Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Νεα αφιξη εν ονοματι ΠΑΟΛΑ !! καλο φενεται.   :sunglasses:

Απο καποιες κριτικες που ειδα να γραφουνε οι συναγωνιστες της Αθηνας ολες τη χαρακτηριζουνε μεγα κομοδινο και μεγαλη ξεπετα...

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Ρε παιδες αυτη την Ιζαμπελε την εχει δει κανεις απο κοντα η να την εχει δοκιμασει?Γιατι απο τις φωτο στο αλλο σαιτ φαινεται δυνατο κομματι

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ρε παιδες αυτη την Ιζαμπελε την εχει δει κανεις απο κοντα η να την εχει δοκιμασει?Γιατι απο τις φωτο στο αλλο σαιτ φαινεται δυνατο κομματι
Εγω πηγα τρεχοντας μολις ειδα τις φωτο!
Μεγαλος μαστορας ο χειριστης του photoshop!!!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Η Αντζελα η Ουκρανη τελειωνει επισης ευκολα...

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Εγω πηγα τρεχοντας μολις ειδα τις φωτο!
Μεγαλος μαστορας ο χειριστης του photoshop!!!

Κοιτα απο φατσα δε λεει και πολλα, αλλα απο σωμα φαινεται πολυ καλο..Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη και αμα πειθει εμφανησιακα θα περασω.Εσενα προσωπικα τι σε χαλασε?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Απο καποιες κριτικες που ειδα να γραφουνε οι συναγωνιστες της Αθηνας ολες τη χαρακτηριζουνε μεγα κομοδινο και μεγαλη ξεπετα...

Σε ποια μαγαζια δουλευε; Αν δε σου ειναι κοπος κανε ενα copy paste το link

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
πω πω μιση κουβεντα καλη δεν ειπε κανεις.... νυχτα θα φυγει αυτη

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
πω πω μιση κουβεντα καλη δεν ειπε κανεις.... νυχτα θα φυγει αυτη

Το θεμα ομως ειναι οτι οι κριτικες αυτες γραφτηκαν για τη κοπελα πριν 1,5-2 χρονια και απο τοτε μπορει να εχουν αλλαξει πολλα η μπορει και απολυτως τιποτα....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εγω ενα εχω καταλαβει..επειδη μας εχουνε παρει χαμπαρι οτι πηδαμε αρκετα εδω πανω....ο,τι το εχει αποριψει ο αθηναικος λαος και πλεον εχει μαυριστει κατω το φερνουνε εδω...δειτε ποσες φερανε και καμια δεν ειναι ισαξια της καντυ ας πουμε...τι καλες τις κρατανε εκει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εγω ενα εχω καταλαβει..επειδη μας εχουνε παρει χαμπαρι οτι πηδαμε αρκετα εδω πανω....ο,τι το εχει αποριψει ο αθηναικος λαος και πλεον εχει μαυριστει κατω το φερνουνε εδω...δειτε ποσες φερανε και καμια δεν ειναι ισαξια της καντυ ας πουμε...τι καλες τις κρατανε εκει.

Και η καντυ αν θυμαμαι καλως, οταν ηρθε σαλονικα, αθηνα ηταν μετρια, εμεις την καναμε ονομα.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Η Μαντυ ακα Λαρα ξερει κανεις που βρισκεται?
Επαθε κατι ή απλα τη παρατησε τη δουλεια?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Η Μαντυ ακα Λαρα ξερει κανεις που βρισκεται?
Επαθε κατι ή απλα τη παρατησε τη δουλεια?

Τη πετυχα περιπου πριν κανα μηνα στο Villa Erotica σε πρωινη βαρδια της Αντριανας τουμπανιεθ.Καθοτανε μεσα στο κουζινακι με τη τουμπανιεθ και συζητουσανε τωρα το τη λεγανε ενας θεος ξερει...

alexski77

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλοι μου η Αντζελα η Ουκρανεζα εχει σταματησει εχω να την πετυχω πολυ καιρο...γνωριζει καποιος??
Ευχαριστω...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ρε μαγκες η Αννα απο τις βιλλες χθες ητανε στο καινουριο..αυτη κατι μου θυμιζει ρε σεις..αυτο το στομα καπου το ξερω,και αυτη την ομιλια.μηπως δουλευε παλια με αλλο ονομα?

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Λόγω απουσίας σχετικού θέματος στον κατάλογο, μιας και η συνάντηση έγινε εκτός Θεσσαλονίκης, και μιας και έχει γίνει εκτενής κουβέντα για την περιβόητη Αλίκη-Βούλα Βαβάτση και οι γνώμες και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συνάντηση και τη συνομιλία μου μαζί της και να μοιραστώ τα όσα μου είπε.

Επίσκεψη στο μπαρ-strip club Moulin Rouge στις Σέρρες λοιπόν, στοχευμένα μετά από σχόλια συναγωνιστών στο αντίστοιχο thread για τα κωλόμπαρα της πόλης των Σερρών, όπου με το που μπαίνω τη βλέπω να κάθεται στο μπαρ μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και την ώρα που πήγα, γύρω στις 12.30, το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο. Αν δεν είχα διαβάσει από τους συναδέλφους ότι δουλεύει εκεί, αποκλείεται να την αναγνώριζα και να πειθόμουν ότι πρόκειται για την Βαβάτση και να μου το ορκιζόταν και κωλοτούμπες να έκανε και 3 στροφές γύρω από τον εαυτό της! Σπασμένη στο πρόσωπο σημαντικά, μαλλί ξανθό το ξεπλυμένο –το φυσικό της κατά δική της δήλωση- πιασμένο πάνω κότσο και γενικά καμία σχέση με τις ταινίες. Επίσης, κάτι πολύ άσχημο που διαπίστωσα όταν ήρθε κοντά μου και την κέρασα ποτό, η ανάσα της μύριζε φοβερά. Για το σώμα φυσικά δεν χωράει αμφισβήτηση, μοντελέ με υπέροχες αναλογίες και ψηλή, με τα τακούνια πάνω από 1.80.

Το λοιπόν, μου συστήνεται ως Αλίκη. Όταν της είπα ότι ξέρω ποια είναι, μου είπε ότι Αλίκη είναι το πραγματικό της όνομα και το Βούλα Βαβάτση είναι το καλλιτεχνικό. Αλλά όταν τη ρώτησα αν δουλεύει στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, το αρνήθηκε κατηγορηματικά, αλλά είχε μια εξήγηση για το πως προκλήθηκε όλος αυτός ο χαμός με το ότι δουλεύει εκεί. Αυτό που μου είπε λοιπόν, είναι πως είχε περάσει έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί, όπου συναντήθηκαν με τις κοπέλες για να τις πάρει το αφεντικό και να τις πάει στο μπαρ στις Σέρρες, και έτυχε να την δει ο ιδιοκτήτης. Έτσι, τις επόμενες μέρες προσέλαβε μια καινούργια κοπέλα για δουλειά και την ‘‘βάφτισε’’ Αλίκη, για να γίνει ντόρος ότι δουλεύει εκεί η Βαβάτση. Αυτή όμως η νέα κοπέλα έχει μακριά ξανθά μαλλιά και δεν μοιάζει με την κανονική Αλίκη. Όταν μάλιστα της ανέφερα ότι στο σάιτ γίνεται σούσουρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι έχει δουλέψει εκεί και μάλιστα έχουν πάει μαζί της, είπε ότι δεν πάνε καλά και τους έχει βαρέσει η  :jerking: . Δεν κρίνω τα λεγόμενά της και αν στέκουν, απλά τα παραθέτω.

Κλείνοντας, έκανα μαζί της ένα πριβέ όπου μπόρεσα να γλύψω τα βυζάκια της (πολύ μικρά ομολογουμένως) και να τριφτώ στην κωλάρα της  :booty: , αλλά γενικά ήταν πολύ κρύα και γι αυτό δεν έκανα δεύτερο όταν με ρώτησε αν θέλω κι άλλο. Ρώτησα αν κάνει  :pipa2: εκεί, αλλά μου είπε όχι και το πιστεύω γιατί ο χώρος που βρίσκεται το πριβέ στον πάνω όροφο του μαγαζιού είναι πολύ μικρός και στενός και καλά φωτισμένος ώστε να φαίνεται τι γίνεται. Συμπέρασμα: οι λόγοι που με οδήγησαν εκεί ήταν καθαρή περιέργεια να δω από κοντά ένα τόσο πολυσυζητημένο άτομο. Δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα αν την πετύχαινα σε στούντιο, γενικά βγάζει μια κρυάδα και μια διάθεση ξεπέτας, ίσως και να την έπαιρνα για την εμπειρία και μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom