Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
να τους τα λετε παιδια οταν σηκωνεστε να φυγετε, αλλιως σας περνανε για παρταλια που βολταρουν για ματι. καποτε τα εσουρα σε τσατσα του λαφαμ που μου ειπε οτι το μαγαζι ειναι χλιδατο κλπ, δεν ερχομαι για τους καναπεδες της κανω αν μου φερεις μια γκομεναρα να βγαζει καλα γουστα και σε βρωμικο υπογειο την παιρνω, αν θελω να πληρωσω χλιδα παω για καφε στο Φιλιππειο ξενοδοχειο, για την κοπελα ερχομαι εδω οχι για τον καναπε.
ευγε μεγαλε
:thumbsup: :thumbsup:
+100000000000000000000000

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
να τους τα λετε παιδια οταν σηκωνεστε να φυγετε, αλλιως σας περνανε για παρταλια που βολταρουν για ματι. καποτε τα εσουρα σε τσατσα του λαφαμ που μου ειπε οτι το μαγαζι ειναι χλιδατο κλπ, δεν ερχομαι για τους καναπεδες της κανω αν μου φερεις μια γκομεναρα να βγαζει καλα γουστα και σε βρωμικο υπογειο την παιρνω, αν θελω να πληρωσω χλιδα παω για καφε στο Φιλιππειο ξενοδοχειο, για την κοπελα ερχομαι εδω οχι για τον καναπε.
ε και;θα τους τα πουνε 4-5 και θα κανουνε μοκο 100...σαν την εφορια...καθε μερα εκει μεσα τους κραζουνε και αυτοι με το πασο τους...γιατι να αλλαξει στα μπουρδελα;εφορια-μπουρδελα το ενα και το αυτο...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε και;θα τους τα πουνε 4-5 και θα κανουνε μοκο 100...σαν την εφορια...καθε μερα εκει μεσα τους κραζουνε και αυτοι με το πασο τους...γιατι να αλλαξει στα μπουρδελα;εφορια-μπουρδελα το ενα και το αυτο...
στα μπουρδελα ειναι ιδιωτικος τομεας και για αυτο υπαρχει καλυτερη αξιοκρατια και συμμορφωση προς τις απαιτησεις του πολιτη-πελατη, αν ο Χ ιδιοκτητης μπουρδελου βλεπει οτι μια κοπελα δεν φερνει τζιρο ψαχνει για αλλη και ο τζιρος-αριθμος πελατων ειμαστε ΕΜΕΙΣ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
διαφωνω φιλος εδω πρωτον ηεφορια ειναι δημοσιο και οτι και ν γινει οι υπαλληλοι θα πληρωθουν στν ωρα τους! τωρα ιδιωτικη επιχειριση να με κραξουν 4-5 ατομα για τ εμπορευμα που πουλαω θα ταρακουνηθω για να μν ΚΛΕΙΣΩ!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δειτε τι εγινε με την εμμα την ρουμανα, προσεφερε προγραμμα με τελειωμα στο στομα γαμησε τις ανταγωνιστριες και μετα εμφανιστηκαν αλλες 5-10 να προσφερουν το ιδιο προγραμμα. ΕΜΕΙΣ το καναμε αυτο. ΕΜΕΙΣ επισης δεν καναμε πλουσιο τον βαρδαρη με τα 20-25 που προσεφερε και συνεχιζουν να ζητανε οι αλλοι 30-40 πολλες φορες για την ιδια βαρδαρισια κοπελα που απλα πηρε μεταγραφη!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
στα μπουρδελα ειναι ιδιωτικος τομεας και για αυτο υπαρχει καλυτερη αξιοκρατια και συμμορφωση προς τις απαιτησεις του πολιτη-πελατη, αν ο Χ ιδιοκτητης μπουρδελου βλεπει οτι μια κοπελα δεν φερνει τζιρο ψαχνει για αλλη και ο τζιρος-αριθμος πελατων ειμαστε ΕΜΕΙΣ
δεν το νομιζωωωω... διαφωνω φιλικα μαζι σου παντα γιατι πιστευω οτι ειναι θεμα νοοτροποιας..ετσι μαθανε ετσι κανουνε...ξερεις γιατι;γιατι αυτοι που τις φερνουνε δεν τους νοιαζει η αξιοκρατια...η σκεψη ενος ανθρωπου που φερνει κοπελες μπουρδελου σημερα ειναι...φερνω κοπελες και οτι μαζεψω κ ουτε με νοιαζει ποιοι-ποσο και ποτε τις πηδανε..!!εκτος απο μια 2 εξαιρεσεις γιατι πρεπει να υπαρχουνε και αυτες στο κανονα..επειδη τυχαινει να ξερω ατομα που φερνουνε κοριτσια στα μπουρδελα μας...ακου λοιπον τι ειναι....οικογενιαρχες που εχουνε κονε...κυριως ρωσοποντιοι που απλα πηγανε στην ουκρανια βρηκανε 4-5 π θελουνε να δουλεψουνε..τις φερανε χωρις να τις τεσταρουνε..τις κανανε τα χαρτια και λενε οτι μαζεψουμε...αυτο ακριβως...λιγο οι βιλες πανε συμαζευτουνε απλα ειναι ακριβες!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
διαφωνω φιλος εδω πρωτον ηεφορια ειναι δημοσιο και οτι και ν γινει οι υπαλληλοι θα πληρωθουν στν ωρα τους! τωρα ιδιωτικη επιχειριση να με κραξουν 4-5 ατομα για τ εμπορευμα που πουλαω θα ταρακουνηθω για να μν ΚΛΕΙΣΩ!
οχι φιλε μου γιατι στο 2ο που λες διαταζει το κατω κεφαλιιιι...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
δειτε τι εγινε με την εμμα την ρουμανα, προσεφερε προγραμμα με τελειωμα στο στομα γαμησε τις ανταγωνιστριες και μετα εμφανιστηκαν αλλες 5-10 να προσφερουν το ιδιο προγραμμα. ΕΜΕΙΣ το καναμε αυτο. ΕΜΕΙΣ επισης δεν καναμε πλουσιο τον βαρδαρη με τα 20-25 που προσεφερε και συνεχιζουν να ζητανε οι αλλοι 30-40 πολλες φορες για την ιδια βαρδαρισια κοπελα που απλα πηρε μεταγραφη!

Το βαρδαρη ρε φιλε πως να τον προτιμησουμε με της ασχημοτσιγκανες και τα ξωανα που δουλευουν; Μας κανεις πλακα; Τι κι αν ζητανε 20-25, αυτες ουτε τσαμπα πρεπει να τις πηδαει κανεις. Ας κανουνε την Καντυ και την Αντριαννα με 20 να δεις αν θα πατησει αλλος σε αλλο μπουρδελο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Το βαρδαρη ρε φιλε πως να τον προτιμησουμε με της ασχημοτσιγκανες και τα ξωανα που δουλευουν; Μας κανεις πλακα; Τι κι αν ζητανε 20-25, αυτες ουτε τσαμπα πρεπει να τις πηδαει κανεις. Ας κανουνε την Καντυ και την Αντριαννα με 20 να δεις αν θα πατησει αλλος σε αλλο μπουρδελο
δεν ειπα οτι ετσι επρεπε ή ετσι ηθελα να γινει με το βαρδαρη
ειπα απλα τι εγινε
και εγω μεσα στο εμεις ειμαι, προτιμησα αντριαννα ή την καθε αντριαννα και με 40 παρα γυφτισσα βαρδαριου με 25, πολλες φορες.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
οχι φιλε μου γιατι στο 2ο που λες διαταζει το κατω κεφαλιιιι...
Παραδειγμα εχω τ λαφαμ και μου τν λενε 4-5 ατομα για τν μονικα που δν συμβαδιζει με τν χωρο.Μακαρι η κοπελα ν δουλεψει δν με ενδιαφερει εγω δεν θα εδινα ουτε ενα σεντς γι αυτην. Θα προσπαθουσα ν εφερνα μια απο αθηνα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φιλε εγω τον αλ τον θυμομουν απο παλια
ηταν πολυ δυνατος ''παικτης''
πλεον το χει καψει το παλικαρι,η επιτομη της σαπηλοκαταστασης
πηρε την κατω βολτα
εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.

Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
απο τις 19 διαφορετικες κοπελες υπολογιζω οτι οι 8 ειναι ας πουμε ανω των 35 ετων...οι 6 ειναι σιγουρα για αλλες 2 εχω επιφυλαξεις

οι υπολοιπες ολες δεν ειναι ουτε 30...
Μες τον Ιουλιο εχω 6 καταθεσεις εκ των οποιων οι 5 πρωτες σε Καντυ,Ιζαμπελα,Ελενα,Νατασα και Καρμεν...και μου λετε εμενα οτι γαμαω μπαζα??

Για σοβαρευτειτε ορισμενοι γιατι η πλακα εχει και καποια ορια

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ο antigregory εχει δικιο δεν χρειαζεται να τσακωνεστε μαζι του λεει το αυτονοητο οτι σε συγκριση με την αθηνα ειμαστε η νυχτα με τη μερα χαωδης διαφορα και το τραγικο ειναι οτι εχουμε και χειροτερες τιμες.Και ναι οι περισσοτεροι οταν πηγαινουν να γαμησουν θελουν να ειναι η αλλη εμφανισιμη αν ειναι μπαζο τι να την κανει?τετοια μπορει και εξω να γαμησει χωρις να πληρωσει.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ειπαμε οτι πηδας ΚΑΙ μπαζα. Εγω δε σε κρινω, γουστο σου ειναι και κανεις οτι θελεις. Απλα θυμαμαι σε κριτικες σου να λες οτι η αλλη ηταν πχ χοντρη, ασουλουπωτη, και αλλα τετοια αλλα περνουσες γιατι ηθελες να δοκιμασεις.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αν δν κανω λαθος εγω ειμαι αυτος που σας εδωσα τν ειδηση για τν τρανς.Επισης απο τα 75 μνμ τα 40 ειναι σιγουρα ενημερωσης τσαρκας!Οσοι σε ονομασαν προεδρο απο νεα μελη πρερει ν τα παρουν πισω!Δν σεβεσαι τιποτα και μν εισαι  τοσο μαγκας απο πσ γιατι αν ημασταν σε παρεα δν θα τ λεγες αυτα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω απο την αρχη του χρονου εχω πηδηξει 19 διαφορετικες κοπελες εκ των τις 10 ηταν πρωτη φορα για μενα.Αρα θεωηρητικα εχω κανει 10 κασκαντεριλικια για να ενημερωσω τα υπολοιπα μελη της μπουρδελοκαταστασης και σε καποιες απο αυτες ισως ημουν και ο πρωτος που τους εγραψα κριτικη.

Οποτε πρεπει να αναρωτηθω....ο antigregory,o mpouxos και καποια αλλα μουνια που εμφανιστηκαν τωρα τελευταια και μαλιστα μου τη λενε κιολας τι ακριβως εχουν ανακαλυψει,δοκιμασει,παρουσιασει και προτεινει απο την αρχη του χρονου στα αλλα μελη του θρεντ που τοσο πολυ νοιαζονται και να φτασουνε μεχρι το σημειο να κρινουν τις δικες μου επιλογες??
Για πειτε μου...
ας τα θεωρητικα ρε Αλ  :grin: . για να βγαλεις την καυλα σου τις πηδηξες δεν θυσιαστηκες για να μας ενημερωσεις  :cheesy: .
και οι κριτικες που γραφεις και γραφουμε ολοι για χομπυ το κανουμε οχι επειδη αγαπαμε αλλήλους  :priest:
ευχαριστουμε παντως για την συνεχη ενημερωση, δεν ειμαστε αγνωμονες. γαματε αλληλες και αγαπατε αλληλους  :headbang2: :headbang2:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
διαχρονικα ομως εχω κανει καλυτερο σεξ με
Χριστινα Αλβανιδα,Αγαπη,Ναντια,Ειρηνη,Νικολ,Ευα,Μονικα,Συλβια,Νταϊανα...και κατα γενικη ομολογια αυτες εδω και χρονια κανουν καλυτερο σεξ απο τις νεοτερες συναδερφους τους

Αν δε σας αρεσει απλα μην τις γαματε...αλλα να τις σεβεστε και να μην τις προσβαλετε χωρις λογο οπως κανουν κατι μαλακιστηρια εδω και λιγες μερες απο τοτε που εγραψα οτι επεστρεψε η Νικολ

Βασικα εσενα δεν μπορει να σε κρινει κανενας, τις γκομενες μπορουμε να τις ξεσκισουμε στην κριτικη και να λεμε οτι θελουμε. Τι θα πει τις προσβαλουμε;

Και το Point αυτου που λενε οι αλλοι ειναι αυτο ακριβως, τι να το κανεις οτι εκανες διαστημικο σεξ μια μια ασχημη γυναικα; Απορουμε πως αυτο το πραγμα σου προσφερει ικανοποιηση, κυριως ηθικη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ο antigregory εχει δικιο δεν χρειαζεται να τσακωνεστε μαζι του λεει το αυτονοητο οτι σε συγκριση με την αθηνα ειμαστε η νυχτα με τη μερα χαωδης διαφορα και το τραγικο ειναι οτι εχουμε και χειροτερες τιμες.Και ναι οι περισσοτεροι οταν πηγαινουν να γαμησουν θελουν να ειναι η αλλη εμφανισιμη αν ειναι μπαζο τι να την κανει?τετοια μπορει και εξω να γαμησει χωρις να πληρωσει.
ναι αλλα στην Αθηνα εχει 500 μπουρδελα κι εδω εχει 30...λογικο δεν ειναι οτι στα 500 θα εχει και 50 μουναρες??ε καπως ετσι ειναι κι εδω η αναλογια

απο κει και περα ο μαλακας ο antigregory ας πηγαινει να γαμαει στην Αθηνα κι ας μη μας πρηζει αλλο τ'αρχιδια με τις ανουσιες παπαριες του?

Τελος διαφωνω μ'αυτο που λες οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν εμφανισιμη γκομενα...η δικη μου εμπειρια απο τις ατελειωτες τσαρκες λεει οτι τα φτηνα εξτραδακια και τα βρωμικα εξτραδακια παντα τραβουσαν περισσοτερο κοσμο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
διαχρονικα ομως εχω κανει καλυτερο σεξ με
Χριστινα Αλβανιδα,Αγαπη,Ναντια,Ειρηνη,Νικολ,Ευα,Μονικα,Συλβια,Νταϊανα...και κατα γενικη ομολογια αυτες εδω και χρονια κανουν καλυτερο σεξ απο τις νεοτερες συναδερφους τους

Αν δε σας αρεσει απλα μην τις γαματε...αλλα να τις σεβεστε και να μην τις προσβαλετε χωρις λογο οπως κανουν κατι μαλακιστηρια εδω και λιγες μερες απο τοτε που εγραψα οτι επεστρεψε η Νικολ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αν δν κανω λαθος εγω ειμαι αυτος που σας εδωσα τν ειδηση για τν τρανς.Επισης απο τα 75 μνμ τα 40 ειναι σιγουρα ενημερωσης τσαρκας!Οσοι σε ονομασαν προεδρο απο νεα μελη πρερει ν τα παρουν πισω!Δν σεβεσαι τιποτα και μν εισαι  τοσο μαγκας απο πσ γιατι αν ημασταν σε παρεα δν θα τ λεγες αυτα
δε με πειθεις ακομα και θεωρω πως δε θα εχεις διαρκεια...μην ειρωνευεσαι λοιπον οταν γραφω για την επιστροφη της Νικολ μη με προκαλεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom