Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (8 μέλη και 66 επισκέπτες)

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
πρωι η βραδυ ειναι??
αμα σε πω την αληθεια το χριστινακι δεν το δοκιμασα ποτε!!!!
το μικρο δεν λες που δινει κωλαρακι με 50?

Αν δεν έχεις τίποτα καλλύτερο να κάνεις, έλα κατα τις 11 που θα έχω τελειώσει μαζί της, να της ρίξεις έναν και μετά πάμε για καφε να ανταλλάξουμε απόψεις περί Χριστίνας.  :)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Προφανως παρεξηγηθηκα... Την Ιουλια ουτε την ερωτευτηκα, ουτε ειπα οτι θα θελα να 'χω (σταθερη) συναισθηματικη σχεση μαζι της..
Αλλο το αν τη γουσταρω ως γκομενα, κυριως για τις βυζαρες της, οπως γουσταρω κ δεκαδες αλλες γκομενες... Κ θα γουσταρα να βγω κι εξω μαζι της για κανα ποτακι κι οτι ηθελε προκυψει..!
Κ μη μου λες οτι οι ιεροδουλες δεν τα κανουν αυτα... Η Ντανιελα πχ. με τα τατουαζ οπως εχει ξαναειπωθει κυκλοφορει συχνα εξω.. Εγω μαλιστα χθες βραδυ την πετυχα στο κεντρο μ' εναν τυπο..
Εμενα δε μου 'χει τυχει προσωπικα να βγω εξω με ιεροδουλη... Μονο μια φορα μου 'χε δειξει ιεροδουλη, οτι γουσταρε πραγματικα.. Πριν 5 χρονια, νομιζω Τζενη τη λεγανε απο Ουγγαρια, ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα, αλλα εφυγε μια βδομαδα αφου τη γνωρισα κ δεν ξαναγυρισε ποτε..!

Οταν λεω εφαγα ηττα κ χυλοπιτα, εννοω βασικα οτι δε μου δωσε καμια σημασια, ουτε ανταπεδωσε τη συμπαθεια που της εδειξα.. Δεν μ' ευχαριστησε για το δωρο μου, ουτε μου 'πε μια καλη κουβεντα για ν' ανταποδωσει τις φιλοφρονησεις που της εκανα..

Να μου πεις, κι αλλες ιεροδουλες που μπορει να σου λενε καποια γλυκολογα, μαλλον δεν τα πιστευουνε, αλλα καλυτερα να σου πει μια καλη κουβεντα για να σ' ανεβασει ψυχολογικα κι ας ειναι ψεμα, παρα να 'ναι ψυχρη σαν παγος...

Α, κι εννοειται οτι οταν γουσταρω εμφανησιακα μια ιεροδουλη θα παω μια φορα μαζι της για να τη δοκιμασω, ανεξαρτητα απ' το αν θεωρειται κομοδινο, ψυχρη κτλ.. Για να μου φυγει η καψα κ να 'χω να λεω οτι πηγα μ' αυτην την γκομεναρα...
Αλλα για να ξαναπαω κ να γινω σταθερος πελατης θελω κατι παραπανω απ' τη μερια της για να με κερδισει...
Γιατι τα 30αρια δεν φυτρωνουν στα δεντρα για να τα σκορπαμε σε γκομενες, που μας εχουν γραμμενους..!
Συναγωνιστή και συνεραστη άκου πλάκα, με την Τζένη που λες έβγαινα και εγώ , είναι Ρουμάνα και έμενε στη Μενεμένη. Δυο φορές το κάναμε στο Έρως και μετά σπίτι της ....... Μεγάλος έρωτας  :grin:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Πολλή νέκρα έπεσε στο thread.

Συμβαίνει κάτι στην πόλη μας και σταμάτησαν το άθλημα οι συναγωνιστές?

Το "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο" έχει περισσότερες ενημερώσεις απο εδώ! Βέβαια το χέσιμο είναι τσάμπα και συχνότερο αλλα και πάλι....

:)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Το "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο" έχει περισσότερες ενημερώσεις απο εδώ! Βέβαια το χέσιμο είναι τσάμπα και συχνότερο αλλα και πάλι....

καλωσηρθες παίχτη! Μην κοιτάς τι κανει ο καθένας μας. Για διάφορους λόγους όλοι μας αυτό μπορούμε και αυτό κάνουμε! Προσπάθησε και Γράψε την δικιά σου Ιστορία εδώ μέσα! :hi:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
καλωσηρθες παίχτη! Μην κοιτάς τι κανει ο καθένας μας. Για διάφορους λόγους όλοι μας αυτό μπορούμε και αυτό κάνουμε! Προσπάθησε και Γράψε την δικιά σου Ιστορία εδώ μέσα! :hi:

καλώς σας βρήκα φίλε μου.

Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, απλά εξέφρασα την απορία μου. Κι εγώ ότι κατάθεση κάνω την γράφω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.666
Πόντοι
25.165
Ανεβασα κριτικη για Βικυ - Βικτωρια απο βιλλες. Η γκομενα ειναι το νεο μου αστερι. Ντρεπομαι που θα το πω αλλα ευχομαι αντι για Αθηνα να ειμουν θεσσαλονικη να παω να της τον ριξω μιας και το σουκου δεν θα δουλευει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177

Λογικο δεν ειναι?
Τοσους Δρακους δεν εχει ουτε στο τζουρασικ παρκ...

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
βραδυνη τσαρκα παρασκευη 29/05 μετα τις 21.15

ερημιτη η αλεξανδρα απο τον δενδροποταμο του κανκουν  :2funny: :2funny:

ερημιτη απεναντι η γκαμπριελα ομορφο κοριτσι,ανετα της την επεφτα αν την εβλεπα εξω σε μπαρακι,για ιεροδουλη παντως δεν το χει..

λας βεγκας η μπαρμπαρα,η θεια ευα  :headbang: :headbang: :headbang: και η φλωριτα

νικ.ουρανου 28 η εμμα που αλλη μια φορα βρωμοκοπουσε το στομα της αλκοολχυσιλα

νικ.ουρανου 26 η αλινα

μινωταυρου 14 η βερονικα , καστανη με ωραιο κορμι,την ειχα παρει παλαιοτερα στις μελισσες,αδιαφορη και τυπικη

μινωταυρου διπλα η χριστινα η ουγγαρεζα , τουμπανο , αν δεν ειχε χαλια κριτικες θα τη δοκιμαζα...στα υπ οψιν παντως

τριδυμο 1 βαλεντινα ξανθο αδυνατο κρυοκωλο μπαζακι

τριδυμο 2 η γνωστη ξανθουλα με τα μεγαλα αυτια και βυζια η εβελινα  :S

τριδυμο 3 η μελαχροινουλα καρλα , ομορφο κομοδινακι αν και ρουμανακι  :dancing:

φριξου 14 η τραβελοξανθια μιλφ νικολ,μεγαλο κρυοκωλο μπαζο

φριξου 13Α η μιλφ αναστασια , μελαχροινο ουκρανικο μιλφοτουμπανο με μαυρο διχτυωτο καλσον και μαυρο στρινγκ

φριξου 13 η γωγω,μελαχροινο ψηλο κοριτσι,αλλα δεν...  :s&m_1: :s&m_1:

νικ.ουρανου και φριξου γωνια η βιολεττα  :headbang: :headbang: ομορφο γλυκο ξανθο κοριτσακι,σαν να γαμας πτωμα ομως στο κρεβατι...

αν.γεωργιου 52 η Ελεναρα,εδω εγινε της ρουμανιας... :dancing: :dancing: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :kissass2: :kissass: :pipa2: :rockon: :orchestra:

αν.γεωργιου 19 η μιλφ αντζελα , ξανθια κοντη με πιασιματα,παντελως αδιαφορη και μετρια στο δωματιο

αν.γεωργιου 32 μελισσες η αλεξανδρα κοκκινομαλλα μολδαβη,αδιαφορη

αν.γεωργιου 24 η μιρελλα

αν.γεωργιου 16 η σοφια η μουγκη ξανθια μιλφ

καληνυχτα και καλα βαφτισια συνκαβλιαρηδες Θεσσαλονικης...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μα ειμαι μαλακας γιατι γυρησα που γυρησα την αγ. γεωργιου στο 52 να παω στην ελεναρα δεν πηγα. Πηγα στο ζωον την αντζελα που νομιζα ειχε οκ κριτικες. Τεσπα τζαμπα το 40ρι εφαγα και μια βρωμια απο την καντινα και σπιτι

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
μα ειμαι μαλακας γιατι γυρησα που γυρησα την αγ. γεωργιου στο 52 να παω στην ελεναρα δεν πηγα. Πηγα στο ζωον την αντζελα που νομιζα ειχε οκ κριτικες. Τεσπα τζαμπα το 40ρι εφαγα και μια βρωμια απο την καντινα και σπιτι
Την έχω στο πρόγραμμα για αργότερα που θα ειμαι γεμάτος, να αδειάσω μέσα της  :pipa1:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Μακρια απο δω,κι οπου να ναι.
Καλα ειναι να παρει και το υπολοιπο τζουρασικ παρκ μαζι της  :helpplea:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τελικα δεν αντεξα κατεβηκα για καταθεση ξανα. Ελεναρα με τα πορνοστοκινγκσ και φυσικα να δουλευει η καλυτερη τσατσα εβερ που την αγαπαω <3. Απο εποχες που δουλευε μαζι με τη νατασα στο ερως.

Επισκέπτης
τελικα δεν αντεξα κατεβηκα για καταθεση ξανα. Ελεναρα με τα πορνοστοκινγκσ και φυσικα να δουλευει η καλυτερη τσατσα εβερ που την αγαπαω <3. Απο εποχες που δουλευε μαζι με τη νατασα στο ερως.

αν παω τωρα θα ειναι εκει αυτη η το βραδυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom