Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Τσαρκα πριν απο λιγο σε αρκετα σπιτακια του Μυλου,καταθεση δεν εγινε πουθενα καθως υπηρξε μεγαλη απογοητευση απο αποψη κορασιδων.Παραμενουνε σε ολα οι ιδιες χωρις καμια αλλαγη,απο οτι φαινεται μονο οι Βιλλες εχουν πιασει το νοημα.......

Μινωταυρου Χριστινα ουγγαρεζα,εμφανησιακα ειναι αρκετα καλη αλλα κατι με αποτρεπει παντα και δεν εχω περασει ποτε μαζι της.
Τριδυμο 1 Χριστινα και εδω,μελαχροινη,αδυνατη κοντουλα πιτσιρικα με πολυ τσαχπινια.
Τριδυμο 2 Ιζαμπελλα,καστανοξανθη,αδυνατη αβυζη.
Τριδυμο 3 Κλαουντια,καστανοξανθη προμιλφ με καλο σωματακι.
Φριξου 15 Τανια η ισπανιδα :2funny: :dancing:ηταν σε δωματιο.
Φριξου 13 Κορινα,μελαχροινη γεματουλα με σπαστο μαλλι και οπως προλαβα να δω χαλια οδοντοστοιχια.
Βιλλα Ερωτικα Καρμεν,μαλλον πρεπει να ηταν το κοριτσι της βραδυας,5 ατομα περιμεναν για να τη  :knockinb: :fuck2:
Red Diamond Αννα,εχει φαρδυνει λιγο στη περιφερεια και φαινεται σπασμενη στο προσωπο αλλα για μενα παραμενει δυνατη ως συνολο.
Red light district Αφροδιτη,απο τοτε που δουλευε στο Μινωταυρου δε με γυαλισε ποτε το ματι.
Βιλλα Πριβε Ιζαμπελλε,νεο αιμα στη πολη εκ Σλοβακιας κατα δηλωση της τσατσας,κορμι λαμπαδα ψηλη,μελαχροινη με πολλα tatoo σε διαφορα σημεια του σωματος και ηταν ιδιαιτερα ευδιαθετη στο σαλοναρισμα.Μπηκε στη Νο1 fucking list και συντομα θα δοκιμαστει.
Ανδρ.Γεωργ.52 Μονικα,εχει ριζωσει στη πολη και δε λεει να φυγει. :tickedoff: :headbang:
Ανδρ.Γεωργ.50 Καρινα,ηταν σε δωματιο.
Ανδρ.Γεωργ.19 Τζουλη,καστανοξανθη πιτσιρικα με ωραιο  :kissass:
Ανδρ.Γεωργ.21 Τζαστιν,παραμενει εμφανησιακα ως ενα απο τα πιο δυνατα milf της πολης.
Ανδρ.Γεωργ.38 Γωγω(πλεον ως Ρωξανη  :2funny:)πολυ δυνατη εμφανησιακα αλλα μεσα η ομαδα δε τραβαει.
Ανδρ.Γεωργ.34 Λαρα,κοντοπουτανο μελαχρινο με φοβερη πισω κινηση :kissass:
Ανδρ.Γεωργ.32 Τζεσικα,δηλωμενη ως ουγγαρο-βραζιλιανα :2funny: ποσα ακομα εχουμε να ακουσουμε
Ανδρ.Γεωργ.30 Τζινα η Ζηνα,η τσα ειπε οτι ειναι καινουργια και βρισκεται στο δωματιο σε προγραμμα,βαριομουνα να περιμενω.
Ανδρ.Γεωργ.24 Μιρελα,οτι και να πω για αυτο το πλασμα θα ειναι λιγο.......
Ανδρ.Γεωργ.16 Χριστινα ρουμανα με τα κανονια εξω,θα περνουσα αλλα με τα τελευταια που λεγονται και γραφονται περι τρανσ με απετρεψαν.

Η κινηση του κοσμου ηταν ελαχιστη ειδικα για μερα που ηταν.
Καλα  :knockinb: :fuck2:καρντασια.....

Επισκέπτης
Δεν πηγα παραλια και λεω να βγω καμια βολτα αργοτερα, βασικα ειμαι 50/50 να βγω,να μη βγω.. δεν ξερω τι να κανω με τα μπαζα που μπλεξαμε, πλεον πρεπει να το σκευτεις καλα πριν το κανεις  :grin: ασε που θα γυρναω μονος σαν το μλκ και το τι εχω να ακουσω απο τσατσαδες και κοπελες δεν λεγεται  :2funny: μετα σκευτεσαι και το αλλο σημερα εχει πολυ ζεστη θα ιδρωσω θα γινω μουνι και ετσι θα πρεπει η να παω στοχευμενα καπου η σε καποιο στουντιο που σε αφηνουν να κανεις μπανακι  :rolleyes: το βραδυ ειναι λιγο καλυτερα αλλα εχω κατι υπωχρεωσεις αλλιως θα εβγαινα, οποτε γαμησετα...  :cheesy:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Δεν πηγα παραλια και λεω να βγω καμια βολτα αργοτερα, βασικα ειμαι 50/50 να βγω,να μη βγω.. δεν ξερω τι να κανω με τα μπαζα που μπλεξαμε, πλεον πρεπει να το σκευτεις καλα πριν το κανεις  :grin: ασε που θα γυρναω μονος σαν το μλκ και το τι εχω να ακουσω απο τσατσαδες και κοπελες δεν λεγεται  :2funny: μετα σκευτεσαι και το αλλο σημερα εχει πολυ ζεστη θα ιδρωσω θα γινω μουνι και ετσι θα πρεπει η να παω στοχευμενα καπου η σε καποιο στουντιο που σε αφηνουν να κανεις μπανακι  :rolleyes: το βραδυ ειναι λιγο καλυτερα αλλα εχω κατι υπωχρεωσεις αλλιως θα εβγαινα, οποτε γαμησετα...  :cheesy:
μ αρεσει ο μονολογος σου....δεν εχεις και αδικο....

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Σημερα που εχω ορεξη, ουτε καν οι Βιλλες εχουν κατι καλο... καμια αλλη προταση;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Σημερα που εχω ορεξη, ουτε καν οι Βιλλες εχουν κατι καλο... καμια αλλη προταση;
κρατα τα λεφτα σου...σημερα μην πας πουθενα....δεν εχει τιποτα μολις ηρθα...μα τιποταααα... ρε τι ξενερα ειναι αυτη;;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
κρατα τα λεφτα σου...σημερα μην πας πουθενα....δεν εχει τιποτα μολις ηρθα...μα τιποταααα... ρε τι ξενερα ειναι αυτη;;

ναι ρε φιλε πραγματικα.... δλδ μεχρι και fever σκεφτηκα να παω, τετοια νεκρα...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Στην Αθηνα εχει τρελλα κοματια , απιστευτες επιλογες και σε κοπελες-προγραμματα, πρεπει να ανανεωσουν την κατασταση με τις γκομενες τις εχουμε παρει ολες απο 50 φορες Ελεοςςς !!!

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την βανέσσα στις βίλλες ? Δώστε τα φώτα σας .. :rockon:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Στην Αθηνα εχει τρελλα κοματια , απιστευτες επιλογες και σε κοπελες-προγραμματα, πρεπει να ανανεωσουν την κατασταση με τις γκομενες τις εχουμε παρει ολες απο 50 φορες Ελεοςςς !!!
εδω πανω ακομη και σε αυτο το τομεα μας εχουν πισω....
και εχει χρονια να τις βλεπεις μπροστα σου...και θα τις βλεπεις να γινονται και τσατσαδες μετα...δηλαδη τα παιδια σου θα τις βλεπουν...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
2η μερα σερι που μεχρι και στις βιλλες εχουν ολα τα Σαπακια.... μονο αυτη τη Βανεσα δεν εχω παει να δω. Εκανε κανεις σημερα τσαρκα για τα βραδυνα;

Γιάννης_2014

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εδω πανω ακομη και σε αυτο το τομεα μας εχουν πισω....
και εχει χρονια να τις βλεπεις μπροστα σου...και θα τις βλεπεις να γινονται και τσατσαδες μετα...δηλαδη τα παιδια σου θα τις βλεπουν...

Συμφωνώ με 1000. Υποτίθεται οτι πάμε και τις γαμάμε, αλλά με τα 30 40 και βάλε μας εχουνε ξεσκίσει! οικονομικά. Τι θα γίνει επιτέλους πότε θα φτηνήνει το γαμήσι στην φτωχομάνα με τα στουντιο να γινονται αποκλειστικά και να καταργουνται τελειως τα μπου. Γαμω την τυχη μας ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συμφωνώ με 1000. Υποτίθεται οτι πάμε και τις γαμάμε, αλλά με τα 30 40 και βάλε μας εχουνε ξεσκίσει! οικονομικά. Τι θα γίνει επιτέλους πότε θα φτηνήνει το γαμήσι στην φτωχομάνα με τα στουντιο να γινονται αποκλειστικά και να καταργουνται τελειως τα μπου. Γαμω την τυχη μας ...

ρε ας ειναι 30 αλλα να ναι καλες γκομενες κ καλες στο κρεβατι οχι κομοδινα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δυστυχως καλη γκομενα εμφανησιακα=κομοδινο τις περισσοτερες φορες για να μην ειμαι απολυτως,
εγω προσωπικα προτιμω πιο μετριες εμφανησιακα αλλα να ειναι σκυλια στο κρεβατι, κομοδινα εχω και σπιτι δεν χρειαζεται να πληρωσω για να τα δω κιολας LOL !!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γιαννη θελουν δεν θελουν θα τα μειωσουνε...εδω θα ειμαστε!
δουλιες δεν εχει...αν δεν πηγαινει κοσμος αναγκαστικά θα μειωθουν...καιρος ειναι! δεν μπορει εγω να βγαζω 25/8ωρο και αυτη 30 για 15'!!!!
ειδη διαβασα καπου στα 25€ ...αρχιζουν σιγα σιγα ομως...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γιαννη θελουν δεν θελουν θα τα μειωσουνε...εδω θα ειμαστε!
δουλιες δεν εχει...αν δεν πηγαινει κοσμος αναγκαστικά θα μειωθουν...καιρος ειναι! δεν μπορει εγω να βγαζω 25/8ωρο και αυτη 30 για 15'!!!!
ειδη διαβασα καπου στα 25€ ...αρχιζουν σιγα σιγα ομως...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ανεκαθεν ημουν πολεμιος των υψηλων τιμων..και ολοι ξερουμε ποια μαγαζια το εχουν 40€.
παλαιοτερα που ημουν και καλυτερα οικονομικα δεν πατουσα καθολου εκει....
τωρα που ειμαι χειροτερα οικονομικα παω μονο εκει και 8α εξηγησω γιατι.
προτιμω να δωσω την διαφορα των 10€ την οποια μοιραζω 5€ στο δωματιο το οποιο ειναι παλατι σε σχεση με τα αλλα στουντιο,σουιτα στη κυριολεξια.με την απλα σου,τα καθαρα στρωματα ,,τα αρωματικα σου....
και τα αλλα 5€ πανε στην κοπελα που ειναι κλασης ανωτερη απο τις γυφτορουμανες που ειναι στα αλλα μπουρδελα και εχουν μια μυτη μεχρι το ταβανι και ξυνα μουτρα..
οποτε παω λιγοτερες φορες αλλα περναω σιγουρα καλα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
ανεκαθεν ημουν πολεμιος των υψηλων τιμων..και ολοι ξερουμε ποια μαγαζια το εχουν 40€.
παλαιοτερα που ημουν και καλυτερα οικονομικα δεν πατουσα καθολου εκει....
τωρα που ειμαι χειροτερα οικονομικα παω μονο εκει και 8α εξηγησω γιατι.
προτιμω να δωσω την διαφορα των 10€ την οποια μοιραζω 5€ στο δωματιο το οποιο ειναι παλατι σε σχεση με τα αλλα στουντιο,σουιτα στη κυριολεξια.με την απλα σου,τα καθαρα στρωματα ,,τα αρωματικα σου....
και τα αλλα 5€ πανε στην κοπελα που ειναι κλασης ανωτερη απο τις γυφτορουμανες που ειναι στα αλλα μπουρδελα και εχουν μια μυτη μεχρι το ταβανι και ξυνα μουτρα..
οποτε παω λιγοτερες φορες αλλα περναω σιγουρα καλα.

Συμφωνω. Αν δε πηγαινει ο κοσμος, το μονο που θα γινει, ειναι να πεσουν ισως ΛΙΓΟ οι τιμες, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι ποιοτητα των γυναικων. Αμα ειναι να πεσει στα 20 να πηδαω μπαζα, δε θα πηδαω καθολου. Γι αυτο και ουσιαστικα παιζουν μπαλα μονες του οι Βιλλες, θελετε δε θελετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom