Επισκέπτης
παντρεύτηκε;
δεν ξερω απλα χαθηκε ουτε ξερω που βρισκεται
παντρεύτηκε;
μπορεί να της έκανε πρόταση γάμου ο Τζο που να ξέρεις....η πρωτη του αγάπη και παντοτινηδεν ξερω απλα χαθηκε ουτε ξερω που βρισκεται
μπορεί να της έκανε πρόταση γάμου ο Τζο που να ξέρεις....η πρωτη του αγάπη και παντοτινη
αλλη αυτή,καμια σχεσηΗ Σαρα απο Βιλλες μηπως παλια λεγοταν Αννα και ηταν κοκκινομαλλα? δεν ξερω μπορει να μου φενεται κιολας...
το καλοκαίρι τα έχει αυτα,ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες σε μαγαζιά κλπH Νικολ στις Βιλλες πανε κ αυτες χαλασαν
Για ποιό μαγαζί λες ακριβώς ?αν κ χρονια μελος απολογουμαι για το εγκλημα της λαθραναγνωσης κριτικων και της μη συμμετοχης στο φορουμ...και ελπιζω το σημερινο να ειναι μονο η αρχη μου!!! καλησπεριζω λοιπον τους συναγωνιστες με κριτικη επισκεψης προσφατης (πριν μια ωρα μολις ) στο καινουριο μαγαζι επι της ν ουρανου, αυτο που βρισκετε διπλα στο καλιγουλα! ειχα ακουσει για αλλα τετοια σε πετιτ κοριτσακι ειχα καιρο να δω κ ποσο μαλλον live! Και μιλαω για την Γαληνη. κοριτσακι σαν τα κρυα τα νερα χαμογελαστο γλυκο μελανουρι απο την γειτονα χωρα βουλγαρια με τελεια επιδερμιδα και εκπληκτικα ΚΑΝΟΝΙΑ!!! Αν και δεν στηριζω τα καταστηματα που κωλοπιανουν (για μενα) με 40 ευρω απλο , το επιχειρησα κ εμεινα ικανοποιημενος!
ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες το καταλαβαινω αλλα η Νικολ στις βιλλες ελεος η Νικολ ρε παιδια ας φερουν και τη θεια Ευα και εχει και κατι θειες εδω στη γειτονια μου ας φερουν κ αυτες.το καλοκαίρι τα έχει αυτα,ρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες σε μαγαζιά κλπ
κοιτα για βιτσια και για σεξ ο καθενας εχει τα γουστα του, εγω περιμενω να σκασει μυτη στις βιλλες καμια Πεπη καμια Σαντρα να κανω φεημους γαμησιρεπατζουδες,αλλαξοκωλιες το καταλαβαινω αλλα η Νικολ στις βιλλες ελεος η Νικολ ρε παιδια ας φερουν και τη θεια Ευα και εχει και κατι θειες εδω στη γειτονια μου ας φερουν κ αυτες.
Για ποιό μαγαζί λες ακριβώς ?
Εχει τρία επι τις ν ουρανού στον τομέα με τα στούντιο και δεν θυμάμαι που είναι το καλιγούλα.
Α επίσης μήπως έμαθε κανείς πότε γυρνάει η αντριάννα απο αν. γεωργίου 30?
χαααααααα χθες μολις εγραψα για τη σαρα...αμεσως μετα πεταχτηκα σε αυτην..παιδια παλι εχει αδυνατισει οσο ποτε...εχει χασει το στηθος της το οποιο μοιαζε με γιαγιας...κριμα...καλα η προσωπαρα παραμενει αλλα εχει γινει μινιον...της το πα και λεει μια παιρνω μια χανω...υπηρεσιες οι ιδιες...πιπα στριφτη-σεξ αχαλινωτο και παντα με το χαμογελο αυτο το κοριτσι...
για δώσε όνομα...ή περιγραφή να σου πω...αδύνατη,κοντουλα σχετικα ξανθό μαλλί κοντό;πιρσινγκ στην κοιλιά;ομορφο σχετικα προσωπο;περασμα χθες παρασκευη βραδυ απο αν. γεωργιου 30...ελειπε η αντριαννα κ στη θεση της ηταν μια ελληνιδα απο πατρα...ΑΝ καποιος συναγωνιστης την πηρε θα ηθελα λεπτομερειες γιατι μου φανηκε γλυκο μωρο κ κανονικη ελληνιδα
για δώσε όνομα...ή περιγραφή να σου πω...αδύνατη,κοντουλα σχετικα ξανθό μαλλί κοντό;πιρσινγκ στην κοιλιά;ομορφο σχετικα προσωπο;