Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

tolis32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια εχτεσς βραδι βγηκα τσαρκα για γιανιτσων και εκι που πηγενα λαμπρακη βλεπω σε μια σταση ενα μαυρακι πιστιρικα  22  σταματαω και τησ λεω να σε παω καπου αμεσωσ λει θελω λεφτα οκ λεω ποσο 40 +20 ηοτελ στην εγνατια ηταν παιδια πολυ καλο καβλακι benitsa th legane γνωριζη κανεις τιποτα τησ βαζω 10............μετα πηγα γιανιτσων τα ιδια μπαζα ευτιχος ειχα τυχη και μια φορα...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Λαμπρακη στη Τουμπα εννοεις φιλε:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Ακαπο εσυ παλι ε;

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αλ , για να πανυγηριζεις ... κατι καλο θα ειναι  :tits:

Μιλφ ?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Για τους φαν ενημερωνω οτι η Εφη ειναι στο ποστο της με ανανεωμενο μαλλακι και tanlines απο τα μπανακια!!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε μαγκες; Εχει δει κανεις απο κοντα αυτη τη Γκαμπριελα απο Βιλλες; Θα κανω μια ψακτικη σημερα, απο φωτος δε λεει και πολλα αλλα ποτε δε ξερεις.

Η αλλη η Παολα φαινεται υπερκροτίδα απο φωτος αλλα ειπατε ηδη οτι το τρωει το φαι της οποτε βλεπω να τρωει ακυρο

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε μαγκες; Εχει δει κανεις απο κοντα αυτη τη Γκαμπριελα απο Βιλλες; Θα κανω μια ψακτικη σημερα, απο φωτος δε λεει και πολλα αλλα ποτε δε ξερεις.

Η αλλη η Παολα φαινεται υπερκροτίδα απο φωτος αλλα ειπατε ηδη οτι το τρωει το φαι της οποτε βλεπω να τρωει ακυρο

Η Γκαμπριέλα είναι πολύ δυνατή μέσα στο δωμάτιο, έχει βέβαια κυταρρίτιδα στα μπουτάκια της αλλά εμένα με έφτιαξε τρελά. Είναι καυλιάρα και λέει και βρωμόλογα ...

¨οσο για τη Πάολα άστο να πάει άστο ...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η Γκαμπριέλα είναι πολύ δυνατή μέσα στο δωμάτιο, έχει βέβαια κυταρρίτιδα στα μπουτάκια της αλλά εμένα με έφτιαξε τρελά. Είναι καυλιάρα και λέει και βρωμόλογα ...

¨οσο για τη Πάολα άστο να πάει άστο ...

Πηγες και στις 2 ρε θηριο; Αμα δε με φτιαχνει εμφανισιακα η αλλη ομως δε μπορω να πηδηξω με τιποτα. Αυτη η Νικολ παντως φαινεται Gilf, ουτε καν milf

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πηγες και στις 2 ρε θηριο; Αμα δε με φτιαχνει εμφανισιακα η αλλη ομως δε μπορω να πηδηξω με τιποτα. Αυτη η Νικολ παντως φαινεται Gilf, ουτε καν milf

Και οι :woldman: έχουν ψυχή φίλε Kritik1982.

Πρώτα έφαγα τη πατάτα μου με τη Πάολα (παρότι είναι πιο όμορφη κατ' εμέ από Γκαμπριέλα, και την επομένη ημέρα συνευρέθην καυλωτικώς με τη Gabriela  :tits:).

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η Παολα τοσο χαλια; Με τρωει ο κωλος μου να τη δοκιμασω. Δεν εχει και καμια αλλη ιδιαιτερα ομορφη στην πιατσα ρε γαμωτο. Εκτος αν εχει κανεις καμια προταση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Παολα τοσο χαλια; Με τρωει ο κωλος μου να τη δοκιμασω. Δεν εχει και καμια αλλη ιδιαιτερα ομορφη στην πιατσα ρε γαμωτο. Εκτος αν εχει κανεις καμια προταση

Εγω λεω απο βδομαδα να παω να την φαω, αν δεν εχει φυγει με το βραδυνο το τρενο... :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
λοιπον παιδια εχτεσς βραδι βγηκα τσαρκα για γιανιτσων και εκι που πηγενα λαμπρακη βλεπω σε μια σταση ενα μαυρακι πιστιρικα  22  σταματαω και τησ λεω να σε παω καπου αμεσωσ λει θελω λεφτα οκ λεω ποσο 40 +20 ηοτελ στην εγνατια ηταν παιδια πολυ καλο καβλακι benitsa th legane γνωριζη κανεις τιποτα τησ βαζω 10............μετα πηγα γιανιτσων τα ιδια μπαζα ευτιχος ειχα τυχη και μια φορα...
Μπενιτα μηπως εννοεις τυπε?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Η Παολα τοσο χαλια; Με τρωει ο κωλος μου να τη δοκιμασω. Δ

Κοίτα γούστα για μια φούστα είναι αυτά.

Εσύ μπορεί να πας και να περάσεις τέλεια με τη κοπέλα.

Προσωπικά τη βρήκα να γαμιέται άγαρμπα, είναι λίγο ατσούμπαλη. Η Γκαμπριέλα είναι ελαφάκι ... έχει λικνίσματα και κουνήματα καλά.

Στα + της Πάολα η υπέροχη μελαμψή επιδερμίδα της, το όμορφο πρόσωπό της και το σφιχτό της κορμί. Απλά στο γαμήσι δεν μπορέσαμε να ταιριάξουμε καθόλου.

Γιάννης_2014

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω. Αν δε πηγαινει ο κοσμος, το μονο που θα γινει, ειναι να πεσουν ισως ΛΙΓΟ οι τιμες, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι ποιοτητα των γυναικων. Αμα ειναι να πεσει στα 20 να πηδαω μπαζα, δε θα πηδαω καθολου. Γι αυτο και ουσιαστικα παιζουν μπαλα μονες του οι Βιλλες, θελετε δε θελετε

Φιλε στα μπουρδελα της Αθηνας οι τιμές είναι 10 και 20. Υπάρχει ευγένεια, σεβασμός άσχετα απο τα κτίρια, που τις περισσοτερες φορες ειναι παλια και αθλια, και δεν εχει τις πουστιες χαλαρό κτλ. Σημερα σε ένα κωλομαγαζο που πήγα της λεω της τσατσας για τις τιμες και τι μου λέει, ετσι ειναι εδω! και βγαινει και το κομοδινο με τους πατσάδες και την σκατόφατσα. Μου γυρισαν τα μυαλά, αισθάνθηκα ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ που ξεκιναει και απο 30! τρομάρα τους. Κλείσανε τα μπουρδελάκια που είχαν κατεβάσει και τις τιμες και ανοίξανε 100 στουντιο για την κονόμα... Αραγε ποιος π..  αποφασισε το σχεδιο αυτό; και ποια συμφεροντα υπηρετεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom