Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Πως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?

Ειναι οντως δυνατο σκυλι κανονικο!! Τρελλη καβλα,κεφατη τετοια εξυπηρετηση δεν εχω δει απο τις πιτσιρικες τις παγοκολωνες τους ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ακυρη σε ολα...ορθογραφια=μορφωση δεν την εχεις και για αυτο τα διαχωριζεις.. τον διαιτητη τον κανεις εμμεσως πλην σαφως..αυτα που εχεις στο μαγαζι δεν ειναι μια χαρα ειναι κια μια τρομαρα(σου τα ειπα και επι προσωπικου για να μην λες οτι κρυβομαι πισω απο  ενα pc,αν και παω στοιχημα θα πεις οτι δεν θυμασαι) και εφοσον εχουμε δημοκρατια σου απανταω για 2η φορα...καλημερα
άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ  δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά   ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ  δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά   ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..
το αν ειναι τρομαρα σου η οχι θα το κρινουμε εμεις και οχι εσυ...τα αλλα δεν τα σχολιαζω δεν καταλαβαινεις,ειμαστε σε μπουρδελο θρεντ οποτε θα μεινω στο θεμα μπουρδελου...αν δεν καταλαβαινεις οτι το μαγαζι σου επεσε συν και ολα τα υπολοιπα μαγαζια και δεν παρετε χαμπαρι τι θελουμε εμεις..τοτε λυπαμαι κατσε γραψε ατακες οπως:ασε να το ξερω εγω καλυτερα..τι να σου πω τσαμπα πατημα κουμπιων

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
 :grin:

ΑΑΑΑ θα φάμε κουφέτα; τα συγχαρητήριά μου  :thumbsup:
μην ανυσυχείς υπάρχει και σεξ μετά το γάμο. απλά να μάθεις να σβήνεις το ιστορικό στο PC και sms στο κινητο  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
 :grin:
άστο καλύτερα :grin: θα βγάλεις κόκκινη κάρτα και σε μένα  :'(   λες κ δν σε ξέρω  :dancing: ούτε  κ εγώ ξέρω πως γλίτωσα από τα χέρια σου   :-*  το κακό είναι ότι με ξέρεις και δεν σε ξέρω , κ δεν μας λες  :tickedoff:  άντε και καλά στέφανα και να κανείς κ πολλα αγόρια χαχαχαχαχαχα

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολ Γαλλιδας αν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!

TrasLias

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
άστο καλύτερα :grin: θα βγάλεις κόκκινη κάρτα και σε μένα  :'(   λες κ δν σε ξέρω  :dancing: ούτε  κ εγώ ξέρω πως γλίτωσα από τα χέρια σου   :-*   το κακό είναι ότι με ξέρεις και δεν σε ξέρω , κ δεν μας λες  :tickedoff:  άντε και καλά στέφανα και να κανείς κ πολλα αγόρια χαχαχαχαχαχα

πολυ καλα ειχα περασει μαζι σου  :-*  μου λιπουν οι βυζαρες σου . ο ηλιας ειμαι  :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
γενικός εμείς η Έλληνες πάντα με καλή κουβέντα στο στόμα είμαστε , δεν σβουρίζω ποτέ σε κανέναν τπτ κ για πιο πράμα να στηρίξω δλδ ? ξέρεις έχει μάτια κ βλέπει είχα κάνει ενημερώσει ότι θα δουλέψει σε μένα οπότε πολύ μυαλό δεν θέλει ...

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Καλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολ Γαλλιδας αν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!

η πιο  πρόσφατη είναι αυτή:

αλλά υπάρχουν και πολλές παλιότερες σε αρκετά μαγαζια του Βαρδάρη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
καλημερα ρε δοκιμαστη...τι μαλλι εχει τωρα η εφαρα γιατι εχω καιρο να παω; Καρεκλατο κλασσικη αξια;

Καρέ ίσιο μαλλάκι, ξανθό. Καρεκλάτο ρε φίλε... αξία: ανεκτίμητη!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
εχω βαλει κριτικη γιαυτην.....δες στο βιλα ερωτικα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ξερω πολλους μορφωμενους που δεν ειναι καλλιεργημενοι ανθρωποι....ενα κομματι του ανθρωπινου χαρακτηρα και ψυχισμου ειναι η μορφωση...και οποιος επικαλειται την μορφωση του για να δειξει ανωτεροτητα ειναι ελλιπης...ο ανθρωπος πρεπει να ειναι συναισθηματικα γεναιοδωρος και ειδικα με μια κυρια που πραγματικα δεν την γνωριζω...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
βουλγαρας

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ξερω πολλους μορφωμενους που δεν ειναι καλλιεργημενοι ανθρωποι....ενα κομματι του ανθρωπινου χαρακτηρα και ψυχισμου ειναι η μορφωση...και οποιος επικαλειται την μορφωση του για να δειξει ανωτεροτητα ειναι ελλιπης...ο ανθρωπος πρεπει να ειναι συναισθηματικα γεναιοδωρος και ειδικα με μια κυρια που πραγματικα δεν την γνωριζω...
Τι ωραια θα ηταν να υπηρχαν κι άλλες τέτοιες φωνες....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
πρεπει να μαθεις ελληνικα 1ον.πρεπει να φερεις κατι καλο στο μαγαζι σου 2ον.και μην πεταγεσαι να βαλεις ταξη 3ον αυτο που χρειαζομαστε απο σενα ειναι πουτανεεεεεεεεες..οχι διαιτητη 4ον..αιντε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Χθες βραδυ:

26 Οκτ. 35 Καινουρια παρουσια, η Μπιανκα. Μελαχρινη, μικροκαμωμενη, χαριτωμενη. Μιλουσε καλα Ελληνικά. Κάποιος τελευταία εψαχνε μια Μπιανκα απο Βαρδαρη. Ας ριξει μια ματια. Αν δεν ηταν η πρωτη σταση θα εμπαινα.

Godiva Μικαελα. Χαριτωμενη, μεγαλόσωμη πιτσιρίκα

Φριξου 13 Η Ιζαμπελα απ τα τριδυμα. Καλη περιπτωση αλλα εχω καιρο να παω. Σε πεισμα της μιζέριας των ημερων, θαρρω πως υπαρχουν πολλες επιλογες, αν ψαξει κανεις με καλη διαθεση.

Νικ. Ουρανου 26 Πηγα για την Αλινα, αλλα ηταν μια καινουρια. Αμαλια, νταρντανουλα, οχι κατι το ιδιαίτερο.

Αν Γεωργίου 21 Καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι που. Μελαχρινη με ωραιο προσωπο και μετριο σωμα.

Αν Γεωργίου 18 Η Τζαστιν. Για την ηλικία της κρατιεται πολύ καλα, και πρέπει να ειναι και πολύ καλη μεσα, αλλα προτιμω να θυμαμαι το κοριτσι προ δεκαετίας.

Αν Γεωργίου 38 Η Γωγω στο δωματιο. Η μονη που πετυχα σε δωμάτιο!!!!

Τριδυμο 3 Η Ευα. Κατι μου λεει οτι πρόκειται για την πιο σοβαρη πορνη της Θεσσαλονίκης. Απο αλλη εποχη. Ιερόδουλη-λειτουργός!

Τριδυμο 2 Η Εβελίνα. Κορμαρα και ψυχούλα. Για απειροστη φορα χαρηκα την υπεραξια της μακρόχρονης γνωριμιας μας.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
πριν απο λιγο . επισκεψη στο λα φαμ στη μονικα. σκεφτηκα να παω μετα την περιγραφη του αλ πατσινο.

δουλευε στα τριδυμα πριν λιγο καιρο οπως μου ειπε. ρωσιδα καποια ηλικιας. θα ελεγα 50ρα.

εξαιρετικη περιποιηση. πολυ καλο αρχιδογλυψιμο, (με το απλο προγραμμα των 30 ευρω) δεκτικη σε δαχτυλο στον κολπο.

γλωσσοφιλα...και στο σεξ μια χαρα. γενικα απαιχτο σερβις.....με 70 δινει και κωλο. μου ειπε αν θελω το τηλ της να την παρω και ιδιωτικα.

για 30 λεπτα θα με χρεωσει 70 ευρω μαζι με πρωκτικο. της ειπα αν μπορει να ριξει την τιμη....αλλα αρνηθηκε.

θα ειναι μονο ως και αυριο, μετα δεν μου ειπε που θα ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom