα. Είπα να δοκιμάσω την Βέρα στο βίλλα πριβέ και μας βγήκε η Βέρα βέρα Γερμανίδα. Τι εννοώ; Ψυχρή και ψιλοκαταθλιπτική και μου έβγαζε μια αρνητικότητα σε όλα, ότι δηλαδή τα πράγματα θα πάνε στραβά.
Με το που μπήκε με είδε να ζεσταίνω τα χέρια μου στο air condition και με ρώτησε τι κάνω, της είπα ότι είναι λίγο κρύα απ' έξω και μου είπε να τα βάλω στο ζεστό νερό που έχουν. Αφού τα ζέστανα στο ζεστό νερό και ξαπλώσαμε πάω να την αγγίξω και μου κάνει την εξυπνάδα να μου τα βάλει κάτω από το κώλο μου για να ζεσταθούνε και άλλο. Και πως θα γίνει δουλειά έτσι ρε κοπελιά της λέω,τέλος πάντων δεν το έθιξε άλλο το θέμα και με άφησε να την αγγίξω. Αλλά με ρωτάει κοτζάμ μαντράχαλο αν είναι η πρώτη μου φορά, η πρώτη μου φορά μαζί σου της λέω είναι μόνο, και επέμενε σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά; Και μου φαίνεται πως έχεις άγχος μου λέει, δεν έχω  άγχος της λέω, σίγουρα μου λέει ούτε λίγο, σίγουρα της λέω. Και παιδιά στο τρίλεπτο ενώ ήμουνα ντούρος παρόλες τις μαλακίες που μου έλεγε αυτή έκανε λες και συμβαίνει κάτι που δεν την έχυσα στο τρίλεπτο, "και τι συμβαίνει" να μονολογεί λες και έγινε κάτι που δεν έχυνα κανάτες παρόλη την ηλίθια συμπεριφορά της σε χρόνο ρεκόρ. Είχε ωραίο σώμα και βυζιά αλλά ψιλοξινή φάτσα σε όλη την διάρκεια στο τέλος καταλήξαμε σε μαλακία για να τελειώσω. Α και το κορυφαίο μου είπε ξέρω τι φταίει, δεν μπορείς το προφυλακτικό στο σέξ! Πέρα ότι τρόμαξα γιατί μου μπήκε η απορία τι μπορεί να κάνει, της είπα ότι δεν φταίει κανένα προφυλακτικό, πάντα με προφυλακτικό το κάνω αλλά η αρνητική συμπεριφορά σου εξαρχής για ότι είναι να γίνει της λέω. Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο μου λέει και έφυγε. Τέλος πάντων αυτά, η χειρότερη συνάντηση που είχα εδώ και καιρό.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Σήμερα δυστυχώς έκανα καταδρομική (στη μέρα των γενεθλίων μου το διάλεξα να κάνω αντί να πάω σε στανταράκι) και την πάτησα. Είπα να δοκιμάσω την Βέρα στο βίλλα πριβέ και μας βγήκε η Βέρα βέρα Γερμανίδα. Τι εννοώ; Ψυχρή και ψιλοκαταθλιπτική και μου έβγαζε μια αρνητικότητα σε όλα, ότι δηλαδή τα πράγματα θα πάνε στραβά.
Με το που μπήκε με είδε να ζεσταίνω τα χέρια μου στο air condition και με ρώτησε τι κάνω, της είπα ότι είναι λίγο κρύα απ' έξω και μου είπε να τα βάλω στο ζεστό νερό που έχουν. Αφού τα ζέστανα στο ζεστό νερό και ξαπλώσαμε πάω να την αγγίξω και μου κάνει την εξυπνάδα να μου τα βάλει κάτω από το κώλο μου για να ζεσταθούνε και άλλο. Και πως θα γίνει δουλειά έτσι ρε κοπελιά της λέω,τέλος πάντων δεν το έθιξε άλλο το θέμα και με άφησε να την αγγίξω. Αλλά με ρωτάει κοτζάμ μαντράχαλο αν είναι η πρώτη μου φορά, η πρώτη μου φορά μαζί σου της λέω είναι μόνο, και επέμενε σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά; Και μου φαίνεται πως έχεις άγχος μου λέει, δεν έχω  άγχος της λέω, σίγουρα μου λέει ούτε λίγο, σίγουρα της λέω. Και παιδιά στο τρίλεπτο ενώ ήμουνα ντούρος παρόλες τις μαλακίες που μου έλεγε αυτή έκανε λες και συμβαίνει κάτι που δεν την έχυσα στο τρίλεπτο, "και τι συμβαίνει" να μονολογεί λες και έγινε κάτι που δεν έχυνα κανάτες παρόλη την ηλίθια συμπεριφορά της σε χρόνο ρεκόρ. Είχε ωραίο σώμα και βυζιά αλλά ψιλοξινή φάτσα σε όλη την διάρκεια στο τέλος καταλήξαμε σε μαλακία για να τελειώσω. Α και το κορυφαίο μου είπε ξέρω τι φταίει, δεν μπορείς το προφυλακτικό στο σέξ! Πέρα ότι τρόμαξα γιατί μου μπήκε η απορία τι μπορεί να κάνει, της είπα ότι δεν φταίει κανένα προφυλακτικό, πάντα με προφυλακτικό το κάνω αλλά η αρνητική συμπεριφορά σου εξαρχής για ότι είναι να γίνει της λέω. Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο μου λέει και έφυγε. Τέλος πάντων αυτά, η χειρότερη συνάντηση που είχα εδώ και καιρό.

Περαστικα παιχτη  ;)
Ελπιζω να ξεχασεις το σκηνικο γρηγορα,να ξερεις οτι δεν ειναι καιρος για νεες δοκιμες,οι σαβουρες σιγα σιγα την κανουν.Φυσικα ερχονται νεες σαβουρες αλλα θα την κανουν και αυτες καποια μερα.Πλεον τα λεφτα ειναι μετρημενα.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Περαστικα παιχτη  ;)
Ελπιζω να ξεχασεις το σκηνικο γρηγορα,να ξερεις οτι δεν ειναι καιρος για νεες δοκιμες,οι σαβουρες σιγα σιγα την κανουν.Φυσικα ερχονται νεες σαβουρες αλλα θα την κανουν και αυτες καποια μερα.Πλεον τα λεφτα ειναι μετρημενα.
Ευχαριστώ, ήταν 40 ευρώ και τα γενέθλια μου και με πείραξε περισσότερο ίσως. Απλά να διευκρινίσω ότι τελείωσα δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι, η συζήτηση με το προφυλακτικό έγινε στο τέλος γιατί φαίνεται κατάλαβε ότι δεν πέρασα καλά μαζί της και έψαχνε από μόνη της να βρει τι φταίει. Γενικώς ψαχνόταν θα λεγα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
εκει πανω επρεπε να της πεις κατσε να σε γαμησω ακαποτα να δουμε αν φταιει αυτο
Πιο επικίνδυνο για μένα θα ήταν παρά για αυτήν. Είτε να κολλήσω καμία μαλακία αν το έκανε και με άλλους ή να γίνω πατέρας με μια πουτάνα που με αφήνει παγερά αδιάφορο από κάθε άποψη. Τίποτα από τα δύο δεν με ενθουσίαζε σαν ιδέα....

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χρόνια πολλά Σκορπιέ  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom