Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εγω λεω απο βδομαδα να παω να την φαω, αν δεν εχει φυγει με το βραδυνο το τρενο... :2funny:

Λοιπον μολις γυρισα απο βολτα. Karaman παω στοιχημα οτι δε θα την πηδηξεις γιατι θυμαμαι οτι εχουμε τα ιδια γουστα. Η Παολα εχει ωραιο προσωπο, ειναι μεγαλοσωμη πολυ (και ψηλή) αλλα εχει κιλα παραπανω, και ισως τον πιο ασχημα σχηματισμενο κωλο απο ολες οσες δουλευουν στις Βιλλες.

Εν το μεταξυ γινοταν της καριολας απο κοσμο παντου. Παρεες απο 3-5-7 ψωλαρεους να οργωνουν τα δρομακια. Λες και ηταν free fuck day και ξεχυθηκαν, πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Για οποιον θελει απαραιτητα διακριτικοτητα ειναι θανατος, πχ εγω περιμενω να βγουν αυτοι που εχουν μπει να δουν την κοπελα και συνεχιζουν βολτα για να μπω, γιατι η δουλεια μου εχει να κανει με πολυ κοσμο και δε θελω να πετυχω κανεναν στο σαλονι.

Με τα πολλα και την ξενερα απο την Παολα ειπα να παω να το ριξω μετα απο 2 χρονια στην Καντυ, αλλα ειχε back to back 2 προγραμματα τις μιας ωρας, οποτε την εκανα για σπιτι απραγος

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε μαγκες; Εχει δει κανεις απο κοντα αυτη τη Γκαμπριελα απο Βιλλες; Θα κανω μια ψακτικη σημερα, απο φωτος δε λεει και πολλα αλλα ποτε δε ξερεις.

Η αλλη η Παολα φαινεται υπερκροτίδα απο φωτος αλλα ειπατε ηδη οτι το τρωει το φαι της οποτε βλεπω να τρωει ακυρο

Εκανα κι εγω μια βολτα προς τα κει, μετα απο πολυ καιρο.. Πιο πολυ για να δω απο κοντα την Παολα, που στις φωτο φαινεται πολλη καλη..
Αλλα απο κοντα που την ειδα καμια σχεση κατα τη γνωμη μου με τις φωτο.. Ειτε επεσε πολυ φωτοσοπ, ή εχει βαλει καμια δεκαρια κιλα απο τοτε που τις εβγαλε..
Την Γκαμπριελα αντιθετα ουτε καν την ειχα προσεξει στις φωτο της, αλλα οταν την ειδα απο κοντα, μου αρεσε παρα πολυ, αν κ περασε απο μπροστα μου πολυ γρηγορα.. Εγω σ' αντιθεση με τον gabetso απο εμφανιση θα της εβαζα 9 κ στην Παολα 7 με το ζορι.. Ισως σε καποιους ν' αρεσει περισσοτερο η Παολα, επειδη ειναι γαλανοματα, αλλα εγω δεν τρελαινομαι για γαλανα ματια..
Απο μεσα πως ειναι οι δυο τους, μη ρωτατε καθως δεν περασα.. Μονο για βολτα πηγα...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Gilf ξε-Gilf η Νικόλ έχει πελάτες που την ακολουθούν και όταν δούλευε πρωϊνή στο βαρδαράκο γινόταν πανικός.

Κι εγω χωρις να 'χω δει προγραμματα μπαινω κ στο Βιλλα Πριβε να δω τι εχει..
-"Η Νικολ" μου λεει η τσατσα, "αλλα ειναι στο δωματιο. Την ξερεις;"
-"Οχι δεν την ξερω", λεω εγω..
-"Ειχε καιρο να δουλεψει.. Ειναι πρωτη μερα σημερα, αλλα το μαθαν απ' το ιντερνετ κι εχει ερθει πολυς κοσμος να τη δει.. Ειναι πολλη καλη, παλια ηταν χορευτρια!", μου λεει..
-"Απο που 'ναι;", ρωταω ψυλιασμενος πλεον..
-"Γαλλιδα", μ' απανταει..
-"Ενταξει, την ξερω! Ξανθια με βυζαρες κ μεγαλουτσικη, που 'ταν στο Βαρδαρη παλια.. Αλλα εχει πολλα χρονια..! 3-4;"
-"Καπου τοσο", λεει "αλλα εχει προγραμμα κ μπορει ν' αργησει λιγο.."
-"Δεν πειραζει, αυτο ειναι καλο για τον πελατη! Αφου εχω τοσο καιρο να τη δω, ας περιμενω λιγο!"..

Στο μεταξυ, κι ενω περιμενα στο σαλονι, ηρθαν κι αλλοι 3 συναγωνιστες κ περιμεναν, αλλα αυτοι δεν την ειχαν ακουστα..
Εγω περιμενα τουλαχιστον 20 λεπτα με το ρολοϊ.. Η τσατσα τα πηρε κανονικα στο κρανιο, καθως η Νικολ αργουσε να βγει.. Ελεγε οτι ο αλλος πηρε προγραμμα των 90 ευρω, που 'ναι για 35 λεπτα περιπου, κι ειχαν περασει 55..!
"Δεν κανουμε δουλεια ετσι!", μουρμουριζε.. "Ειπαμε οτι ειναι παλιος πελατης, αλλα οχι κι ετσι!"

Κι οντως απ' οτι θυμαμαι κι εγω, παρολο που περνα το απλο προγραμμα, παντα ηταν ανετη με τον χρονο η Νικολ..

Οσο για εμφανιση, δε νομιζω να 'χει αλλαξει καθολου.. Μην πω, οτι αδυνατισε κιολας..!
Τεραστιες βυζαρες κι εκφυλη φατσα.. Τα 40 τα 'χει περασει προ πολλου, το ζητημα ειναι αν περασε κ τα 50..
Παντως ειναι μια καλη επιλογη κ σιγουρα Value For Money..!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Κοίτα γούστα για μια φούστα είναι αυτά.

Εσύ μπορεί να πας και να περάσεις τέλεια με τη κοπέλα.

Προσωπικά τη βρήκα να γαμιέται άγαρμπα, είναι λίγο ατσούμπαλη. Η Γκαμπριέλα είναι ελαφάκι ... έχει λικνίσματα και κουνήματα καλά.

Στα + της Πάολα η υπέροχη μελαμψή επιδερμίδα της, το όμορφο πρόσωπό της και το σφιχτό της κορμί. Απλά στο γαμήσι δεν μπορέσαμε να ταιριάξουμε καθόλου.

Γιατι δε λες και για τις ραφες κατω απο τα βυζια?
Ποιο μαπα επεμβαση πεθαινεις,απλα ελεος...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Αν πανηγυρίζουμε που γύρισε η Νικόλ δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτό φυσικά δεν πάει στο φιλαράκι μου τον Αλ, αλλά στην κατάντια μας. Πανηγυρίζουμε που γύρισε μια σούπερ άσχημη,καλόψυχη με σούπερ υπηρεσίες (αν καταφέρει να σου σηκωθεί) 40+ γκόμενα. Χωρίς καν να μπω στο τριπάκι τρανς ή όχι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η Παολα τοσο χαλια; Με τρωει ο κωλος μου να τη δοκιμασω. Δεν εχει και καμια αλλη ιδιαιτερα ομορφη στην πιατσα ρε γαμωτο. Εκτος αν εχει κανεις καμια προταση
πιο χαλια πεθαινεις...τσαμπα η δοκιμη....απλα θα σας φυγει η περιεργια....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
για βανεσσα και ιζαμπελ δεν εχει ακουστει ακομα κατι...κανεις δεν εχει δοκιμασει;μου εχουν ξεφυγει αυτες οι 2!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Λοιπον...οι Σερβιδες ειναι η πιο καριολορατσα πανω στην Ευρωπη,αποκλειεται να υπαρχουν πιο καριολες απ'αυτες...
ακομα και οι Βουλγαρες ειναι λιγοτερο καριολες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Λοιπον...οι Σερβιδες ειναι η πιο καριολορατσα πανω στην Ευρωπη,αποκλειεται να υπαρχουν πιο καριολες απ'αυτες...
ακομα και οι Βουλγαρες ειναι λιγοτερο καριολες
μπααααααααααα δεν συμφωνω....ειναι ακριβως οπως οι δικες μας...ιδια νοοτροπια και ιδια σκεψη...μετραω ηδη 2 πρωην!!!τι επαθες;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.854
Πόντοι
11.585
Αν πανηγυρίζουμε που γύρισε η Νικόλ δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτό φυσικά δεν πάει στο φιλαράκι μου τον Αλ, αλλά στην κατάντια μας. Πανηγυρίζουμε που γύρισε μια σούπερ άσχημη,καλόψυχη με σούπερ υπηρεσίες (αν καταφέρει να σου σηκωθεί) 40+ γκόμενα. Χωρίς καν να μπω στο τριπάκι τρανς ή όχι.

Αυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.

monkey D lufy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
ξερεις κανεις που δουλευει αυτη η gilf νικολ και ποτε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
θελω κ μιρελλα στις βιλλες με 40 :rockon: :rockon:
Μαγκες τραγικο τελικα Μπουγατσες ειμαστε εδω πανω χαιρονται καποιοι για τν νικολ :jerking: :jerking:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Αυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom