Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (1 μέλη και 66 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Σαρα απο Βιλλες μηπως παλια λεγοταν Αννα και ηταν κοκκινομαλλα? δεν ξερω μπορει να μου φενεται κιολας...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη στην Γκαμπριέλα στις βίλες, καλή και ευχάριστη κοπέλα, μου θύμισε λίγο σε σωματότυπο έντονα την Μιραμπέλα,  :rolleyes: δεν πέρασα και άσχημα μαζί της αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας,  :- ακολουθούσε μηχανικό πρόγραμμα, ήταν φανερά προσποιητή, αλλά είχε διάθεση να ιδρώσει τη φανέλα και το έκανε, και γουστάριζε άγριο σφυροκόπημα, στα θετικά και αυτό, για μια φορά ήταν καλά, ακολουθεί κριτική.

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αν κ χρονια μελος απολογουμαι για το εγκλημα της λαθραναγνωσης κριτικων και της μη συμμετοχης στο φορουμ...και ελπιζω το σημερινο να ειναι μονο η αρχη μου!!!  :s&m_3: καλησπεριζω λοιπον τους συναγωνιστες με κριτικη επισκεψης προσφατης (πριν μια ωρα μολις ) στο καινουριο μαγαζι επι της ν ουρανου, αυτο που βρισκετε διπλα στο καλιγουλα! ειχα ακουσει για  :tits: αλλα τετοια  :tits:  :tits: σε πετιτ κοριτσακι ειχα καιρο να δω κ ποσο μαλλον  live! Και μιλαω για την Γαληνη. κοριτσακι σαν τα κρυα τα νερα χαμογελαστο γλυκο μελανουρι απο την γειτονα χωρα βουλγαρια με τελεια επιδερμιδα και εκπληκτικα ΚΑΝΟΝΙΑ!!! Αν και δεν στηριζω τα καταστηματα που κωλοπιανουν (για μενα) με 40 ευρω απλο , το επιχειρησα κ εμεινα ικανοποιημενος!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
H Νικολ στις Βιλλες πανε κ αυτες χαλασαν  :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
καλημέρα παίδες. έχει κάποιος συναγωνιστής ιδέα για το πού δουλεύει η Μπιάνκα η ρουμάνα? και αν ναί, ποιές ώρες? την είχα πετύχει βαρδάρη στο Σαπφώς 7 και μία Σαπφώς 20. μετά έχασα τα ίχνη της εντελώς. κάτι μου έβγαζε αυτή η κοπέλα, έχω ρίξει απίστευτα γαμωμπαλίδια μαζί της!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
χαααααααα χθες μολις εγραψα για τη σαρα...αμεσως μετα πεταχτηκα σε αυτην..παιδια παλι εχει αδυνατισει οσο ποτε...εχει χασει το στηθος της το οποιο μοιαζε με γιαγιας...κριμα...καλα η προσωπαρα παραμενει αλλα εχει γινει μινιον...της το πα και λεει μια παιρνω μια χανω...υπηρεσιες οι ιδιες...πιπα στριφτη-σεξ αχαλινωτο και παντα με το χαμογελο αυτο το κοριτσι...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
αν κ χρονια μελος απολογουμαι για το εγκλημα της λαθραναγνωσης κριτικων και της μη συμμετοχης στο φορουμ...και ελπιζω το σημερινο να ειναι μονο η αρχη μου!!!  :s&m_3: καλησπεριζω λοιπον τους συναγωνιστες με κριτικη επισκεψης προσφατης (πριν μια ωρα μολις ) στο καινουριο μαγαζι επι της ν ουρανου, αυτο που βρισκετε διπλα στο καλιγουλα! ειχα ακουσει για  :tits: αλλα τετοια  :tits:  :tits: σε πετιτ κοριτσακι ειχα καιρο να δω κ ποσο μαλλον   live! Και μιλαω για την Γαληνη. κοριτσακι σαν τα κρυα τα νερα χαμογελαστο γλυκο μελανουρι απο την γειτονα χωρα βουλγαρια με τελεια επιδερμιδα και εκπληκτικα ΚΑΝΟΝΙΑ!!! Αν και δεν στηριζω τα καταστηματα που κωλοπιανουν (για μενα) με 40 ευρω απλο , το επιχειρησα κ εμεινα ικανοποιημενος!
Για ποιό μαγαζί λες ακριβώς ?
Εχει τρία επι τις ν ουρανού στον τομέα με τα στούντιο και δεν θυμάμαι που είναι το καλιγούλα.

Α επίσης μήπως έμαθε κανείς πότε γυρνάει η αντριάννα απο αν. γεωργίου 30?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
το καλοκαίρι τα έχει αυτα,ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες σε μαγαζιά κλπ
ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες το καταλαβαινω αλλα η Νικολ στις βιλλες ελεος η Νικολ ρε παιδια ας φερουν και τη θεια Ευα και εχει και κατι θειες εδω στη γειτονια μου ας φερουν κ αυτες.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες το καταλαβαινω αλλα η Νικολ στις βιλλες ελεος η Νικολ ρε παιδια ας φερουν και τη θεια Ευα και εχει και κατι θειες εδω στη γειτονια μου ας φερουν κ αυτες.
κοιτα για βιτσια και για σεξ ο καθενας εχει τα γουστα του, εγω περιμενω να σκασει μυτη στις βιλλες καμια Πεπη καμια Σαντρα να κανω φεημους γαμησι

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για ποιό μαγαζί λες ακριβώς ?
Εχει τρία επι τις ν ουρανού στον τομέα με τα στούντιο και δεν θυμάμαι που είναι το καλιγούλα.

Α επίσης μήπως έμαθε κανείς πότε γυρνάει η αντριάννα απο αν. γεωργίου 30?

ακριβς κολητα με τον καλιγουλα μαν

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για αντριαννα στο αν γεωργιου 30 περασα χθες βραδυ κ μου ειπε η τσατσα οτι δεν ξερει ποτε γυρναει

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
χαααααααα χθες μολις εγραψα για τη σαρα...αμεσως μετα πεταχτηκα σε αυτην..παιδια παλι εχει αδυνατισει οσο ποτε...εχει χασει το στηθος της το οποιο μοιαζε με γιαγιας...κριμα...καλα η προσωπαρα παραμενει αλλα εχει γινει μινιον...της το πα και λεει μια παιρνω μια χανω...υπηρεσιες οι ιδιες...πιπα στριφτη-σεξ αχαλινωτο και παντα με το χαμογελο αυτο το κοριτσι...

Το στήθος της θέλει άμεσα επέμβαση άθλιο. Όσο για το αχαλίνωτο σέξ που λες εμένα δεν με άφηνε να μπω ολόκληρος μέσα της παίρνοντας κάτι ηλίθιες στάσεις. Από πρόσωπο βέβαια από τις καλύτερες κατά τ άλλα  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
περασμα χθες παρασκευη βραδυ απο αν. γεωργιου 30...ελειπε η αντριαννα κ στη θεση της ηταν μια ελληνιδα απο πατρα...ΑΝ καποιος συναγωνιστης την πηρε θα ηθελα λεπτομερειες γιατι μου φανηκε γλυκο μωρο κ κανονικη ελληνιδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περασμα χθες παρασκευη βραδυ απο αν. γεωργιου 30...ελειπε η αντριαννα κ στη θεση της ηταν μια ελληνιδα απο πατρα...ΑΝ καποιος συναγωνιστης την πηρε θα ηθελα λεπτομερειες γιατι μου φανηκε γλυκο μωρο κ κανονικη ελληνιδα
για δώσε όνομα...ή περιγραφή να σου πω...αδύνατη,κοντουλα σχετικα ξανθό μαλλί κοντό;πιρσινγκ στην κοιλιά;ομορφο σχετικα προσωπο;

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
για δώσε όνομα...ή περιγραφή να σου πω...αδύνατη,κοντουλα σχετικα ξανθό μαλλί κοντό;πιρσινγκ στην κοιλιά;ομορφο σχετικα προσωπο;

ονομα δεν θυμαμαι, αλλα ειναι ετσι οπως τα λες...αδυνατη κοντουλα καστανο ανοιχτο μαλι αλλα πιρσινγκ δεν προσεξα....Ηταν χθες παρασκευη που την πετυχα μετα τη 1 τα ξημερωματα σαββατου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom