ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Ποσα δινεις?Ποσα διαθέτεις?βρε θα μου πει κανεις καμια προταση για αποψε??κατι καλο που να μου εχει ξεφυγει?
Ποσα δινεις?Ποσα διαθέτεις?βρε θα μου πει κανεις καμια προταση για αποψε??κατι καλο που να μου εχει ξεφυγει?
στον αρχοντα ρε??...για λεγεΠοσα δινεις?Ποσα διαθέτεις?
Λοιπον θελουμε τη γνωμη σου για Βαβατση......στον αρχοντα ρε??...για λεγε
ε αφου κινειται στη μετριοτητα απ'οτι λενε,τι να παω κατευθειαν στη φολα?...και δε μ'αρεσε κιολας και σαν εμφανιση να πω την αληθειαΛοιπον θελουμε τη γνωμη σου για Βαβατση......
Εκει πανε....
Πρεπει να δουλευει σημερα...
Εκεινο που συζητούσαμε πριν κανενα μηνα,ποτε θα το κανουμε?ε αφου κινειται στη μετριοτητα απ'οτι λενε,τι να παω κατευθειαν στη φολα?...και δε μ'αρεσε κιολας και σαν εμφανιση να πω την αληθεια
Ασε που δεν ξερουμε αν ειναι η αληθινη Βαβατση
φευγω αυριο ρεΕκεινο που συζητούσαμε πριν κανενα μηνα,ποτε θα το κανουμε?
μονο και μονο που εχει κανει 5 ελληνικες τσοντες και εχει βγει σταρ τουρισμος αξιζει να δοκιμαστει, ειδικα οταν ξεκινα απο 30 δεν υπαρχει καμια δικαιολογια
Είπες Κεφαλληνίας δουλεύει η Βανέσσα-Νατάσσα? Αυτή είναι και γαμώ τις τάνες ρε συ. Από τις λίγες που θυμάμαι να έχουν τούφα και όχι πλήρως ξυρισμένο αιδοίο. Σαν Gianna Michaels ένα πράμα Της έφερνε λίγο κιόλας όσο τη θυμάμαι μια φορά που την πήρα προ μιας πενταετίας..Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.30
Godiva η Χριστινα,μαυρισμενη γκομενα,ψηλη με πιασιματα,γλυκια φατσα,περσυδουλευε στο Α.Γεωργιου 38
Στην φριξου και στο διπλανο της αλυσιδας δουλευαν η Τζενη,δυνατο κομματι,καστανοξανθη,δε με επεισε ομως στο σαλοναρισμα της και στο αλλο δουλευε η Αννα,αυτη ρε παιδια με βγαζει κατι πολυ fake δεν ξερω...Μπορει να κανω λαθος.
Φριξου 13 δουλευε μια Καρινα νομιζω την ελεγαν,μελαχροινη με ασπρα εσωρουχα,τελειως αδιαφορη
Τριδυμα 1 η Χριστινα,14-15 κιλα ειναι δεν ειναι,δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ν.Ουρανου στο διπλανο που αποκαλειται ''εκκλησια''
Τριδυμα 2 η Ιζαμπελλα,ξανθο αδυνατο κοριτσακι,περπαταει λες και εχει καταπιει κανενα κονταρι..
Κοροβαγγου 5 το τριτο της αλυσιδας η Σαρα
Κεφαλληνιας η Βανεσσα ή Νατασσα ή οπως κι εγω δεν ξερω πλεον πως τη λενε,κοντα 8-10 χρονια ειναι πλεον στα μαγαζια της πολης...Enough..
Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι,αδιαφορη
Αν.Γεωργιου 19 η Φλωριτα,κι αυτη καμια 12-13 κιλα το πολυ,γυρω στα 14-15 χρονων ειναι δεν ειναι
Αν.Γεωργιου 38,μια νταρντανα ασχημη πολυ,μελαχροινη,μου το επαιζε και προστυχη στο σαλονι,ηρθε κοντα μου,με χαιδευε,μπες και θα περασουμε καλα και τετοια,ΤΡΑΓΙΚΗ και κακασχημη...
Αν.Γεωργιου 30,η Τζορτζια,αλλη μια με νευρικη ανορεξια και κακασχημη φυσικα,μελαχροινη με καρε μαλλι
Ερως 16,η Χριστινα,αρκετα παλια πλεον και αυτη,ξανθια πλεον αδυνατισμενη αρκετα,κρεμαστα βυζια,τραβελοφατσα,γενικα σκατα εμφανιση και αυτη.
Γιαννιτσων 111 η Βικυ η ξανθια μιλφ απο Μολδαβια,οχι η αλλη απο την Ουκρανια με τη BMW...
H τσαρκα ααποδειχτηκε αποτυχημενη,απαραδεκτες οι γκομενες εμφανισιακα,ζητανε κατι 40αρια-50αρια κατι μπαζα,αυτες επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε...Αν βρω χρονο θα παω να δω και σημερα το πρωι τι παιζει. Αυτα.
Αν δε σου αρεσε η Γωγω , τη Μερτσυ ουτε να την πλησιασεις !αλ δοκιμασα γωγω αστο μακρια τωρα θελω να βρω τηην μερτσυ δεν την πηρα ποτε
παρτην καλη ειναι οπως και η μικρη Ιζαμπελα αμα την ειδες στο μεσαιοΕπόμενος στόχος, αν υπάρξει, μάλλον Κλαούντια! Ελπίζω Αλ να το άνοιξες λίγο παραπάνω μιας που δεν τα πάμε καλά με τα στενά...
ολοι κουβαλαμε μια τρελα,και πολλες φορες την μοιραζομαστε εδω,αλλα ειναι σπαστικο να πας να ακουμπησεις το μεροκαματο σου και να εχεις τον αλλο να φωναζει σαν μαλακας απο εξω,ειναι κατι σαν τους τυπαδες με τις ρακετες,πας παραλια να χαλαρωσεις και σε κανουν τα αρχιδια τσουρεκιαΕνω εμεις ολοι που γραφουμε σε φορουμ οπως το bou ειμαστε η χαρα της ζωης...paraxenos πιανω το point σου και συμφωνω εν μερει...αλλα και οι υπολοιποι τα θεματακια μας τα εχουμε αδερφε
Ναι έχεις δίκιο, στην αρχή συστηνόταν σαν Βουλγάρα, δεν ξέρω γιατί τα μπέρδεψε αλλά δεν δίνω σημασία. Η Ιζαμπέλα δεν με τραβάει καθότι γουστάρω τις καμπυλωτές γυναίκες, αλλά η Κλαούντια αν και είναι νορμάλ μου βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο στην εμφάνιση της...και μιας που λες ότι είναι ντόμπρα έχει επιπλέον μόρια....παρτην καλη ειναι οπως και η μικρη Ιζαμπελα αμα την ειδες στο μεσαιο
η θεια Ευα ειναι Βουλγαρα αλλα εμενα την τελευταια φορα δε με ενθουσιασε να πω την αληθεια