You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Η Βιλα θα το ξαναπω ειναι η πιο υγιης και πιο εξελιγμενη επιχειρηση μπουρδελων...Μπαινεις κυριος,βγαινεις κυριος...Στο νιπτηρα πανω ειχε ενα πακετο με σφουγγαρακια μιας χρησης για να κανεις μπανιο,στοματικο διαλυμα με μικρα ποτηρακια να κανεις τη γαργαρα σου να φτυσεις και να φυγεις,σεσουαρ αμα γουσταρεις να λουστεις και το στεγνωσεις κιολας...
Και με 3 στανταρ φιρμαρες,και με τοση συχνη ανανεωση γυναικων στο συνολο τους ωραιες γκομενες δε μπορει να τους πει κανεις τιποτα...
Για μενα βεβαια σαν χωρος το Godiva ειναι το καλυτερο και σιγουρα το ακριβοτερο.Εκει επεσε πολυ χρημα αλλα προφανως δεν υπαρχει το επιχειρηματικο δαιμονιο του Βιλα
Και γι'αυτους που ρωταν το τεταρτο μαγαζι της αλυσιδας ειναι πανω στη Νικ.Ουρανου κολλητα με το Καλιγουλα σαν εισοδος πολυκατοικιας και εχουν βαλει και ενα ας το πουμε διαχωριστικο αναμεσα τους
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα τα παραπάνω και είναι η φυσιολογική εξέλιξη μιας επιχείρησης που αποζητά την ποιότητα. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για την εξέλιξη να περάσουν ωραίες γυναίκες σαν την Τζέσυ που όμως δεν είχαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από την ομορφάδα τους, και αρκετές άλλες αμφιλεγόμενες για τις υπηρεσίες τους για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Κράτησαν το 40αρι σταθερά σε εποχές μεγάλης κρίσης, εγώ προσωπικά την απέφευγα για αυτό το λόγο την συγκεκριμένη αλυσίδα, αλλά μέσα σε μια καινούργια εποχή που ανέτειλε μέσα απ΄τον ανταγωνισμό και με κύριο βάρος στην ποιότητα, η συγκεκριμένη επιχείρηση αυτή τη στιγμή έχει γενικά το καλύτερο πακέτο. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή γιατί δεν ταιριάζουν όλοι με όλες, για εμένα προσωπικά, Κάντυ, Αντριάννα, Σαντάλ είναι από τις βασικές μου επιλογές, και η Κάρμεν είναι ο επόμενος στόχος μου.
Η Βιλα θα το ξαναπω ειναι η πιο υγιης και πιο εξελιγμενη επιχειρηση μπουρδελων...Μπαινεις κυριος,βγαινεις κυριος...Στο νιπτηρα πανω ειχε ενα πακετο με σφουγγαρακια μιας χρησης για να κανεις μπανιο,στοματικο διαλυμα με μικρα ποτηρακια να κανεις τη γαργαρα σου να φτυσεις και να φυγεις,σεσουαρ αμα γουσταρεις να λουστεις και το στεγνωσεις κιολας...
Και με 3 στανταρ φιρμαρες,και με τοση συχνη ανανεωση γυναικων στο συνολο τους ωραιες γκομενες δε μπορει να τους πει κανεις τιποτα...
Για μενα βεβαια σαν χωρος το Godiva ειναι το καλυτερο και σιγουρα το ακριβοτερο.Εκει επεσε πολυ χρημα αλλα προφανως δεν υπαρχει το επιχειρηματικο δαιμονιο του Βιλα
Και γι'αυτους που ρωταν το τεταρτο μαγαζι της αλυσιδας ειναι πανω στη Νικ.Ουρανου κολλητα με το Καλιγουλα
σαν εισοδος πολυκατοικιας και εχουν βαλει και ενα ας το πουμε διαχωριστικο αναμεσα τους
Το τέταρτο μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι δεν ανήκει στην αλυσίδα αλλα σε μια πολύ γνωστή και αναγνώρισημη κυρία..
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μια ισαβελα που δουλευε στην ιδια αλυσιδα πρωινηαν λειπει η εβελινα απο το Νο2!Ποια βαλανε στν θεση τς βραδυνη?
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
και εγω δεν ξαναγραφω κριτικες αν δεν εχω κατι καινουριο να προσθεσω, η τελευταια γαληνη πχ ειχε 4 κριτικες που ολες λενε το ιδιο οτι δηλαδη αξιζει για τα βυζια της. και 1 κριτικη να ειχε παλι θα το καταλαβαιναν ολοι οτι ειναι βυζαρου. δεν γραφουμε κριτικες μας λετε δεν ενημερωνουμε, γραφουμε κριτικες, μου την ειπε ενας γιατι ηταν παλιες οι μισες παροτι αναφερονται σε εν ενεργεια κοπελες :'( και δεν μπορουσα να τις γραψω παλια γιατι δεν ειμουν γραμμενο μελος, θα πρεπει να αφοσιωθω στο μπουρδελικο μου καθηκον και να παιρνω 2-3 πουτανες την εβδομαδα και να γραφω φρεσκιες κριτικες. χθες ηθελα την τζενη που ερωτευθηκα απο τις φωτο στις βιλλες αλλα ειχε βάρδια βράδυ που νυσταζα καθως γυρισα κουρασμενος απο την θαλασσα
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
κατι ειχε πει καποιος για αντριανα τουμπανιεθΤην Ντορα Μπακογιαννη?
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.30
Godiva η Χριστινα,μαυρισμενη γκομενα,ψηλη με πιασιματα,γλυκια φατσα,περσυδουλευε στο Α.Γεωργιου 38
Στην φριξου και στο διπλανο της αλυσιδας δουλευαν η Τζενη,δυνατο κομματι,καστανοξανθη,δε με επεισε ομως στο σαλοναρισμα της και στο αλλο δουλευε η Αννα,αυτη ρε παιδια με βγαζει κατι πολυ fake δεν ξερω...Μπορει να κανω λαθος.
Φριξου 13 δουλευε μια Καρινα νομιζω την ελεγαν,μελαχροινη με ασπρα εσωρουχα,τελειως αδιαφορη
Τριδυμα 1 η Χριστινα,14-15 κιλα ειναι δεν ειναι,δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ν.Ουρανου στο διπλανο που αποκαλειται ''εκκλησια''
Τριδυμα 2 η Ιζαμπελλα,ξανθο αδυνατο κοριτσακι,περπαταει λες και εχει καταπιει κανενα κονταρι..
Κοροβαγγου 5 το τριτο της αλυσιδας η Σαρα
Κεφαλληνιας η Βανεσσα ή Νατασσα ή οπως κι εγω δεν ξερω πλεον πως τη λενε,κοντα 8-10 χρονια ειναι πλεον στα μαγαζια της πολης...Enough..
Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι,αδιαφορη
Αν.Γεωργιου 19 η Φλωριτα,κι αυτη καμια 12-13 κιλα το πολυ,γυρω στα 14-15 χρονων ειναι δεν ειναι
Αν.Γεωργιου 38,μια νταρντανα ασχημη πολυ,μελαχροινη,μου το επαιζε και προστυχη στο σαλονι,ηρθε κοντα μου,με χαιδευε,μπες και θα περασουμε καλα και τετοια,ΤΡΑΓΙΚΗ και κακασχημη...
Αν.Γεωργιου 30,η Τζορτζια,αλλη μια με νευρικη ανορεξια και κακασχημη φυσικα,μελαχροινη με καρε μαλλι
Ερως 16,η Χριστινα,αρκετα παλια πλεον και αυτη,ξανθια πλεον αδυνατισμενη αρκετα,κρεμαστα βυζια,τραβελοφατσα,γενικα σκατα εμφανιση και αυτη.
Γιαννιτσων 111 η Βικυ η ξανθια μιλφ απο Μολδαβια,οχι η αλλη απο την Ουκρανια με τη BMW...
H τσαρκα ααποδειχτηκε αποτυχημενη,απαραδεκτες οι γκομενες εμφανισιακα,ζητανε κατι 40αρια-50αρια κατι μπαζα,αυτες επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε...Αν βρω χρονο θα παω να δω και σημερα το πρωι τι παιζει. Αυτα.
Godiva η Χριστινα,μαυρισμενη γκομενα,ψηλη με πιασιματα,γλυκια φατσα,περσυδουλευε στο Α.Γεωργιου 38
Στην φριξου και στο διπλανο της αλυσιδας δουλευαν η Τζενη,δυνατο κομματι,καστανοξανθη,δε με επεισε ομως στο σαλοναρισμα της και στο αλλο δουλευε η Αννα,αυτη ρε παιδια με βγαζει κατι πολυ fake δεν ξερω...Μπορει να κανω λαθος.
Φριξου 13 δουλευε μια Καρινα νομιζω την ελεγαν,μελαχροινη με ασπρα εσωρουχα,τελειως αδιαφορη
Τριδυμα 1 η Χριστινα,14-15 κιλα ειναι δεν ειναι,δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ν.Ουρανου στο διπλανο που αποκαλειται ''εκκλησια''
Τριδυμα 2 η Ιζαμπελλα,ξανθο αδυνατο κοριτσακι,περπαταει λες και εχει καταπιει κανενα κονταρι..
Κοροβαγγου 5 το τριτο της αλυσιδας η Σαρα
Κεφαλληνιας η Βανεσσα ή Νατασσα ή οπως κι εγω δεν ξερω πλεον πως τη λενε,κοντα 8-10 χρονια ειναι πλεον στα μαγαζια της πολης...Enough..
Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι,αδιαφορη
Αν.Γεωργιου 19 η Φλωριτα,κι αυτη καμια 12-13 κιλα το πολυ,γυρω στα 14-15 χρονων ειναι δεν ειναι
Αν.Γεωργιου 38,μια νταρντανα ασχημη πολυ,μελαχροινη,μου το επαιζε και προστυχη στο σαλονι,ηρθε κοντα μου,με χαιδευε,μπες και θα περασουμε καλα και τετοια,ΤΡΑΓΙΚΗ και κακασχημη...
Αν.Γεωργιου 30,η Τζορτζια,αλλη μια με νευρικη ανορεξια και κακασχημη φυσικα,μελαχροινη με καρε μαλλι
Ερως 16,η Χριστινα,αρκετα παλια πλεον και αυτη,ξανθια πλεον αδυνατισμενη αρκετα,κρεμαστα βυζια,τραβελοφατσα,γενικα σκατα εμφανιση και αυτη.
Γιαννιτσων 111 η Βικυ η ξανθια μιλφ απο Μολδαβια,οχι η αλλη απο την Ουκρανια με τη BMW...
H τσαρκα ααποδειχτηκε αποτυχημενη,απαραδεκτες οι γκομενες εμφανισιακα,ζητανε κατι 40αρια-50αρια κατι μπαζα,αυτες επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε...Αν βρω χρονο θα παω να δω και σημερα το πρωι τι παιζει. Αυτα.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εκκλησια και τριδυμα εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη.Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.30
η κορινα εχει πολυ σφικτο κορμι και πολυ καλο κωλαρακι και πισω συστημα για πισωκολλητο , επειδη ειναι αβυζη και ψηλοαδιαφορη συνηθισμενη φυσιογνωμια την ειχα πιασει στο φιλοτιμο. την ειχα παρει προγραμμα 50 οταν εκλεινε και μου λεει ολη μερα εκανα 150 και εσυ μονο εισαι τα 50, οποτε μεσα μου εκανε παπαδες, αφθονο χρονο, αγαπουλες, γλυκες, αγαπολογα, τεμεναδες να με πιασει πελατη και οταν βγηκα παλι τα ιδια αγκαλιες και φιλια, αγαπη μου μωρο μου να ξαναερθεις σε αγαπω που να ξερε οτι εγω σπανια παταω δευτερη φορα στην ιδια, στις κοπελες παω για το διαφορετικο αν ειναι για σεξ εχω και τζαμπα τις γκομενες. να μια που αξιζει κριτικης να ανεβει λιγο λοιπον. τσιγγανα μπορει να ειναι φαινεται πιο ανοικτοχρωμη στο σαλονι.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Που εισαι συ ρε παιδι??? Καλώς ηρθες!!!Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.3
Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι.
Ελπιζω το πρωι να βρεις κατι καλύτερο.
Παντως με το Κορινακι εχω περασει αρκετες φορες πολύ καλα!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ευχαριστω φιλοςμια ισαβελα που δουλευε στην ιδια αλυσιδα πρωινη
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
και εγω δεν ξαναγραφω κριτικες αν δεν εχω κατι καινουριο να προσθεσω, η τελευταια γαληνη πχ ειχε 4 κριτικες που ολες λενε το ιδιο οτι δηλαδη αξιζει για τα βυζια της. και 1 κριτικη να ειχε παλι θα το καταλαβαιναν ολοι οτι ειναι βυζαρου. δεν γραφουμε κριτικες μας λετε δεν ενημερωνουμε, γραφουμε κριτικες, μου την ειπε ενας γιατι ηταν παλιες οι μισες παροτι αναφερονται σε εν ενεργεια κοπελες :'( και δεν μπορουσα να τις γραψω παλια γιατι δεν ειμουν γραμμενο μελος, θα πρεπει να αφοσιωθω στο μπουρδελικο μου καθηκον και να παιρνω 2-3 πουτανες την εβδομαδα και να γραφω φρεσκιες κριτικες. χθες ηθελα την τζενη που ερωτευθηκα απο τις φωτο στις βιλλες αλλα ειχε βάρδια βράδυ που νυσταζα καθως γυρισα κουρασμενος απο την θαλασσα
Μη σπαταλας τα λεφτα σου απο δω κι απο κει,σπιτι θελεις να παρεις
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Μη σπαταλας τα λεφτα σου απο δω κι απο κει,σπιτι θελεις να παρεις
μη κοροιδευεις ρεε
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
μη κοροιδευεις ρεε
Δεν κοροϊδεύω ρε μαν το παιδί θελει να αγοράσει σπιτι,σοβαρά μιλάω.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Δεν κοροϊδεύω ρε μαν το παιδί θελει να αγοράσει σπιτι,σοβαρά μιλάω.
γιατι σε τσαντιρι γεννηθηκε ?
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τσατσα σεηζ δατ το πρωι βαζουμε τις δουλευταρουδες για τους παπουδες και ας μην ειναι εμφανισημες, και βραδυ βαζουμε τις πιο ομορφες πιτσιρικες για να παρασυρουν τους πιτσιρικαδες που ξενυχτανε.Συμπερασμα πρωινη βαρδια εχεις περισσοτερες επιλογες!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μπιτζιμ ΠΑΟΚγιατι σε τσαντιρι γεννηθηκε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις