Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χθεσινοβραδυνη τσαρκα σε μερικα μαγαζια γυρω στις 22.30

Στην φριξου και στο διπλανο της αλυσιδας δουλευαν η Τζενη,δυνατο κομματι,καστανοξανθη,δε με επεισε ομως στο σαλοναρισμα της και στο αλλο δουλευε η Αννα,αυτη ρε παιδια με βγαζει κατι πολυ fake δεν ξερω...Μπορει να κανω λαθος.

Φριξου 13 δουλευε μια Καρινα νομιζω την ελεγαν,μελαχροινη με ασπρα εσωρουχα,τελειως αδιαφορη

Τριδυμα 2 η Ιζαμπελλα,ξανθο αδυνατο κοριτσακι,περπαταει λες και εχει καταπιει κανενα κονταρι..

Aν.Γεωργιου 50 (σκαλες) η Κορινα,κοντουλα αδυνατη Ρουμανα με καστανο καρε μαλλι,αδιαφορη

Αν.Γεωργιου 19 η Φλωριτα,κι αυτη καμια 12-13 κιλα το πολυ,γυρω στα 14-15 χρονων ειναι δεν ειναι

Αν.Γεωργιου 38,μια νταρντανα ασχημη πολυ,μελαχροινη,μου το επαιζε και προστυχη στο σαλονι,ηρθε κοντα μου,με χαιδευε,μπες και θα περασουμε καλα και τετοια,ΤΡΑΓΙΚΗ και κακασχημη...

Αν.Γεωργιου 30,η Τζορτζια,αλλη μια με νευρικη ανορεξια και κακασχημη φυσικα,μελαχροινη με καρε μαλλι

Ερως 16,η Χριστινα,αρκετα παλια πλεον και αυτη,ξανθια πλεον αδυνατισμενη αρκετα,κρεμαστα βυζια,τραβελοφατσα,γενικα σκατα εμφανιση και αυτη.

H τσαρκα ααποδειχτηκε αποτυχημενη,απαραδεκτες οι γκομενες εμφανισιακα,ζητανε κατι 40αρια-50αρια κατι μπαζα,αυτες επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε...Αν βρω χρονο θα παω να δω και σημερα το πρωι τι παιζει. Αυτα.
Ετσι αδερφε  :rockon: μας τα χουν κανει μπαλονια η αγαπουληδες και η προμοτορες. Λες και εμεις πηγαμε πρωτη φορα σε στουντιο, το μπαζο το κανουν θεογκομενα, την ξεπετα μια ωραια καταθεσει και το στουντιο που απλα ειναι καλυτερο απο το παρακμιακο, ξενοδοχειο 5 αστερων  :headbang: ολοι νομιζω στο σπιτι μας εχουμε μπανια,πετσετες,και ολα τα αλλα που εχουν στις βιλλες για να μας παιρνουν ποιο ευκολα το δεκαρι και να μην μιλαμε. Υπαρχουν νομιζω ισαξια μαγαζια με τις βιλλες αν οχι και καλυτερα που το εχουν 30 αρι οσο για της κοπελες το 80 με 85 % σε πρωινη και βραδυνη ειναι για τον πεο  :grin: για αυτο και τελαυταια πηραν φωτια η αγαπουληδες και η προμοτορες μπας και σωσουν την κατασταση λιγο και πατησει κανενας ανθρωπος στα μαγαζια, γιατι απο τι βλεπω η κινιση εχει πεσει σημαντικα και πλεον τον πελατη τον βλεπουν με τα κυαλια. Σιγουρα οφειλετε και σε αλλους παραγοντες αλλα νομιζω το συμαντικοτερο ειναι οτι εχουν οτι να ναι κοπελες και σχεδον ανακυκλωνονται η ιδιες μπας και ετσι κοροιδεψουν κανενα  :grin: Εμπαργκο λοιπον στα ακριβα μαγαζια  :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ετσι αδερφε  :rockon: μας τα χουν κανει μπαλονια η αγαπουληδες και η προμοτορες. Λες και εμεις πηγαμε πρωτη φορα σε στουντιο, το μπαζο το κανουν θεογκομενα, την ξεπετα μια ωραια καταθεσει και το στουντιο που απλα ειναι καλυτερο απο το παρακμιακο, ξενοδοχειο 5 αστερων  :headbang: ολοι νομιζω στο σπιτι μας εχουμε μπανια,πετσετες,και ολα τα αλλα που εχουν στις βιλλες για να μας παιρνουν ποιο ευκολα το δεκαρι και να μην μιλαμε. Υπαρχουν νομιζω ισαξια μαγαζια με τις βιλλες αν οχι και καλυτερα που το εχουν 30 αρι οσο για της κοπελες το 80 με 85 % σε πρωινη και βραδυνη ειναι για τον πεο  :grin: για αυτο και τελαυταια πηραν φωτια η αγαπουληδες και η προμοτορες μπας και σωσουν την κατασταση λιγο και πατησει κανενας ανθρωπος στα μαγαζια, γιατι απο τι βλεπω η κινιση εχει πεσει σημαντικα και πλεον τον πελατη τον βλεπουν με τα κυαλια. Σιγουρα οφειλετε και σε αλλους παραγοντες αλλα νομιζω το συμαντικοτερο ειναι οτι εχουν οτι να ναι κοπελες και σχεδον ανακυκλωνονται η ιδιες μπας και ετσι κοροιδεψουν κανενα  :grin: Εμπαργκο λοιπον στα ακριβα μαγαζια  :rockon:
αναδουλειες εχουν για αλλους λογους, παλια ηταν 10 μαγαζια στο βαρδαρη και ολα γεματα, τωρα ειναι καμια τριανταρια, δουλευουν καθε βραδυ τουλαχιστον τα 20, ε ηρθε και η κριση, εκει που ειχαν τζιρους χιλιαρικα τωρα μπορει να βγαλουν οσο ενα τυροπιταδικο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Το τέταρτο μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι δεν ανήκει στην αλυσίδα αλλα σε μια πολύ γνωστή και αναγνώρισημη κυρία..
στο αλλο σαϊτ το βαλανε με ετικετα κολλητα στα αλλα 3,ολες οι γυναικες του Βιλα ειναι στο προγραμμα του κι εσυ μου λες οτι δεν ανηκει στην αλυσιδα...Το πολυ πολυ η αδεια να ειναι στο ονομα της Αντριανας οπως συμβαινει και στα περισσοτερα μαγαζια με τις κοπελες δηλαδη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
για πες τελικα που γαμας εσυ ρε φωστηρα και αγωνιστη της μπουρδελοκαταστασης μπας και καταλαβουμε τελικα τι ρολο βαρας.....που μου θες και πμ μονο....που σου΄στειλα και πμ για να με ενημερωσεις και με απαξιωσες

Σ'επιασε ο πονος μολις παινεψα λιγο τις Βιλες??Εσυ θ'αφησεις υποννοουμενα για μενα για προμοτορτες και αγαπουληδες με αφορμη τις Βιλες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Επισκέπτης
αναδουλειες εχουν για αλλους λογους, παλια ηταν 10 μαγαζια στο βαρδαρη και ολα γεματα, τωρα ειναι καμια τριανταρια, δουλευουν καθε βραδυ τουλαχιστον τα 20, ε ηρθε και η κριση, εκει που ειχαν τζιρους χιλιαρικα τωρα μπορει να βγαλουν οσο ενα τυροπιταδικο
Εδω και σχεδον μια δεκαετια, πες οχταετια γιατι τα τελευταια δυο χρονια δεν δουλευει ο βαρδαρης, δουλευαν ολα μαζι και τα μπουρδελα του βαρδαρη και τα στουντιο συνολο πανω απο 30 και εποχες κρισης μιλαμε. Αυτο γιατι ειχαν κοπελες που αξιζαν και τα λεφτα που επαιρναν, ενω τωρα δλδ εδω και δυο το πολυ τρια χρονια η κοπελες που εχουν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν κανουν για αυτην τη δουλεια. γενικα ειναι ειτε για ξεπετα η μπαζα που θα σε κανουν τα παντα  :S για να περασεις μεσα, παρακμη δλδ στην πολη.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στο αλλο σαϊτ το βαλανε με ετικετα κολλητα στα αλλα 3,ολες οι γυναικες του Βιλα ειναι στο προγραμμα του κι εσυ μου λες οτι δεν ανηκει στην αλυσιδα...Το πολυ πολυ η αδεια να ειναι στο ονομα της Αντριανας οπως συμβαινει και στα περισσοτερα μαγαζια με τις κοπελες δηλαδη
σε ολα τα μαγαζια δηλωμενη ιδιοκτητρια πρεπει να ειναι ιεροδουλη βασει νομου,
για αυτο κατι γριες πανε και κανουν εξετασεις καθε 15 μερες σαν πουτανες. τωρα αν δεν βρουν ανδρεικελο-γρια να δηλωθει ιεροδουλη οι πραγματικοι ιδιοκτητες τυπικα δηλωνουν ιδιοκτητρια μια απο τις πραγματικες ιεροδουλες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ε ναι ενταξει αυτο λεμε αλλα περα απ'αυτο αν δεις το προγραμμα του νεου μαγαζιου εχει ολες τις κοπελες του Βιλα...ε δε μπορει το Βιλα να κανει τοσο μεγαλη αβαντα στο απεναντι μαγαζι και ν'αφηνει ολες τις γυναικες του να δουλεψουν εκει και γι'αυτο λεω οτι σιγουρα ειναι της αλυσιδας κι αυτο

Επισκέπτης
για πες τελικα που γαμας εσυ ρε φωστηρα και αγωνιστη της μπουρδελοκαταστασης μπας και καταλαβουμε τελικα τι ρολο βαρας.....που μου θες και πμ μονο....που σου΄στειλα και πμ για να με ενημερωσεις και με απαξιωσες

Σ'επιασε ο πονος μολις παινεψα λιγο τις Βιλες??Εσυ θ'αφησεις υποννοουμενα για μενα για προμοτορτες και αγαπουληδες με αφορμη τις Βιλες?
Κοιτα μεγαλε δεν γυρναει ο κοσμος γυρω απο εσενα ξεκαβαλα και λιγο το καλαμι. Δεν μιλησα για σενα ουτε αφησα υπονοουμενα για σενα, αν προσεξες που (αμφιβαλω )γενικα μιλαω για αγπουληδες και προμοτορες και οχι σε αυτους που ειπαν για βιλλες. Τωρα για τα πμ. δεν εχω γραψει στ @@ κανενα (κανονικο) μελος που με εστειλε πμ. γιατι πολυ απλα με εστειλε π.μ και οχι μνμ εδω για να το κανετε θεμα μερικοι εδω μεσα για δικου σας λογους. Τελος και δεν το ξανα συζηταω αυτο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εδω και σχεδον μια δεκαετια, πες οχταετια γιατι τα τελευταια δυο χρονια δεν δουλευει ο βαρδαρης, δουλευαν ολα μαζι και τα μπουρδελα του βαρδαρη και τα στουντιο συνολο πανω απο 30 και εποχες κρισης μιλαμε. Αυτο γιατι ειχαν κοπελες που αξιζαν και τα λεφτα που επαιρναν, ενω τωρα δλδ εδω και δυο το πολυ τρια χρονια η κοπελες που εχουν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν κανουν για αυτην τη δουλεια. γενικα ειναι ειτε για ξεπετα η μπαζα που θα σε κανουν τα παντα  :S για να περασεις μεσα, παρακμη δλδ στην πολη.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι στο ονομα της Αντριανας ειναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπον εχει να μου προτεινει κανεις κατι δυνατο για αποψε τη νυχτα??...Απ'οτι βλεπω η φοβερη επιχειρηση των Βιλα  :grin: δεν εχει κατι αποψε,η μικρουλα Αντριανα λετε οτι λειπει αρα που να παω??
Η Εμμα υπαρχει ακομα την βλεπει κανεις??  :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Λοιπον εχει να μου προτεινει κανεις κατι δυνατο για αποψε τη νυχτα??...Απ'οτι βλεπω η φοβερη επιχειρηση των Βιλα  :grin: δεν εχει κατι αποψε,η μικρουλα Αντριανα λετε οτι λειπει αρα που να παω??
Η Εμμα υπαρχει ακομα την βλεπει κανεις??  :think:
η εμμα πηγε στην ρουμανια με πονους στο στομαχι, κακια γλωσσα ανταγωνιστριας τσατσας μου ειπε δες τι παθαινουν οσες τα καταπινουν???

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
για αυτο κατι γριες πανε και κανουν εξετασεις καθε 15 μερες σαν πουτανες. τωρα αν δεν βρουν ανδρεικελο-γρια να δηλωθει ιεροδουλη οι πραγματικοι ιδιοκτητες τυπικα δηλωνουν ιδιοκτητρια μια απο τις πραγματικες ιεροδουλες

δηλαδη ουσιαστικα φιλε μου λες οτι σε παρα πολλες περιπτωσεις οι ιεροδουλες δεν εξεταζονται ιατρικα..φυσικα αυτο ειναι βομβα...αλλα θα περασει λες και δεν εγινε τιποτα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δηλαδη ουσιαστικα φιλε μου λες οτι σε παρα πολλες περιπτωσεις οι ιεροδουλες δεν εξεταζονται ιατρικα..φυσικα αυτο ειναι βομβα...αλλα θα περασει λες και δεν εγινε τιποτα...
οχι δεν ειπα κατι τετοιο απο που το συμπερανες αυτο????
ειπα οτι και τσατσογριες περνανε γιατρο καθε 15 μερες(σαν τις πουτανες, δηλαδη και οι πουτανες περναν γιατρο) αντι καθε 6 μηνες που λεει ο νομος για αυτες, γιατι εχουν μαγαζια στο ονομα τους, αρα πρεπει να φαινονται πουτανες. και καθε ονομα πρεπει να εχει μονο ενα μαγαζι στο ονομα του επισης. και αφου οι πουτανες ερχονται και φευγουν ευκολα οι τσατσαδες ως πιο σταθερες ειναι καλυτερη λυση για τους πραγματικους ιδιοκτητες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
μισο μισο το εχει η αντριαννα!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βρε θα μου πει κανεις καμια προταση για αποψε??κατι καλο που να μου εχει ξεφυγει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom