quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ε ας πήγαινες και εσύ λίγο παραπάνω στην Αφροδίτης...
και τι θα άλλαζε φίλε μου? Ο μπουρδελιάρης όπου κι αν βρεθεί....
ε ας πήγαινες και εσύ λίγο παραπάνω στην Αφροδίτης...
πρωι η βραδυ ειναι??
αμα σε πω την αληθεια το χριστινακι δεν το δοκιμασα ποτε!!!!
το μικρο δεν λες που δινει κωλαρακι με 50?
Συναγωνιστή και συνεραστη άκου πλάκα, με την Τζένη που λες έβγαινα και εγώ , είναι Ρουμάνα και έμενε στη Μενεμένη. Δυο φορές το κάναμε στο Έρως και μετά σπίτι της ....... Μεγάλος έρωταςΠροφανως παρεξηγηθηκα... Την Ιουλια ουτε την ερωτευτηκα, ουτε ειπα οτι θα θελα να 'χω (σταθερη) συναισθηματικη σχεση μαζι της..
Αλλο το αν τη γουσταρω ως γκομενα, κυριως για τις βυζαρες της, οπως γουσταρω κ δεκαδες αλλες γκομενες... Κ θα γουσταρα να βγω κι εξω μαζι της για κανα ποτακι κι οτι ηθελε προκυψει..!
Κ μη μου λες οτι οι ιεροδουλες δεν τα κανουν αυτα... Η Ντανιελα πχ. με τα τατουαζ οπως εχει ξαναειπωθει κυκλοφορει συχνα εξω.. Εγω μαλιστα χθες βραδυ την πετυχα στο κεντρο μ' εναν τυπο..
Εμενα δε μου 'χει τυχει προσωπικα να βγω εξω με ιεροδουλη... Μονο μια φορα μου 'χε δειξει ιεροδουλη, οτι γουσταρε πραγματικα.. Πριν 5 χρονια, νομιζω Τζενη τη λεγανε απο Ουγγαρια, ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα, αλλα εφυγε μια βδομαδα αφου τη γνωρισα κ δεν ξαναγυρισε ποτε..!
Οταν λεω εφαγα ηττα κ χυλοπιτα, εννοω βασικα οτι δε μου δωσε καμια σημασια, ουτε ανταπεδωσε τη συμπαθεια που της εδειξα.. Δεν μ' ευχαριστησε για το δωρο μου, ουτε μου 'πε μια καλη κουβεντα για ν' ανταποδωσει τις φιλοφρονησεις που της εκανα..
Να μου πεις, κι αλλες ιεροδουλες που μπορει να σου λενε καποια γλυκολογα, μαλλον δεν τα πιστευουνε, αλλα καλυτερα να σου πει μια καλη κουβεντα για να σ' ανεβασει ψυχολογικα κι ας ειναι ψεμα, παρα να 'ναι ψυχρη σαν παγος...
Α, κι εννοειται οτι οταν γουσταρω εμφανησιακα μια ιεροδουλη θα παω μια φορα μαζι της για να τη δοκιμασω, ανεξαρτητα απ' το αν θεωρειται κομοδινο, ψυχρη κτλ.. Για να μου φυγει η καψα κ να 'χω να λεω οτι πηγα μ' αυτην την γκομεναρα...
Αλλα για να ξαναπαω κ να γινω σταθερος πελατης θελω κατι παραπανω απ' τη μερια της για να με κερδισει...
Γιατι τα 30αρια δεν φυτρωνουν στα δεντρα για να τα σκορπαμε σε γκομενες, που μας εχουν γραμμενους..!
καλωσηρθες παίχτη! Μην κοιτάς τι κανει ο καθένας μας. Για διάφορους λόγους όλοι μας αυτό μπορούμε και αυτό κάνουμε! Προσπάθησε και Γράψε την δικιά σου Ιστορία εδώ μέσα!Πολλή νέκρα έπεσε στο thread.
Συμβαίνει κάτι στην πόλη μας και σταμάτησαν το άθλημα οι συναγωνιστές?
Το "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο" έχει περισσότερες ενημερώσεις απο εδώ! Βέβαια το χέσιμο είναι τσάμπα και συχνότερο αλλα και πάλι....
καλωσηρθες παίχτη! Μην κοιτάς τι κανει ο καθένας μας. Για διάφορους λόγους όλοι μας αυτό μπορούμε και αυτό κάνουμε! Προσπάθησε και Γράψε την δικιά σου Ιστορία εδώ μέσα!
Πολλή νέκρα έπεσε στο thread.
Συμβαίνει κάτι στην πόλη μας και σταμάτησαν το άθλημα οι συναγωνιστές?
Το "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο" έχει περισσότερες ενημερώσεις απο εδώ! Βέβαια το χέσιμο είναι τσάμπα και συχνότερο αλλα και πάλι....
Λογικο δεν ειναι?
Τοσους Δρακους δεν εχει ουτε στο τζουρασικ παρκ...
Την έχω στο πρόγραμμα για αργότερα που θα ειμαι γεμάτος, να αδειάσω μέσα τηςμα ειμαι μαλακας γιατι γυρησα που γυρησα την αγ. γεωργιου στο 52 να παω στην ελεναρα δεν πηγα. Πηγα στο ζωον την αντζελα που νομιζα ειχε οκ κριτικες. Τεσπα τζαμπα το 40ρι εφαγα και μια βρωμια απο την καντινα και σπιτι
Λογικο δεν ειναι?
Τοσους Δρακους δεν εχει ουτε στο τζουρασικ παρκ...
Το κομοδίνο παρκ να πάρειΜακρια απο δω,κι οπου να ναι.
Καλα ειναι να παρει και το υπολοιπο τζουρασικ παρκ μαζι της
τελικα δεν αντεξα κατεβηκα για καταθεση ξανα. Ελεναρα με τα πορνοστοκινγκσ και φυσικα να δουλευει η καλυτερη τσατσα εβερ που την αγαπαω <3. Απο εποχες που δουλευε μαζι με τη νατασα στο ερως.