Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος! respect στον antigregory!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
εγω φιλος δεν νομιζω οτι ηθελε να σε κραξει επι του προσωπικου..απλα αγανακτησε με την κατασταση και βρηκε εσενα να στα σχωσει χωρις να δει τις παραμετρους που αναφερεις εσυ...ξερουμε τι εχεις κανει απλα μην απαντας...εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.
Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
φιλε μετα απο πολλα χρονια οταν θα παιζεις ταβλι και χαρτια στο καπη δεν θα λες (οπως και κανενας δεν λεει) πηγα με 20 μουναρες 20 μετριες και 10 μπαζα, διοτι δεν εχουν ακριβη ορια μεταξυ τους και ουτε εσυ θα μπορεις να τις μετρησεις.αραξε ρε μεγαλε,αραξε.σαν πολυ ψηλωσες.πηγες με δεκα διαφορετικες για να ενημερωσεις.πανε σε κανα εξοχικο σου και πες τα στα παιδια απ το χωριο να σε νομιζουν για καποιο και να τους βλεπεις κιολας εκεινη τη στιγμη.πως την εχουν δει ορισμενοι εδω μεσα ρε πουστη?επειδη βρεθηκαν 2 αβανταδωροι και τους ψηλωσαν.
αυτο που λεω εγω σε φιλο μου (και ετσι κοκορευεται το καθε αρσενικο) ειναι
ποσες γαμησες 50? εγω 150 παρτα.
ποσες απο αυτες τις ειχες γκομενες και δεν ηταν πληρωμενες πορνες 20? εγω 30 παρτα.
μονο αυτα μπορουν να μετρηθουν και να συγκριθουν που ειναι απολυτα και αδιαμφησβητητα νουμερα και ειναι η συνεχεια του ποιος την εχει μεγαλυτερη των εφηβων που δεν εχουν ακομα αρκετες εμπειριες...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
αραξε ρε μεγαλε,αραξε.σαν πολυ ψηλωσες.πηγες με δεκα διαφορετικες για να ενημερωσεις.πανε σε κανα εξοχικο σου και πες τα στα παιδια απ το χωριο να σε νομιζουν για καποιο και να τους βλεπεις κιολας εκεινη τη στιγμη.πως την εχουν δει ορισμενοι εδω μεσα ρε πουστη?επειδη βρεθηκαν 2 αβανταδωροι και τους ψηλωσαν.
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν ξαναγραφω
υγ:ξυπνατε μπας και δουμε ασπρη μερα
εγω δεν κατακρινω τον al για τις επιλογες του.εγω τον κατακρινω γιατι νομιζει οτι εδω ειναι το τσιφλικι του.αυτος και κανενας αλλος.ρε τραβα .αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να κρινεις κανεναν για το τι γαμαει.οτι γουσταρει κανει.και γω μιλφακιας ειμαι αλλα αυτο το πραμα την μονικα δεν την πηδαω με τιποτα.τωρα αν την αβανταρει για να παιρνει τα δωρακια του καλα κανει.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
θα βρουμε μια λυση ολοι μαζι να μας φερουνε κανενα καλο μουνι στυλ καντυς;η θα συνεχιζουμε να την λεμε ο ενας στον αλλον;α ρεεεεεεεεε σας φερνουνε τα μπαζα αγανακτατε και μαλωνετε μεταξυ σας... πεσατε στην παγιδα για τα καλα...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Παιδια απο τοτε που εγραψα οτι οι Βιλες ειναι η πιο υγιης επιχειρηση και απο τοτε που εγραψα οτι επεστρεψαν 2 πολυ καλα στανταρακια εστω και μιλφ εχει εμφανιστει το καθε απιθανο νικ και δηθεν μου τη λεει,δηθεν με ειρωνευεται...μαλακιες να'χαμε να λεγαμε δηλαδη.
Δεν προκαλεσα εγω κανεναν και ειναι γνωστο οτι οταν δεν εχω τι να πω απλα δε μιλαω οπως εκανα δηλαδη τις προηγουμενες 12 μερες που ελλειπα
Αντιθετως τον τελευταιο μηνα δεχομαι συνεχως κατι προκλησεις και κατι ειρωνιες γι'αυτα που γραφω απο κατι ανυπαρκτους εδω μεσα
Λοιπον μη με προκαλειτε και μη κρινετε τις επιλογες μου...εγω αυτα μπορω να κανω κι αυτα γραφω.Αν εσεις μπορειτε να κανετε καλυτερα και πιο χρησιμα πραγματα γραψτε τα εδω μεσα
Δεν προκαλεσα εγω κανεναν και ειναι γνωστο οτι οταν δεν εχω τι να πω απλα δε μιλαω οπως εκανα δηλαδη τις προηγουμενες 12 μερες που ελλειπα
Αντιθετως τον τελευταιο μηνα δεχομαι συνεχως κατι προκλησεις και κατι ειρωνιες γι'αυτα που γραφω απο κατι ανυπαρκτους εδω μεσα
Λοιπον μη με προκαλειτε και μη κρινετε τις επιλογες μου...εγω αυτα μπορω να κανω κι αυτα γραφω.Αν εσεις μπορειτε να κανετε καλυτερα και πιο χρησιμα πραγματα γραψτε τα εδω μεσα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Πως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...μονικα δεν την πηδαω με τιποτα.τωρα αν την αβανταρει για να παιρνει τα δωρακια του καλα κανει.
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?
ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.και αν εννοεις εμενα ανυπρκτο μπορει και να χεις δικιο.αλλα ουτε πολλες καταθεσεις κανω ουτε πολλες βολτες.τα τελευταια μου ειναι με ευα(για τις επιδοσεις της εχουν γραφτει τα καλυτερα)με την λιζα θα γραφα κριτικη με καλυψες πληρως.με νατασα και με καντυ.θα γραφα τιποτα διαφορετικο απ αυτα που εχουν γραφτει?anyway καλα να περνατε ολοιΠως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?
υγ.respect ston bourdelioti.
Προφανώς όταν μιλάει κάποιος για ένα μπάζο με καλές υπηρεσίες που δεν αρέσει σε κάποιον, είναι υποχρεωτικά προμοτάρισμα, και θα μας αναγκάσει να περάσουμε θέλουμε δεν θέλουμε ... Αν πεί τα θεικά σχόλια για Κάντυ ή Νατάσσα ή Βίκα, είναι άποψη.
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Πέμπτη πρωί αύριο δλδ ξέρουμε ποια δουλεύει στο έρως 16?ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.και αν εννοεις εμενα ανυπρκτο μπορει και να χεις δικιο.αλλα ουτε πολλες καταθεσεις κανω ουτε πολλες βολτες.τα τελευταια μου ειναι με ευα(για τις επιδοσεις της εχουν γραφτει τα καλυτερα)με την λιζα θα γραφα κριτικη με καλυψες πληρως.με νατασα και με καντυ.θα γραφα τιποτα διαφορετικο απ αυτα που εχουν γραφτει?anyway καλα να περνατε ολοι
υγ.respect ston bourdelioti.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε και τι να γραψω δηλαδη?...αμα ειναι πολυ καλη και μου κανει και δωρακια τι να πω δηλαδη?...οτι δεν ειναι καλη??Αφου ειναι πολυ καλη...ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.
Και για την Ευα συμφωνω οτι ειναι ενα πολυ καλο στανταρακι ασχετα αν δεν τρελαθηκα κιολας την τελευταια φορα.Αλλα αν με ρωτησει κανεις θα του πω οτι ειναι πολυ καλη και να παει
Ε για τις αλλες 3 που λες αμα συμφωνεις απολυτα μ'αυτα που λεω αρα δεν εχεις λογο να πεις αβανταδορο
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δεν καταλαβα οι αβανταδοροι και οι προμοτορες ειναι ανεπιθυμητοι στο σαητ?ε και τι να γραψω δηλαδη?...αμα ειναι πολυ καλη και μου κανει και δωρακια τι να πω δηλαδη?...οτι δεν ειναι καλη??Αφου ειναι πολυ καλη...
Και για την Ευα συμφωνω οτι ειναι ενα πολυ καλο στανταρακι ασχετα αν δεν τρελαθηκα κιολας την τελευταια φορα.Αλλα αν με ρωτησει κανεις θα του πω οτι ειναι πολυ καλη και να παει
Ε για τις αλλες 3 που λες αμα συμφωνεις απολυτα μ'αυτα που λεω αρα δεν εχεις λογο να πεις αβανταδορο
διοτι εγω γραφτηκα μετα απο πιεσεις για να κανω προμοσιον στην εβελινα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε εμενα ρωτας??εδω κοντευω να με βγαλουν τον πρωτο αβανταδορο...δεν καταλαβα οι αβανταδοροι και οι προμοτορες ειναι ανεπιθυμητοι στο σαητ?
διοτι εγω γραφτηκα μετα απο πιεσεις για να κανω προμοσιον στην εβελινα
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα... Αν πεί τα θεικά σχόλια για Κάντυ ή Νατάσσα ή Βίκα, είναι άποψη.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εσυ αναφερες την λεξη αβανταδορος σαν κατι υποτιμητικο, εγω για αυτο γραφτηκα αλλιως ενημερωνομουν μια χαρα ως επισκεπτης για χρονιαε εμενα ρωτας??εδω κοντευω να με βγαλουν τον πρωτο αβανταδορο...
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα
Το βασικό θέμα είναι οτι δεν έρχονται νέες κοπέλες, και δεν πέφτουν οι τιμές. Βρήκαμε τώρα άτομο να του το φορτώσουμε Με 2 αφεντικά τουλάχιστον να έχουν account στο site, πιέστε εκεί.
Ναι, ίσως όμως από τον ανταγωνισμό.
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα
Ναι, ίσως όμως από τον ανταγωνισμό.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.626
- Πόντοι
- 7.095
Πρηξτε μας τα αρχιδια λιγο ακομα με τους καυγαδες σας. Δεν κανετε ενα thread μαλακες της μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης και να πατε σαν γκομενιτσες πισω απο πληκτρολογια να μαλωσετε; Αντε γαμηθειτε πρωινιατικα. Ειτε συμφωνω,ειτε διαφωνω με τις αποψεις σας (γιατι ολοι λετε κατι σωστο) πατε και γαμηθειτε. Μαλακες. Μπουρδελο το κανατε το thread. Ηλιθιοι. Δηλαδη με το ζορι πρεπει να κανουμε αναφορες στον Αντισθενη για να βαλει ταξη. Γαμιεστε πρωινιατικα.
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Τόσα χρόνια εδώ μέσα κι όλο για τις ίδιες χαζομάρες μαλώνετε ,είναι δυνατόν να έχουν όλη τα ίδια γούστα ?σε καποιους αρέσουν μιλφ είναι καλύτερες στην δουλειά λογικό και τα δωράκια που κάνουν κ αυτό λγικό αλλιως δεν θα έχουν πελατεία ,μικρές έχουν άλλα κορμί νιάτα δεν είναι ουάου στο σεξ κ αυτό κατανοητό στα 20 εσείς όλη είσαστε έμπυρη ? περιμένατε τα δωράκια ΌΧΙ γιατί όταν είσαι πιτσιρίκος μόνο το τελιωμα ειχαι ουσία ,θα μου πείτε υπάρχουν εξαιρεσεις ναι για αυτό και τα λέμε εξερεσης επειδη σπανίζουν ,ναι δεν είμαστε αθήνα κ δεν έχουμε πολλές κοπέλες αλλά δεν έχουμε κ 500 μαγαζιά οπότε αυτόματος μιονετε κ ποσότητα κ πιότητα απλά μαθηματικά , να είστε σίγουρη ότι κανένα μαγαζί δεν θα έβαζε κοπέλα πάνω από 30 αν είχαμε επιλογές δεν έχουμε κ έτσι κάνουμε ότι μπορούμε ,και κάτι ακόμα κανένα στουδίο στην αθήνα δεν δουλευει με 10 κ 15 ευρώ μόνο τα μπουρδέλα που exoun σάρα μάρα τα αλλά μαγαζιά ήταν πάντα το απλό 50 τώρα αν δεν κάνω λάθος κατέβασαν στα 40 ...
αυτά τα ολίγα κάλο μεσημέρι και καλά μπάνια ...
αυτά τα ολίγα κάλο μεσημέρι και καλά μπάνια ...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Καλησπερα στα αλανια απο τν πρωτο μεχρι κ τν τελευταιο.Οταν πρωτοεγραψα εδω περα σνομπαριστηκα πολυ κ για λιγο καιρο ξενερωσα!Μελη αυθεντικα κ παντελονατα μου εγραψαν οτι"Εδω ειναι η Αρενα αντεχεις?" αλλο "Πρεπει να εχεις γερο στομαχι"και αλλα λιγα αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικοτερα.Αυτο που θελω να πω ειμαι ενας απο εσας και θα θελα ν κανω τσαρκα με Jamaican k antigregory ΜΑΖΙ! Μπαλιτσα θα σε παιζω οποτε γουσταρω γιατι εσυ τ ξεκινησες!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις