Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπον θελουμε τη γνωμη σου για Βαβατση......
Εκει πανε....
Πρεπει να δουλευει σημερα...
ε αφου κινειται στη μετριοτητα απ'οτι λενε,τι να παω κατευθειαν στη φολα?...και δε μ'αρεσε κιολας και σαν εμφανιση να πω την αληθεια
Ασε που δεν ξερουμε αν ειναι η αληθινη Βαβατση  :grin: :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
ε αφου κινειται στη μετριοτητα απ'οτι λενε,τι να παω κατευθειαν στη φολα?...και δε μ'αρεσε κιολας και σαν εμφανιση να πω την αληθεια
Ασε που δεν ξερουμε αν ειναι η αληθινη Βαβατση  :grin: :grin: :grin:
Εκεινο που συζητούσαμε πριν κανενα μηνα,ποτε θα το κανουμε?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μονο και μονο που εχει κανει 5 ελληνικες τσοντες και εχει βγει σταρ τουρισμος αξιζει να δοκιμαστει, ειδικα οταν ξεκινα απο 30 δεν υπαρχει καμια δικαιολογια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εκεινο που συζητούσαμε πριν κανενα μηνα,ποτε θα το κανουμε?
φευγω αυριο ρε

μονο και μονο που εχει κανει 5 ελληνικες τσοντες και εχει βγει σταρ τουρισμος αξιζει να δοκιμαστει, ειδικα οταν ξεκινα απο 30 δεν υπαρχει καμια δικαιολογια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο καιρο εχω στο μυαλο μου τη Γωγω για να πω την αληθεια :kissass:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Εγω την άλλη βδομαδα.
Καλα να περασεις,στην επιστροφη σε περιμενουμε,κανονισε....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.30

Godiva η Χριστινα,μαυρισμενη γκομενα,ψηλη με πιασιματα,γλυκια φατσα,περσυδουλευε στο Α.Γεωργιου 38

Στην φριξου και στο διπλανο της αλυσιδας δουλευαν η Τζενη,δυνατο κομματι,καστανοξανθη,δε με επεισε ομως στο σαλοναρισμα της και στο αλλο δουλευε η Αννα,αυτη ρε παιδια με βγαζει κατι πολυ fake δεν ξερω...Μπορει να κανω λαθος.

Φριξου 13 δουλευε μια Καρινα νομιζω την ελεγαν,μελαχροινη με ασπρα εσωρουχα,τελειως αδιαφορη

Τριδυμα 1 η Χριστινα,14-15 κιλα ειναι δεν ειναι,δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ν.Ουρανου στο διπλανο που αποκαλειται ''εκκλησια''

Τριδυμα 2 η Ιζαμπελλα,ξανθο αδυνατο κοριτσακι,περπαταει λες και εχει καταπιει κανενα κονταρι..

Κοροβαγγου 5 το τριτο της αλυσιδας η Σαρα

Κεφαλληνιας η Βανεσσα ή Νατασσα ή οπως κι εγω δεν ξερω πλεον πως τη λενε,κοντα 8-10 χρονια ειναι πλεον στα μαγαζια της πολης...Enough..

Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι,αδιαφορη

Αν.Γεωργιου 19 η Φλωριτα,κι αυτη καμια 12-13 κιλα το πολυ,γυρω στα 14-15 χρονων ειναι δεν ειναι

Αν.Γεωργιου 38,μια νταρντανα ασχημη πολυ,μελαχροινη,μου το επαιζε και προστυχη στο σαλονι,ηρθε κοντα μου,με χαιδευε,μπες και θα περασουμε καλα και τετοια,ΤΡΑΓΙΚΗ και κακασχημη...

Αν.Γεωργιου 30,η Τζορτζια,αλλη μια με νευρικη ανορεξια και κακασχημη φυσικα,μελαχροινη με καρε μαλλι

Ερως 16,η Χριστινα,αρκετα παλια πλεον και αυτη,ξανθια πλεον αδυνατισμενη αρκετα,κρεμαστα βυζια,τραβελοφατσα,γενικα σκατα εμφανιση και αυτη.

Γιαννιτσων 111 η Βικυ η ξανθια μιλφ απο Μολδαβια,οχι η αλλη απο την Ουκρανια με τη BMW...

H τσαρκα ααποδειχτηκε αποτυχημενη,απαραδεκτες οι γκομενες εμφανισιακα,ζητανε κατι 40αρια-50αρια κατι μπαζα,αυτες επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε...Αν βρω χρονο θα παω να δω και σημερα το πρωι τι παιζει. Αυτα.
Είπες Κεφαλληνίας δουλεύει η Βανέσσα-Νατάσσα? Αυτή είναι και γαμώ τις τάνες ρε συ. Από τις λίγες που θυμάμαι να έχουν τούφα και όχι πλήρως ξυρισμένο αιδοίο. Σαν Gianna Michaels ένα πράμα  :) Της έφερνε λίγο κιόλας όσο τη θυμάμαι μια φορά που την πήρα προ μιας πενταετίας..  :cheesy:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
αλ δοκιμασα γωγω αστο μακρια τωρα θελω να βρω τηην μερτσυ δεν την πηρα ποτε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.618
Πόντοι
7.095
Στο χθεσινο περασμα απο φ13 η γρια τσατσα (και οχι η νανα) ειπε δεν θα ξαναερθει η εμμα...αρα προφανως τα εσπασε με το μαγαζι...και αρα οταν γυρισει θα τη δουμε σε αλλο μαγαζι. Εδω την τελευταια φορα που πηγα πριν κανενα μηνα μου ειπε η ιδια οτι θα παει ρουμανια για διακοπες,ουτε καν το παλιο κλασικο της παραμυθι οτι θα σταματησει. Παντως αν και φιλοτιμη,μιας και γνωριζομαστε απο παλια...εμενα με δυσκολεψε πολυ να χυσω. Οποτε ακομα και οταν γυρισει,για μενα τελειωσε. Αλλοι γουσταρουμε μοντελα και αλλοι καλο σεξ. Ε η εμμα δεν ειναι μοντελο. Αυτα.
Τωρα αν και δεν ειναι δικη μου αντιπαραθεση...ρε συ τζαμαικανε...κουραζει αυτο με τα pm ρε παιχταρα. Οπου θελεις να στειλεις στειλε η περιμενε να σου στειλουν. Εξαλλου πολλοι απο εδω το κανουμε ηδη αυτο. Απλα το να λες "εχω νεα,οποιος θελει ας στειλει pm ειναι λιγο μαλακια" φιλικα στο λεω και χωρις να ξερω (και ουτε με νοιαζει) γιατι τα πηρες.
Κατα τα αλλα συμφωνω με πολλα απο οσα ειπες...αλλα και με πολλα του αλ,

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προχθεσινη καταθεση στην Προμηθέως 16 ειχε ενα αδυνατο ομορφουλικο απο ρουμανια με ειπε.... δεν θα γραψω αλλα γιατι ηταν μια κλασσικη καταθεση με μιδενικες εντυπωσεις...
αυτο που θα πω ειναι,καθως τον εχω πετυχει και αλλη φορα και πιστευω οτι ειναι μελος του site ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΕ ΤΡΑΚΤΕΡΟΚΟΥΔΟΥΝΟΒΛΑΧΕ νομιζεις οτι με το να μπαινεις μεσα στο καθε μπουρδελο και να το παιζεις οτι ολες ειναι γνωστες σου,εισαι καποιος?
καθοταν φαρδυς πλατυς στον καναπε και το επαιζε social με την πουτανα,και κατσε να σε δωσω ενα φιλακι να με πεις τα νεα κτλ,
ημουν στο δωματιο περιμενα την κοπελα να ερθει και αυτος την κραταγε εκει να τις λεει ιστοριες σε καποια στιγμη ειπα να βγω μια να ριξω κανα καντιλι αλλα λεω μαλακς ειναι γαμησε τον...
ερχεται η πουτανα μεσα και αυτος ο ηλιθιος ελεγε ιστοριες στην τσατσα για το που πηγε για μπανιο και σχολιαζε εναν συναγωνιστη που περασε μεσα σε δωματιο....
ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ εξω απο την πορτα,παω πασο
απλα να ξερεις οτι δεν εχεις ζωη και οι μονοι που σε κανουν να νιωθεις σημαντικος ειναι η τσατσαδες και οι πουτανες...ΗΛΙΘΙΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.618
Πόντοι
7.095
Ενω εμεις ολοι που γραφουμε σε φορουμ οπως το bou ειμαστε η χαρα της ζωης...paraxenos πιανω το point σου και συμφωνω εν μερει...αλλα και οι υπολοιποι τα θεματακια μας τα εχουμε αδερφε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Bολτα πριν λιγο με πολυ καλη καταθεση στην μιλφ Κλαουντια στα Τριδυμα...Ασχημουλα αλλα πολυ προσχαρη κοπελα,ταλαιπωρη φατσα αλλα με κωλαρακι σπεσιαλ,μικρο βυζακι και γενικα χαλαρο κορμι αλλα πολυ καλη κοπελα.Και εχει και υπερβολικα στενο μουνακι και σε τελειωνει γρηγορα

Στα υπολοιπα...
-Ερημιτη.η Μεξικανα Αλεχανδρα με την κωλαρα
-Αχελωου.Μιχαελα ομορφη,γλυκεια νταρντανουλα με υπερβολικο κωλο ομως
-Τριδυμο 1.η Κλαουντια που ειπα
-Τριδυμο 2.ξανθια Ιζαμπελα πολυ καλη περιπτωση στα 50ε γυμνο και κωλαρακι
-Τριδυμο 3.η θεια Ευα
-Βιλα ερωτικα.η πολυ εντυπωσιακη Τζενη         κορμαρα,κωλαρα,κορμοστασια,θηλυκοτητα,φατσα οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα σαν συνολο μια εντυπωσιακη κοπελα
-Red light District.Φραντζεσκα το σκυλι που περιμεναμε...επισης εντυπωσιακη στο σαλονι με βυζαρες απ'οσο φαινοταν κατω απ΄την ασπρη μπλουζα που φορουσε και κωλαρα.Αλλα ηταν καπως ακεφη...Στη φατσα μοιαζει καπως την Ηλεκτρα Γαλανου αλλα στο πιο σκυλε...αλλα ισως ειναι και χειρουργημενη τρανς  :grin: :grin: :grin:
-Κεφαλληνιας.η Ρωσσιδα Ελενα πρωην Νατασα στη Μαντζαρου και πρωην Βανεσα στο Προμηθεως 25.Μια φιρμα που δυστυχως ποτε δεν εξελιχθηκε οπως θα θελαμε...Χοντρουλα πλεον αλλα με πολυ ομορφη και γλυκεια φατσα και πραγματι πριν καμια 3τια που την ειχα παρει στη Μαντζαρου ειχε κανονικη τουφα στο μουνι.Καλη κοπελα της ειπα οτι την θυμαμαι και χαρηκε πολυ
-Αν.Γεωργιου 38.η Λουιζα,οταν την ειχα παρει Βαρδαρη παντως ηταν πολυ δυνατη
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζωρτζια πολυ αδυνατο μελαχρινο ομορφο γκομενακι με ωραιο κοντο καρε μαλλι
-Αν.Γεωργιου 24.κατ'εμε η τοπ εμφανισιακα Μιρελα  :rockon:

Μετα απο καιρο παντως ειδα πολυ κινηση στα σπιτια,επιμενω οτι η βραδυνη βαρδια υστερει πολυ σε σχεση με την πρωινη.Θεωρητικα ειχα διαθεση και για 2η καταθεση αλλα δε με τραβηξε κατι τοσο πολυ ουτε σαν εμφανιση αλλα ουτε σαν τιμη.
Βεβαιως η Βιλες και παλι με 2 πολυ εμφανισιμες νεες παρουσιες ανεβαζουν το επιπεδο αλλα δεν ξερω τι ρολο βαρανε μεσα.Ας δοκιμασει καποιος αλλος κι ας μου κι εμενα σε πμ  :grin:

Απο μενα καλο καλοκαιρι και καλη ξεκουραση σε ολους,αυριο θα παω στην πολυτελη εξοχικη κατοικια μου για να κανω τα μπανια μου κι εγω και για να καμακωσω 55χρονες θειτσες στην παραλια οπως εκανα και περυσι δηλαδη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αναζητώντας απεγνωσμένα ένα Μιλφ έπεσα πάνω στην Εύα, την Ουκρανή 45Somethig που ενώ την είχα πρωτοδεί στα ξεκινήματα της στην Α. Γεωργίου 4 δεν είχα υποκύψει ποτέ παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Την πήρα λοιπόν στα τρίδυμα ( Νο 3 ) επιλέγοντας ένα πρόγραμμα με άνεση και μπανάκι, το έχω ξαναγράψει για το εκπληκτικό κορμί της, τα υπέροχα πόδια της και το καλό στήθος με την ρώγα κάγκελο. Στο δωμάτιο διαθέτει αυτό που σπάνια συναντάς στις περισσότερες εργαζόμενες σχετικά με τον χρόνο και την άνεση ( λίγες εργαζόμενες που πρώτο επιλέγεις κρατούν τα συμφωνηθέντα ) , αν και την βρήκα κάπως στενή κάτι που δεν το περίμενα...
Καλή περίπτωση αν και δεν μπορείς να πεις ότι προσφέρεται για Hard καταστάσεις αλλά σίγουρα ανταμείβει το χρηματικό τίμημα...

Επόμενος στόχος, αν υπάρξει, μάλλον Κλαούντια! Ελπίζω Αλ να το άνοιξες λίγο παραπάνω μιας που δεν τα πάμε καλά με τα στενά...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επόμενος στόχος, αν υπάρξει, μάλλον Κλαούντια! Ελπίζω Αλ να το άνοιξες λίγο παραπάνω μιας που δεν τα πάμε καλά με τα στενά...
παρτην καλη ειναι οπως και η μικρη Ιζαμπελα αμα την ειδες στο μεσαιο
η θεια Ευα ειναι Βουλγαρα αλλα εμενα την τελευταια φορα δε με ενθουσιασε να πω την αληθεια

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεια χαρα! Χαιρετω την παρεα του φορουμ μετα απο διετη απουσια απ' το αθλημα, λογω οικονομικων δυσκολιων δυστυχως...
Αν κ περσι το καλοκαιρι ειχα κανει δυο καταθεσεις σε μια επισκεψη στην Αθηνα στην αγαπημενη μου Τζοσεφιν, που απ' οτι μαθαινω σταματησε, κ στο ψηλο μοντελο-αλογο Μονικα..
Γραφω για να κανω μια ερωτηση απο περιεργεια.. Σημερα στο λεωφορειο πετυχα την Αλεξ που δουλευε προπερσι στο Ανδρέου Γεωργίου 34 (υπηρχαν κι αρκετες φωτο στο σχετικο θρεντ) κι εχω γραψει κ κριτικη γι' αυτην... Δεν εχει αλλαξει καθολου απο τοτε, γλυκο πιπινι με μεγαλες φυσικες βυζαρες, κι επιτελους μιλαει ελληνικα πλεον..! Τη χαιρετησα, αλλα αυτη δε με θυμοταν μαλλον.. Αλλωστε μια φορα την ειχα δει κ περασαν δυο χρονια..
Μου 'πε οτι δουλευει τωρα στο μασαζ Ευα προς τ' ανατολικα.. Ξερετε που 'ναι αυτο κ τι ακριβως παιζει, γιατι εγω δεν εχω παει ποτε σε μασαζ, αν κι υπαρχει κ σχετικο θρεντ στο οποιο θα ριξω μια ματια..

Κ μια οχι κ τοσο ευχαριστη λεπτομερεια, που δεν μπορω να μην αναφερω.. Κ τα δυο μεγαλα δακτυλα των ποδιων της ηταν πρησμενα κ τουμπανιασμενα, σα να 'χαν παθει καποια μολυνση..! Το 'χα δει κ σ' ενα αλλο πιπινακι με βυζαρες στο λεωφορειο τις προαλλες.. τι γινεται; Οσες εχουν βυζαρες, πρηζονται τα ποδια τους; Πως γινεται αυτο..;

Καλο καλοκαιρι σ' ολους τους συναγωνιστες, ειτε φευγουν, ειτε μενουν στην πολη..!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενω εμεις ολοι που γραφουμε σε φορουμ οπως το bou ειμαστε η χαρα της ζωης...paraxenos πιανω το point σου και συμφωνω εν μερει...αλλα και οι υπολοιποι τα θεματακια μας τα εχουμε αδερφε
ολοι κουβαλαμε μια τρελα,και πολλες φορες την μοιραζομαστε εδω,αλλα ειναι σπαστικο να πας να ακουμπησεις το μεροκαματο σου και να εχεις τον αλλο να φωναζει σαν μαλακας απο εξω,ειναι κατι σαν τους τυπαδες με τις ρακετες,πας παραλια να χαλαρωσεις και σε κανουν τα αρχιδια τσουρεκια

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
παρτην καλη ειναι οπως και η μικρη Ιζαμπελα αμα την ειδες στο μεσαιο
η θεια Ευα ειναι Βουλγαρα αλλα εμενα την τελευταια φορα δε με ενθουσιασε να πω την αληθεια
Ναι έχεις δίκιο, στην αρχή συστηνόταν σαν Βουλγάρα, δεν ξέρω γιατί τα μπέρδεψε αλλά δεν δίνω σημασία. Η Ιζαμπέλα δεν με τραβάει καθότι γουστάρω τις καμπυλωτές γυναίκες, αλλά η Κλαούντια αν και είναι νορμάλ μου βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο στην εμφάνιση της...και μιας που λες ότι είναι ντόμπρα έχει επιπλέον μόρια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom