gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτήν είχα κατα νου κι εγώ...κώλο δίνει;Την Γκαμπριέλα, και να μας πεις αν ειναι πλαστικο
αυτήν είχα κατα νου κι εγώ...κώλο δίνει;Την Γκαμπριέλα, και να μας πεις αν ειναι πλαστικο
Δεν ξερω...αυτήν είχα κατα νου κι εγώ...κώλο δίνει;
πιπινι ή μιλφ;Δεν ξερω...
Μια αλλη καινουρια που ξερει πολλα κανταρια απο sex ειναι η Vicka στο 30.
Ας πουμε προμιλφ.πιπινι ή μιλφ;
ωραια,στα υποψινΑς πουμε προμιλφ.
θα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;
Απ' όσο ξέρω Τρίτες-Τετάρτες-Πέμπτες πρωί. Αλλά δεν ρώτησα να πω την αλήθεια...
δεν την βλέπω βραδιά που βολευειΦραντζεσκα μπας και μαθουμε τιποτα γι αυτην.
δεν την βλέπω βραδιά που βολευει
δις ιζ μπλασφεμυΗ Εφη στο Φριξου αξιζει? Δεν ετυχε να τη συναντησω λογω ωραριου...
απο τους πρώτουςΓαληνη Βουλγαρα να φανταστω εχεις παει..
Γαληνη Βουλγαρα να φανταστω εχεις παει..θα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;
δις ιζ μπλασφεμυ
Αν Θελει κανεις ενημερωσει για σημερα το μεσημερι ας στειλει πμ. Βρηκα σημερα την ευκαιρια μια και δεν κατεθεσα πουθενα την προηγουμενη κυριακη... αλλα την πατησα παροτι την ηξερα κατα καποιον τροπο την κοπελα, μιλαω για την γωγω που την ειχα παρει πρωτη φορα στο α.γ 38 πριν απο λιγους μηνες τωρα βρισκεται σε αλλο στουντιο και δεν ξερω αλλα σημερα μ'αρεσε πολυ μια και διαθετη της προδιαγραφες που θελω, πιπινα, μοντελε κορμι πολυ ωραια φατσουλα. Στα μειον βεβαια το μικρο βυζι αλλα εχει φοβερο στρογγυλο κωλαρακι Στο κρεβατι βραχος,παγοκολωνα, στυλος κολωνας,επιπλο ικεα και αλλα πολλα τη πατησαμε και ησυχασαμε αυτα.
Αφου πιπινες γαμαω τι θες να κανω...ξερω ειναι επικινδυνο το σπορ αλλα αμα σε βγει αδερφε εχεις πιασει το πορνολοτο να ουμεΑφου μου ηθελες πιπινες καλα να παθεις, Γαμαικανεεεε πιασε τα Μιλφ η Γρια η Κοτα εχει το Ζουμι αγοριιι ...
Η Εφη στο Φριξου αξιζει? Δεν ετυχε να τη συναντησω λογω ωραριου...