Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για 20€ καλη ειναι
Δεν δοκιμαστηκε για να εχω αποψη, ετσι κι αλλιως κανω εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια, αλλα ετσι πως την ειδα να βγαινει απο το δωματιο και να ερχεται προς το μερος μου με θυμησε παρα πολυ την μαριαννα  :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
χαγκεμ την παολα στις βιλλες την ειδες
Τσουκου..
Αλλα ειδα στο 30 δεξια, μια βυζαρού πιτσιρικα, με χαμενο βλεμμα που ειχα να τη δω 2-3 χρονια, και δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα τ ονομα της.
Ειχε δουλεψει Τσιρκο, Τανταλου 14 και τελευταία Προηθεως 14. Εποχες Λαουρας.
Θυμαται κανένας τ ονομα της??????

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.772
Πόντοι
38.177
Δεν δοκιμαστηκε για να εχω αποψη, ετσι κι αλλιως κανω εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια, αλλα ετσι πως την ειδα να βγαινει απο το δωματιο και να ερχεται προς το μερος μου με θυμησε παρα πολυ την μαριαννα  :grin:

Δοκίμασα εγω,στο απλό με τα 40€ (φάρμακα να τα κάνουν οι γερμανοτσολιαδες)μολδαβη λεει οτι ειναι,καμια σχεση με τις φωτο,στα βυζια υπάρχουν ουλές σε σχήμα σταυρου,ο γιατρό πρεπει να ηταν χριστιανός ορθόδοξος  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλα τα λες  :2funny:... πρεπει να παω !! 
σημερα το μεσημερι και ενο σε ολη την περιοχη που ειναι τα στουντιο δηλαδη απο της νταλικες πετρου ερημιτη εως και ανδρεου γεωργιου 16 ζυτημα να γυρνουσαμε 10 με 15 ατομα το πολυ ε αυτη ειχε τρια δωματια γεματα και δυο να περιμενουν οταν μπηκα εγω και διπλα η μιραμπελα βαρουσε μυγες, παιζει να μην εκανε και σεφτε σημερα  :rolleyes: Νομιζω μεχρι της 8 ειναι η εφη και μετα απο πεμπτη πρωι παλι.  παιζει ομως να σχολαει και 7 οποτε αστο για αλλη μερα καλυτερα.  :grin:

Επισκέπτης
Τσουκου..
Αλλα ειδα στο 30 δεξια, μια βυζαρού πιτσιρικα, με χαμενο βλεμμα που ειχα να τη δω 2-3 χρονια, και δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα τ ονομα της.
το 30 δεξια ποιο ειναι και ποτε την ειδες

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
σημερα το μεσημερι και ενο σε ολη την περιοχη που ειναι τα στουντιο δηλαδη απο της νταλικες πετρου ερημιτη εως και ανδρεου γεωργιου 16 ζυτημα να γυρνουσαμε 10 με 15 ατομα το πολυ ε αυτη ειχε τρια δωματια γεματα και δυο να περιμενουν οταν μπηκα εγω και διπλα η μιραμπελα βαρουσε μυγες, παιζει να μην εκανε και σεφτε σημερα  :rolleyes: Νομιζω μεχρι της 8 ειναι η εφη και μετα απο πεμπτη πρωι παλι.  παιζει ομως να σχολαει και 7 οποτε αστο για αλλη μερα καλυτερα.  :grin:

Καλως ρε αγορινα , να σε καλα, θα κανω μια επισκεψη αυτες τις μερες ;)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Για πιπινο-Αντριαννα στο 30 εχουμε Νεα?? Τοποθετηθηκαν οι σιλικονες? ξερει κανεις τπτ??

Επισκέπτης
Περασα απ βαρδαρη ετσι για βολτα και σε λιγο καιρο και αν κλεισουν και τα τελευταια μπουρδελα η περιοχη δεν θα θυμιζει σε τιποτα τον βαρδαρη που ξεραμε, ειδη αρχισαν να χαλανε τον δρομο και να του βαζουν πετρες  :headbang: και το κορυφαιο φτιαχνουν θεσεις παρκινγγ εκει οπου τα πρωινα καθημερινα παρκαρουν δεκαδες αμαξια το ενα πανω στο αλλο... να δω που θα πανε ολοι αυτη τωρα. Αρε μπουρδελομανα βαρδαρη πως σε καταντησαν ετσι  :(

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Περασα απ βαρδαρη ετσι για βολτα και σε λιγο καιρο και αν κλεισουν και τα τελευταια μπουρδελα η περιοχη δεν θα θυμιζει σε τιποτα τον βαρδαρη που ξεραμε, ειδη αρχισαν να χαλανε τον δρομο και να του βαζουν πετρες  :headbang: και το κορυφαιο φτιαχνουν θεσεις παρκινγγ εκει οπου τα πρωινα καθημερινα παρκαρουν δεκαδες αμαξια το ενα πανω στο αλλο... να δω που θα πανε ολοι αυτη τωρα. Αρε μπουρδελομανα βαρδαρη πως σε καταντησαν ετσι  :(
...οι προοδευτικοι μπουταριδες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βόμβα έπρεπε να βάλουν να ισοπεδωθει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Τσουκου..

Προμηθεους με βυζια και συμπιπτουν τα μαγαζια, ειχα παρει την Κατερινα, που να την δω τωρα μπροστα μου, δεν θα την γνωρισω, αλλα πρεπει να ειναι μια ξανθια ψιλοτουμπανακι...

Η αλλη που βλεπω προμηθεους ειναι η Αγγελικη η Βυζαρου, μουναρααααα....αλλα αυτη δουλεψε Προμηθεους 11 αν θυμαμαι καλα και 26ης 52 σιγουρα...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Προμηθεους με βυζια και συμπιπτουν τα μαγαζια, ειχα παρει την Κατερινα, που να την δω τωρα μπροστα μου, δεν θα την γνωρισω, αλλα πρεπει να ειναι μια ξανθια ψιλοτουμπανακι...

Η αλλη που βλεπω προμηθεους ειναι η Αγγελικη η Βυζαρου, μουναρααααα....αλλα αυτη δουλεψε Προμηθεους 11 αν θυμαμαι καλα και 26ης 52 σιγουρα...
Αμα εισαι ληξιαρχος!!!!
Με την πρωτη το πετυχες. Η Κατερίνα ηταν!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.772
Πόντοι
38.177
Πριν λιγο περασα με Νικολ στο sex and the city στην Φριξου 14,ειχε ενα Ρωσακι μικρο με 2,5-3 βυζι,ξανθο,πολυ καλο με γλωσσοφιλα και τα σχετικα.Το ενιωθε το γαμησι και μου εκανε τρομερη εντυπωση,το μικρο εχει μελλον,ισως το μοναδικο μαγαζι που ειχε δουλεια μιας και οι βιλλες ηταν κλειστες  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο έρως είναι Νατάσσα για τυχόν φαν της και στο red diamond η αντριαννα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε λίγο μεγάλη  πορνοαναφορα μείνετε συντονισμένοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έρως 16 η ολίγον τι τσαμπουκαλεμενη χριστιναρα με τους μεγάλους βυζους και ξανθό μαλλι πλατινένιο ,σκυλε φάτσα ,καυλα

Κεφαλληνίας η μιλφ Αναστασία με τους βυζους της αραχτη στην πολυθρόνα της κουζίνας να βλέπει τηλεοραση
Ερημιτου Πετίτ Πιπίνι ονόματι χριστινα καστανοξανθο μαλλί αδύνατη

Μινώταυρου μια αλλη χριστινα ουγγαρέζα μούναρα ψηλή μελαχρινή και βυζαρου...στα υποψην για το μελλον
Βίλα εροτικα η  σαρα σε πρόγραμμα και δίπλα η Γκαμπριέλα με μαυρο μαλλί,βυζια μεγαλα,σέξι ροζ σετακι αλλά συνηθισμένη πολύ,δεν με εντυπωσίασε

Red diamond η γαλήνη
Κοροβαγκου η Πάολα θα γίνει ειδική αναφορά στην μουναρος αυτήν με τις βυζαρες και το τέλειο γυναικείο σωμα με καμπύλες αλλά και την επαγγελματική συμπεριφορα

Φρίξου 13 η μονη που άκουσα να δίνει κώλο καρίνα απο Ρουμανία,καμια σχέση με την παλιά
Μελαχρινή με  σέξι σετακι με διχτυωτες κάλτσες αλλά απο κοντά χάνει την μαγεία της εμφάνισης και είναι συνηθισμένη πιπινορουμανα

Φρίξου 14 μια καινούρια ονόματι Γεβα απο Ουκρανία λέει,μιλφ με μακρύ  μπουκλωτο μαλλί,σκυλε και προστυχη φατσα,πολύ ψηλή,γυμνασμενη,σωματαρα

Φρίξου 15 μια Άννα ξανθιά κοντοπουτανη,αδιάφορη γενικά,αδυνατουλα

Τρίδυμα η αρχοντική κύρια με τα όλα της Εύα,η Νικόλ δίπλα με τους υπερμεγέθεις βυζους και η Εβελίνα με το ομορφο προσωπο και τα σέξι στη τα βυζακια φορά παρτίδα εξω

Λαφαμ και ουρανού 1α και β κλειστά

Ανδρεου Γεωργίου 30 η Τζέσικα,28 θαρρώ η Τζίνα πιπινι ξανθό Πετίτ και παραδίπλα η Βικτωρία προμιλφ με βυζαρες όχι η ξανθιά,ψηλή με πλούσια ελέη

Στο ΑΓ24 η Μιρέλα μοντελε σωμα

Νικ ουρανού 26 η Αμαλία για νταντανολατρες ψηλή,με βυζαρες,ολόσωμο σετακι για προφανείς βυθούς λόγους, μπουταρες με λίγη κυτταριτιδα,μαλλί καστανό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρκετός κόσμος να βολταρει,τσουρμα πολλα,κουνούπια πολλά επισης,δωμάτια άδεια

Σάρα και γαλήνη μονο είχαν προγραμματα