Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτο που γελασα χτες ηταν 3 παπαδες σε ενα Terios γυρνοφερναν στην νικ. ουρανου 2300 το βραδυ...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πριν λιγο τελειωσε η 7η συναντηση μπουρδελιαριδων μπακαγιοκων Θεσσαλονικης με απιστευτες στιγμες γελιου!!!  :orchestra:
Αρε ρε Γιορκη τι εχασες...  :grin:
Ελπίζω στην επόμενη να βολέψουν οι ώρες και να βολτάρουμε παρέα  :orchestra:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Την Φραντζεσκα απο Δανια την εχει παρει κανεις? λεει τπτ? απο σωμα καλη φενεται κ βυζαρα, αλλα αμα ειναι κομοδινο γαμησε τα!!
ετσι οπως την παρατηρησα χθες ειναι λιγο ακωλη και πεσμενοκολα!!αλλα σε προδιαθετει σε σκυλι πολεμου!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538
Φραντζεσκα και Δανια δεν κολλαει...
Τι παπας είναι παλι κι αυτος?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! :grin:
Ήθελα να δω την Ιρέν στο Lux Νικ.1α και ηταν κλειδωμένο! :headbang: :headbang:
Είχε και νέες αφίξεις! :dancing: :dancing:
Ανδρ.50: Στέλλα. Καστανό μακρύ μαλλί , σκουρόχρωμη επιδερμίδα και κοντουλα και διάφορα ταττου και Μιλφαρει πολυ! μου θύμισε την Τζούλια  απο το Ανδρ.21 στην εξωτερική εμφανισή ! :grin:
Φρίξου 13α: Ιζαμπέλα. Ξανθία μακρύ μαλλί Μινιόν νεανικό κοριτσάκι και πολύ ωραίο προσωπο! :grin:

Πηγά Βανέσσα στο bad girls! Έρωτας μιλάμε Έρωτας! :smitten: :smitten: Δεν αντεξα σε αυτήν  :kissass2:
Και το Εσπασα....... :orchestra: Ι Love oukrania! :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Τα βυζια φτανουν πατωμα αμα βγαλει το σουτιεν,η κοιλια ξαφνικα μεγαλωνει μολις βγαλει το διχτυ,αεροπιπα και πολλες φακιδες στο σωμα της,με λιγα λογια για 40ε δεν αξιζει!!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Δύο φορές την πήρα συνολικά, καλά πέρασα και θα διαφωνήσω με τους προηγούμενους ότι δεν αξίζει τα λεφτά της, υπάρχουν χειρότερες στις βιλλες κατ' εμέ (πχ. Κάρμεν, πολύ υπερβολική που σε ξενερώνει το πόσο fake είναι). Το μόνο που με χαλούσε με την Φραντζέσκα είναι ότι πάντα πετούσε κανένα αντιγκαβλωτικό σχόλιο πάνω στο σεξ που μου έκοβε τον όλο ειρμό. Αν σου αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες καλή είναι, δεν υπάρχουν γυναίκες με τέτοιες καμπύλες που να είναι και σφριγγηλές (το ένα αναιρεί το άλλο).

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
mpouxo νικ 28 που εγραψες για ελενα τι ωρα πηγατε και ποτε ? γιατι εγω χτες που περασα δεν ηταν καμια ελενα εκει και θελω να κατεβω σημερα να δω που παιζει γιατι το 52 αγ γεω. ηταν κλειστο και σκεφτηκα μηπως εχει καμια περιοδο...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
mpouxo νικ 28 που εγραψες για ελενα τι ωρα πηγατε και ποτε ? γιατι εγω χτες που περασα δεν ηταν καμια ελενα εκει και θελω να κατεβω σημερα να δω που παιζει γιατι το 52 αγ γεω. ηταν κλειστο και σκεφτηκα μηπως εχει καμια περιοδο...
βραδυνή είναι στο Νικ.28! :grin: είναι η ιδία που δούλευε Ανδρ.52 και Ανδρ.38! :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ε αμα δεν ειναι λιγο χυμωδης η γυναικα δε λεει ρε παιδια, τι να γαμας ενα ματσο κοκκαλα? δε λεει !! Τωρα για την Φραντζεσκα αλλοι λετε οτι δεν το χει αλλοι το χει τι να κανω κ εγω? να παω στην Ελενα?? Αχαχαχαχα!!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Ε αμα δεν ειναι λιγο χυμωδης η γυναικα δε λεει ρε παιδια, τι να γαμας ενα ματσο κοκκαλα? δε λεει !! Τωρα για την Φραντζεσκα αλλοι λετε οτι δεν το χει αλλοι το χει τι να κανω κ εγω? να παω στην Ελενα?? Αχαχαχαχα!!!!!

Εγω θα σου ελεγα να πας Φραντζεσκα να δεις με τα ματια σου και μην ακους κανεναν  :dancing:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χάλια η Φραντζέσκα μέσα στο δωμάτιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom