Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (5 μέλη και 82 επισκέπτες)

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Σκεφτόμουν για κατάθεση στη Βαλεντίνα από τα τρίδυμα αφού διάβασα καλές κριτικές. Τώρα διαβάζω την κριτική του φίλου Raptoras και μπερδεύτηκα...  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
σημερα τα ξημερωματα εκανα το κλασσικο πλεον...4 τα ξημερωματα και μετα τη φολα που εφαγα στο Fever κανω μια γυρα και καταληγω στη θεια Νικολ...μετα απο 2 ουισκακια,χαλαρος οσο πρεπει πουτσα καγκελο επι 40 λεπτα και γαμησι χαλαρο και φιλοτιμο οπως η Νικολ κανει εδω και χρονια

δυστυχως ομως ο κωλος της εχει κλεισει εντελως και δε μπορει πλεον,καναμε μια προσπαθεια αλλα δε μπορουσε

και ετσι οπως εχει καταντησει η νυχτα τα μονα λεφτα που αξιζουν ειναι στα μπουρδελα τελικα,κωλομπαρα και στριπ εχουν πεθανει και μονο κοροϊδια ειναι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σκεφτόμουν για κατάθεση στη Βαλεντίνα από τα τρίδυμα αφού διάβασα καλές κριτικές. Τώρα διαβάζω την κριτική του φίλου Raptoras και μπερδεύτηκα...  :think:
Μη κανεις το λαθος και γω ετσι την πατησα αλλα οπως προειπα γουστα ειναι αυτα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια σε ποιες αξιζει τελικα στα στουντιο να ξοδεψει κανεις λεφτα τωρα πια?? εχω καιρο να παω, και σε ποια να πας ?? διαβαζω πολυ ασχημες κριτικες τελευταια...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
Ρε παιδια σε ποιες αξιζει τελικα στα στουντιο να ξοδεψει κανεις λεφτα τωρα πια?? εχω καιρο να παω, και σε ποια να πας ?? διαβαζω πολυ ασχημες κριτικες τελευταια...
Πήγαινε Α.Γεωργιου 52 στην Έλενα κ δε θα χάσεις!Όπως έγραψε στην κριτική του ο pokemoun:"29 πουτανιαρηδες της Θεσ/νικης συνιστούν Έλενα,εγγύηση!Η φάση είναι κομπλέ που λέει κ η διαφήμιση!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

Σε γενικές γραμμές καλό να είναι να βλέπουμε πρώτα αν ταιριάζουνε τα γούστα μας με αυτούς που γράφουν τις κριτικές.

Επισκέπτης
Πήγαινε Α.Γεωργιου 52 στην Έλενα κ δε θα χάσεις!Όπως έγραψε στην κριτική του ο pokemoun:"29 πουτανιαρηδες της Θεσ/νικης συνιστούν Έλενα,εγγύηση!Η φάση είναι κομπλέ που λέει κ η διαφήμιση!

ωραιο νικνειμ φιλε :grin:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Χθες το βράδυ έκανα μια τσάρκα στη "γειτονιά της ηδονής". Πέρασα από Α. Γεωργίου 52 (Ελενα) και απ' ότι κατάλαβα έχει αρκετή πέραση η κοπέλα η οποία είναι και αρκετά όμορφη.
Μετά πέρασα από την Αλίνα, η οποία με άρπαξε και με φιλούσε συνέχεια, δεν έλεγε να ξεκολήσει...  :2funny:

Τελικά έκανα την κατάθεση στην Χριστίνα στα τρίδυμα, με την οποία έχουμε αναπτύξει μια κάπως ιδιαίτερη χημεία.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Συναθλητη, η Έλενα που γράφεις, είναι η ίδια Έλενα που ήταν στο διπλανό στο 38;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μικρή βολτιτσα κατά τις 11 το πρωί , τα περισσότερα κλειστά.
Α.γ. 32 : Τζούλια γυφτορουμανα γνωστή σε όλους μας  :tits: Πολυ καλή στο δωμάτιο και στανταρακι μου  :knockinb:
Α.γ. 34 : Κλαουντια Ρουμάνα μιλφ ξανθιά αδιάφορη
Α.γ. 38 : Βικη Ουκρανεζα ξανθιά καλή στο  :fuck2: .
Α.γ. 50 : Νικόλ Ρουμάνα μιλφ μαυρομάλλα.... Όχι η θεία του Αλ από Φριξου  :grin:
Α.γ. 52 : Καμελια Ρουμάνα ψηλή μαυρομάλλα
Ν. Ουρανού 1α : Ειρήνη μαυρομάλλα Ρουμάνα καινούρια
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα μαυρομάλλα Ρουμάνα μιλφ κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8  : Νταϊάνα Ταϊλανδέζα αρκετά καλή
Φριξου 14 : Γιασμίν Ρουμάνα μιλφ με  :tits: Οι κριτικές τις δεν είναι καλές αλλα εμένα αδέρφια μου έβγαλε καλά γούστα χωρίς βιασύνες με το απλό πρόγραμμα.
Φριξου 13α : Ιζαμπελλα ξανθό Ρουμανοπιπινι καινούργιο  :boobies:
Φριξου 15 : Εφη Πολωνέζα, δε χρειάζεται να πω τίποτα  :kneel:
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα - Αντελα ξανθό Ρουμανοπιπινι που ξέμεινε από το βράδυ , εμφανος κουρασμένη από την διπλοβαρδια , έτοιμη για τον ύπνο.
Τρίδυμα 2 : Γκαμπριέλα Μολδαβεζα μελαχρινή
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι κομοδινακι
Λας βεγκας 1 : Εύα μιλφ
Λας βεγκας 2 : Έλενα Ουκρανία
Λας βεγκας 3 : Ναταλία Ουγγαρεζα
Ν. Ουρανού 26 : Ειρήνη Ρουμάνα μιλφ πρώην θεία του Αλ , πολύ καλή στο δωμάτιο.
Ν. Ουρανού 28 : Στεφη Ρουμάνα καλή στο δωμάτιο.
Η Μιραμπελα πληροφορήθηκα πως έχει περίοδο γιαυτο δεν δουλεύει, μόλις της τελειωσει θα επανέλθει  :S . Κάποιος συναγωνιστης είπε πως έφυγε.... Δεν ισχύει. Δυστυχώς  :humpleg:
Για πρώτη φορά δοκίμασα και εγώ την διπλή κατάθεση. Πρώτη στην Τζουλια , αν και με στράγγισε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην Γιασμην που είναι μουναρος και έχει γίνει και αυτή στανταρακι μου αφού κάνει όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα  :fuck2: .

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Απογευματινή βόλτα πριν τρίωρο περίπου προς άγρα κάτι καινούργιου. Άρχισα από ανατολικά προς δυτικά την τσάρκα μου, πολλοί δράκοι στην αρχή για να δανειστώ την έκφραση του azazel, Dungeons and Dragons ένα πράγμα, αλλά στην πορεία φτιάξαν τα πράγματα. Ο ήρωας της περιπέτειας την πάτησε στο τέλος πάντως.

-Α. Γεωργίου 16. Δεν μπήκα γιατί θα ήταν η Νατάσα  :smitten: και θα τελείωνε η βόλτα μου εκεί αν την έβλεπα.
-Α. Γεωργίου 32. Η τσιγγανορουμάνα Τζούλια, χαρούμενη και ευγενική ως συνήθως.
-Α. Γεωργίου 19. Η πολωνέζα Άντζελα.
-Α. Γεωργίου 21. Η τάχα μου μεξικάνα Μόνικα.  :S
-Κεφαλληνίας.  :o >:( :- Η ξανθιά ρωσίδα μιλφ Λάουρα. Δεν την είχα δει άλλη φορά, απλά είχα διαβάσει την κριτική του Blastbeat. Aγόρι μου, εσύ δεν είσαι για Σιδηρούν Σταυρό, αλλά για το Σταυρό των Ιπποτών με τα πάντα όλα πάνω, σπαθιά, διαμάντια, φύλλα δρυός κλπ. Τι είναι τούτη, τρόμαξα που την είδα.
-Κοροβάγκου 5. Η ουκρανή Άντζελα, το πρόσωπό της δεν είναι το δυνατό της σημείο. Ίσως την ξαναπάρω κάποια στιγμή.
-Κοροβάγκου 7. Βανέσσα. Μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, ανοιχτή επιδερμίδα και μεγαλούτσικο κώλο.
-Ν. Ουρανού 1α. Πέτυχα πάνω στην αλλαγή και δεν είδα καμία κοπέλα. Η τσατσά μου είπε ότι είναι και οι δύο καινούργιες που μόλις έχουν αρχίσει, την μια τη λέγαν Ειρήνη.
-Ν. Ουρανού 1β. Καρίνα.
-Φρίξου 15α. Ιζαμπέλα, καινούργια κοντούλα κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φρίξου 15. Εφάρα, παραδόξως δεν είχε κίνηση και την πέτυχα στο σαλόνι. Ήθελα κάτι καινούργιο όμως.
-Τρίδυμα 1. Βαλεντίνα με την χειραψία στο σαλόνι.
-Τρίδυμα 2. Γκαμπριέλα παχουλή.
-Τρίδυμα 3. Η Ιζαμπέλα πολύ περιποιημένη σήμερα με makeup και κόκκινες γόβες. Όποτε την βλέπω μου σηκώνεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
-Ν. Ουρανού 26. Ειρήνη (δεν την είδα).
-Ν. Ουρανού 28. Στέφη.
-Μινωταύρου 14 (ξύλινο). Βερόνικα. Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα σήμερα, αλλά έχει η ρουφιάνα ένα κωλαράκι για πολύ   :fuck2:
-Μινωταύρου 16. Άννα πολωνέζα, ψηλούτσικη ξανθιά με κοντό μαλλί και καλό σωματάκι.....είναι η Μαξίμ βασικά, το συνειδητοποίησα αφού είχα ήδη μπει στο δωμάτιο.
-Las Vegas 1. Μια καινούργια τίποτα ιδιαίτερο, Ολυμπία μελαχρινή με ένα τατού στο στομάχι.
-Las Vegas 2. Η μελαχρινή σουμπουρλού Έλενα.

Λοιπόν ήθελα κάτι καινούργιο και ενώ θα μπορούσα να πάρω μια εκ των Βαλεντίνα, Ιζαμπέλα, Βερόνικα, Έφη ή ακόμη να πάω πίσω για Άντζελα ουκρανή ή και Νατάσα, αποφάσισα να μπω στην Άννα (δηλαδή στη Μαξίμ) με τζακούζι μάλιστα  :headbang: Μέτρια φάση, δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάω έτσι, τουλάχιστον πλήρωσα μόνο 80ε και ευχαριστήθηκα μπουρμπουλήθρες  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πρέπει να συντονιζόμαστε καλύτερα, τι το έγραψα το κατεβατό :grin:

Μικρή βολτιτσα κατά τις 11 το πρωί , τα περισσότερα κλειστά.
Α.γ. 32 : Τζούλια γυφτορουμανα γνωστή σε όλους μας  :tits: Πολυ καλή στο δωμάτιο και στανταρακι μου  :knockinb:
Α.γ. 34 : Κλαουντια Ρουμάνα μιλφ ξανθιά αδιάφορη
Α.γ. 38 : Βικη Ουκρανεζα ξανθιά καλή στο  :fuck2: .
Α.γ. 50 : Νικόλ Ρουμάνα μιλφ μαυρομάλλα.... Όχι η θεία του Αλ από Φριξου  :grin:
Α.γ. 52 : Καμελια Ρουμάνα ψηλή μαυρομάλλα
Ν. Ουρανού 1α : Ειρήνη μαυρομάλλα Ρουμάνα καινούρια
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα μαυρομάλλα Ρουμάνα μιλφ κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8  : Νταϊάνα Ταϊλανδέζα αρκετά καλή
Φριξου 14 : Γιασμίν Ρουμάνα μιλφ με  :tits: Οι κριτικές τις δεν είναι καλές αλλα εμένα αδέρφια μου έβγαλε καλά γούστα χωρίς βιασύνες με το απλό πρόγραμμα.
Φριξου 13α : Ιζαμπελλα ξανθό Ρουμανοπιπινι καινούργιο  :boobies:
Φριξου 15 : Εφη Πολωνέζα, δε χρειάζεται να πω τίποτα  :kneel:
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα - Αντελα ξανθό Ρουμανοπιπινι που ξέμεινε από το βράδυ , εμφανος κουρασμένη από την διπλοβαρδια , έτοιμη για τον ύπνο.
Τρίδυμα 2 : Γκαμπριέλα Μολδαβεζα μελαχρινή
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι κομοδινακι
Λας βεγκας 1 : Εύα μιλφ
Λας βεγκας 2 : Έλενα Ουκρανία
Λας βεγκας 3 : Ναταλία Ουγγαρεζα
Ν. Ουρανού 26 : Ειρήνη Ρουμάνα μιλφ πρώην θεία του Αλ , πολύ καλή στο δωμάτιο.
Ν. Ουρανού 28 : Στεφη Ρουμάνα καλή στο δωμάτιο.
Η Μιραμπελα πληροφορήθηκα πως έχει περίοδο γιαυτο δεν δουλεύει, μόλις της τελειωσει θα επανέλθει  :S . Κάποιος συναγωνιστης είπε πως έφυγε.... Δεν ισχύει. Δυστυχώς  :humpleg:
Για πρώτη φορά δοκίμασα και εγώ την διπλή κατάθεση. Πρώτη στην Τζουλια , αν και με στράγγισε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην Γιασμην που είναι μουναρος και έχει γίνει και αυτή στανταρακι μου αφού κάνει όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα  :fuck2: .

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Απογευματινή βόλτα πριν τρίωρο περίπου προς άγρα κάτι καινούργιου. Άρχισα από ανατολικά προς δυτικά την τσάρκα μου, πολλοί δράκοι στην αρχή για να δανειστώ την έκφραση του azazel, Dungeons and Dragons ένα πράγμα, αλλά στην πορεία φτιάξαν τα πράγματα. Ο ήρωας της περιπέτειας την πάτησε στο τέλος πάντως.

-Α. Γεωργίου 16. Δεν μπήκα γιατί θα ήταν η Νατάσα  :smitten: και θα τελείωνε η βόλτα μου εκεί αν την έβλεπα.
-Α. Γεωργίου 32. Η τσιγγανορουμάνα Τζούλια, χαρούμενη και ευγενική ως συνήθως.
-Α. Γεωργίου 19. Η πολωνέζα Άντζελα.
-Α. Γεωργίου 21. Η τάχα μου μεξικάνα Μόνικα.  :S
-Κεφαλληνίας.  :o >:( :- Η ξανθιά ρωσίδα μιλφ Λάουρα. Δεν την είχα δει άλλη φορά, απλά είχα διαβάσει την κριτική του Blastbeat. Aγόρι μου, εσύ δεν είσαι για Σιδηρού Σταυρό, αλλά για το Σταυρό των Ιπποτών με τα πάντα όλα πάνω, σπαθιά, διαμάντια, φύλλα δρυός κλπ. Τι είναι τούτη, τρόμαξα που την είδα.
-Κοροβάγκου 5. Η ουκρανή Άντζελα, το πρόσωπό της δεν είναι το δυνατό της σημείο. Ίσως την ξαναπάρω κάποια στιγμή.
-Κοροβάγκου 7. Βανέσσα. Μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, ανοιχτή επιδερμίδα και μεγαλούτσικο κώλο.
-Ν. Ουρανού 1α. Πέτυχα πάνω στην αλλαγή και δεν είδα καμία κοπέλα. Η τσατσά μου είπε ότι είναι και οι δύο καινούργιες που μόλις έχουν αρχίσει, την μια τη λέγαν Ειρήνη.
-Ν. Ουρανού 1β. Καρίνα.
-Φρίξου 15α. Ιζαμπέλα, καινούργια κοντούλα κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φρίξου 15. Εφάρα, παραδόξως δεν είχε κίνηση και την πέτυχα στο σαλόνι. Ήθελα κάτι καινούργιο όμως.
-Τρίδυμα 1. Βαλεντίνα με την χειραψία στο σαλόνι.
-Τρίδυμα 2. Γκαμπριέλα παχουλή.
-Τρίδυμα 3. Η Ιζαμπέλα πολύ περιποιημένη σήμερα με makeup και κόκκινες γόβες. Όποτε την βλέπω μου σηκώνεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
-Ν. Ουρανού 26. Ειρήνη (δεν την είδα).
-Ν. Ουρανού 28. Στέφη.
-Μινωταύρου 14 (ξύλινο). Βερόνικα. Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα σήμερα, αλλά έχει η ρουφιάνα ένα κωλαράκι για πολύ   :fuck2:
-Μινωταύρου 16. Άννα πολωνέζα, ψηλούτσικη ξανθιά με κοντό μαλλί και καλό σωματάκι.....είναι η Μαξίμ βασικά, το συνειδητοποίησα αφού είχα ήδη μπει στο δωμάτιο.
-Las Vegas 1. Μια καινούργια τίποτα ιδιαίτερο, Ολυμπία μελαχρινή με ένα τατού στο στομάχι.
-Las Vegas 2. Η μελαχρινή σουμπουρλού Έλενα.

Λοιπόν ήθελα κάτι καινούργιο και ενώ θα μπορούσα να πάρω μια εκ των Βαλεντίνα, Ιζαμπέλα, Βερόνικα, Έφη ή ακόμη να πάω πίσω για Άντζελα ουκρανή ή και Νατάσα, αποφάσισα να μπω στην Άννα (δηλαδή στη Μαξίμ) με τζακούζι μάλιστα  :headbang: Μέτρια φάση, δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάω έτσι, τουλάχιστον πλήρωσα μόνο 80ε και ευχαριστήθηκα μπουρμπουλήθρες  :grin:

Αφού την είδες την Τζούλια ποσο ευτυχισμένη την έκανα γιατί δεν μπήκες για να σου μεταδώσει την ευτυχία της και πηγες και πέταξες τα λεφτά σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom