jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ναι και σε μενα....μαλλον κολησεΜια άσχετη ερώτηση, από χτές το βράδυ δεν μπορώ να μπω στον τομέα με τα στούντιο βγάζει error 404 το κάνει σε όλους αυτό ?
ναι και σε μενα....μαλλον κολησεΜια άσχετη ερώτηση, από χτές το βράδυ δεν μπορώ να μπω στον τομέα με τα στούντιο βγάζει error 404 το κάνει σε όλους αυτό ?
Πως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?
άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά ...ακυρη σε ολα...ορθογραφια=μορφωση δεν την εχεις και για αυτο τα διαχωριζεις.. τον διαιτητη τον κανεις εμμεσως πλην σαφως..αυτα που εχεις στο μαγαζι δεν ειναι μια χαρα ειναι κια μια τρομαρα(σου τα ειπα και επι προσωπικου για να μην λες οτι κρυβομαι πισω απο ενα pc,αν και παω στοιχημα θα πεις οτι δεν θυμασαι) και εφοσον εχουμε δημοκρατια σου απανταω για 2η φορα...καλημερα
το αν ειναι τρομαρα σου η οχι θα το κρινουμε εμεις και οχι εσυ...τα αλλα δεν τα σχολιαζω δεν καταλαβαινεις,ειμαστε σε μπουρδελο θρεντ οποτε θα μεινω στο θεμα μπουρδελου...αν δεν καταλαβαινεις οτι το μαγαζι σου επεσε συν και ολα τα υπολοιπα μαγαζια και δεν παρετε χαμπαρι τι θελουμε εμεις..τοτε λυπαμαι κατσε γραψε ατακες οπως:ασε να το ξερω εγω καλυτερα..τι να σου πω τσαμπα πατημα κουμπιωνάκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..
Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.??? Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
άστο καλύτερα θα βγάλεις κόκκινη κάρτα και σε μένα :'( λες κ δν σε ξέρω ούτε κ εγώ ξέρω πως γλίτωσα από τα χέρια σου :-* το κακό είναι ότι με ξέρεις και δεν σε ξέρω , κ δεν μας λες άντε και καλά στέφανα και να κανείς κ πολλα αγόρια χαχαχαχαχαχαΕσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.??? Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
άστο καλύτερα θα βγάλεις κόκκινη κάρτα και σε μένα :'( λες κ δν σε ξέρω ούτε κ εγώ ξέρω πως γλίτωσα από τα χέρια σου :-* το κακό είναι ότι με ξέρεις και δεν σε ξέρω , κ δεν μας λες άντε και καλά στέφανα και να κανείς κ πολλα αγόρια χαχαχαχαχαχα
Καλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολ Γαλλιδας αν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!
καλημερα ρε δοκιμαστη...τι μαλλι εχει τωρα η εφαρα γιατι εχω καιρο να παω; Καρεκλατο κλασσικη αξια;
εχω βαλει κριτικη γιαυτην.....δες στο βιλα ερωτικαΚαλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολ Γαλλιδας αν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!
ξερω πολλους μορφωμενους που δεν ειναι καλλιεργημενοι ανθρωποι....ενα κομματι του ανθρωπινου χαρακτηρα και ψυχισμου ειναι η μορφωση...και οποιος επικαλειται την μορφωση του για να δειξει ανωτεροτητα ειναι ελλιπης...ο ανθρωπος πρεπει να ειναι συναισθηματικα γεναιοδωρος και ειδικα με μια κυρια που πραγματικα δεν την γνωριζω...άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..
Καρέ ίσιο μαλλάκι, ξανθό. Καρεκλάτο ρε φίλε... αξία: ανεκτίμητη!
βουλγαραςΚαλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολαν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!Γαλλιδας
Τι ωραια θα ηταν να υπηρχαν κι άλλες τέτοιες φωνες....ξερω πολλους μορφωμενους που δεν ειναι καλλιεργημενοι ανθρωποι....ενα κομματι του ανθρωπινου χαρακτηρα και ψυχισμου ειναι η μορφωση...και οποιος επικαλειται την μορφωση του για να δειξει ανωτεροτητα ειναι ελλιπης...ο ανθρωπος πρεπει να ειναι συναισθηματικα γεναιοδωρος και ειδικα με μια κυρια που πραγματικα δεν την γνωριζω...
πρεπει να μαθεις ελληνικα 1ον.πρεπει να φερεις κατι καλο στο μαγαζι σου 2ον.και μην πεταγεσαι να βαλεις ταξη 3ον αυτο που χρειαζομαστε απο σενα ειναι πουτανεεεεεεεεες..οχι διαιτητη 4ον..αιντε