...ο Blastbeat την κατεταξε χθες στο τοπ 5,εγω την βαζω χαλαρα μεσα στην τοπ 3αδα και αν αναλυσουμε στα σημεια σε καποια βγαινει και κορυφαια για μενα
Οποιος δεν εχει παρει Νταϊανα χανει μια μοναδικη εμπειρια ζωης θα ελεγα
Η αρχικη σκεψη ηταν να γραψω τοπ 3 αλλα μετα το αλλαξα σε τοπ 5 σκεπτομενος και τις αλλες πορνοδυναμεις της πρωινης μπουρδελοκαταστασης οπως Νατασσα,Εφη,Καντυ,Αντριαννα.es(οταν ειναι πρωινη)...α και την Ρηνουλα(
) οχι τη Δουρου,την αλλη ξερεις εσυ
.
Επισης new entry στην πρωινη,το ξανθο πιπινι Ιζαμπελα στο Τριδυμο 3 .Κι αυτη την ειχα σταμπαρει απο καιρο και σημερα την τιμησα,ξεκιναει απο 25 ευρω και εχει και πολυ καλες τιμες σε ολα τα προγραμματα.Προκαταρκτικα φουλ, ανεση χρονου,στην κριτικη πιο αναλυτικα.
Στη μικρη καταδρομικη ειχαμε
Ανδ.Γεωργιου 19 => Η μελαχρινη Αντζελα,σχετικα ομορφο προσωπο αλλα υπερβολικα αδυνατη στα ορια του ανορεξικου :S
Ανδ.Γεωργιου 24 => Η BBW Τζουλια γνωστη απο Μαρινοσπιτο,golden stars κλπ
Ερως 16 => Μελαχρινη γκομενα κι εδω,καπου την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι,φανηκε να εχει ωραιο σωμα αλλα δεν ειχαν συνηθισει τα ματια μου ακομα το σκοταδι οποτε δεν ειμαι τελειως σιγουρος.
Φριξου 15 => Εφη
Τριδυμο 1 => Σαρα,καβλιαρα ξανθια γκομενα.Δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι μιλφ η μικρη,καπως αινιγματικη ηταν
Τριδυμο 3 => Η Ιζαμπελα που εγινε και η καταθεση.Ξανθο πιπινι,ομορφο προσωπο,ωραιο νεανικο σωμα με αντιστοιχο κωλο και χαλια στηθος.Οταν λεμε χαλια τυποι καλυτερα μην την αφησετε να βγαλει το σουτιεν.
ΥΓ 1.Στα σπιτια που περασα στην Ανδ.Γεωργιου τσατσαδες και πουτανες ηταν μεσα σε νευρικο κλονισμο.Πως ειναι δυνατον να σταυρωσετε πελατες ρε τυποι με τσιγγανες με κοστος 30 ευρω/8 λεπτο?
ΥΓ 2.Επεστρεψε η πορνοπροσφορα σε ορισμενα todaylicioys hot dog + beer = 1 ευρω.Απο εδω παρτε μαθηματα κυριοι και κυριες της Ανδ.Γεωργιου.
EDIT
Ποιοι ησασταν οι τυποι στο Τριδυμο 3 που μας ελεγε η τσατσα οτι θα μας φερει γκομενες απο Ουκρανια-Ρωσια για να μας παντρεψει?