Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γεια χαρα! Χαιρετω την παρεα του φορουμ μετα απο διετη απουσια απ' το αθλημα, λογω οικονομικων δυσκολιων δυστυχως...
Αν κ περσι το καλοκαιρι ειχα κανει δυο καταθεσεις σε μια επισκεψη στην Αθηνα στην αγαπημενη μου Τζοσεφιν, που απ' οτι μαθαινω σταματησε, κ στο ψηλο μοντελο-αλογο Μονικα..
Γραφω για να κανω μια ερωτηση απο περιεργεια.. Σημερα στο λεωφορειο πετυχα την Αλεξ που δουλευε προπερσι στο Ανδρέου Γεωργίου 34 (υπηρχαν κι αρκετες φωτο στο σχετικο θρεντ) κι εχω γραψει κ κριτικη γι' αυτην... Δεν εχει αλλαξει καθολου απο τοτε, γλυκο πιπινι με μεγαλες φυσικες βυζαρες, κι επιτελους μιλαει ελληνικα πλεον..! Τη χαιρετησα, αλλα αυτη δε με θυμοταν μαλλον.. Αλλωστε μια φορα την ειχα δει κ περασαν δυο χρονια..
Μου 'πε οτι δουλευει τωρα στο μασαζ Ευα προς τ' ανατολικα.. Ξερετε που 'ναι αυτο κ τι ακριβως παιζει, γιατι εγω δεν εχω παει ποτε σε μασαζ, αν κι υπαρχει κ σχετικο θρεντ στο οποιο θα ριξω μια ματια..

Κ μια οχι κ τοσο ευχαριστη λεπτομερεια, που δεν μπορω να μην αναφερω.. Κ τα δυο μεγαλα δακτυλα των ποδιων της ηταν πρησμενα κ τουμπανιασμενα, σα να 'χαν παθει καποια μολυνση..! Το 'χα δει κ σ' ενα αλλο πιπινακι με βυζαρες στο λεωφορειο τις προαλλες.. τι γινεται; Οσες εχουν βυζαρες, πρηζονται τα ποδια τους; Πως γινεται αυτο..;

Καλο καλοκαιρι σ' ολους τους συναγωνιστες, ειτε φευγουν, ειτε μενουν στην πολη..!

Μπορεί να έπαθε μετάσταση τύπε  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καποιες τσατσαδες ειναι για απολυση, θυμαμαι μια με κοντο μαλι στο πρασινο του βαρδαρη πρωινη ολο ειρωνια. δυστυχως την πετυχαινω και αλλου τωρα. και μια αλλη μελαχροινη που σε κοιταζε επιμονα σου ελεγε οτι σε ξερει και ειρωνευοταν και αυτη μολις εφευγες, καιγοντας την κοπελα της, καθως αποκλειεται μετα απο αυτο να γυριζες. εγω παντα εκανα γυρα σε ολα μεχρι να διαλεξω και αυτες οι δυο εκαιγαν πολλα κοριτσια που ψηνομουν να δοκιμασω.
δεν καταλαβαινουν οτι δουλευουν σε χωρο διασκεδασης και πρεπει να ειναι ευγενικες? δεν ειναι μπακαλισες ουτε καθαριστριες. αν μπεις σε ενα νυχτερινο κεντρο και ξυνιζει και ειρωνευεται η μπαργουμαν θα σηκωθεις να φυγεις και ας ειναι η τραγουδιστρια αστερι.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Έρχομαι πάλι να σας πώ για τη χθεσινή μου εξόρμηση όπου με έκανε turbo η τσατσά του Villa Prive επειδή δεν κατέθεσα. Λοιπόν δεν ξέρω ποιος διαλέγει τις κυρίες που υποδέχονται τους υποψήφιους πελάτες. Εγώ τις λέω κυρίες αλλά κάποιες δεν αξίζουν ούτε καν να τις λένε τσατσάδες. Στο Villa Prive δίπλα στο μύλο χθές βράδυ δούλευε η Σάρα. Είχα καιρό να τη δώ και ομολογώ πως δεν θυμόμουν ακριβώς πως ήταν θυμάμαι απλά ότι ήταν λιγάκι μελαμψή. Για παράδειγμα μέχρι πριν κάνα χρόνο δεν γούσταρα την Κάντυ με τα πιασιματάκια και το ξυρισμένο μαλλί. Τώρα όμως την ξαναείδα πριν 1 μήνα άλλαξε και τη θεωρώ μ**νάρα και ψάχνω τη μέρα που θα μπορέσω να την ξανασυνατήσω. Η τσατσά του Villa Prive πρίν κανα μήνα πάλι με εκνεύρισε όταν επέμενε ότι ξέρω την κοπέλα και δεν την έβγαζε και πουλούσε τσαμπουκά και υφάκι και όπως αποδείχτηκε η κοπέλα ήταν μια μικροκαμωμένη βουλγάρα που δεν την είχα ξαναδεί. Χθές πάλι άρχισε να μου φωνάζει μες στο δρόμο λες και είμαι κάνα 18χρονο που πάει για μάτι και να με απειλεί πως δε θα ξαναμπώ σε μπουρδέλο στη περιοχή της. Μου’ρθε να τη πατήσω χοντρό μπινελίκι αλλά σεβάστηκα πρώτον τα δικά μου νεύρα και ύστερα τη δική της κατάσταση η οποία είναι τραγική. Σε αντίθεση με τις περισσότερες κυρίες οι οποίες είναι σε γενικές γραμμές ευγενικές και σέβονται το ψωμί τους κάποιες άλλες με αρχηγό αυτήν τη συγκεκριμένη έχουν χάσει το μπούσουλα και δεν ξέρουν τι ρόλο βαράνε εκεί μέσα. Η δουλειά τους είναι να παρουσιάζουν με ευγενικό τρόπο την κοπέλα και όχι να το παίζουν εξουσία και να αντιδικούν και να ξινίζουν πετώντας μπινελίκια και εξυπνάδες όταν για τους χ-ψ λόγους ο υποψήφιος πελάτης δεν θέλει να περάσει. Λές και μας κάνουν τη χάρη που μας ανοίγουν την πόρτα του μαγαζιού (το οποίο στην τελική δεν είναι και δικό τους).  Δε λέω έχουν να διαχειριστούν και πολύ καγκουριλίκι που κυκλοφορεί. Εμάς όμως τους «κλασσικούς» της περιοχής είναι λογικό να μας βλέπουν συχνά πυκνά στα μαγαζιά τους γιατί πολύ απλά οι κοπέλες αλλάζουν συνεχώς, και δεν υπάρχουν και τα κατάλληλα sites όπως στην Αθήνα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα με τα κορίτσια και τις βάρδιες. Και ούτως ή άλλως η κριτική στα sites - forums είναι πάντα υποκειμενική και δεν μπορεί να μας καλύψει 100% για όσους έχουμε κάποιες συγκριμένες απαιτήσεις. Τέλος πάντων είναι πολύ προσβλητικό για εμάς τους πελάτες που επίσης τυχαίνει να είμαστε μορφωμένοι/πετυχημένοι άνθρωποι, να μας μιλάει η κάθε τυχαία θείτσα σαν να είμαστε σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους …είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το Amsterdam παίδες.

Στο Βιλλα Πριβε η Τσατσα ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τις υπολοιπες, μου κανει εκπληξη που στην ειπε η συγκεκριμενη!! εκτος αν ειναι καμια αλλη γτ εχω καιρο να παω.

γκριζο μαλλι κοτσιδα? και γυαλακια μυωπιας?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα ξερει κανεις τιποτα αν γυρισε η ποτε θα γυρισει η αν θα γυρισει?

Ενημερωστε μας εαν τοποθετηθηκαν οι σιλικονουχες τορπιλες στην θεση τους !! :P
Θα τα σπαει το πιπινι με τα πυραυλοβυζα !! :cheesy:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια να ρωτησω...που ειναι το τριδυμι???

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μεσημεριανή μικρή βολτούλα.
Έρως 16 κλειστό
Βίλα Ερώτικα η καινούρια Πάολα. Αρκετά μαυριδερή και νταρντάνα. Βάλτε καμιά 7-8 κιλά παραπάνω από τις φωτογραφίες. Φορούσε και ολόσωμο- τα φοβάμαι εγώ αυτά.
Βίλα Πριβέ η καινούρια Γκαμπριέλα. Χαμογελαστή κοινωνική και αρκετά όμορφη στο πρόσωπο και ψηλή. Από σώμα καλό με λίγα πιασήματα.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καποιες τσατσαδες ειναι για απολυση, θυμαμαι μια με κοντο μαλι στο πρασινο του βαρδαρη πρωινη ολο ειρωνια. δυστυχως την πετυχαινω και αλλου τωρα. και μια αλλη μελαχροινη που σε κοιταζε επιμονα σου ελεγε οτι σε ξερει και ειρωνευοταν και αυτη μολις εφευγες, καιγοντας την κοπελα της, καθως αποκλειεται μετα απο αυτο να γυριζες. εγω παντα εκανα γυρα σε ολα μεχρι να διαλεξω και αυτες οι δυο εκαιγαν πολλα κοριτσια που ψηνομουν να δοκιμασω.
δεν καταλαβαινουν οτι δουλευουν σε χωρο διασκεδασης και πρεπει να ειναι ευγενικες? δεν ειναι μπακαλισες ουτε καθαριστριες. αν μπεις σε ενα νυχτερινο κεντρο και ξυνιζει και ειρωνευεται η μπαργουμαν θα σηκωθεις να φυγεις και ας ειναι η τραγουδιστρια αστερι.
η χειροτερη ολων ειναι αυτη στο la femme.πιο ειρωνια πεθαινεις

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια  ερωτηση... που ακριβως ειναι τα τριδυμα;...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μεσημεριανη τσαρκα
Βιλα ερωτικα:Παολα χοντροκωλα
Πριβε:Γκαμπριελλα σαν τν Νορα του Lux αλλα με  :tits:
Φριξου 15:Στεφη μαλλον θα τν ξαναδοκιμασω να δω μηπως αλλαξε στο κρεβατι!Γιατι στν εμφανιση :cum: :cum:
Τριδυμο Νο1:Χριστινα πρωην Αντελα απο Lux
No2:Ιζαμπελλα
Venus:Καρλα οπου εγινε  :pipa1: :pipa1:
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μαλλον δεν διαβασες ολο το διαλογο καλα..
μιας και μιλας για ενα ποσοστο 70% πες μου εσυ ποιες ειναι καλες στη πρωινη βαρδια εκτος απο αυτες που εχω καταχωρισει σε σχετικο θρεντ που εχω κανει το οποιο αναφερει τι επιλογες εχουμε για πρωινα..
Ελενα
Βικτωρια
Νατασσα
Σαρα απο τριδυμα
Ειρηνη λα φαμ

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ελενα
Βικτωρια
Νατασσα
Σαρα απο τριδυμα
Ειρηνη λα φαμ
Νατασα ηδη την εχω στη λιστα.Εΐρηνη λες την μιλφ?αρα καιγετε...
μενουν δηλαδη αλλες 3 (με κριτηριο το δικο σου γουστο) απο περιπου 40 μαγαζια.ποσοστο 1.5%...εσυ μιλησες για ποσοσστο 70%....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Πολυ σωστος φιλε και μολις ηθελα να το γραψω, ειναι μακραν η πιο ειρωνικη Τσατσα EVER !!!
η τσατσα που παει να κερδισει το βραβειο διαφημισης/marketing ειναι η γριουλα στο Φριξου 13.κανει τα παντα να σε βαλει μεσα,σε κοιταει χαμογελοντας και προσπαθει να σε πεισει με καθε τροπο...εμ με τη Μιραμπελα που εχει μπαστακωθει εκει τι να σε κανει η καημενη,πειναει και αυτη...

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Λετε αραγε αυριο-μεθαυριο οι συναγωνιστες της Αθηνας να δουνε προ εκπληξεως τη φατσα τους σε κανα γυαλι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Foivo ακρη δν θα βγαλουμε!Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ξερουν πολυ καλα ποια ειναι η καλυτερη βαρδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom