azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Γεια χαρα! Χαιρετω την παρεα του φορουμ μετα απο διετη απουσια απ' το αθλημα, λογω οικονομικων δυσκολιων δυστυχως...
Αν κ περσι το καλοκαιρι ειχα κανει δυο καταθεσεις σε μια επισκεψη στην Αθηνα στην αγαπημενη μου Τζοσεφιν, που απ' οτι μαθαινω σταματησε, κ στο ψηλο μοντελο-αλογο Μονικα..
Γραφω για να κανω μια ερωτηση απο περιεργεια.. Σημερα στο λεωφορειο πετυχα την Αλεξ που δουλευε προπερσι στο Ανδρέου Γεωργίου 34 (υπηρχαν κι αρκετες φωτο στο σχετικο θρεντ) κι εχω γραψει κ κριτικη γι' αυτην... Δεν εχει αλλαξει καθολου απο τοτε, γλυκο πιπινι με μεγαλες φυσικες βυζαρες, κι επιτελους μιλαει ελληνικα πλεον..! Τη χαιρετησα, αλλα αυτη δε με θυμοταν μαλλον.. Αλλωστε μια φορα την ειχα δει κ περασαν δυο χρονια..
Μου 'πε οτι δουλευει τωρα στο μασαζ Ευα προς τ' ανατολικα.. Ξερετε που 'ναι αυτο κ τι ακριβως παιζει, γιατι εγω δεν εχω παει ποτε σε μασαζ, αν κι υπαρχει κ σχετικο θρεντ στο οποιο θα ριξω μια ματια..
Κ μια οχι κ τοσο ευχαριστη λεπτομερεια, που δεν μπορω να μην αναφερω.. Κ τα δυο μεγαλα δακτυλα των ποδιων της ηταν πρησμενα κ τουμπανιασμενα, σα να 'χαν παθει καποια μολυνση..! Το 'χα δει κ σ' ενα αλλο πιπινακι με βυζαρες στο λεωφορειο τις προαλλες.. τι γινεται; Οσες εχουν βυζαρες, πρηζονται τα ποδια τους; Πως γινεται αυτο..;
Καλο καλοκαιρι σ' ολους τους συναγωνιστες, ειτε φευγουν, ειτε μενουν στην πολη..!
Μπορεί να έπαθε μετάσταση τύπε