Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σευχαριστώ bourdeliotis... :)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.618
Πόντοι
7.095
ότι και να λέτε...ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΣΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Καλησπερα συναγωνιστες θελω να μου δωσετε τα φωτα σας αν μπορειτε για την ΜΙΛΦ Γαλλιδα νικολ που δουλευε πριν κανα δυο χρονια βαρδαρη!!
την έχω πάρει βαρδάρι πριν 4 χρόνια ήταν καλή σαν επαγγελματίας αλλά όχι και η σούπερ έκφυλη πορνοστάρ που προδιαθέτει το παρουσιαστικό της . έχω να τη δώ από τότε. περίπου 170 χωρίς τακούνι τσοντοεκφυλόφατσα με πολύ σιλικονάτα χείλια και βυζιά λίγα πιασιματάκια αλλά σφιχτό σχετικά σώμα για την ηλικία της η οποία πιστεύω οτι τώρα θα είναι μεταξύ 45-50

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
την έχω πάρει βαρδάρι πριν 4 χρόνια ήταν καλή σαν επαγγελματίας αλλά όχι και η σούπερ έκφυλη πορνοστάρ που προδιαθέτει το παρουσιαστικό της . έχω να τη δώ από τότε. περίπου 170 χωρίς τακούνι τσοντοεκφυλόφατσα με πολύ σιλικονάτα χείλια και βυζιά λίγα πιασιματάκια αλλά σφιχτό σχετικά σώμα για την ηλικία της η οποία πιστεύω οτι τώρα θα είναι μεταξύ 45-50
έως και τραβελόφατσα...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Μεσημεριανό πέρασμα από Φρίξου και πέριξ :

Φρίξου 15 : Στέφη
Τρίδυμα Νο1 : Χριστίνα, κοντούλα, τσαχπίνα ρουμουνίτσα που στο σαλονάρισμα έκανε κάτι παλαβά και μου έδειχνε με καμάρι τον μικρό πεταχτό της κωλαράκο
Τρίδυμα Νο2 : κλειστό
Red Light : Πάολα. Σαν εμφάνιση μου άρεσε αρκετά για τα δικά μου γούστα. Ζουμερή μελαχρινή Μολδαβή. Στα ενδότερα δεν τρελάθηκα βέβαια. Είναι πεντακάθαρη και έχει φοβερή επιδερμίδα αλλά δεν ... πολλά ψεύτικα βογγητά και μηχανικό γαμήσι. Πιο πολύ απόλαυσα το μπανάκι που έκανα πριν και μετά  από τη συνεύρεση
Red Diamond : Αντριάνα
Έρως 16 : κλειστόν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το γραψα και στο αλλο θρεντ ,το γραφω κι εδω για τους φιλους της...η Δαναη θα ειναι Κοζανη στα παλια μπουρδελακια ....βεβαια απο Κυριακη ισως εχει αδεια λογω ρωσων αλλα θα ειναι γενικα εκει πλεον

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για σημερα το βραδυ..??

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.439
Πόντοι
26.096

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω αλλά επειδή είσθε νέος θα σας απαγοητεύσω. Μη προσδοκάτε απάντηση ... είσθε και Αρειανός ...
το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!  :dancing: :dancing:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.439
Πόντοι
26.096
το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!  :dancing: :dancing:
Μακάρι να μπορούσα, συμπολίτη μου! Αλλά οι δικές μου επιλογές είναι πολύ σπάταλες. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος. Υπάρχουν πολλοί. Αρκεί ν΄ αποφασίσουν να μιλήσουν σε κάποιο νέο.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!  :dancing: :dancing:
εγω σε συμπαθησα. αφου λοιπον εισαι αρειανος και εισαι συνηθισμενος στον πονο, σου προτείνω ενεργητικα τραβεστι της πολης μας, βικτωρια απο ts-dating.com , παμελα-κριστι αλεξιου προεδρινα στον οπαπ ή στο μπαρ ts-13(ή 14 θα σε γελασω), και νινα στο μπουγατσατζιδικο στην παλιου σιδηροδρομικου σταθμου, ειναι η πιο σεξυ τρανς στην πολη ειναι οτι πρεπει για να  :fuck1: αρειανους, ο αλ ειχε γραψει οτι εχει χοντρο μπουρι.  :grin:
χωρις παρεξηγηση νεοπαρντ και εγω νεος ειμαι 2 μηνες στο σαητ.
υγ. α και φιονα επισης ξεχασα. για αυτην μην ρωτησεις που ειναι, αν δεν την εχεις δει δεν εισαι θεσσαλονικιος.

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
εγω δεν ειμαι νεος ομως..μπορει να μην γραφω συχνα αλλα ειμαι απο το 2010 μελλος.!!Οποτε λεω να παω μια βολτα villa erotica στην karmen :)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλη βουτια στα βυζακια της.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.439
Πόντοι
26.096
εγω σε συμπαθησα. αφου λοιπον εισαι αρειανος και εισαι συνηθισμενος στον πονο, σου προτείνω ενεργητικα τραβεστι της πολης μας, βικτωρια απο ts-dating.com , παμελα-κριστι αλεξιου προεδρινα στον οπαπ ή στο μπαρ ts-13(ή 14 θα σε γελασω), και νινα στο μπουγατσατζιδικο στην παλιου σιδηροδρομικου σταθμου, ειναι η πιο σεξυ τρανς στην πολη ειναι οτι πρεπει για να  :fuck1: αρειανους, ο αλ ειχε γραψει οτι εχει χοντρο μπουρι.  :grin:
υγ. α και φιονα επισης ξεχασα. για αυτην μην ρωτησεις που ειναι, αν δεν την εχεις δει δεν εισαι θεσσαλονικιος.
Είσαι φοβερός!!! Υποκλίνομαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δεν ξερω αν γραφτηκε κατι για την Τζενη στο Red Diamond...Αποψε που την ειδα εχει φοβερο κορμι!
Στο σαλονι βγηκε καπως αδιαφορη, αλλα θα ξαναδοκιμασω.
Στο χωρο ανεβαίνεις με ασανσερ, που σε βγαζει κατευθείαν στο σαλονι!!! Στο ισόγειο επικρατούσε μια πολυ ασχημη απροσδιοριστη μυρωδια.

Κατάθεση για τριτη και τελευταία φορα στη Μελίνα στο Τσιρκο. Πολυ γρηγορα εγινε επαγγελματίας αυτη...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Εγω με τη Μελινα απο το Βολο(Ιωνια),δεν ξερω γιατι αλλα πολυ γρηγορα ηθελα να φυγω απο το δωματιο ,ενιωσα οτι επσεσα δυο κατηγοριες κατω,μακαρι να αποκτησε επαγγελματισμο  αλλα πρωτα θε πρεπει να δουλεπσει αλλα πραγματα  εκτος του σωματος της  :rolleyes:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παρεξηγηση....επαγγελματισμο με την πολυ κακη έννοια.
Αρχισε τα μη και τα οχι. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Οσο για το Βολο...του Δενδροποταμου!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
η φιονα γερασε ρε..πριν καμια 10ετια ητανεεεεεεεεεεεεεε!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αγαπητοι συναγωνιστες την βοηθεια σας παρακαλω....αργα το βραδυ λεω να βγω τσαρκα μετα απο πολυ καιρο.....υπαρχει καποια κοπελα που να κανει πολυ καλη πιπα;;;;; :pipa2: :pipa2: :pipa2:βοηθηστε το στραβαδι να ξεσστραβωθει.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Βραδυνη βολτα χθες.

ξερει κανεις κατι για την τζουλη μια 19χρονη μικρη κοντη ξανθια στα σπιτια στην ανδρεου γεωργιου απενταντι απο το λαφαμ σε ενα γωνιακο?

βραδυνη βαρδια δουλευει. Δινει και κωλο με 80ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom