Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
δε με πειθεις ακομα και θεωρω πως δε θα εχεις διαρκεια...μην ειρωνευεσαι λοιπον οταν γραφω για την επιστροφη της Νικολ μη με προκαλεις
Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος! :rockon: :rockon:respect στον antigregory!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αστο δν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι νομιζεις οτι τ θρεντ ειναι μαγαζακι σου!Θα σε αφησω στα χερια του αντιγρεγκορυ ξερει αυτος! :rockon: :rockon:respect στον antigregory!
εσυ τωρα αν υποθεσουμε οτι δεν εισαι ο γνωστος μαλακας που τρολαρει συνεχεια εδω μεσα με διαφορετικα ψευδωνυμα πιστευεις οτι με το να κανεις κομμα με εναν αλλο βλακα εναντιον μου θα κερδισεις κατι...γι'αυτο δε θα εχεις διαρκεια οπως σου ειπα αν υποθεσουμε σοβαρα οτι εχεις καποια γνωση στο θεμα

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν ασχολουμε αλλο φιλε μου
για να βαλουν μυαλο κατι τυποι σαν τον αλ
ο μονος τροπος ειναι να τους το ανοιξεις στα δυο
ο βλακας ειναι ανικητος

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ο Αλ εχι το δικαιωμα να γαμαει οτι θελει,και ο καθε Αλ, Η θεσσαλονικη εχει θεμα στις κοπελες λογω οτι δεν ανανεωνει τακτικα, το φαινομενο αυτο συνηθως το βλεπεις σε μικρες πολεις-επαρχεια-χωρια,

Οσο για τα 40αρια στις Βιλλες δεν συμφωνω καθολου με τις κοπελες που φερνει και το τι παρεχει, χεστηκα για τα ωραια χαλια και τα σαπουνια στο νιπτηρα προτιμω να γαμαω σε τρωγλη παρα την καθε ξιπασμενη "ωραια" γκομενα που κανει αεροπιπες και θελει να την γαμας απο αποσταση, Με την Ευα το γαμησι που εκανα οπως και με Μονικα Μιλφ σας το υπογραφω δεν το εκανα με καμια πιτσιρικα-μοντελισια που λετε και εσεις οποτε χεστηκα αμα η αλλη ειναι μουναρα. Τι νομιζουν οτι θα τις δουμε και θα πεσουμε ξεροι?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γραψε κριτικη να διαβασω, κατα 90% θα μπουκαρω, απο προσωπο πως παει.?

Να διορθωσω την αρχικη μου εκτιμηση για την Γκαμπριελα.. Την πρωτη φορα που την ειδα, περασε απο μπροστα μου σα σιφουνας κι εντυπωσιαστηκα κ γι' αυτο ειπα οτι θα της εβαζα 9 απο εμφανιση.. Την ειδα ομως πολυ γρηγορα κ δεν παρατηρησα καλα..
Ξαναπηγα σημερα να την ξαναδω κ  τελικα δεν εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ κ της βαζω 7 απο εμφανιση..
Ειδα κ τη Γαληνη, που μ' αρεσε περισσοτερο κ θα της εβαζα ενα 8αρι απο εμφανιση..
Ρωτησα κ την τσατσα στη Βιλα για τη Νικολ, κ μου 'πε οτι δε δουλευει πλεον εκει..!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο Αλ εχι το δικαιωμα να γαμαει οτι θελει,και ο καθε Αλ, Η θεσσαλονικη εχει θεμα στις κοπελες λογω οτι δεν ανανεωνει τακτικα, το φαινομενο αυτο συνηθως το βλεπεις σε μικρες πολεις-επαρχεια-χωρια,

Οσο για τα 40αρια στις Βιλλες δεν συμφωνω καθολου με τις κοπελες που φερνει και το τι παρεχει, χεστηκα για τα ωραια χαλια και τα σαπουνια στο νιπτηρα προτιμω να γαμαω σε τρωγλη παρα την καθε ξιπασμενη "ωραια" γκομενα που κανει αεροπιπες και θελει να την γαμας απο αποσταση, Με την Ευα το γαμησι που εκανα οπως και με Μονικα Μιλφ σας το υπογραφω δεν το εκανα με καμια πιτσιρικα-μοντελισια που λετε και εσεις οποτε χεστηκα αμα η αλλη ειναι μουναρα. Τι νομιζουν οτι θα τις δουμε και θα πεσουμε ξεροι?

καλα τα λες ετσι ειναι.αλλα οχι και να μας λενε να τις σεβομαστε  :headbang: :headbang: :headbang: οταν κοιτανε να μας ξεπεταξουν
να πανε να δουλεψουνε να δουνε πως βγαινουνε τα 30 50 ευρα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
θα συμφωνησω στο θεμα των τιμων ...σε σχεση με Αθηνα εδω ειναι ακριβοτερα!!! την  ωρα που δεν εχει δουλιες! το εχω γραψει και πριν μερες αυτο... πρεπει να κατεβουνε τιμες διοτι βλεπω το πολυ ενα χρονο δεν θα παταει κανενας πλεων με 40 ή 50 €

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μολις γυρισα απο βόλτα, κι επειδη δεν πιανει υπνος απ τη ζεστη, μπηκα αποφασισμενος να γραψω αναφορα.....

Μαλλον σε λαθος χωρο μπηκα......
Τέσσερις σελιδες ανοησιες απ το απογευμα!!!!
Ακυρον!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Να διορθωσω την αρχικη μου εκτιμηση για την Γκαμπριελα.. Την πρωτη φορα που την ειδα, περασε απο μπροστα μου σα σιφουνας κι εντυπωσιαστηκα κ γι' αυτο ειπα οτι θα της εβαζα 9 απο εμφανιση.. Την ειδα ομως πολυ γρηγορα κ δεν παρατηρησα καλα..
Ξαναπηγα σημερα να την ξαναδω κ  τελικα δεν εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ κ της βαζω 7 απο εμφανιση..
Ειδα κ τη Γαληνη, που μ' αρεσε περισσοτερο κ θα της εβαζα ενα 8αρι απο εμφανιση..
Ρωτησα κ την τσατσα στη Βιλα για τη Νικολ, κ μου 'πε οτι δε δουλευει πλεον εκει..!

Μολις γυρισα απο βόλτα, κι επειδη δεν πιανει υπνος απ τη ζεστη, μπηκα αποφασισμενος να γραψω αναφορα.....

Μαλλον σε λαθος χωρο μπηκα......
Τέσσερις σελιδες ανοησιες απ το απογευμα!!!!
Ακυρον!!!

Και εγω μολις γυρησα απο τα στενα της πληρωμενης ιδωνης, μπηκα τελικα Γαβριελα, ηταν στο νεο μαγαζι της Ν.Ουρανου, ευτηχως εχει ανσανσερ το ιδρυμα, γιατι θα ειχε φαει warn σαν το Πηγασου, ο χωρος χλιδα, μου θυμισε στουντιακια Αθηνας, η Γαβριελα απο σωμα ειναι τουμπανο, κωλαρα πλαδαρη, βυζαααααααρρραααα.!! με ενυσχηση σιλικονης οφκορς, χανει στην αισθηση οταν το ζουλας, σιλικονη ειναι κολημενη!! :think: στο θωρακα της... φατσα μου αρεσε, ψιλοσαβριζει λιγακι μεν, αλλα μου αρεσε. Φυσικα στα 40€ δεν εβαλε φωτια στα σεντονια, αλλα γαμηθικε οπως θα ηθελα, πεσανε και βρωμολογα που γουσταρω και αυτο ηταν....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Και εγω μολις γυρησα απο τα στενα της πληρωμενης ιδωνης, μπηκα τελικα Γαβριελα, ηταν στο νεο μαγαζι της Ν.Ουρανου, ευτηχως εχει ανσανσερ το ιδρυμα, γιατι θα ειχε φαει warn σαν το Πηγασου, ο χωρος χλιδα, μου θυμισε στουντιακια Αθηνας, η Γαβριελα απο σωμα ειναι τουμπανο, κωλαρα πλαδαρη, βυζαααααααρρραααα.!! με ενυσχηση σιλικονης οφκορς, χανει στην αισθηση οταν το ζουλας, σιλικονη ειναι κολημενη!! :think: στο θωρακα της... φατσα μου αρεσε, ψιλοσαβριζει λιγακι μεν, αλλα μου αρεσε. Φυσικα στα 40€ δεν εβαλε φωτια στα σεντονια, αλλα γαμηθικε οπως θα ηθελα, πεσανε και βρωμολογα που γουσταρω και αυτο ηταν....
Ρε "τσακωθηκαμε" και με τον Game για το θεμα....Εχει σιλικονη??? Εγω λεω οχι!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ρε "τσακωθηκαμε" και με τον Game για το θεμα....Εχει σιλικονη??? Εγω λεω οχι!

Εχει, και την εχει ενα πραμα κολημενη στο θωρακα της, 1η φορα συνανταω τετοια μετατροπη.!

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Απόψε κατά τις 20:30 πέρασα να τσεκάρω την μιλφο-Μόνικα για τη οποία γράφτηκαν σπουδαία σχόλια. είμαι πωρωμένος μιλφάκιας αλλά θέλω να τηρούν και κάποια standards όπως ύψος, καλό σχετικά σώμα και δουλεμένο μ**νί που χωράει αρκετά δάκτυλα έως και fist. γιαυτό και αγαπημένο μου μιλφ είναι μέχρι τώρα η Ζωή . Mιλώντας προσωπικά, η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά απογοητέυτηκα από τη Μόνικα και τελικά δεν μπήκα. Κατέθεσα στην Κάντυ την οποία είχα να τη δώ κάνα χρόνο και τώρα έχει γίνει υπερμ**νάρα και κάναμε 69. Με έβγαλε τέτοια γκ@βλα αυτή η γυναίκα που όταν την έχ*σα κόντεψα να λιποθυμήσω!  χαλάλι τα 60 γιούργια, τέτοιο γλυκό μ**νάκι και κουλουράκι είχα καιρό να γευτώ! :kissass:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εχει, και την εχει ενα πραμα κολημενη στο θωρακα της, 1η φορα συνανταω τετοια μετατροπη.!

Κανονικα ετσι μπαινει, στο πισω μερο για να ειναι το μπροστα μαλακο και απλα να βγει προς τα εξω. Απλα ως μπροστα εχουν αυτες που ειχαν ανυπαρκτο και ουσιαστικα ειναι ολο σιλικονη.

Εγω μπηκα καντυ μετα απο 2+ χρονια. Συμπερασμα οτι ανοιγεται πολυ περισσοτερο αν εισαι πελατης της. Δε με θυμοταν και μου φερθηκα λιγο πιο ψυχρα ως 1η φορα (πχ δεν φιλουσε, ενω παλια επι 20 λεπτα ειχε τη γλωσσα της στο στομα μου). Anyway καλα περασα, αλλα δεν ειχα και αλλες επιλογες για αποψε...

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Απόψε κατά τις 20:30 πέρασα να τσεκάρω την μιλφο-Μόνικα για τη οποία γράφτηκαν σπουδαία σχόλια. είμαι πωρωμένος μιλφάκιας αλλά θέλω να τηρούν και κάποια standards όπως ύψος, καλό σχετικά σώμα και δουλεμένο μ**νί που χωράει αρκετά δάκτυλα έως και fist. γιαυτό και αγαπημένο μου μιλφ είναι μέχρι τώρα η Ζωή . Mιλώντας προσωπικά, η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά απογοητέυτηκα από τη Μόνικα και τελικά δεν μπήκα. Κατέθεσα στην Κάντυ την οποία είχα να τη δώ κάνα χρόνο και τώρα έχει γίνει υπερμ**νάρα και κάναμε 69. Με έβγαλε τέτοια γκ@βλα αυτή η γυναίκα που όταν την έχ*σα κόντεψα να λιποθυμήσω!  χαλάλι τα 60 γιούργια, τέτοιο γλυκό μ**νάκι και κουλουράκι είχα καιρό να γευτώ! :kissass:

και πάλι ήταν η ίδια η τσατσά που έχω αναφέρει και στο παρελθόν. πάλι φιρί φιρί για μανούρα πήγε στην αρχή για το αν ξέρω τη Κάντυ ή δεν την ξέρω...έλεος!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
δεν το νομιζωωωω... διαφωνω φιλικα μαζι σου παντα γιατι πιστευω οτι ειναι θεμα νοοτροποιας..ετσι μαθανε ετσι κανουνε...ξερεις γιατι;γιατι αυτοι που τις φερνουνε δεν τους νοιαζει η αξιοκρατια...η σκεψη ενος ανθρωπου που φερνει κοπελες μπουρδελου σημερα ειναι...φερνω κοπελες και οτι μαζεψω κ ουτε με νοιαζει ποιοι-ποσο και ποτε τις πηδανε..!!εκτος απο μια 2 εξαιρεσεις γιατι πρεπει να υπαρχουνε και αυτες στο κανονα..επειδη τυχαινει να ξερω ατομα που φερνουνε κοριτσια στα μπουρδελα μας...ακου λοιπον τι ειναι....οικογενιαρχες που εχουνε κονε...κυριως ρωσοποντιοι που απλα πηγανε στην ουκρανια βρηκανε 4-5 π θελουνε να δουλεψουνε..τις φερανε χωρις να τις τεσταρουνε..τις κανανε τα χαρτια και λενε οτι μαζεψουμε...αυτο ακριβως...λιγο οι βιλες πανε συμαζευτουνε απλα ειναι ακριβες!!

Πως θα συμαζευτουν οι Βιλλες οταν εχουν Β' διαλογη απο Βουλγαρια και ανακυκλωση απο Αθηνα?
Μετρημενες ειναι οι μερες στις βιλλες και ας κανουν ανοιγματα με 4 μαγαζια...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Το βαρδαρη ρε φιλε πως να τον προτιμησουμε με της ασχημοτσιγκανες και τα ξωανα που δουλευουν; Μας κανεις πλακα; Τι κι αν ζητανε 20-25, αυτες ουτε τσαμπα πρεπει να τις πηδαει κανεις. Ας κανουνε την Καντυ και την Αντριαννα με 20 να δεις αν θα πατησει αλλος σε αλλο μπουρδελο

Ρε φιλε εδω οι αλλοι γαμανε τα τζανκια και τις ετοιμοθανατες τι ρωτας τωρα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
και πάλι ήταν η ίδια η τσατσά που έχω αναφέρει και στο παρελθόν. πάλι φιρί φιρί για μανούρα πήγε στην αρχή για το αν ξέρω τη Κάντυ ή δεν την ξέρω...έλεος!

Πρεπει να λες τη Γερμανιδα ε?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
πολυ μελανι εχει χυθει Αυγουστιατικα ,μπραβο αλανια ας απαξιωσουμε τα παντα και μεσα σε αυτα και εμας ευγε  :)

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
πολύ κακό για το τίποτα παίδες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια επίθεση στον Al. Τα γούστα είναι γούστα και κανένας δε μπορεί να τα κρίνει. Δεν είμαι πολύ ενεργό μέλος παρότι είμαι εδώ μέσα από το 2006, αλλά θέλω να σας πω ότι έχω πάει και εγώ με κάποιες κοπέλες λιγότερο εμφανίσιμες εξ αιτίας κριτικών που έχει γράψει ο Al, έχω περάσει τέλεια και ποτέ δεν μετάνιωσα ή έκλαψα τα φράγκα μου, όπως έχω πάει και με αρκετές που εδώ μέσα τις είχαν θεοποιήσει και τελικά κατέληξα να πληρώσω 40 ευρώ για κομοδίνο, ενώ μπορούσα να το αγοράσω απο τα Ικεα με 15. Αν όλοι ασχολούνταν μόνο με τις όμορφες, δε θα είχε νόημα αυτό το site, όλες οι κριτικές θα ήταν πάνω κάτω ίδιες. Κάποιος πρέπει να κάνει τον κασκαντέρ για την ενημέρωση όλων μας, και απο τη στιγμή που ο Al δέχεται να παίζει αυτό το ρόλο, μόνο respect μπορούμε να του πούμε. 'Όσων αφορά τη μπουρδελοκατάσταση της πόλης μας, τα γνωστά.. οι ίδιες και οι ίδιες μονίμως και αυτή η κατάσταση δε θα αλλάξει ποτέ απο ότι φαίνεται, γιατί εκτός απο εμάς εδω στο site που ενημερωνόμαστε και κινούμαστε αναλόγως, υπάρχουν χιλιάδες μπουρτζόβλαχοι που κάθε βράδυ πηγαίνουν και αφήνουν τα φράγκα τους όπου νάνε και λένε και ευχαριστώ, οπότε είμαστε μειοψηφία μπροστά τους για να εισακουστούν οι προσευχές μας. Αυτά απο μένα. Καλό 15αυγουστο σε όλους και καλα μας γαμήσια!  

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.

Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...
αραξε ρε μεγαλε,αραξε.σαν πολυ ψηλωσες.πηγες με δεκα διαφορετικες για να ενημερωσεις.πανε σε κανα εξοχικο σου και πες τα στα παιδια απ το χωριο να σε νομιζουν για καποιο και να τους βλεπεις κιολας εκεινη τη στιγμη.πως την εχουν δει ορισμενοι εδω μεσα ρε πουστη?επειδη βρεθηκαν 2 αβανταδωροι και τους ψηλωσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom