quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Χαίρομαι που βλέπω το πορνοεπιπεδο τόσο ποιητικό
ΣΕΞ-πηρ....
Χαίρομαι που βλέπω το πορνοεπιπεδο τόσο ποιητικό
αυτο που γελασα χτες ηταν 3 παπαδες σε ενα Terios γυρνοφερναν στην νικ. ουρανου 2300 το βραδυ...
Από παντού τα παίρνουνλες να ναι αφεντικα??
Ελπίζω στην επόμενη να βολέψουν οι ώρες και να βολτάρουμε παρέαΠριν λιγο τελειωσε η 7η συναντηση μπουρδελιαριδων μπακαγιοκων Θεσσαλονικης με απιστευτες στιγμες γελιου!!!
Αρε ρε Γιορκη τι εχασες...
Πηγαν για ευχελαιο στις βιλλες...λες να ναι αφεντικα??
ετσι οπως την παρατηρησα χθες ειναι λιγο ακωλη και πεσμενοκολα!!αλλα σε προδιαθετει σε σκυλι πολεμου!!!Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
Φραντζεσκα και Δανια δεν κολλαει...Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
No vfm!Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
βραδυνή είναι στο Νικ.28! είναι η ιδία που δούλευε Ανδρ.52 και Ανδρ.38!mpouxo νικ 28 που εγραψες για ελενα τι ωρα πηγατε και ποτε ? γιατι εγω χτες που περασα δεν ηταν καμια ελενα εκει και θελω να κατεβω σημερα να δω που παιζει γιατι το 52 αγ γεω. ηταν κλειστο και σκεφτηκα μηπως εχει καμια περιοδο...
Εκει τα εριξα χθες βραδυ.Καλη ηταν σε ολα της.βραδυνή είναι στο Νικ.28! είναι η ιδία που δούλευε Ανδρ.52 και Ανδρ.38!
Εκει τα εριξα χθες βραδυ.Καλη ηταν σε ολα της.
Ε αμα δεν ειναι λιγο χυμωδης η γυναικα δε λεει ρε παιδια, τι να γαμας ενα ματσο κοκκαλα? δε λεει !! Τωρα για την Φραντζεσκα αλλοι λετε οτι δεν το χει αλλοι το χει τι να κανω κ εγω? να παω στην Ελενα?? Αχαχαχαχα!!!!!
Χάλια η Φραντζέσκα μέσα στο δωμάτιοΕ αμα δεν ειναι λιγο χυμωδης η γυναικα δε λεει ρε παιδια, τι να γαμας ενα ματσο κοκκαλα? δε λεει !! Τωρα για την Φραντζεσκα αλλοι λετε οτι δεν το χει αλλοι το χει τι να κανω κ εγω? να παω στην Ελενα?? Αχαχαχαχα!!!!!