quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Λογικο δεν ειναι?
Τοσους Δρακους δεν εχει ουτε στο τζουρασικ παρκ...
Λογικο δεν ειναι?
Τοσους Δρακους δεν εχει ουτε στο τζουρασικ παρκ...
Μη κανεις το λαθος και γω ετσι την πατησα αλλα οπως προειπα γουστα ειναι αυταΣκεφτόμουν για κατάθεση στη Βαλεντίνα από τα τρίδυμα αφού διάβασα καλές κριτικές. Τώρα διαβάζω την κριτική του φίλου Raptoras και μπερδεύτηκα...
Πήγαινε Α.Γεωργιου 52 στην Έλενα κ δε θα χάσεις!Όπως έγραψε στην κριτική του ο pokemoun:"29 πουτανιαρηδες της Θεσ/νικης συνιστούν Έλενα,εγγύηση!Η φάση είναι κομπλέ που λέει κ η διαφήμιση!Ρε παιδια σε ποιες αξιζει τελικα στα στουντιο να ξοδεψει κανεις λεφτα τωρα πια?? εχω καιρο να παω, και σε ποια να πας ?? διαβαζω πολυ ασχημες κριτικες τελευταια...
Σκεφτόμουν για κατάθεση στη Βαλεντίνα από τα τρίδυμα αφού διάβασα καλές κριτικές. Τώρα διαβάζω την κριτική του φίλου Raptoras και μπερδεύτηκα...
Πήγαινε Α.Γεωργιου 52 στην Έλενα κ δε θα χάσεις!Όπως έγραψε στην κριτική του ο pokemoun:"29 πουτανιαρηδες της Θεσ/νικης συνιστούν Έλενα,εγγύηση!Η φάση είναι κομπλέ που λέει κ η διαφήμιση!
Συναθλητη, η Έλενα που γράφεις, είναι η ίδια Έλενα που ήταν στο διπλανό στο 38;Πήγαινε Α.Γεωργιου 52 στην Έλενα κ δε θα χάσεις!Όπως έγραψε στην κριτική του ο pokemoun:"29 πουτανιαρηδες της Θεσ/νικης συνιστούν Έλενα,εγγύηση!Η φάση είναι κομπλέ που λέει κ η διαφήμιση!
Μέσα είσαι!Συναθλητη, η Έλενα που γράφεις, είναι η ίδια Έλενα που ήταν στο διπλανό στο 38;
Αν ξέρεις αν δουλεύει σήμερα και τι ώρα; Τότε είσαι άρχοντας!Μέσα είσαι!
Όταν ήταν στο Α.Γεωργιου 38 έπιανε στις 19.00.Πιστεύω να δουλεύει κ σήμερα στο Α.Γ 52Αν ξέρεις αν δουλεύει σήμερα και τι ώρα; Τότε είσαι άρχοντας!
Μικρή βολτιτσα κατά τις 11 το πρωί , τα περισσότερα κλειστά.
Α.γ. 32 : Τζούλια γυφτορουμανα γνωστή σε όλους μας Πολυ καλή στο δωμάτιο και στανταρακι μου
Α.γ. 34 : Κλαουντια Ρουμάνα μιλφ ξανθιά αδιάφορη
Α.γ. 38 : Βικη Ουκρανεζα ξανθιά καλή στο .
Α.γ. 50 : Νικόλ Ρουμάνα μιλφ μαυρομάλλα.... Όχι η θεία του Αλ από Φριξου
Α.γ. 52 : Καμελια Ρουμάνα ψηλή μαυρομάλλα
Ν. Ουρανού 1α : Ειρήνη μαυρομάλλα Ρουμάνα καινούρια
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα μαυρομάλλα Ρουμάνα μιλφ κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8 : Νταϊάνα Ταϊλανδέζα αρκετά καλή
Φριξου 14 : Γιασμίν Ρουμάνα μιλφ με Οι κριτικές τις δεν είναι καλές αλλα εμένα αδέρφια μου έβγαλε καλά γούστα χωρίς βιασύνες με το απλό πρόγραμμα.
Φριξου 13α : Ιζαμπελλα ξανθό Ρουμανοπιπινι καινούργιο
Φριξου 15 : Εφη Πολωνέζα, δε χρειάζεται να πω τίποτα
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα - Αντελα ξανθό Ρουμανοπιπινι που ξέμεινε από το βράδυ , εμφανος κουρασμένη από την διπλοβαρδια , έτοιμη για τον ύπνο.
Τρίδυμα 2 : Γκαμπριέλα Μολδαβεζα μελαχρινή
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι κομοδινακι
Λας βεγκας 1 : Εύα μιλφ
Λας βεγκας 2 : Έλενα Ουκρανία
Λας βεγκας 3 : Ναταλία Ουγγαρεζα
Ν. Ουρανού 26 : Ειρήνη Ρουμάνα μιλφ πρώην θεία του Αλ , πολύ καλή στο δωμάτιο.
Ν. Ουρανού 28 : Στεφη Ρουμάνα καλή στο δωμάτιο.
Η Μιραμπελα πληροφορήθηκα πως έχει περίοδο γιαυτο δεν δουλεύει, μόλις της τελειωσει θα επανέλθει :S . Κάποιος συναγωνιστης είπε πως έφυγε.... Δεν ισχύει. Δυστυχώς
Για πρώτη φορά δοκίμασα και εγώ την διπλή κατάθεση. Πρώτη στην Τζουλια , αν και με στράγγισε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην Γιασμην που είναι μουναρος και έχει γίνει και αυτή στανταρακι μου αφού κάνει όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα .
Την ίδια ώρα γράφαμε . Πάρε ένα τηλέφωνο πες πως θα γράψεις να μην κουράζομαιΠρέπει να συντονιζόμαστε καλύτερα, τι το έγραψα το κατεβατό
Αφού την είδες την Τζούλια ποσο ευτυχισμένη την έκανα γιατί δεν μπήκες για να σου μεταδώσει την ευτυχία της και πηγες και πέταξες τα λεφτά σου ?Απογευματινή βόλτα πριν τρίωρο περίπου προς άγρα κάτι καινούργιου. Άρχισα από ανατολικά προς δυτικά την τσάρκα μου, πολλοί δράκοι στην αρχή για να δανειστώ την έκφραση του azazel, Dungeons and Dragons ένα πράγμα, αλλά στην πορεία φτιάξαν τα πράγματα. Ο ήρωας της περιπέτειας την πάτησε στο τέλος πάντως.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν μπήκα γιατί θα ήταν η Νατάσα και θα τελείωνε η βόλτα μου εκεί αν την έβλεπα.
-Α. Γεωργίου 32. Η τσιγγανορουμάνα Τζούλια, χαρούμενη και ευγενική ως συνήθως.
-Α. Γεωργίου 19. Η πολωνέζα Άντζελα.
-Α. Γεωργίου 21. Η τάχα μου μεξικάνα Μόνικα. :S
-Κεφαλληνίας. :o > :- Η ξανθιά ρωσίδα μιλφ Λάουρα. Δεν την είχα δει άλλη φορά, απλά είχα διαβάσει την κριτική του Blastbeat. Aγόρι μου, εσύ δεν είσαι για Σιδηρού Σταυρό, αλλά για το Σταυρό των Ιπποτών με τα πάντα όλα πάνω, σπαθιά, διαμάντια, φύλλα δρυός κλπ. Τι είναι τούτη, τρόμαξα που την είδα.
-Κοροβάγκου 5. Η ουκρανή Άντζελα, το πρόσωπό της δεν είναι το δυνατό της σημείο. Ίσως την ξαναπάρω κάποια στιγμή.
-Κοροβάγκου 7. Βανέσσα. Μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, ανοιχτή επιδερμίδα και μεγαλούτσικο κώλο.
-Ν. Ουρανού 1α. Πέτυχα πάνω στην αλλαγή και δεν είδα καμία κοπέλα. Η τσατσά μου είπε ότι είναι και οι δύο καινούργιες που μόλις έχουν αρχίσει, την μια τη λέγαν Ειρήνη.
-Ν. Ουρανού 1β. Καρίνα.
-Φρίξου 15α. Ιζαμπέλα, καινούργια κοντούλα κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φρίξου 15. Εφάρα, παραδόξως δεν είχε κίνηση και την πέτυχα στο σαλόνι. Ήθελα κάτι καινούργιο όμως.
-Τρίδυμα 1. Βαλεντίνα με την χειραψία στο σαλόνι.
-Τρίδυμα 2. Γκαμπριέλα παχουλή.
-Τρίδυμα 3. Η Ιζαμπέλα πολύ περιποιημένη σήμερα με makeup και κόκκινες γόβες. Όποτε την βλέπω μου σηκώνεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
-Ν. Ουρανού 26. Ειρήνη (δεν την είδα).
-Ν. Ουρανού 28. Στέφη.
-Μινωταύρου 14 (ξύλινο). Βερόνικα. Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα σήμερα, αλλά έχει η ρουφιάνα ένα κωλαράκι για πολύ
-Μινωταύρου 16. Άννα πολωνέζα, ψηλούτσικη ξανθιά με κοντό μαλλί και καλό σωματάκι.....είναι η Μαξίμ βασικά, το συνειδητοποίησα αφού είχα ήδη μπει στο δωμάτιο.
-Las Vegas 1. Μια καινούργια τίποτα ιδιαίτερο, Ολυμπία μελαχρινή με ένα τατού στο στομάχι.
-Las Vegas 2. Η μελαχρινή σουμπουρλού Έλενα.
Λοιπόν ήθελα κάτι καινούργιο και ενώ θα μπορούσα να πάρω μια εκ των Βαλεντίνα, Ιζαμπέλα, Βερόνικα, Έφη ή ακόμη να πάω πίσω για Άντζελα ουκρανή ή και Νατάσα, αποφάσισα να μπω στην Άννα (δηλαδή στη Μαξίμ) με τζακούζι μάλιστα Μέτρια φάση, δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάω έτσι, τουλάχιστον πλήρωσα μόνο 80ε και ευχαριστήθηκα μπουρμπουλήθρες
Δυναμίτης η Έλενα μάγκα μου! Έχασα το μυαλό μου!Όταν ήταν στο Α.Γεωργιου 38 έπιανε στις 19.00.Πιστεύω να δουλεύει κ σήμερα στο Α.Γ 52