η χειροτερη ολων ειναι αυτη στο la femme.πιο ειρωνια πεθαινεις
Εαν εννοεις αυτην που ειναι συνηθως με την πιτσιρικα την λαρα, εκτος απο ειρωνια παλιοτερα εκανε και πουστιες. Πριν 3 με 4 χρονια δουλευε στον βαρδαρη μαζι με την βερονικα στο σαπφως 5 εγω συχνως πελατης εκεινη την εποχη
που ειχα και λεφτα, εσκαγα με τα πενηνταρικα, μια μερα περναω μεσα στο δωματιο ερχεται αυτη της δινω το 50 ευρω και της λεω απλο, με λεει ενταξει θα σε φερω ρεστα, περιμενω δεν τα φερνει, η βερονικα τελειωνει με τον διπλα ερχεται σε μενα, ενταξει λεω για τα λεφτα μαλλον δεν θα ειχε ψιλα και θα με τα δωσει οταν βγω, ειχε ξανα γινει σε αλλο μαγαζι με τσατσα οταν δεν εχουν να με χαλασουν. Τελειωνο που λετε με την βερονικα
βγαινω και τις λεω τα ρεστα μου, και με πεταει το κουφο ποια ρεστα :o ρε τις λεω πριν κανα μισαωρο μπηκα δεν περασαν χρονια και το ξεχασες οτι σε εδωσα πενηνταρικο, και με λεει αποκλειεται, εκει αρχιζω να φορτωνω, με βλεπει που τα παιρνω και με λεει ταχα να κοιταξει στο τετραδιο, οχι εχω γραμμενο 30 λεει
ρε τις λεω δεν πανα εχει και 1000 σε εδωσα πενηνταρικο και θελω πισω ρεστα ε καπου εκει καταλαβε οτι δεν εχει να κανει με κανα μλκ που πιθανων να ειχε φαει ετσι λεφτα, και μου τα δινει λεγοντας ισως να μπερδευτηκα ξερεις καμια φορα αντι για πενηντα να εγραψα 30 χαχα και καλα για να δικαιολογηθει, βεβαια μετα απο καιρο σε μια αλλη συνευρεση που ειχα σε αλλο μαγαζι με την βερονικα με ειπε γιατι της ειχα θυμησει το σκηνικο, οτι το ειχε κανει και σε αλλους.
και απο τοτε την εχω παρει πολυ στραβα, και μιλαμε παιδια ειναι απο τις τσατσαδες που εχουν παρει τα περισσοτερα λεφτα απο μενα λογο βερονικας κυριος αλλα και αρκετα απο της συνευρεσεις μου με την πιτσιρικα λαρα τα τελευταια δυο χρονια.