Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Μεσημεριανη τσαρκα
Βιλα ερωτικα:Παολα χοντροκωλα
Πριβε:Γκαμπριελλα σαν τν Νορα του Lux αλλα με  :tits:
Φριξου 15:Στεφη μαλλον θα τν ξαναδοκιμασω να δω μηπως αλλαξε στο κρεβατι!Γιατι στν εμφανιση :cum: :cum:
Τριδυμο Νο1:Χριστινα πρωην Αντελα απο Lux
No2:Ιζαμπελλα
Venus:Καρλα οπου εγινε  :pipa1: :pipa1:
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων :rockon: :rockon:

Η ποαλα εμφανησιακα ειναι στυλ σανταλ?Δηλαδη ψηλη,γεματουλα προς χοντρουλα με βυζαρες?Ποια απο τις δυο σε εψησε περισσοτερο στο σαλοναρισμα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μεταξυ  παολας κ ποιας αλλης δν καταλαβα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπορω να πω κ οι δυο μου αρεσαν περισσοτερο η Γκαμπριελλα!η αλλη εχει κιλακια παραπανω!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Νατασα ηδη την εχω στη λιστα.Εΐρηνη λες την μιλφ?αρα καιγετε...
μενουν δηλαδη αλλες 3 (με κριτηριο το δικο σου γουστο) απο περιπου 40 μαγαζια.ποσοστο 1.5%...εσυ μιλησες για ποσοσστο 70%....
40 μαγαζια  :headbang: :headbang: 20 βαρια βαρια εχουμε φιλε και 5 με 6 πλεον δν δουλευουν!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Α και κατι ακομα μηπως τωρα τ ποσοστο μου αυξηθηκε κατα 50% συμφωνα με τα λεγομενα σου :2funny: :2funny: :2funny:

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Στο Βιλλα Πριβε η Τσατσα ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τις υπολοιπες, μου κανει εκπληξη που στην ειπε η συγκεκριμενη!! εκτος αν ειναι καμια αλλη γτ εχω καιρο να παω.

γκριζο μαλλι κοτσιδα? και γυαλακια μυωπιας?
χωρίς γυαλιά απ'ότι θυμάμαι... γενικά στις βίλλες είναι καλά, απλά εκεί τυχαίνει το τελευταίο μήνα

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
40 μαγαζια  :headbang: :headbang: 20 βαρια βαρια εχουμε φιλε και 5 με 6 πλεον δν δουλευουν!
32 μαγαζια συμφωνα με το site.συμφωνω καποια κλεισανε,αλλα ανοιξανε και καποια αλλα..και τα τριδυμα ειναι 3 μαζι...
μιλησες για ποσοστο 70% που ειναι παρα πολυ μεγαλο.οπως και να το δεις δεν ισχυει..μακαρι να ισχυε,αυτο θα θελαμε ολοι μας
φιλικα παντα,

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Νατασα ηδη την εχω στη λιστα.Εΐρηνη λες την μιλφ?αρα καιγετε...
μενουν δηλαδη αλλες 3 (με κριτηριο το δικο σου γουστο) απο περιπου 40 μαγαζια.ποσοστο 1.5%...εσυ μιλησες για ποσοσστο 70%....
φιλε αν ειναι στα 40 καλες 3, στα 100 παει 7,5 αρα 7,5%
επειδη ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 40 αλλα 20 το ποσοστο ειναι 15%
για μενα δεν μετραει τοσο να ειναι εντυπωσιακη αλλα να ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ εστω και μετρια, στις πουτανες πας κυριως για αλλαγη διαφορετικα πας και με την συζυγο-γκομενα σου. οι περισσοτεροι εχουμε αυτην την "τζαμπα" επιλογη θελω να πιστευω.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
για μενα δεν μετραει τοσο να ειναι εντυπωσιακη αλλα να ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ εστω και μετρια, στις πουτανες πας κυριως για αλλαγη διαφορετικα πας και με την συζυγο-γκομενα σου. οι περισσοτεροι εχουμε αυτην την "τζαμπα" επιλογη θελω να πιστευω.

Συμφωνώ εν μέρει με bourdelioti. επισήμως καταγεγραμμένα studio είναι 36. Για Βαρδάρι δεν συζητάω εγώ προσωπικά. Όμως από τα 36, 2 στα ξυλάδικα και 2 στη Νικ.Ουρανού 1Α+Β, 1 στη Κωλέττη και 1 στα φανάρια της Ανδ. Γεωργίου είναι νομίζω πλέον οριστικά κλειστά. Άρα είναι 30 σε λειτουργία αλλά πάλι standrad σε κάθε βάρδια καμιά 10αριά και από αυτά(στην καλύτερη) δεν λειτουργούν.
Άρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση , και αλήθεια επίσης είναι ότι οι καλές κοπέλες 1-2 τη βάρδια (αν είσαι τυχερός) συχνά αλλάζουν ενώ τα μπαζάκια είναι σταθερά μπαστακωμένα σε συγκεκριμένα μαγαζιά για αιώνες. Απλά εγώ πλέον μπαίνω-ρωτάω όνομα-φεύγω (ακούω γκρίνια...)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Συμφωνώ εν μέρει με bourdelioti. επισήμως καταγεγραμμένα studio είναι 36. Για Βαρδάρι δεν συζητάω εγώ προσωπικά. Όμως από τα 36, 2 στα ξυλάδικα και 2 στη Νικ.Ουρανού 1Α+Β, 1 στη Κωλέττη και 1 στα φανάρια της Ανδ. Γεωργίου είναι νομίζω πλέον οριστικά κλειστά. Άρα είναι 30 σε λειτουργία αλλά πάλι standrad σε κάθε βάρδια καμιά 10αριά και από αυτά(στην καλύτερη) δεν λειτουργούν.
Άρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση , και αλήθεια επίσης είναι ότι οι καλές κοπέλες 1-2 τη βάρδια (αν είσαι τυχερός) συχνά αλλάζουν ενώ τα μπαζάκια είναι σταθερά μπαστακωμένα σε συγκεκριμένα μαγαζιά για αιώνες. Απλά εγώ πλέον μπαίνω-ρωτάω όνομα-φεύγω (ακούω γκρίνια...)
ωραιος  :thumbsup: ετσι κανω και εγω στα μισα και πλεον δεν μπορουν να μου την πουν οτι κανω βολτα για ματι και καταλαβαινουν πως ειναι καιρος να αλλαξουν κοπελα αφου δεν καταδεχομαι ουτε 5 δευτερολεπτα να κατσω για να την δω με εσωρουχα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
για να δω σημερα θα ειναι το ερως ανοιχτο;κι αν ειναι ποια θα εχει;

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ναι εχεις δικιο,εκανα λαθος στον υπολογισμο....
και παλι το ποσοστο ειναι τραγικο...
αλλα θα συμφωνησω και προς τα αλλα που περιγραφεις πιο πανω

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Μεσημεριανή μικρή βολτούλα.
Έρως 16 κλειστό
Βίλα Ερώτικα η καινούρια Πάολα. Αρκετά μαυριδερή και νταρντάνα. Βάλτε καμιά 7-8 κιλά παραπάνω από τις φωτογραφίες. Φορούσε και ολόσωμο- τα φοβάμαι εγώ αυτά.
Βίλα Πριβέ η καινούρια Γκαμπριέλα. Χαμογελαστή κοινωνική και αρκετά όμορφη στο πρόσωπο και ψηλή. Από σώμα καλό με λίγα πιασήματα.

Τα είχε πει ο Ζαιτσεφ!!!

Μακαρι να πεσω εξω, αλλα'η γκομενα φαινεται να εχει φαει πολυ φωτοσοπ.
Την κοβω σε επιπεδα Σανταλ

Επισκέπτης
η χειροτερη ολων ειναι αυτη στο la femme.πιο ειρωνια πεθαινεις
Εαν εννοεις αυτην που ειναι συνηθως με την πιτσιρικα την λαρα, εκτος απο ειρωνια παλιοτερα εκανε και πουστιες. Πριν 3 με 4 χρονια δουλευε στον βαρδαρη μαζι με την βερονικα στο σαπφως 5 εγω συχνως πελατης εκεινη την εποχη  :grin: που ειχα και λεφτα, εσκαγα με τα πενηνταρικα, μια μερα περναω μεσα στο δωματιο ερχεται αυτη της δινω το 50 ευρω και της λεω απλο, με λεει ενταξει θα σε φερω ρεστα, περιμενω δεν τα φερνει, η βερονικα τελειωνει με τον διπλα ερχεται σε μενα, ενταξει λεω για τα λεφτα μαλλον δεν θα ειχε ψιλα και θα με τα δωσει οταν βγω, ειχε ξανα γινει σε αλλο μαγαζι με τσατσα οταν δεν εχουν να με χαλασουν. Τελειωνο που λετε με την βερονικα  :smitten: βγαινω και τις λεω τα ρεστα μου, και με πεταει το κουφο ποια ρεστα  :o ρε τις λεω πριν κανα μισαωρο μπηκα δεν περασαν χρονια και το ξεχασες οτι σε εδωσα πενηνταρικο, και με λεει αποκλειεται, εκει αρχιζω να φορτωνω, με βλεπει που τα παιρνω και με λεει ταχα να κοιταξει στο τετραδιο, οχι εχω γραμμενο 30 λεει  :headbang: ρε τις λεω δεν πανα εχει και 1000  σε εδωσα πενηνταρικο και θελω πισω ρεστα ε καπου εκει καταλαβε οτι δεν εχει να κανει με κανα μλκ που πιθανων να ειχε φαει ετσι λεφτα, και μου τα δινει λεγοντας ισως να μπερδευτηκα ξερεις καμια φορα αντι για πενηντα να εγραψα 30 χαχα και καλα για να δικαιολογηθει, βεβαια μετα απο καιρο σε μια αλλη συνευρεση που ειχα σε αλλο μαγαζι με την βερονικα με ειπε γιατι της ειχα θυμησει το σκηνικο, οτι το ειχε κανει και σε αλλους.  :uglystupid: και απο τοτε την εχω παρει πολυ στραβα, και μιλαμε παιδια ειναι απο τις τσατσαδες που εχουν παρει τα περισσοτερα λεφτα απο μενα λογο βερονικας κυριος αλλα και αρκετα απο της συνευρεσεις μου με την πιτσιρικα λαρα τα τελευταια δυο χρονια.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες θελω να μου δωσετε τα φωτα σας αν μπορειτε για την ΜΙΛΦ Γαλλιδα νικολ που δουλευε πριν κανα δυο χρονια βαρδαρη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom