Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
θα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;

Φραντζεσκα μπας και μαθουμε τιποτα γι αυτην.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Απ' όσο ξέρω Τρίτες-Τετάρτες-Πέμπτες πρωί. Αλλά δεν ρώτησα να πω την αλήθεια...

για Έφη, πρέπει να ήταν Ιούνιος όταν τη ρώτησα: από πέμπτη έως και κυριακή πάντα πρωί

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Εφη στο Φριξου αξιζει? Δεν ετυχε να τη συναντησω λογω ωραριου...

Επισκέπτης
Αν Θελει κανεις ενημερωσει για σημερα το μεσημερι ας στειλει πμ. Βρηκα σημερα την ευκαιρια μια και δεν κατεθεσα πουθενα την προηγουμενη κυριακη... αλλα την πατησα παροτι την ηξερα κατα καποιον τροπο την κοπελα, μιλαω για την γωγω που την ειχα παρει πρωτη φορα στο α.γ 38 πριν απο λιγους μηνες τωρα βρισκεται σε αλλο στουντιο και δεν ξερω αλλα σημερα μ'αρεσε πολυ μια και διαθετη της προδιαγραφες που θελω, πιπινα, μοντελε κορμι πολυ ωραια φατσουλα. Στα μειον βεβαια το μικρο βυζι αλλα εχει φοβερο στρογγυλο κωλαρακι  :cheesy: Στο κρεβατι βραχος,παγοκολωνα, στυλος κολωνας,επιπλο ικεα και αλλα πολλα  :headbang: τη πατησαμε και ησυχασαμε αυτα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
θα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;
Γαληνη Βουλγαρα να φανταστω εχεις παει..

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Αν Θελει κανεις ενημερωσει για σημερα το μεσημερι ας στειλει πμ. Βρηκα σημερα την ευκαιρια μια και δεν κατεθεσα πουθενα την προηγουμενη κυριακη... αλλα την πατησα παροτι την ηξερα κατα καποιον τροπο την κοπελα, μιλαω για την γωγω που την ειχα παρει πρωτη φορα στο α.γ 38 πριν απο λιγους μηνες τωρα βρισκεται σε αλλο στουντιο και δεν ξερω αλλα σημερα μ'αρεσε πολυ μια και διαθετη της προδιαγραφες που θελω, πιπινα, μοντελε κορμι πολυ ωραια φατσουλα. Στα μειον βεβαια το μικρο βυζι αλλα εχει φοβερο στρογγυλο κωλαρακι  :cheesy: Στο κρεβατι βραχος,παγοκολωνα, στυλος κολωνας,επιπλο ικεα και αλλα πολλα  :headbang: τη πατησαμε και ησυχασαμε αυτα.

Αφου μου ηθελες πιπινες καλα να παθεις, Γαμαικανεεεε πιασε τα Μιλφ η Γρια η Κοτα εχει το Ζουμι αγοριιι ...

Επισκέπτης
Αφου μου ηθελες πιπινες καλα να παθεις, Γαμαικανεεεε πιασε τα Μιλφ η Γρια η Κοτα εχει το Ζουμι αγοριιι ...
Αφου πιπινες γαμαω τι θες να κανω...ξερω ειναι επικινδυνο το σπορ αλλα αμα σε βγει αδερφε εχεις πιασει το πορνολοτο να ουμε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom