Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι
η νικολ ειναι μια αξιοπρεπης μιλφ (οχι και γκιλΦ ρε παδια) ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ....στενο μουνακι(εδω χωραει συζητηση)-παραφουσκωμενα χειλη λογω πλαστικης απο τροχαιο λεει αλλα ειναι μια αξιαγαπητη κοπελα,με πολυ καλη συμπεριφορα και ψυχουλα....οταν την πηρα δεν τρελαθηκα απο γαμησι γιατι δεν μου εβγαλε κατι εκφυλο

η ευα ειναι σαφως μεγαλυτερη ηλικιακα αλλα στο σεξ ξερει τι θελει ο αντρας ακριβως και επισης κατεχει και την τεχνη του μασαζ και της ολοκληρωτικης αντρικης περιποιησης πχ τζακουζια και τετοια.....ενταξει δεν ειναι για πιπινοφαγους προφανως,οποιος την βλεπει απο το σαλονικαι δεν του κανει φευγει

για fetish lovers δεν συμφωνω απολυτα,εξαρταται τι εννοουμε φετιχ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι

Γουστα ειναι αυτα, αλλως την βρησκει με Νικολ και αλλος με Καντυ... :grin:  μερικες φορες μπορει να ειπα και να λεω ποιος τις γαμαει/πληρωνει δαυτες, αλλα ο καθενας οπως την βρησκει...

ΥΓ.Σχοινοβατης..!!! τις καλησπερες μου...  :rockon:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Για Νικολ Κατάγομαι απο την Γαλλία.
Είμαι 26 χρονών. Ναι !! χωρις τα καλοκαιρια και τους χειμωνες μαζι !! Χαχα!!

Περα απο την πλακα ομως οσες φορες εχω παει με τετοιες γυναικες ηλικιακα ξερουν πραγματικα να γαμιουντε, συμμετοχη,κεφι,καυλα!!

Εγω διαφωνω με τις βιλλες ως προς τις Υπηρεσιες των κοριτσιων, με τις τιμες που εχουν στα προγραμματα επρεπε να κανουν παπαδες, να χεσω εγω το σαπουνι στο νιπτηρα και τις παντοφλες αυτα ειναι μαλακιες, εκει πηγα για να γαμησω !! εχω παει σε ποντικοτρυπες και εβγενα ξεθεωμενος μετα απο 25λεπτα απτο γαμησι και την ικανοποιηση που ειχα, τι να την κανω εγω την μοντελισια μουναρα αμα μου καθεται σαν την κοτα κ περιμενει απλα να μπεις - βγεις και τελος.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Για Νικολ Κατάγομαι απο την Γαλλία.
Είμαι 26 χρονών. Ναι !! χωρις τα καλοκαιρια και τους χειμωνες μαζι !! Χαχα!!

Περα απο την πλακα ομως οσες φορες εχω παει με τετοιες γυναικες ηλικιακα ξερουν πραγματικα να γαμιουντε, συμμετοχη,κεφι,καυλα!!

Εγω διαφωνω με τις βιλλες ως προς τις Υπηρεσιες των κοριτσιων, με τις τιμες που εχουν στα προγραμματα επρεπε να κανουν παπαδες, να χεσω εγω το σαπουνι στο νιπτηρα και τις παντοφλες αυτα ειναι μαλακιες, εκει πηγα για να γαμησω !! εχω παει σε ποντικοτρυπες και εβγενα ξεθεωμενος μετα απο 25λεπτα απτο γαμησι και την ικανοποιηση που ειχα, τι να την κανω εγω την μοντελισια μουναρα αμα μου καθεται σαν την κοτα κ περιμενει απλα να μπεις - βγεις και τελος.

Ο Καθενας εχει την αποψη του. Μια μετρια γκομενα την καμακωνω καθε βραδυ εξω και τις σκιζω τα κωλοβαρδουλα ολη νυχτα και τσαμπα. Η ωραια γκομενα θα κανει κανα μηνα και θα φας μια περιουσια να σου κατσει. Εγω πχ αυτο θελω να αντικαταστησω. Δε παει να πηδιεται και κρεμασμενη απο το ταβανι, αν δεν ειναι ομορφη εμενα δε θα μου σηκωθει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.618
Πόντοι
7.095
Ο Καθενας εχει την αποψη του. Μια μετρια γκομενα την καμακωνω καθε βραδυ εξω και τις σκιζω τα κωλοβαρδουλα ολη νυχτα και τσαμπα. Η ωραια γκομενα θα κανει κανα μηνα και θα φας μια περιουσια να σου κατσει. Εγω πχ αυτο θελω να αντικαταστησω. Δε παει να πηδιεται και κρεμασμενη απο το ταβανι, αν δεν ειναι ομορφη εμενα δε θα μου σηκωθει
συμφωνω kritik

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χωρις να κανω τσαρκα για βραδυ η κατασταση εχει ως εξης? Διορθωστε με!
Φριξου 15:Τανια
Φριξου 14:Γιασμην
Φριξου 13:καρινα
Τριδυμο νο1:Κλαουντια
Νο2:Ιζαμπελλα
Νο3:Ευα
Μινωταυρου:Χριστινα ουγγαρεζα
Ερημιτη:Αλεξανδρα
Ανδρ19:Τζαστιν
Ανδρ21:Τζουλια
Ανδρ38:Γωγω
Ανδρ52:Μονικα
Ανδρ50:κορινα
Ανδρ34:Λαρα

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία ενημέρωση φίλε.
Κάπου ανάφερε ο Karaman ότι επέστρεψε ο μούναρος η Χριστίνα η Πολωνέζα :rockon:
Ισχύει ακόμα ή ήταν για περιορισμένες εμφανίσεις; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ωραία ενημέρωση φίλε.
Κάπου ανάφερε ο Karaman ότι επέστρεψε ο μούναρος η Χριστίνα η Πολωνέζα :rockon:
Ισχύει ακόμα ή ήταν για περιορισμένες εμφανίσεις; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.
Φιλε αυτο δν ειναι ενημερωση!η χριστινα ειναι ουκρανεζα κ θα τν βρεις στο fever στο μπαρ δουλευει

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
χωρις να κανω τσαρκα για βραδυ η κατασταση εχει ως εξης? Διορθωστε με!
Φριξου 15:Τανια
Φριξου 14:Γιασμην
Φριξου 13:καρινα
Τριδυμο νο1:Κλαουντια
Νο2:Ιζαμπελλα
Νο3:Ευα
Μινωταυρου:Χριστινα ουγγαρεζα
Ερημιτη:Αλεξανδρα
Ανδρ19:Τζαστιν
Ανδρ21:Τζουλια
Ανδρ38:Γωγω
Ανδρ52:Μονικα
Ανδρ50:κορινα
Ανδρ34:Λαρα
Η Εβελινα επεστρεψε στο τριδυμο Νο2 και μαλιστα χθες περιμεναν ουρα ο λαος

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.
Την Χριστίνα την Πολωνέζα λέω που δούλευε παλια Κοροβάγκου. Δεν ξερω αν μιλαμε για την ίδια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Την Χριστίνα την Πολωνέζα λέω που δούλευε παλια Κοροβάγκου. Δεν ξερω αν μιλαμε για την ίδια.
Ναι φιλος για τν ιδια λεμε σου ειπα που δουλευει τωρα δν γυρισε στο αθλημα μας :rockon: :rockon:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ σε ευχαριστώ. Κρίμα πάντως ,μετρούσε η Χριστίνα.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν ειπα εγω να γαμας μπαζα ρε τυπε! να εχει μια χ,ψ ομορφια αλλα οχι να ειναι κομοδινο για να σου παρει τα 40 ευρω,φυσικα τετοιους μαλακες ψαχνουν αυτες!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δεν ειπα εγω να γαμας μπαζα ρε τυπε! να εχει μια χ,ψ ομορφια αλλα οχι να ειναι κομοδινο για να σου παρει τα 40 ευρω,φυσικα τετοιους μαλακες ψαχνουν αυτες!!

Και σου ξαναλεω, εμενα μου φαινεται παρανοικο να τσιγκουνευτω το 10αρικο, και να πω ΟΚ αυτη εχει ωραιο προσωπο αλλα σκατενιο σωμα (Σαν αυτη που εκθιαζανε απο τα τριδυμα, δε θυμαμαι ονομα, πηγα την ειδα και ο κωλος της ηταν τετραπερατος). Ε οχι, θα δωσω 10 παραπανω και θα πηδηξω τη μουναρα τη Βικτωρια και τη Σαρα απο τις Βιλλες. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη, δεν υπαρχει λαθος και σωστο.

Εν το μεταξυ σημερα πηγα και ειδα Γκαμπριελα και Βανεσα. Η Γκαμπριελα ειναι γυναικα με πιασιματα που εμενα δε με ενθουσιαζουν, εχει αρκετα κιλα παραπανω απ οσο φαινεται στις φωτος. Η Βανεσα με εψησε στο σαλονιασμα, απο κοντα εχασα λιγο, αλλα δε τα εκλαψα κιολας. Απλα δε νομιζω να την ξαναπαρω.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
θελω κ μιρελλα στις βιλλες με 40 :rockon: :rockon:
Μαγκες τραγικο τελικα Μπουγατσες ειμαστε εδω πανω χαιρονται καποιοι για τν νικολ :jerking: :jerking:

πες τα φίλε! καλές οι νικόλ/εύα/βερόνικα κ.α. αλλά ήταν στα ντουζένια τους μέχρι 4 χρόνια πριν και ειδικά πλέον με τη Χριστίνα από Πολωνία/Ουκρανία αν και είναι μουνάρα και άψογη στο δωμάτιο, προσωπικά νιώθω σαν να πάω με την αδερφή μου (Χριστίνα σ'αγαπώ! εσύ με μεγάλωσες στα 2000' σε εκείνη τη σκοτεινή τρύπα στον όροφο πάνω από τη Μοναστηρίου! Ήσουν και θα είσαι ΘΕΑ!). όσες παλιοσειρές διασώθηκαν από τις τρύπες στο βαρδάρι τώρα ξαφνικά θα αρχίζουν να ξαναεμφανίζονται στα studio για να συνταξιοδοτηθούν? wtf! 2014 έχουμε και ακόμα συζητάμε για το αν είναι καλές η νικόλ και η εύα! θα ρθει τίποτα καινούργιο και της προκοπής στη μπουγατσοπόλη μας? και όταν έρχεται κάθεται 2 βδομάδες και μετά μην είδατε τον Παναή και εμείς με την  ψ**λή στο χέρι πάλι :jerking:. ακόμα πιστεύω ότι ένας λόγος που δεν οργανώνουν τα μαγαζιά κανένα σωστό δίκτυο με sites όπως στην Αθήνα, είναι γιατί αν βγάλουν φώτο με τα μπάζα και τις ξινομούνες που κυκλοφορούν δεν θα πατήσει κανείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom