You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)
georgeflorinios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 168
- Πόντοι
- 281
την έχω πάρει βαρδάρι πριν 4 χρόνια ήταν καλή σαν επαγγελματίας αλλά όχι και η σούπερ έκφυλη πορνοστάρ που προδιαθέτει το παρουσιαστικό της . έχω να τη δώ από τότε. περίπου 170 χωρίς τακούνι τσοντοεκφυλόφατσα με πολύ σιλικονάτα χείλια και βυζιά λίγα πιασιματάκια αλλά σφιχτό σχετικά σώμα για την ηλικία της η οποία πιστεύω οτι τώρα θα είναι μεταξύ 45-50Καλησπερα συναγωνιστες θελω να μου δωσετε τα φωτα σας αν μπορειτε για την ΜΙΛΦ Γαλλιδα νικολ που δουλευε πριν κανα δυο χρονια βαρδαρη!!
georgeflorinios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 168
- Πόντοι
- 281
έως και τραβελόφατσα...την έχω πάρει βαρδάρι πριν 4 χρόνια ήταν καλή σαν επαγγελματίας αλλά όχι και η σούπερ έκφυλη πορνοστάρ που προδιαθέτει το παρουσιαστικό της . έχω να τη δώ από τότε. περίπου 170 χωρίς τακούνι τσοντοεκφυλόφατσα με πολύ σιλικονάτα χείλια και βυζιά λίγα πιασιματάκια αλλά σφιχτό σχετικά σώμα για την ηλικία της η οποία πιστεύω οτι τώρα θα είναι μεταξύ 45-50
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Μεσημεριανό πέρασμα από Φρίξου και πέριξ :
Φρίξου 15 : Στέφη
Τρίδυμα Νο1 : Χριστίνα, κοντούλα, τσαχπίνα ρουμουνίτσα που στο σαλονάρισμα έκανε κάτι παλαβά και μου έδειχνε με καμάρι τον μικρό πεταχτό της κωλαράκο
Τρίδυμα Νο2 : κλειστό
Red Light : Πάολα. Σαν εμφάνιση μου άρεσε αρκετά για τα δικά μου γούστα. Ζουμερή μελαχρινή Μολδαβή. Στα ενδότερα δεν τρελάθηκα βέβαια. Είναι πεντακάθαρη και έχει φοβερή επιδερμίδα αλλά δεν ... πολλά ψεύτικα βογγητά και μηχανικό γαμήσι. Πιο πολύ απόλαυσα το μπανάκι που έκανα πριν και μετά από τη συνεύρεση
Red Diamond : Αντριάνα
Έρως 16 : κλειστόν
Φρίξου 15 : Στέφη
Τρίδυμα Νο1 : Χριστίνα, κοντούλα, τσαχπίνα ρουμουνίτσα που στο σαλονάρισμα έκανε κάτι παλαβά και μου έδειχνε με καμάρι τον μικρό πεταχτό της κωλαράκο
Τρίδυμα Νο2 : κλειστό
Red Light : Πάολα. Σαν εμφάνιση μου άρεσε αρκετά για τα δικά μου γούστα. Ζουμερή μελαχρινή Μολδαβή. Στα ενδότερα δεν τρελάθηκα βέβαια. Είναι πεντακάθαρη και έχει φοβερή επιδερμίδα αλλά δεν ... πολλά ψεύτικα βογγητά και μηχανικό γαμήσι. Πιο πολύ απόλαυσα το μπανάκι που έκανα πριν και μετά από τη συνεύρεση
Red Diamond : Αντριάνα
Έρως 16 : κλειστόν
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για σημερα το βραδυ..??
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.439
- Πόντοι
- 26.096
Δεν γνωρίζω αλλά επειδή είσθε νέος θα σας απαγοητεύσω. Μη προσδοκάτε απάντηση ... είσθε και Αρειανός ...ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για σημερα το βραδυ..??
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!Δεν γνωρίζω αλλά επειδή είσθε νέος θα σας απαγοητεύσω. Μη προσδοκάτε απάντηση ... είσθε και Αρειανός ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.439
- Πόντοι
- 26.096
Μακάρι να μπορούσα, συμπολίτη μου! Αλλά οι δικές μου επιλογές είναι πολύ σπάταλες. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος. Υπάρχουν πολλοί. Αρκεί ν΄ αποφασίσουν να μιλήσουν σε κάποιο νέο.το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εγω σε συμπαθησα. αφου λοιπον εισαι αρειανος και εισαι συνηθισμενος στον πονο, σου προτείνω ενεργητικα τραβεστι της πολης μας, βικτωρια απο ts-dating.com , παμελα-κριστι αλεξιου προεδρινα στον οπαπ ή στο μπαρ ts-13(ή 14 θα σε γελασω), και νινα στο μπουγατσατζιδικο στην παλιου σιδηροδρομικου σταθμου, ειναι η πιο σεξυ τρανς στην πολη ειναι οτι πρεπει για να αρειανους, ο αλ ειχε γραψει οτι εχει χοντρο μπουρι.το λεω για να παω κατευθειαν στην πηγη να μην περιπλανιεμαι...!!Για αυτο ακριβώς πρεπει αν με βοηθησεις επειδει ειμαι ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ αρειανος..!!
χωρις παρεξηγηση νεοπαρντ και εγω νεος ειμαι 2 μηνες στο σαητ.
υγ. α και φιονα επισης ξεχασα. για αυτην μην ρωτησεις που ειναι, αν δεν την εχεις δει δεν εισαι θεσσαλονικιος.
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
εγω δεν ειμαι νεος ομως..μπορει να μην γραφω συχνα αλλα ειμαι απο το 2010 μελλος.!!Οποτε λεω να παω μια βολτα villa erotica στην karmen
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
καλη βουτια στα βυζακια της.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.439
- Πόντοι
- 26.096
Είσαι φοβερός!!! Υποκλίνομαι!εγω σε συμπαθησα. αφου λοιπον εισαι αρειανος και εισαι συνηθισμενος στον πονο, σου προτείνω ενεργητικα τραβεστι της πολης μας, βικτωρια απο ts-dating.com , παμελα-κριστι αλεξιου προεδρινα στον οπαπ ή στο μπαρ ts-13(ή 14 θα σε γελασω), και νινα στο μπουγατσατζιδικο στην παλιου σιδηροδρομικου σταθμου, ειναι η πιο σεξυ τρανς στην πολη ειναι οτι πρεπει για να αρειανους, ο αλ ειχε γραψει οτι εχει χοντρο μπουρι.
υγ. α και φιονα επισης ξεχασα. για αυτην μην ρωτησεις που ειναι, αν δεν την εχεις δει δεν εισαι θεσσαλονικιος.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Δεν ξερω αν γραφτηκε κατι για την Τζενη στο Red Diamond...Αποψε που την ειδα εχει φοβερο κορμι!
Στο σαλονι βγηκε καπως αδιαφορη, αλλα θα ξαναδοκιμασω.
Στο χωρο ανεβαίνεις με ασανσερ, που σε βγαζει κατευθείαν στο σαλονι!!! Στο ισόγειο επικρατούσε μια πολυ ασχημη απροσδιοριστη μυρωδια.
Κατάθεση για τριτη και τελευταία φορα στη Μελίνα στο Τσιρκο. Πολυ γρηγορα εγινε επαγγελματίας αυτη...
Στο σαλονι βγηκε καπως αδιαφορη, αλλα θα ξαναδοκιμασω.
Στο χωρο ανεβαίνεις με ασανσερ, που σε βγαζει κατευθείαν στο σαλονι!!! Στο ισόγειο επικρατούσε μια πολυ ασχημη απροσδιοριστη μυρωδια.
Κατάθεση για τριτη και τελευταία φορα στη Μελίνα στο Τσιρκο. Πολυ γρηγορα εγινε επαγγελματίας αυτη...
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Εγω με τη Μελινα απο το Βολο(Ιωνια),δεν ξερω γιατι αλλα πολυ γρηγορα ηθελα να φυγω απο το δωματιο ,ενιωσα οτι επσεσα δυο κατηγοριες κατω,μακαρι να αποκτησε επαγγελματισμο αλλα πρωτα θε πρεπει να δουλεπσει αλλα πραγματα εκτος του σωματος της
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
η φιονα γερασε ρε..πριν καμια 10ετια ητανεεεεεεεεεεεεεε!!!εγω σε συμπαθησα. αφου λοιπον εισαι αρειανος και εισαι συνηθισμενος στον πονο, σου προτείνω ενεργητικα τραβεστι της πολης μας, βικτωρια απο ts-dating.com , παμελα-κριστι αλεξιου προεδρινα στον οπαπ ή στο μπαρ ts-13(ή 14 θα σε γελασω), και νινα στο μπουγατσατζιδικο στην παλιου σιδηροδρομικου σταθμου, ειναι η πιο σεξυ τρανς στην πολη ειναι οτι πρεπει για να αρειανους, ο αλ ειχε γραψει οτι εχει χοντρο μπουρι.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αγαπητοι συναγωνιστες την βοηθεια σας παρακαλω....αργα το βραδυ λεω να βγω τσαρκα μετα απο πολυ καιρο.....υπαρχει καποια κοπελα που να κανει πολυ καλη πιπα;;;;; βοηθηστε το στραβαδι να ξεσστραβωθει....
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Βραδυνη βολτα χθες.
ξερει κανεις κατι για την τζουλη μια 19χρονη μικρη κοντη ξανθια στα σπιτια στην ανδρεου γεωργιου απενταντι απο το λαφαμ σε ενα γωνιακο?
βραδυνη βαρδια δουλευει. Δινει και κωλο με 80ευρω.
ξερει κανεις κατι για την τζουλη μια 19χρονη μικρη κοντη ξανθια στα σπιτια στην ανδρεου γεωργιου απενταντι απο το λαφαμ σε ενα γωνιακο?
βραδυνη βαρδια δουλευει. Δινει και κωλο με 80ευρω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις