quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η τσατσά απαράδεκτη σε συμπεριφορά, μου ζήτησε λεφτά για την ίδια χωρίς ντροπή περα από άλλα.
Ελπίζω να μην της τα έδωσες φίλε μου
Η τσατσά απαράδεκτη σε συμπεριφορά, μου ζήτησε λεφτά για την ίδια χωρίς ντροπή περα από άλλα.
μην μασας ρε να παιρνεις παραδειγμα απο μενα...δες το αβαταρ μου τι γραφειιιιι!!στα @@ μου ολα!!!αχαχαΠροφανως παρεξηγηθηκα... Την Ιουλια ουτε την ερωτευτηκα, ουτε ειπα οτι θα θελα να 'χω (σταθερη) συναισθηματικη σχεση μαζι της..
Αλλο το αν τη γουσταρω ως γκομενα, κυριως για τις βυζαρες της, οπως γουσταρω κ δεκαδες αλλες γκομενες... Κ θα γουσταρα να βγω κι εξω μαζι της για κανα ποτακι κι οτι ηθελε προκυψει..!
Κ μη μου λες οτι οι ιεροδουλες δεν τα κανουν αυτα... Η Ντανιελα πχ. με τα τατουαζ οπως εχει ξαναειπωθει κυκλοφορει συχνα εξω.. Εγω μαλιστα χθες βραδυ την πετυχα στο κεντρο μ' εναν τυπο..
Εμενα δε μου 'χει τυχει προσωπικα να βγω εξω με ιεροδουλη... Μονο μια φορα μου 'χε δειξει ιεροδουλη, οτι γουσταρε πραγματικα.. Πριν 5 χρονια, νομιζω Τζενη τη λεγανε απο Ουγγαρια, ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα, αλλα εφυγε μια βδομαδα αφου τη γνωρισα κ δεν ξαναγυρισε ποτε..!
Οταν λεω εφαγα ηττα κ χυλοπιτα, εννοω βασικα οτι δε μου δωσε καμια σημασια, ουτε ανταπεδωσε τη συμπαθεια που της εδειξα.. Δεν μ' ευχαριστησε για το δωρο μου, ουτε μου 'πε μια καλη κουβεντα για ν' ανταποδωσει τις φιλοφρονησεις που της εκανα..
Να μου πεις, κι αλλες ιεροδουλες που μπορει να σου λενε καποια γλυκολογα, μαλλον δεν τα πιστευουνε, αλλα καλυτερα να σου πει μια καλη κουβεντα για να σ' ανεβασει ψυχολογικα κι ας ειναι ψεμα, παρα να 'ναι ψυχρη σαν παγος...
Α, κι εννοειται οτι οταν γουσταρω εμφανησιακα μια ιεροδουλη θα παω μια φορα μαζι της για να τη δοκιμασω, ανεξαρτητα απ' το αν θεωρειται κομοδινο, ψυχρη κτλ.. Για να μου φυγει η καψα κ να 'χω να λεω οτι πηγα μ' αυτην την γκομεναρα...
Αλλα για να ξαναπαω κ να γινω σταθερος πελατης θελω κατι παραπανω απ' τη μερια της για να με κερδισει...
Γιατι τα 30αρια δεν φυτρωνουν στα δεντρα για να τα σκορπαμε σε γκομενες, που μας εχουν γραμμενους..!
Εμενα μου ζητησε λεφτα η τσατσα στο 19...Ελπίζω να μην της τα έδωσες φίλε μου
Εμενα μου ζητησε λεφτα η τσατσα στο 19...
Της λεω μετα αν είναι καλη η κοπελα...
Στο τελος πηρε ταρχιδια μου!!!!!
Ελπίζω να μην της τα έδωσες φίλε μου
Αν λες για την χοντρη μαυρομαλα αυτο το κανει απο τον βαρδαρη, ζητουσε κανα ψιλο με ευγενικο παντα τροπο και παντα φυσικα επαιρνε τα @@ μου σε γενικες γραμμες ειναι καλη τσατσα, σε προγραμματα (που δεν κανω) μονοι της κατεβασε τις τιμες χωρις να πω κατι.Αλλες ειναι οι στραβες που επισης ζητανε λεφτα και κανουν λες και τις χρωσταμε καλο ειναι να μην δινει κανενας γιατι μετα καλομαθαινουν και μας ζαλιζουν συνεχεια τα @@ αλλα τωρα αν ο αλλος απο μονος του θελει να αφησει κατι τι να κανουμε.Τώρα τελευταία είχα πάει στο γωνιακό σπιτάκι που ειναι περίπου απεναντι από το la femme στην ανδρέως γεωργίου. Η τσατσά απαράδεκτη σε συμπεριφορά, μου ζήτησε λεφτά για την ίδια χωρίς ντροπή περα από άλλα.Η κοπελια ήταν καλή στο κρεβάτι και έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά απο συμπεριφορά επίσης εκκεντρική, στο τέλος μου ζήτησε να της κάνω μασαζ και εξω με ρώτησε αμα μου αρέσει και πήγε αστειευόμενη να μου πεταξει μια καρεκλα λόγω απάντησης.Τεσπα και οι δύο μου φανηκαν περίεργες σε συμπεριφορά. Συγκεκριμένα εδώ στην Τζούλια:
τωρα αν ο αλλος απο μονος του θελει να αφησει κατι τι να κανουμε.
Mην γινεσαι κακος με τους συναγωνιστες, μπορουμε να κανουμε ενα ταμειο για τον ανεργο/αφραγκο μπουρδελιαρη και να τα αφηνουν εκει.Να τον περάσουμε... πορνοφάλαγγα! Να δεί αυτός....
μπορουμε να κανουμε ενα ταμειο για τον ανεργο/αφραγκο μπουρδελιαρη και να τα αφηνουν εκει.
Να τον περάσουμε... πορνοφάλαγγα! Να δεί αυτός....
τσανταλινα μανταλινα
Τί μου θύμισες τώρα... Μαθητικά χρόνια!
εκεινη την εποχη στον βαρδαρη το κτελ της κατερινης υπηρχε εκει......
Αξέχαστες εποχές των 5 - 10.000 δραχμών, αδερφέ! ;)
Στην περιοχή της Σαπφούς είχα λειώσει τις σόλες από τα παπούτσια μου από το '96 - '97 και μετά.
Μάλιστα το 2005 δούλευα σε μια εταιρεία οικονομικών συμβούλων που τα γραφεία της ήταν στην Ταντάλου. Περιτό να σου πώ οτι ήμουν μονίμως αδέκαρος.....
τωρα τι κανουμε μου λες????