Βολτα πριν λιγο με 2 καταθεσεις
Πρωτα στο πιπινι Αντριανα στο Αν.Γεωργιου 30 μιλαμε το μωρο δεν καταλαβαινει Χριστο κανει τα παντα με μανια και δινει και δωρακια...
και δευτερη καταθεση στη γνωστη μιλφ Ειρηνη με την οποια αποψε δινω οριστικο τελος στη σχεση μας....ναι δε διαβασατε λαθος...Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Βασανιστηκα παρα πολυ τωρα που οδηγουσα επιστρεφοντας σπιτι για το αν θα πρεπει να ειμαι τοσο απολυτος αλλα το γυαλι ειχε ραγισει απο τις 2 προηγουμενες φορες και σημερα εσπασε.
Εγω θα θυμαμαι τις ωραιες στιγμες μαζι της και την ευχαριστω γι'αυτες και αυτη θα θυμαται οτι ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΦΙΡΜΑ ωστε να ανεβασει το επιπεδο της και να φτασει σημερα να μου πει οτι εγω δεν πληρωνω καλα και γι'αυτο δεν θα μου δωσει κωλο με 50ε αλλα με 80ε παρα τις προηγουμενες 10 φορες στα 50ε.
Επισης πρεπει να εχω κρατησει καμια 30αρια πμ απο αυτους που τα τελευταια 3 χρονια την επισκεφτηκαν χαρη στη δικη μου επιμονη παρα τους ενδοιασμους για την εμφανιση της,και μετα μου στελνανε πμ για να με ευχαριστησουν που τους ανοιξα τα ματια.
Δε πειραζει ομως ετσι ειναι...το χρημα αλλοιωνει τον ανθρωπο και ποσο μαλλον οταν εισαι Ρουμανα.
Ο al pacino αγνος και ταπεινος οπως παντα
,ενας απλος εργατης του πορνορεπορταζ θα συνεχισει τις ερευνες του και σε βαθος χρονου σιγουρα θα ανακαλυψει κατι ισαξιο και ακομα καλυτερο μεχρι να φαει ξανα ενα χεσιμο απο καμια Ρουμανα και να ησυχασει...
περισσοτερες λεπτομερειες στις κριτικες που θα ακολουθησουν