Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την Παολα την ειδα κι εγω χτες και μετανιωσα που δεν περασα.
Πηγα στην Μπιανκα στο Τσίρκο. Καλουτσικη αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Πρέπει να ειναι η ιδια που εχει κριτικη ο Bleastbeat -που χαθηκε αυτος??? - στο 19.
Οσο για τη Χριστίνα που λες, εγω περασα πολυ μετρια.
μονο για την εμφάνιση ψηθηκα,αμα είναι έτσι δεν έχασα και τίποτα δλδ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι δεν εχω ακουσει,εσενα περιμενα για να μαθω... :tooth:
εσυ που το ξερεις ρε μαν οτι Νικολ εχει κανει αλλαγη φυλου?στο ειπε ή το υπεθεσες μονος σου?για πες μας...
σε παρατηρω καιρο κ συνεχεια ποσταρεις την ιδια πληροφορια συνεχως για την Νικολ...το οποιο προσωπικα το βρισκω οτι το κανεις απο δολο....
ναι χανω λεφτα αμα εχει αυτη πελατες. εγω την συμπαθω γιατι κανει καλα την δουλεια της και πριν 3 χρονια την ειχα επισκευθει και εμεινα ικανοποποιημενος.
αλλα δεν θα λεω και ψεματα οτι ειναι γυναικα 39 χρονων απο την γαλλια για χαρη της  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αυτο που ξερω  και αυτο που πιστευω εχω δικαιωμα να το λεω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ναι χανω λεφτα αμα εχει αυτη πελατες. εγω την συμπαθω γιατι κανει καλα την δουλεια της και πριν 3 χρονια την ειχα επισκευθει και εμεινα ικανοποποιημενος.
αλλα δεν θα λεω και ψεματα οτι ειναι ειναι γυναικα 39 χρονων απο την γαλλια για χαρη της  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αυτο που ξερω  και αυτο που πιστευω εχω δικαιωμα να το λεω
αρα το υπεθεσες... :jerking: :jerking: :jerking:
συνεχισε...καλα το πας... :jerking: :jerking:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.668
Πόντοι
7.095
ναι η γνωστη ειναι αν δεν σιχαίνεσαι τις τρανς ορμα, εγω περασα εβελινα και ηταν μια χαρα
ρε συ όμως εμένα μου έπρηξες τα παπάρια με τις εμμονές σου..ναι ούτε εγώ θα (ξανά)πήγαινα με τη Νικόλ (που δεν τη λένε έτσι) είτε είναι από Γαλλία,είτε από Βουλγαρία,είτε είναι trans είτε όχι. Ούτε όμως με την εβελίνα την κοιμισμενη θα (ξανά)πήγαινα. Αν είναι να μας ζαλίζεις τα παπάρια με τις εμμονές σου,κάνε ένα δικό σου thread. Μας το είπες μια,δυο,τρεις...εκατό ότι δεν θα πήγαινες με τη Νικόλ,ότι είναι βουλγαροτρανς κτλ. Μη μας πρήζεις άλλο τα αρχίδια. Ειδικά όταν πριν τρία τεσσερα ποστ βλέπεις μια σούπερ αναφορά του gl.

Επισκέπτης
ρε συ όμως εμένα μου έπρηξες τα παπάρια με τις εμμονές σου..ναι ούτε εγώ θα (ξανά)πήγαινα με τη Νικόλ (που δεν τη λένε έτσι) είτε είναι από Γαλλία,είτε από Βουλγαρία,είτε είναι trans είτε όχι. Ούτε όμως με την εβελίνα την κοιμισμενη θα (ξανά)πήγαινα. Αν είναι να μας ζαλίζεις τα παπάρια με τις εμμονές σου,κάνε ένα δικό σου thread. Μας το είπες μια,δυο,τρεις...εκατό ότι δεν θα πήγαινες με τη Νικόλ,ότι είναι βουλγαροτρανς κτλ. Μη μας πρήζεις άλλο τα αρχίδια. Ειδικά όταν πριν τρία τεσσερα ποστ βλέπεις μια σούπερ αναφορά του gl.
Γεια σου αδερφε

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μη βαρας, δεν ειπα οτι δεν θα πηγαινα ποτε ξανα με την νικολ, ουτε οτι η εβελινα ειναι παντα εργατικη,
αλλα οταν βλεπω κατι που θεωρω λαθος εχω δικαιωμα να το διορθωνω, το ιδιο δικαιωμα που εχεις να μιλας εσυ εδω εχω και εγω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μη βαρας, δεν ειπα οτι δεν θα πηγαινα ποτε ξανα με την νικολ, ουτε οτι η εβελινα ειναι παντα εργατικη,
αλλα οταν βλεπω κατι που θεωρω λαθος εχω δικαιωμα να το διορθωνω, το ιδιο δικαιωμα που εχεις να μιλας εσυ εδω εχω και εγω
ολοι έχετε δικαιωμα να μιλατε αρκει να λετε πραγματα που αφορουν την ενημερωση στο θρεντ αυτο

Ισχυει οτι ειπε ο καραμαν παραπανω κατα τα λοιπα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.668
Πόντοι
7.095
Σαφως,αλλα αυτο με τη νικολ το ειπες. Το ακουσαμε,το επεξεργαστηκε ο καθενας οπως θελει. Μην επαναλαμβανεσαι,δεν κερδιζεις κατι.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
    Στη φυση του ανθρωπου ειναι να καυγαδιζει, να μην θελει να δεχθεί την αποψη του αλλου, κρατωντας για τον εαυτό του το Αλαθητο του Πάπα, και για τους αλλους την πυρά του Ιεροεξεταστη!
     Αυτο θα το κανει βέβαια ο καθενας, μονο οταν αισθάνεται ασφαλης: Στην πολυκοσμια του γηπεδου, στην ανωνυμια ενος φορουμ και οπου αλλου ειναι βεβαιος οτι δεν κινδυνεύει.
Γιατι καλη ειναι η επιδειξη ανδρισμου, αλλα κατα βαθος φοβαται ο καθένας μηπως ο αλλος την εχει μεγαλύτερη!
     Βέβαια τα απωθημένα, της δουλειας, της παντοφλας, και οποια αλλα, είναι υγειές να βγουνε. Κι ο χωρος που κινουμαστε ειναι κατ εξοχην αποδεκτης τετοιων. Εχω ακουσει απίθανες ιστοριες απ τα κοριτσια!!! Φαινεται εξάλλου κι εδω...

Ουτε οι λογοκρισιες ομως, ουτε οι ακατασχετες παπαρολογιες λυνουν κανα προβλημα.
Φτιαξτε ενα θεμα, ονομαστε το "καυγαδες" και θα ρχομαι κι εγω ποτε-ποτε :grin:
Μεχρι τοτε, απλα θα μετραμε απωλειες. Ηδη η λιστα ειναι μεγαλη.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ερωτηση προς τους συναθλητες? που δουλευει η Νικολ η γαλλιδα αυτο το καιρο και τι βαρδια γιατι προχθες που ρωτησα στις βιλλες με ειπαν σταματησε, και κατι ακομη ενας φιλος μου με ενημερωσε για μια καινουρια μιλφ οτι θα ρθει ηρθε καπου εκει στη φριξου γνωριζει κανεις κατι οποιος μπορει παρακαλω τα φωτα του

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ερωτηση προς τους συναθλητες? που δουλευει η Νικολ η γαλλιδα αυτο το καιρο και τι βαρδια γιατι προχθες που ρωτησα στις βιλλες με ειπαν σταματησε, και κατι ακομη ενας φιλος μου με ενημερωσε για μια καινουρια μιλφ οτι θα ρθει ηρθε καπου εκει στη φριξου γνωριζει κανεις κατι οποιος μπορει παρακαλω τα φωτα του
αυτό το ποστ δείχνει τι συμβαίνει στο θρεντ

Κάθομαι και γράφω χτες μια αναφορά μια σελιδα που σημαινει τσαρκα δυο ωρων μαζι με τις καταθεσεις και μέσα εκεί λέω οτι δουλεύει η Νικόλ νύχτα στα τρίδυμα της Τσουκαλά

Οποίος μπει σήμερα να ενημερωθει την αναφορά την έχει χασει σε εναν κυκεώνα σπαμ,και σβησαμε και κάποια...τι να πει κανεις;

Επίσης στην ιδια αναφορά έγραψα για την καινούρια μιλφ Γεβα στην Φρίξου 14 σκυλε στυλ,ψηλή,αδρά χαρακτηριστικά,μαλλί μακρύ μπούκλες καστανοκόκκινο θαρρώ ηταν και σκοτάδι, κάποιος κακοήθης θα μπορούσε να πει οτι τραβελοφερνει ελαφρώς,εγώ δεν είπα τίποτα...τώρα τι λέει μέσα θα δειξει

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ευχαριστω gl και sorry που δεν ειδα την αναφορα σου και σε βαλα σε κοπο

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
    Στη φυση του ανθρωπου ειναι να καυγαδιζει, να μην θελει να δεχθεί την αποψη του αλλου, κρατωντας για τον εαυτό του το Αλαθητο του Πάπα, και για τους αλλους την πυρά του Ιεροεξεταστη!
     Αυτο θα το κανει βέβαια ο καθενας, μονο οταν αισθάνεται ασφαλης: Στην πολυκοσμια του γηπεδου, στην ανωνυμια ενος φορουμ και οπου αλλου ειναι βεβαιος οτι δεν κινδυνεύει.
Γιατι καλη ειναι η επιδειξη ανδρισμου, αλλα κατα βαθος φοβαται ο καθένας μηπως ο αλλος την εχει μεγαλύτερη!
     Βέβαια τα απωθημένα, της δουλειας, της παντοφλας, και οποια αλλα, είναι υγειές να βγουνε. Κι ο χωρος που κινουμαστε ειναι κατ εξοχην αποδεκτης τετοιων. Εχω ακουσει απίθανες ιστοριες απ τα κοριτσια!!! Φαινεται εξάλλου κι εδω...

Ουτε οι λογοκρισιες ομως, ουτε οι ακατασχετες παπαρολογιες λυνουν κανα προβλημα.
Φτιαξτε ενα θεμα, ονομαστε το "καυγαδες" και θα ρχομαι κι εγω ποτε-ποτε :grin:
Μεχρι τοτε, απλα θα μετραμε απωλειες. Ηδη η λιστα ειναι μεγαλη.
Πολυ σωστη αποψη...
ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
ναι η γνωστη ειναι αν δεν σιχαίνεσαι τις τρανς ορμα, εγω περασα εβελινα και ηταν μια χαρα

Για πολλες μπατσες ειναι,εκτος του οτι καθοταν στον καναπε και δε σηκωθηκε,οπως φευγαμε μας αποκαλεσε προβατα και ακουσε κατι γαμοσταυριδια που ηταν ολα δικα της.
Εχει ξεφυγει προμοτορα μπουρδελιωτη,κοιτα να τη συμμορφωσεις  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
Την Παολα την ειδα κι εγω χτες και μετανιωσα που δεν περασα.
Πηγα στην Μπιανκα στο Τσίρκο. Καλουτσικη αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Πρέπει να ειναι η ιδια που εχει κριτικη ο Bleastbeat -που χαθηκε αυτος??? - στο 19.
Οσο για τη Χριστίνα που λες, εγω περασα πολυ μετρια.

Πορνοτουρισμο στην Ολλανδια  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
Τα νεα της Πορνοπολης ειναι οτι επιστρεφει η Μαρλεν,σε ποιο ποστο και που δεν ξερω ακομα,απο βδομαδα που θα ειναι εδω θα γραψω περισσοτερα  :grin: :grin:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Κάθομαι και γράφω χτες μια αναφορά μια σελιδα που σημαινει τσαρκα δυο ωρων μαζι με τις καταθεσεις και μέσα εκεί λέω οτι δουλεύει η Νικόλ νύχτα στα τρίδυμα της Τσουκαλά

Μπορεις να πεις σε ποιο απο τα 3 για να μην πεσω πανω στην Ευα και της ραγισω την καρδια φευγωντας?  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

Οποίος μπει σήμερα να ενημερωθει την αναφορά την έχει χασει σε εναν κυκεώνα σπαμ,και σβησαμε και κάποια...τι να πει κανεις;

Επίσης στην ιδια αναφορά έγραψα για την καινούρια μιλφ Γεβα στην Φρίξου 14 σκυλε στυλ,ψηλή,αδρά χαρακτηριστικά,μαλλί μακρύ μπούκλες καστανοκόκκινο θαρρώ ηταν και σκοτάδι, κάποιος κακοήθης θα μπορούσε να πει οτι τραβελοφερνει ελαφρώς,εγώ δεν είπα τίποτα...τώρα τι λέει μέσα θα δειξει

+1 και επειδη η αναφορα εμεινε ως συνηθως παλι 3 σελιδες πισω....

Έρως 16 η ολίγον τι τσαμπουκαλεμενη χριστιναρα με τους μεγάλους βυζους και ξανθό μαλλι πλατινένιο ,σκυλε φάτσα ,καυλα

Κεφαλληνίας η μιλφ Αναστασία με τους βυζους της αραχτη στην πολυθρόνα της κουζίνας να βλέπει τηλεοραση
Ερημιτου Πετίτ Πιπίνι ονόματι χριστινα καστανοξανθο μαλλί αδύνατη

Μινώταυρου μια αλλη χριστινα ουγγαρέζα μούναρα ψηλή μελαχρινή και βυζαρου...στα υποψην για το μελλον
Βίλα εροτικα η  σαρα σε πρόγραμμα και δίπλα η Γκαμπριέλα με μαυρο μαλλί,βυζια μεγαλα,σέξι ροζ σετακι αλλά συνηθισμένη πολύ,δεν με εντυπωσίασε

Red diamond η γαλήνη
Κοροβαγκου η Πάολα θα γίνει ειδική αναφορά στην μουναρος αυτήν με τις βυζαρες και το τέλειο γυναικείο σωμα με καμπύλες αλλά και την επαγγελματική συμπεριφορα

Φρίξου 13 η μονη που άκουσα να δίνει κώλο καρίνα απο Ρουμανία,καμια σχέση με την παλιά
Μελαχρινή με  σέξι σετακι με διχτυωτες κάλτσες αλλά απο κοντά χάνει την μαγεία της εμφάνισης και είναι συνηθισμένη πιπινορουμανα

Φρίξου 14 μια καινούρια ονόματι Γεβα απο Ουκρανία λέει,μιλφ με μακρύ  μπουκλωτο μαλλί,σκυλε και προστυχη φατσα,πολύ ψηλή,γυμνασμενη,σωματαρα

Φρίξου 15 μια Άννα ξανθιά κοντοπουτανη,αδιάφορη γενικά,αδυνατουλα

Τρίδυμα η αρχοντική κύρια με τα όλα της Εύα,η Νικόλ δίπλα με τους υπερμεγέθεις βυζους και η Εβελίνα με το ομορφο προσωπο και τα σέξι στη τα βυζακια φορά παρτίδα εξω

Λαφαμ και ουρανού 1α και β κλειστά

Ανδρεου Γεωργίου 30 η Τζέσικα,28 θαρρώ η Τζίνα πιπινι ξανθό Πετίτ και παραδίπλα η Βικτωρία προμιλφ με βυζαρες όχι η ξανθιά,ψηλή με πλούσια ελέη

Στο ΑΓ24 η Μιρέλα μοντελε σωμα

Νικ ουρανού 26 η Αμαλία για νταντανολατρες ψηλή,με βυζαρες,ολόσωμο σετακι για προφανείς βυθούς λόγους, μπουταρες με λίγη κυτταριτιδα,μαλλί καστανό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom