Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος!![]()
respect στον antigregory!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος!![]()
respect στον antigregory!
εγω φιλος δεν νομιζω οτι ηθελε να σε κραξει επι του προσωπικου..απλα αγανακτησε με την κατασταση και βρηκε εσενα να στα σχωσει χωρις να δει τις παραμετρους που αναφερεις εσυ...ξερουμε τι εχεις κανει απλα μην απαντας...εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.
Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...
φιλε μετα απο πολλα χρονια οταν θα παιζεις ταβλι και χαρτια στο καπη δεν θα λες (οπως και κανενας δεν λεει) πηγα με 20 μουναρες 20 μετριες και 10 μπαζα, διοτι δεν εχουν ακριβη ορια μεταξυ τους και ουτε εσυ θα μπορεις να τις μετρησεις.αραξε ρε μεγαλε,αραξε.σαν πολυ ψηλωσες.πηγες με δεκα διαφορετικες για να ενημερωσεις.πανε σε κανα εξοχικο σου και πες τα στα παιδια απ το χωριο να σε νομιζουν για καποιο και να τους βλεπεις κιολας εκεινη τη στιγμη.πως την εχουν δει ορισμενοι εδω μεσα ρε πουστη?επειδη βρεθηκαν 2 αβανταδωροι και τους ψηλωσαν.
αραξε ρε μεγαλε,αραξε.σαν πολυ ψηλωσες.πηγες με δεκα διαφορετικες για να ενημερωσεις.πανε σε κανα εξοχικο σου και πες τα στα παιδια απ το χωριο να σε νομιζουν για καποιο και να τους βλεπεις κιολας εκεινη τη στιγμη.πως την εχουν δει ορισμενοι εδω μεσα ρε πουστη?επειδη βρεθηκαν 2 αβανταδωροι και τους ψηλωσαν.
Πως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...μονικα δεν την πηδαω με τιποτα.τωρα αν την αβανταρει για να παιρνει τα δωρακια του καλα κανει.
ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.και αν εννοεις εμενα ανυπρκτο μπορει και να χεις δικιο.αλλα ουτε πολλες καταθεσεις κανω ουτε πολλες βολτες.τα τελευταια μουΠως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?
Πέμπτη πρωί αύριο δλδ ξέρουμε ποια δουλεύει στο έρως 16?ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.και αν εννοεις εμενα ανυπρκτο μπορει και να χεις δικιο.αλλα ουτε πολλες καταθεσεις κανω ουτε πολλες βολτες.τα τελευταια μουειναι με ευα(για τις επιδοσεις της εχουν γραφτει τα καλυτερα)με την λιζα θα γραφα κριτικη με καλυψες πληρως.με νατασα και με καντυ.θα γραφα τιποτα διαφορετικο απ αυτα που εχουν γραφτει?anyway καλα να περνατε ολοι
υγ.respect ston bourdelioti.
ε και τι να γραψω δηλαδη?...αμα ειναι πολυ καλη και μου κανει και δωρακια τι να πω δηλαδη?...οτι δεν ειναι καλη??Αφου ειναι πολυ καλη...ε διαβασε τα σχολια σου και τις κριτικες σου απο οταν δουλευε στα τριδυμα.και αν καταλαβεις το αντιθετο απο αυτο που λεω,οκ.τι να πω.γιατι με την χριστινα(δεν ειμαι σιγουρος αν την λενε ετσι)απο την νικ.ουρανου δεν ελεγες εσυ για τα δωρακια.
δεν καταλαβα οι αβανταδοροι και οι προμοτορες ειναι ανεπιθυμητοι στο σαητ?ε και τι να γραψω δηλαδη?...αμα ειναι πολυ καλη και μου κανει και δωρακια τι να πω δηλαδη?...οτι δεν ειναι καλη??Αφου ειναι πολυ καλη...
Και για την Ευα συμφωνω οτι ειναι ενα πολυ καλο στανταρακι ασχετα αν δεν τρελαθηκα κιολας την τελευταια φορα.Αλλα αν με ρωτησει κανεις θα του πω οτι ειναι πολυ καλη και να παει
Ε για τις αλλες 3 που λες αμα συμφωνεις απολυτα μ'αυτα που λεω αρα δεν εχεις λογο να πεις αβανταδορο
ε εμενα ρωτας??εδω κοντευω να με βγαλουν τον πρωτο αβανταδορο...δεν καταλαβα οι αβανταδοροι και οι προμοτορες ειναι ανεπιθυμητοι στο σαητ?
διοτι εγω γραφτηκα μετα απο πιεσεις για να κανω προμοσιον στην εβελινα
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα... Αν πεί τα θεικά σχόλια για Κάντυ ή Νατάσσα ή Βίκα, είναι άποψη.![]()
εσυ αναφερες την λεξη αβανταδορος σαν κατι υποτιμητικο, εγω για αυτο γραφτηκα αλλιως ενημερωνομουν μια χαρα ως επισκεπτης για χρονιαε εμενα ρωτας??εδω κοντευω να με βγαλουν τον πρωτο αβανταδορο...
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα
δεν ειναι απολυτο γιατι διαχρονικα οι πολυ καλες κριτικες για εμφανισιμες κοπελες συνηθως τρωγανε το πιο πολυ μαυρισμα