Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
αυτα να τα βλεπουν ορισμενοι που πανε με 100ρικα καθε μερα κ τα σκανε κ μετα λενε υπαρχει κριση κ οι τιμες δεν πεφτουν !! ετσι καλομαθανε ολα τα στουντιο κ μας κοροιδευουν κανονικα!! τι να πεις ??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Τι να πει κανεις............. :headbang: :headbang: :headbang:
Παντως ρε παιδια στο πως θα ξοδεψει ο καθενας τα λεφτα του εκει δεν μπορεις να πεις τιποτα!!!
ειδικα στην περιπτωση που δεν τον ξερεις προσωπικα θα γινει παρεξηγηση!!
ΤΟυλαχιστον ο κακομιρης δεν διαβασε τιποτα πριν παει να ριξει το 80ρικο???
Οποτε καταλαβενετε γιατι μας κοιτανε παραξενα οταν περνουμε το ΑΠΛΟ 30ΑΡΙ ή μας ζητανε οι τσατσαδες χαρτζιλικια!!
Ρε εποχες που φτασανε οι τσατσαδες να ζοιτανε χαρτζιλικια :idiot: :idiot: :idiot:
Κ να φανταστειτε ποσοι ακομα που δεν γραφουνε εδω πανε κ τα σκανε ετσι!?

Εγω παντως μεχρι τωρα στην ζωη μου μια φορα εδωσα 80αρι ΑΛΛΑ το ευχαριστιθηκα οχι γιατι ητανε καλη σαν κοπελα ΑΛΛΑ γιατι μου αρεσε κ την ξεπατωσα το κωλαρακι!! :rockon: :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
απορω παντως να ψωνισει απο τα jumpo?? ετσι οπως τα λεει ο τύπος αυτην μοιαζει με επιτιμο μελος στα ΙΚΕΑ που λογικα θα της κανουν και τιμες!!! :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Πωπω μαναρι μου πες μου κιαλο για jumbo γκαυλωνω :cum: :cum: :cum:...............

Ψυχολογικα τραυματα μετα θα εχει το παιδι αμα βλεπει jumbo.........

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αυτοι αμα το διαβασουν θα βγαλουν διαφήμιση σουπερ να παιζει παντου, ειναι ικανοι

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
καλησπερα στην παρεα.....

Σορρυ ρε παιδια αλλα αμα διαβαζω τετοιες κριτικες δεν μπορω να μην σχολιασω......
Κριτικη του pipisf για το μινοταυρου 14.........
ΕΙΝΑΙ δυνατον??? Μπηκε μεσα ο ανθρωπος με 80αρι προγραμμα κ κυνηγουσε την γκομενα για να κανει παιχνιδι??? :headbang: :headbang: :headbang:
Παμε καλα ρε??? Ετσι μου ρχετε να παω βολτα σημερα κ αμα την πετυχω αυτην την αννα, με το που μπω να αφησω την τσατσα να πει τα δικα της κ μετα να την αρχισω το κραξιμο............. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Χωρις να θελω να θιξω το παλικαρι(δεν τον ξερω αλωστε)εγω στα πρωτα 3 λεπτα αν εβλεπα τετοια συμπεριφορα τα λεφτα μου πιδω κ δρομο!!
Αντε απο δω ρε...........μαθανε στα ευκολα λεφτα
Συμφωνώ απόλυτα παίρνεις τα λεφτά σου και φεύγεις και αστην να πάει για ψώνια άφραγκη..... Το ψώνιο  :birdman:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τελικα τσαμπα τους κραξαμε στις Βιλλες. Αυτες οι χοντρες που βλεπαμε οι καινουργιες ειναι στο Lux...

Τωρα που το σκεφτομαι καλα τους καναμε, να αναγκαστουν να φερουν πισω τη Ζανετ!

Αυτη την Αλισα την εχει παρει κανεις; μια κριτικη βλεπω μονο

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Αυτοι αμα το διαβασουν θα βγαλουν διαφήμιση σουπερ να παιζει παντου, ειναι ικανοι

Αχαχα, η κριτική πρέπει να είναι για την Μαξίμ που τώρα συστήνεται ως Άννα, και εγώ την πάτησα έτσι μ΄αυτήν προχθές. Παλτοκομοδίνο ολκής.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Χτυπησα στουντιακι να γαμησω κανα μουνακι
Μα τα Τζαμπο εχω στο μυαλο,πως να γαμησω πια? δεν μπορω !!

Μουσικη-->> τιρι τιρι τιρι τιρι!!! τιρι τιρι τιρι τιιιιιιι, τζαμποοοο,γαμας κ δερνειςςς!!

αχαχαχαχαχα!!!

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Θες τζακούζι? Η τσέπη σου θα σκούζει...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
επισκεψη για καταθεση στο αγ. γεω 52 αλλα ηταν κλειστο οποτε εγινε στην ιζαμπελα στα τριδυμα δεν τρελαθηκα δεν ειχα διαβασει και κριτικες οποτε πηγα κουτουρου.
Απο αγ. γεωργιου μερια
κεφαλληνιας- παολα
52. κλειστο
διπλα στις σκαλες- μια βερονικα δεν τρελαθηκα
απεναντι στη γωνια με την τσατσα που δουλευε βαρδαρη στο πρασινο- ενα πετιτ κοριτσακι δεν συγκρατησα ονομα
διπλα στη γωνια- ατζελα ουτε καν
λα φεμ δεν μπηκα στον κοπο να ανεβω
μελισσες ηταν ενα αβυζο κοριτσακι με διχτυωτο καλσον στο παραλιγο να μπω οχι επειδη μου αρεσε αλλα με αρχισε κατι τρελα στο διαδρομο η κοπελα το ενστικτο μου ειπε οχι εφυγα.
στο πιο διπλα- κλασσικα μιρελα
στο ερως- μια σοφια νταρτανα ειχα περασει στο παρελθον δεν τρελαθηκα

Βιλλες δεν μπηκα στο κοπο να κοιταξω.
Φριξου 13-αναστασια ηταν στο δωματιο δεν εχω ιδεα
απεναντι- νικολ μου ειπε η θεια καινουργια αφιξη μου ειπε, την παλια νικολ δεν την ξερω οποτε με αφησε αδιαφορο η νικολ που ειδα εγω.
στης εφης το σπιτακι- μια τανια και αυτη ηταν μεσα δεν την θυμαμαι αλλα μ φαινεται ενα μπαζο ηταν
τριδυμα 1ο- βιολετα δεν τρελαθηκα
τριδυμα 2ο- εβελινα εχω περασει χαλια οσες φορες και να με ξεγελασε η ΒΥΖΑΡΑ
τριδυμα 3ο- ιζαμπελα εδω την πατησα και μπηκα αλλα ειδα το βυζι που ηταν σαν το δικο μου και την αδιαφορη πιπα και τα μη μου μη επειδη εχω μουσια οποτε δεν νομιζω ξανα

Σε αλλο σπιτακι δεν μπηα, πηγα για μια ποταρα μετα και σπιτι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Πριν λιγο τελειωσε η 7η συναντηση μπουρδελιαριδων μπακαγιοκων Θεσσαλονικης με απιστευτες στιγμες γελιου!!!  :orchestra:
Αρε ρε Γιορκη τι εχασες...  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τις φύλακες και τα Τρελοκομεια γεμισαμε και δεν Χωράνε άλλο πια!
Νόημα στη ζωή μας δίνουν Μονο τα 6 γραμματα σου ΤΣΑΡΚΑ!!!
:orchestra:

Βραδυνή Τσαρκα Μαζί με: Azazel
Alladalla
Jimiadis
Spiler ο οποίος ηταν ο 15-1 της Τσάρκας! :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
La case direne: Νίκη. Ελληνίδα ξανθιά με Βυζαρες! :tits:
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό νεανικό κωλαροπουτανο! :fuck2: Αρακά έτρωγε η τσατσά? :kneel:
Ανδρ.19: Άντζελα. Ξανθία απο την πολωνια με τις ρώγες να έχουν βγει εξω απο το σουτιεν! :grin:
Ανδρ.38: Σιμονα. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με το ταττου όπλο στο μπουτι! :s&m_1:
Ανδρ.34: Κλαούντια. Ξανθιά μιλφορουμανα με το σφιχτό μουνακι της! :grin:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Κοκκινομαλα Μολδαβεζα με καλουτσικο κωλαρακι! :grin:
Ανδρ.16: Σόφια. Ξανθιά λεπτή μιλφ  απο την Ουκρανια! :fuck2:
Ανδρ.50: Βερόνικα. Ξανθιά η βόλλευμπολιστρια μου με γκαβλωσε σήμερα η κω :kissass2: λάρα της! :erection:
Κεφαλληνίας: Πάολα. Ξανθιά ελληνίδα λεπτή με ταττου στα κωλομερακια της! Εδώ είχε για μουσική το καταστημα κάτι σκυλαδικα  :orchestra: που να σηκωθουν τα εργαλεία έτσι! :grin:
Villa prive: Βέρα. Καλό Μιλφ μπορω να πω! :kissass:..... :boobies:
Bad girls: Αλίσια. Ο φούρναρης έχασε το φως του! Και ο alladalla είπε πρώτου μπούμε έχει μια Λύσσα εδώ περα... :2funny: :2funny: :2funny: :kneel:
Studio lux Νικ 1α: Λένα. Ξανθιά Ουκρανίδα με Κάλο  :boobies: και κωλαρα! Φούρναρη..... :smitten: :smitten: άλλαξε προφίλ! :wanker:
Νικ.1β: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη! :grin:
Red diamond: Φραντζέσκα. Βυζαρες μέχρι το πάτωμα και ροζ κορδονακι! :erection:
Νικ.8: Βιολέττα. Ξανθία στα χαμμενα και παλι! :grin:
Φρίξου 13α: Αναστασία. Μαυρομαλλα Ουκρανίδα μιλφ με βυζαρες  όλο γκαβλα! :erection:
Φρίξου 14: Νίκολ. Μαυρομαλλα ρουμανα με νερούλα βυζακια με παρελθον στις Μέλισσες! Κι ας μας την παρουσίασαν για καινούργια! :grin:
Φρίξου 15: Τάνια.  :boobies:.... :fuck2:
Τρίδυμο Νο1: Βαλεντίνα. Με κάστανο μαλλάκι καρέ!
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies: :boobies: εδώ τα άφησα εγώ! :wanker: :fuck2: :wanker: :fuck2:
Τρίδυμο Νο3: Ιζαμπέλα. Ρουμανιτσα με καστανοξαθο καρέ Μαλάκι! Με παιρνει τηλ. Ο Λαγνος και μου λέει καλά ακόμα δεν τελειωσατε τη τσαρκα! :2funny:
Red light: Κάρμεν.  :tits: :tits: ξανθιά για τσόντα! :fuck2:
Villa erotika: Βίκυ.  :kissass:... :kissass2: Α! Ρε Azazel το ξεροεχυσες το μωρο! :wanker:
Νικ.26: Γωγώ. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με ωραία  :boobies:! Μας λέει η τσατσά φραουλιτσα το μωρο μου! Που πατέ?  - Αζαζελ: " θελουμε κεράσι" :2funny: Τσατσά: Βάλτο στην Τούρτα σου! :kneel: :2funny:
Νικ.28: Έλενα. Η γνωστή απο το Ανδρ.38! :kissass2: :kissass2:
Venus angels: Μπάρμπαρα.  :kissass2:..... :fuck2:.... :wanker:
Μινώταυρου 14: Αννα. Μαυριδερό ρουμανακι με καλά βυζακια και καλουτσικο κωλαρακι! :grin:
Las vegas: Χριστίνα . Ρουμάνα φορούσε και ενα μαυρο κορδονακι!
Las vegas: Φλωριτα. Ταυλανδεζικο πιπινακι!
Las vegas: Ξενία. Ξανθιά ελληνίδα καλη για μια φορά! :grin:
Πέτρου Ερημιτη 1: Γκαμπριέλα. Ξανθιά νεανικό κοριτσάκι με πανέμορφο προσωπο και  :boobies:
Πέτρου Ερημίτη 2: Αλεξάνδρα.  :kissass2: μαυριδερη γκαβλα!
Ανδρ. 24: Μιρέλλα. No comment.... :kissass2:!

Υ.γ1: Πρωτη Συνάντηση: 17/11/2014.........Εβδόμη Συνάντηση: 02/06/2015 :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.γ2: Χαιρετω τα Αλανία Jamaican-TheRatPack-Mpotofilos-Travestolagos-Scorpiostelios! :hi:

Υ.γ3: Τάκη Προχώρα Άλλαξε τα Ολά! :rockon:

Μετα Τίμης ο Διοργανωτής! Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα ΞαναΜελε!!!
:rockon:

Τελικά το έθιμο της καντινας το κρατησαμε εγώ και ο Azazel! :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Alladalla
Jimiadis
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό νεανικό κωλαροπουτανο! :fuck2: Αρακά έτρωγε η τσατσά? :kneel:
Ανδρ.19: Άντζελα. Ξανθία απο την πολωνια με τις ρώγες να έχουν βγει εξω απο το σουτιεν! :grin:
Ανδρ.50: Βερόνικα. Ξανθιά η βόλλευμπολιστρια μου με γκαβλωσε σήμερα η κω :kissass2: λάρα της! :erection:
Κεφαλληνίας: Πάολα. Ξανθιά ελληνίδα λεπτή με ταττου στα κωλομερακια της! Εδώ είχε για μουσική το καταστημα κάτι σκυλαδικα  :orchestra: που να σηκωθουν τα εργαλεία έτσι! :grin:
Bad girls: Αλίσια. Ο φούρναρης έχασε το φως του! Και ο alladalla είπε πρώτου μπούμε έχει μια Λύσσα εδώ περα... :2funny: :2funny: :2funny: :kneel:
Studio lux Νικ 1α: Λένα. Ξανθιά Ουκρανίδα με Κάλο  :boobies: και κωλαρα! Φούρναρη..... :smitten: :smitten: άλλαξε προφίλ! :wanker:
Φρίξου 13α: Αναστασία. Μαυρομαλλα Ουκρανίδα μιλφ με βυζαρες  όλο γκαβλα! :erection:
Φρίξου 14: Νίκολ. Μαυρομαλλα ρουμανα με Μερούλα βυζακια με παρελθον στις Μέλισσες! Κι ας μας την παρουσίασαν για καινούργια! :grin:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies: :boobies: εδώ τα άφησα εγώ! :wanker: :fuck2: :wanker: :fuck2:
Τρίδυμο Νο3: Ιζαμπέλα. Ρουμανιτσα με καστανοξαθο καρέ Μαλάκι! Με παιρνει τηλ. Ο Λαγνος και μου λέει καλά ακόμα δεν τελειωσατε τη τσαρκα! :2funny:
Villa erotika: Βίκυ.  :kissass:... :kissass2: Α! Ρε Azazel το ξεροεχυσες το μωρο! :wanker:
Νικ.26: Γωγώ. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με ωραία  :boobies:! Μας λέει η τσατσά φραουλιτσα το μωρο μου! Που πατέ?  - Αζαζελ: " θελουμε κεράσι" :2funny: Τσατσά: Βάλτο στην Τούρτα σου! :kneel: :2funny:
Μινώταυρου 14: Αννα. Μαυριδερό ρουμανακι με καλά βυζακια και καλουτσικο κωλαρακι! :grin:
Πέτρου Ερημιτη 1: Γκαμπριέλα. Ξανθιά νεανικό κοριτσάκι με πανέμορφο προσωπο και  :boobies:

Υ.γ1: Πρωτη Συνάντηση: 17/11/2014.........Εβδόμη Συνάντηση: 02/06/2015 :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.γ2: Χαιρετω τα Αλανία Jamaican-TheRatPack-Mpotofilos-Travestolagos-Scorpiostelios! :hi:

Μπραβο Μπουξο πολυ ωραια ενημερωση,Αντισθενη,ο azazel για τιμημενος!!!  :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

Alladalla
Jimiadis
Φρίξου 14: Νίκολ. Μαυρομαλλα ρουμανα με νερούλα βυζακια με παρελθον στις Μέλισσες! Κι ας μας την παρουσίασαν για καινούργια! :grin:

ακουστε λοιπον...περιμενοντας στο luxA να μπω στο ξανθο μωρο(ελενα) που τελικα δεν ειναι μπουντρελο αλλα ειναι πολυυυυυυ μωροοοοοοοο :boobies: :boobies:...ρωταω τον προηγουμενο και μου απανταειιιιι εεε καλη ειναιιιιιιιι!!!μπαινω μεσα να την παρω και ο προηγουμενος την ειχε κλεισει για 1 ωρα!!!!οοοοοοοοοοο shiiiiiiiiiiiit!!!περνω φορα και παω ΑΛΙΣΑ BAD GIRLS!!!και τελικα μπουχοοοοος το μωρο τα εσπασεεε....τι φιλια!!τι δαχτυλααα!!!την σφυροκοπυμα....ασε που εχει ποδαρεεεες!!!azzazel ελα τακηηηηηηηηηηη!!!ποιο κρατησατε ρε κεφτεδες το εθιμο;μονο εγω τιμησα μαμα τερεζα!!!αι στα διαλα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Τελικα τσαμπα τους κραξαμε στις Βιλλες. Αυτες οι χοντρες που βλεπαμε οι καινουργιες ειναι στο Lux...

Τωρα που το σκεφτομαι καλα τους καναμε, να αναγκαστουν να φερουν πισω τη Ζανετ!

Αυτη την Αλισα την εχει παρει κανεις; μια κριτικη βλεπω μονο
και η χθεσινη η ξανθιαααα ειναι και πολυ μωροοοοοο....δεν καταφερα να την παρω γιατι την ειχε μεσα ο αλλος...1 ωρα ....ασε που ο προηγουμενος εκανε κανενα 25λεπτοοο και η τσατσα χτυπουσε πορτεεεες αλλα και παλι αργουσανε!!
για αλισα ανεβασα κριτικη...ειναι καλη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom