Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ωραία ενημέρωση φίλε.
Κάπου ανάφερε ο Karaman ότι επέστρεψε ο μούναρος η Χριστίνα η Πολωνέζα :rockon:
Ισχύει ακόμα ή ήταν για περιορισμένες εμφανίσεις; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.

Παραδειγμα εφερα για πριν ενα χρονο που ειχε γυρισει.

Επισκέπτης
Και σου ξαναλεω, εμενα μου φαινεται παρανοικο να τσιγκουνευτω το 10αρικο, και να πω ΟΚ αυτη εχει ωραιο προσωπο αλλα σκατενιο σωμα (Σαν αυτη που εκθιαζανε απο τα τριδυμα, δε θυμαμαι ονομα, πηγα την ειδα και ο κωλος της ηταν τετραπερατος). Ε οχι, θα δωσω 10 παραπανω και θα πηδηξω τη μουναρα τη Βικτωρια και τη Σαρα απο τις Βιλλες. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη, δεν υπαρχει λαθος και σωστο.

Εν το μεταξυ σημερα πηγα και ειδα Γκαμπριελα και Βανεσα. Η Γκαμπριελα ειναι γυναικα με πιασιματα που εμενα δε με ενθουσιαζουν, εχει αρκετα κιλα παραπανω απ οσο φαινεται στις φωτος. Η Βανεσα με εψησε στο σαλονιασμα, απο κοντα εχασα λιγο, αλλα δε τα εκλαψα κιολας. Απλα δε νομιζω να την ξαναπαρω.
Δεν ειναι τσιγκουνια το δεκαρικο τυπε, σιγουρα οχι για ολους εσυ μπορει να εχεις λεφτα και να σε φαινεται οτι ενα δεκαρικο το χαλας για πλακα, ενω του αλλου αν το δωσει θα στερηθει σιγουρα κατι αλλο και αντε μια φορα λες δεν πειραζει το εχω κανει και εγω δυο φορες φετος απο τι θυμαμαι μια στις βιλλες και μια στην επαρχια, αν το εκανα συνεχεια απο το χειμωνα δλδ σε ολες τις καταθεσεις μου 20 επι 10 ευρω τωρα θα μιλουσαμε για ενα χαμενο διακοσαρικο που για μενα ειναι λεφτα και καποιους αλλους. Και τελος εκτος απ το χωρο που ειναι οντως καλος και ετσι πρεπει να ειναι ολα τα στουντιο, το εχω ξανα γραψει οτι υπαρχουν ισαξια αν οχι καλυτερα απ τις βιλλες που ξεκινανε με 30 και για τις κοπελες απο τις πεντε με εξι  που αξιζουν στην πολη η περισσοτερες δουλευουν σε αλλα στουντιο βλεπε εφη, αφρο,νατασα  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ειναι τσιγκουνια το δεκαρικο τυπε, σιγουρα οχι για ολους εσυ μπορει να εχεις λεφτα και να σε φαινεται οτι ενα δεκαρικο το χαλας για πλακα, ενω του αλλου αν το δωσει θα στερηθει σιγουρα κατι αλλο και αντε μια φορα λες δεν πειραζει το εχω κανει και εγω δυο φορες φετος απο τι θυμαμαι μια στις βιλλες και μια στην επαρχια, αν το εκανα συνεχεια απο το χειμωνα δλδ σε ολες τις καταθεσεις μου 20 επι 10 ευρω τωρα θα μιλουσαμε για ενα χαμενο διακοσαρικο που για μενα ειναι λεφτα και καποιους αλλους. Και τελος εκτος απ το χωρο που ειναι οντως καλος και ετσι πρεπει να ειναι ολα τα στουντιο, το εχω ξανα γραψει οτι υπαρχουν ισαξια αν οχι καλυτερα απ τις βιλλες που ξεκινανε με 30 και για τις κοπελες απο τις πεντε με εξι  που αξιζουν στην πολη η περισσοτερες δουλευουν σε αλλα στουντιο βλεπε εφη, αφρο,νατασα  ;)

γιατι ρε τυπε αφου δουλευεις απο μικρος  :grin: :grin:.δεν εβγαλες λεφτα ακομη? :grin: :grin: :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
για τις κοπελες απο τις πεντε με εξι  που αξιζουν στην πολη η περισσοτερες δουλευουν σε αλλα στουντιο βλεπε εφη, αφρο,νατασα  ;)

Εφη, αφρο αλλα και κατι θειες ναντιες και ιστοριες που μου λετε, πραγματικα δε τις πηδουσα ουτε αν μου διναν 40 ευρω, οχι να τις πληρωσω.

Μαλλον πρεπει να αναθεωρησετε τι σημαινει ομορφη γυναικα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εφη, αφρο αλλα και κατι θειες ναντιες και ιστοριες που μου λετε, πραγματικα δε τις πηδουσα ουτε αν μου διναν 40 ευρω, οχι να τις πληρωσω.

η αγαμια τυπε κανει θαυματα στην οραση  :grin: :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Μεγαλε, κι εμένα μ αρεσουν οι όμορφες γυναίκες.
Αλλα μαλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τι σημαίνει sex αν δεν έχεις παει με Εφη και Αφρο!

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Χθεσινή ήττα στο αν.γεωργίου 38. Επισκέφτηκα τη Γωγώ. Μπήκε μέσα ξινισμένη στο φούλ. Πάω να την πιάσω μου λέει άντε ξάπλωσε να τελιώνουμε. Ξαπλώνω πάω να πιάσω κώλο μου λεεί απαγορεύεται. μόνο χέρι και στήθος. Με τα πολλά και αφού δεν μπορούσα να λειτουργήσω (μου ερχόταν και μια μυρωδιά απλυσιάς..) και φυσικά δεν τέλιωσα μετά απο κανα δίλεπτο την λέω φεύγω και θέλω τα λεφτά μου πίσω. Φωνάζω τη τσατσα ευγενικά και διακριτικά μέσα στο δωμάτιο όπου τα έχωσα για την κοπέλα και αυτή άκουγε σαν να τα είχε ξαναακούσει. ευγενικά μου λέεί πές την κοπέλα να σου δώσει τα λεφτά εγώ δεν μπορώ. Φυσικά η μαλακισμένη δεν μου τα επέστρεψε βρίζοντας και λέγοντας τα δικά της. Έφυγα σαν κύριος, χαμένος -30ευρώ για το τίποτα. Προσοχή συνάδελφοι ΜΑΥΡΟ απο μένα. Στη συνέχεια πήγα στην αλεξάνδρα πετρου ερημιτη όπου έγινε απίστευτη κατάθεση. Η κοπέλα έχει ΚΩΛΑΡΑ και είναι επαγγελματίας. Αμα σε μάθει και ξέρει τα γούστα σου γυρνάς τσόντα μαζί της κανονικά. Μπράβο της. Αυτά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ναι φιλος για τν ιδια λεμε σου ειπα που δουλευει τωρα δν γυρισε στο αθλημα μας :rockon: :rockon:
κανει εκτος η χριστινα..απλα πρεπει να εισαι γνωστος της απο παλια...σολ εποχη...τωρα αν μπορεσεις και την πεισεις να σου δωσει τηλφ..με 100 την εχεις μια ωριτσα!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Χθεσινή ήττα στο αν.γεωργίου 38. Επισκέφτηκα τη Γωγώ. Μπήκε μέσα ξινισμένη στο φούλ. Πάω να την πιάσω μου λέει άντε ξάπλωσε να τελιώνουμε. Ξαπλώνω πάω να πιάσω κώλο μου λεεί απαγορεύεται. μόνο χέρι και στήθος. Με τα πολλά και αφού δεν μπορούσα να λειτουργήσω (μου ερχόταν και μια μυρωδιά απλυσιάς..) και φυσικά δεν τέλιωσα μετά απο κανα δίλεπτο την λέω φεύγω και θέλω τα λεφτά μου πίσω. Φωνάζω τη τσατσα ευγενικά και διακριτικά μέσα στο δωμάτιο όπου τα έχωσα για την κοπέλα και αυτή άκουγε σαν να τα είχε ξαναακούσει. ευγενικά μου λέεί πές την κοπέλα να σου δώσει τα λεφτά εγώ δεν μπορώ. Φυσικά η μαλακισμένη δεν μου τα επέστρεψε βρίζοντας και λέγοντας τα δικά της. Έφυγα σαν κύριος, χαμένος -30ευρώ για το τίποτα. Προσοχή συνάδελφοι ΜΑΥΡΟ απο μένα. Στη συνέχεια πήγα στην αλεξάνδρα πετρου ερημιτη όπου έγινε απίστευτη κατάθεση. Η κοπέλα έχει ΚΩΛΑΡΑ και είναι επαγγελματίας. Αμα σε μάθει και ξέρει τα γούστα σου γυρνάς τσόντα μαζί της κανονικά. Μπράβο της. Αυτά.
Αργησες να μετανοιωσεις φιλε...
Αφου βλέπεις ότι μπαινει ξινισμενη και σου λεει αμεσως ξαπλα...
Επρεπε να τη κανεις τοτε...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αυτο στο ανδ.γεωρ. 30 διπλα στο ρομαντικ ποιο ειναι;εχει μεσα μια τζινα...ξανθια παρομοιο σωμα με μιρελας...εγινε καταθεση χθες...απλα μαπα το καρπουζι...οχι σφυροκοπηματα οχι φιλια οχι σουφριτσα...πολυ τζελ στο νινι και γενικα δειχνει οτι το κανει απο εξαναγκασμο...επισης ανεκφραστη τελειως...μεσημεριανη καταθεση

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πανεμορφο κοριτσι η Γωγω, αλλά και η δικια μου εμπειρία ειναι παρόμοια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
αυτο στο ανδ.γεωρ. 30 διπλα στο ρομαντικ ποιο ειναι;εχει μεσα μια τζινα...ξανθια παρομοιο σωμα με μιρελας...εγινε καταθεση χθες...απλα μαπα το καρπουζι...οχι σφυροκοπηματα οχι φιλια οχι σουφριτσα...πολυ τζελ στο νινι και γενικα δειχνει οτι το κανει απο εξαναγκασμο...επισης ανεκφραστη τελειως...μεσημεριανη καταθεση
Πρωην Βιολετα. Εντελως ανέκφραστη!
Νομιζω εχω γραψει κριτικη...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Μεγαλε, κι εμένα μ αρεσουν οι όμορφες γυναίκες.
Αλλα μαλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τι σημαίνει sex αν δεν έχεις παει με Εφη και Αφρο!
που δουλευουν οι συγκεκριμενες ,γνωριζετε ;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Tυπε εχεις παει ποτε με καποια απο αυτες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Α και τυπε αν δε θεωρεις την Εφη και την Αφρο ομορφες μαλλων θες γυαλια.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ευχαριστω πολυ,αυριο εχει δοκιμη  :grin:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

Κατσε ρε φιλε θες να πεις οτι Εφη και Αφρο δεν ειναι ωραιες γυναικες? Ασε τη θεια Ναντια και τις αλλες θειτσες. Δεν μιλαμε για καλλιστεια εδω. Αν εισαι μοντελοπνιχτης αυτο ειναι δικο σου θεμα αλλα στο κατω κατω ο τζαμαικαν σου λεει ποιες αξιζουν πραγμα που σημαινει εμφανιση και σερβις μαζι. Ακου λεει αμα σου δινανε 40 ευρω δεν της πηδαγες ειπαμε να ειμαστε λιγο υπερβολικοι αλλα εσυ ξεφυγες

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πρωινη τσαρκα και καποιες που πετυχα στν αλλαγη
Φριξου 15:Εφη