Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ειχε ξαναρθει και πιο παλια ,μεσα στον χρονο,για πολυ λιγο και αφησε ασχημες κριτκες.δεν την πηρα,απο συναγωνιστες που πηγαν θυμαμαι

Πάλι σαβουρες μας φέρνουν;
Καλα απορώ(μιας και μας διαβάζουν εδώ μέσα 10000%)πως πανε και φέρνουν τα παλτά που δε τους δίνουν λεφτα,μαζοχες ειναι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συναδελφοι θελω την εξης πληροφορια..
ποια κοπελα (εκτος Αφροδιτης στη κωλλετη-Στεφης στη Φριξου-) δεν κανει ακαποτο?
ειναι καποια αλλη που να μην κανει γυμνα τσιμπουκια?  ρωταω γιατι στο σεξ μου αρεσει να φιλαω την κοπελα και δεν θελω να φιλισω καποια που να εχει γλυψει 5-10 ψωλες πιο πριν..

Επισης θα προτεινα το εξης για την ευκολια ολων των συναδελφων:
Να υπαρχει ενα θεμα-topic που να εχει εναν καταλογο με ολες τις κοπελες και διπλα τις υπηρεσιες που προσφερουν ωστε να μπορει ο καθενας μας να επιλεγει..
φυσικα αυτο θα μπορουσε να το κανει μονο ενα παλιο και ενεργο μελος κατι το οποιο εχω δει στο παρελθον με αντιστοιχους καταλογους και επιδοσεις.
η εφη δεν κανει

η μαντυ νομιζω δεν κανει

η καντυ επισης δεν εκανε θυμαμαι

η σαρα απο βιλες δεν εκανε

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτη που δεν κανει σιγουρα ειναι η Εφη. Δεν παιζει με την υγεια της κ των πελατων της κ καλα κανει. Για αυτο κ ειναι τοσα χρονια υγιης κ με τοσους πελατες υγιης. Αλλα δεν δινει κ φιλακια ευκολα...μην περιμενεις πολλα πολλα.....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
η εφη δεν κανει

η μαντυ νομιζω δεν κανει

η μάντυ κάνει...
Και φιλιά δίνει

Χτες επισκέφτηκα την "μιλφ" στο αν. γεωργίου 30, Άννα την λένε από Ρουμανία. Ωραίες φυσικές βυζαρες από εμφάνιση "περί ορέξεως" που λένε.Έχει κοιλίτσα αλλά είναι σφιχτή γενικά.Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε αλλά μου έβγαλε μια θετική αύρα και δικαιωθηκα.Το κορίτσι είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι.Μαζί μου τουλάχιστον...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
η εφη δεν κανει

η μαντυ νομιζω δεν κανει

-Την Εφη στο Φριξου 15 λες σωστα? ωραια..ευχαριστω για την πληροφορια
-η Σαρα σωστα ,την ειχα ξεχασει
-η Καντυ οσες φορες εχω παει δεν εχω ρωτησει  προγραμμα και μπαινω μεσα κατευθειαν..υποθετω ομως οτι αυτη κανει τα παντα..αφου δινει και κωλο..

Επισκέπτης
Μεσημεριανη βολτουλα, με καταθεση το βραδυ εχω  :o λογο γηπεδου το εσπασα στα δυο, παντως αν και το μεσημερι γυρισα περισσοτερο το βραδυ εκανα τον κασκαντερ και δικαιωθηκα με την τζουλια στο α.γ 21 αυριο κριτικη. Αν παιδια μπερδεψω καμια κοπελα η ρετσινα φταει να ξερετε  :grin: :grin:
26ης Οκτωβρίου 35Α:γιαννα το μεσημερι που παραλιγο να με πεισει να περασω, αλλα δεν με καταφερε. το βραδυ ειχαμε μεταγραφαρα  :o :o γιασμιν :2funny:
Case D'Amore (Τρίδυμα):το μεσημερι ειχαμε νο1 ελενα ατσουμπαλο σωμα, νομιζω ουκρανη.το βραδυ αντζελανο2 το μεσημερι δεν θυμαμαι το βραδυ κατια  :jerking: νο3 μεσημερι το μπαζο η ζωιτσα, το βραδυ κλειστο.
Ανδρέου Γεωργίου 16:ι μια καινουργια καιτη  :think: ομορφουλα
Ανδρέου Γεωργίου 19:το μεσημερι  ενα μπαζο με το ονομα νικολ.
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η σονια η χωριατοπουλα, και μετα η τζουλια που σας ειπα.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες):Η ντιανα ηταν εδω το μεσημερι.
Ανδρέου Γεωργίου 38:Μια αλεξανδρα χοντρουυλα απο βαρδαρη με την πασαραν σαν καινουργια  :jerking: μετα η γωγω. ωραιο κοριτσι  ;)
Ανδρέου Γεωργίου 52:Η γνωστη μαρα το μεσημερι, το βραδυ η αλεξανδρα η μεχικανα.
Ι. Κωλέττη 17:βικτωρια παλι και μετα κλειστο
Κοροβάγκου 5:Η σαρα στην πρωτη βαρδια μετα δεν πηγα.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels)Εδω την εβελινα ειχαν μας εγινε γυρολογος και αυτη  :grin:
Φρίξου 13:Μιραμπελα πρωτα και μετα η μονικα με τα περιεργα δοντια.
Φρίξου 14:Αφροδιτη μεσημερι, αφροδιτη βραδυ  :2funny:
Φρίξου 15:Εφη ειχαν την μερα, στεφη την νυχτα.
Φρίξου 9 (Villa: Μονο το μεσημερι πηγα και ειχαν το καινουργιο την κορμαρα βικτωρια, και διπλα την αντριαννα.
Αυτα παιδια, δεν την παλευω αλλο  :sleeping:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μεσημεριανη βολτουλα, με καταθεση το βραδυ εχω  :o λογο γηπεδου το εσπασα στα δυο, παντως αν και το μεσημερι γυρισα περισσοτερο το βραδυ εκανα τον κασκαντερ και δικαιωθηκα με την τζουλια στο α.γ 21 αυριο κριτικη. Αν παιδια μπερδεψω καμια κοπελα η ρετσινα φταει να ξερετε  :grin: :grin:
26ης Οκτωβρίου 35Α:γιαννα το μεσημερι που παραλιγο να με πεισει να περασω, αλλα δεν με καταφερε. το βραδυ ειχαμε μεταγραφαρα  :o :o γιασμιν :2funny:
Case D'Amore (Τρίδυμα):το μεσημερι ειχαμε νο1 ελενα ατσουμπαλο σωμα, νομιζω ουκρανη.το βραδυ αντζελανο2 το μεσημερι δεν θυμαμαι το βραδυ κατια  :jerking: νο3 μεσημερι το μπαζο η ζωιτσα, το βραδυ κλειστο.
Ανδρέου Γεωργίου 16:ι μια καινουργια καιτη  :think: ομορφουλα
Ανδρέου Γεωργίου 19:το μεσημερι  ενα μπαζο με το ονομα νικολ.
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η σονια η χωριατοπουλα, και μετα η τζουλια που σας ειπα.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες):Η ντιανα ηταν εδω το μεσημερι.
Ανδρέου Γεωργίου 38:Μια αλεξανδρα χοντρουυλα απο βαρδαρη με την πασαραν σαν καινουργια  :jerking: μετα η γωγω. ωραιο κοριτσι  ;)
Ανδρέου Γεωργίου 52:Η γνωστη μαρα το μεσημερι, το βραδυ η αλεξανδρα η μεχικανα.
Ι. Κωλέττη 17:βικτωρια παλι και μετα κλειστο
Κοροβάγκου 5:Η σαρα στην πρωτη βαρδια μετα δεν πηγα.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels)Εδω την εβελινα ειχαν μας εγινε γυρολογος και αυτη  :grin:
Φρίξου 13:Μιραμπελα πρωτα και μετα η μονικα με τα περιεργα δοντια.
Φρίξου 14:Αφροδιτη μεσημερι, αφροδιτη βραδυ  :2funny:
Φρίξου 15:Εφη ειχαν την μερα, στεφη την νυχτα.
Φρίξου 9 (Villa: Μονο το μεσημερι πηγα και ειχαν το καινουργιο την κορμαρα βικτωρια, και διπλα την αντριαννα.
Αυτα παιδια, δεν την παλευω αλλο  :sleeping:
Μπραβο ρε Τζαμαικανε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μου θυμιζεις ομορφες παλιες στιγμες του φορουμ!!

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
[sup]Case D'Amore (Τρίδυμα):το μεσημερι ειχαμε νο1 ελενα ατσουμπαλο σωμα, νομιζω ουκρανη.το βραδυ αντζελανο2 το μεσημερι δεν θυμαμαι το βραδυ κατια  Jerking Off νο3 μεσημερι το μπαζο η ζωιτσα, το βραδυ κλειστο.[/sup]
στο 2 θα πρεπει να ηταν η Ναντια εκτος αν ξαναπηγε Ερημιτη
Η Ζωιττσα στο #3 γιατι μπαζο? :huh: :huh:  δεν την εχω δει παρα μονο φωτο απο το λειντις και τουλαχιστον το σωμα δεν ειναι μπαζο. και κανα δυο κριτικες δε την καινε. ρωτω γιατι ψηνομαι να παω μια απο τις επομενες μερες  :cheesy:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ενημέρωση από Τετάρτη Βράδυ 29/1/2014, για να κάνω λίγο support στον Jαμαικανό

26ης Οκτωβρη 35Α H Χρισττίνα.. Ωραίο πρόσωπο, λίγο το πρόσωπο με χάλασε
Red Light. Η Κάντυ...Χαμός στην αναμονή. Πρέπει να ξαναπήρε μερικά κιλά κι έχει γίνει τρέλα.
Villa Erotica Η Εμμανουέλα. Πολύ ωραία κοπέλα, αλλά λίγο ξυνή. Δε θα το ρίσκαρα χωρίς να διαβάσω πρώτα κάτι καλό.
Κοροβαγκου. Η Σάρα...
Α.Γεωργιου 52. Αλεξάνδρα η μεξικάνα.
Α.Γεωργιου 50. Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά είχε σωματάρα. Πολύ γυμνασμένη.
Α.Γεωργιου 34. Λάρα ξυπόλυτη κι h τσατσά φούλ στη μαλακία...
Α.Γεωργιου 38. Μια πολύ ωραία κόπελα μελαχροινή, αρκετά άβγαλτη κι αμήχανη με την όλη φάση. Μάλλον ήταν η Γωγώ που έχει συζητηθεί
Caza di Irene. Νομίζω Νέλη την είπε, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ελληνίδα 23 χρονών κατα δήλωση της τσατσας. Ρουμάνα γύρω στα 30 την έκοψα εγώ. Ξανθιά μεσογειακή με καμπύλες και γενικά πλούσια τα ελέη.
Α.Γεωργιου 21. Κοντό μπαζάκι, χαμηλοκόλα κι αδιάφορη γενικά. Η τσατσά από το πράσινο που μάλλον έκανε μπάνιο μετά από χρόνια.
Α.Γεωργιου 32. Η τζέσσικα που σαν να ξεπετάχτηκε κάπως. Έχασε λίγο από την αθωότητα που έβγαζε.
Α.Γεωργιου 30. Η Άννα από Ρουμανία που κατέθεσα με καλές εντυπώσεις. Δεν μου φάνηκε και πολύ μιλφ προσωπικά. Γύρω στα τριάντα θα την έκανα
Α.Γεωργιου 16. Η καίτη, ελληνίδα και καλά. Μελαχροινό busty με κυτταρίτιδες κι απ'όλα μέσα
Α.Γεωργιου 24,Νικηφόρου Ουρανού 1Β. Κλειστά

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
-Την Εφη στο Φριξου 15 λες σωστα? ωραια..ευχαριστω για την πληροφορια
-η Σαρα σωστα ,την ειχα ξεχασει
-η Καντυ οσες φορες εχω παει δεν εχω ρωτησει  προγραμμα και μπαινω μεσα κατευθειαν..υποθετω ομως οτι αυτη κανει τα παντα..αφου δινει και κωλο..

... η Κάντυ δεν κάνει τίποτα μα τίποτα ακάποτα, όπως και τα άλλα κορίτσια που αναφέρθηκαν ...

... μπράβο στα παιδιά για την καθημερινή εκτενέστατη ενημέρωση ... μας είχε λείψει, και όπως είπε πολύ σωστά ο hagem ... θυμίζει παλιές καλές μέρες

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Βασίλι πήρες κι εσύ τα πάνω σου ... μπράβο παλίκαρε ... άντε ... μπας και ξυπνήσουμε και εμείς ...  :woldman: :woldman:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βασίλι πήρες κι εσύ τα πάνω σου ... μπράβο παλίκαρε ... άντε ... μπας και ξυπνήσουμε και εμείς ...  :woldman: :woldman:

Ναι, ενεργοποιήθηκα κάπως...Θα έχει και συνέχεια.

Όλοι βοηθάνε όμως...Αν δεν έβλεπα την αναφορά του Jamaican, ίσως να μην έγραφα την δική μου. Με παρακίνησε.

Ακόμα και οι καλές εμπειρίες με παρακινούν... Αν δηλαδή περάσει κάποιος καλά και το μοιραστεί με παρακινεί να βγω στη γύρα
και να αναζητήσω την δική μου αντίστοιχη εμπειρία.

Την καλησπέρα μου και στον φίλτατο Hagem. Διάβασα την τελευταία σου κριτική.Εύγε

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πωπω περασα απο βαρδαρη σημερα το πρωι με μεσημερι. Αναμνησεις... Μονο προμηθεως 5 ηταν ανοιχτο. Ειδα το μπλε και το 25 που γινανε κινεζικα μαγαζια... Αναπολησα μαιρουλα...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα........

βασιλη η τζαμαικανε ρε παιδια καντε μια καλητερη περιγραφη της καιτης απο ανδρ.γεωργιου 16!
ΑΝ θυμαστε τιποτα βεβαια..........
ρε γαμωτο μου ηθελα να πετυχω την κατερινα η ειρηνη τελος παντων(γιατι εχει χρισημοποιησει δυο ονοματα)που δουλευε τελευταια στο Κεφαλληνίας 8 βραδυ!!!
ειναι αυτη που ειχα κανει εγω πρωτη κριτικη οταν δουλευε στο Ταντάλου 9 τοτε σαν κατερινα!!
κ σας ρωταω γιατι αυτη παρουσιαζοταν σαν ελληνιδα........

επισης η μικρη νελη απο  Ανδρέου Γεωργίου 38 η οποια παλι ηθελα να την πετυχω,φυσικα εχει φυγει κ μπορει να επιστρεψει εμαθα απο την χριστινα την αλλη βδομαδα!!
αυτο το ειπα ενημερωτικα........μιας κ ο τζαμαικανος ειχε γραψει πρωτος κριτικη γιαυτην!

γαμω την τυχη μου :headbang: καποιες που θελω να πετυχω δεν μπορω!!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Ακους τι λες βρε????????

Την καλησπερα μου κι απο μενα. Χαρηκα που ειδα δυο ωραιες αναφορες!!
Επιφυλάσσομαι να πιασω το τεφτερι ξανα, αν και παρ οτι μονιμως ενεργος, οι βολτες εχουν αντικατασταθει απ το τηλεφωνο.

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
]Case D'Amore (Τρίδυμα):[/color]το μεσημερι ειχαμε νο1 ελενα ατσουμπαλο σωμα, νομιζω ουκρανη.το βραδυ αντζελανο2 το μεσημερι δεν θυμαμαι το βραδυ κατια  :jerking: νο3 μεσημερι το μπαζο η ζωιτσα, το βραδυ κλειστο.
Πηγα το απογευμα να τσεκαρω Ζωη.Το ειχα στο μυαλο μου καθοτι βασικο κριτηριο επιλογης ειναι και η διακριτικοτητα που παρεχει η τοποθεσια(τριδυμα,ερημιτης) εξ ου και η Ναντια ειναι η αποκλειστικη μου.Περιμενα ή μαλλον φανταζομουν κατι διαφορετικο. πηγα και στο νο2 σιγουρος για τη ναντια αλλα, φευ, ηταν μια χριστινα με πελατη.στο νο1 η ουκρανεζα που αναφερφηκε.και το ερημιτη παραμενει κλειστο!....δηλαδη χασαμε και τη ναντια!!!
κατα τα λοιπα μη περιμενετε ενημερωσεις απο μενα γιατι δεν κανω τσαρκες. Σορρυ....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ενημέρωση από Τετάρτη Βράδυ 29/1/2014, για να κάνω λίγο support στον Jαμαικανό

Red Light. Η Κάντυ...Χαμός στην αναμονή. Πρέπει να ξαναπήρε μερικά κιλά κι έχει γίνει τρέλα.
Villa Erotica Η Εμμανουέλα. Πολύ ωραία κοπέλα, αλλά λίγο ξυνή. Δε θα το ρίσκαρα χωρίς να διαβάσω πρώτα κάτι καλό.
Κοροβαγκου. Η Σάρα...
Α.Γεωργιου 52. Αλεξάνδρα η μεξικάνα.
Α.Γεωργιου 50. Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά είχε σωματάρα. Πολύ γυμνασμένη.
Α.Γεωργιου 34. Λάρα ξυπόλυτη κι h τσατσά φούλ στη μαλακία...
Α.Γεωργιου 38. Μια πολύ ωραία κόπελα μελαχροινή, αρκετά άβγαλτη κι αμήχανη με την όλη φάση. Μάλλον ήταν η Γωγώ που έχει συζητηθεί
Caza di Irene. Νομίζω Νέλη την είπε, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ελληνίδα 23 χρονών κατα δήλωση της τσατσας. Ρουμάνα γύρω στα 30 την έκοψα εγώ. Ξανθιά μεσογειακή με καμπύλες και γενικά πλούσια τα ελέη.
Α.Γεωργιου 21. Κοντό μπαζάκι, χαμηλοκόλα κι αδιάφορη γενικά. Η τσατσά από το πράσινο που μάλλον έκανε μπάνιο μετά από χρόνια.
Α.Γεωργιου 32. Η τζέσσικα που σαν να ξεπετάχτηκε κάπως. Έχασε λίγο από την αθωότητα που έβγαζε.
Α.Γεωργιου 30. Η Άννα από Ρουμανία που κατέθεσα με καλές εντυπώσεις. Δεν μου φάνηκε και πολύ μιλφ προσωπικά. Γύρω στα τριάντα θα την έκανα
Α.Γεωργιου 16. Η καίτη, ελληνίδα και καλά. Μελαχροινό busty με κυτταρίτιδες κι απ'όλα μέσα
Α.Γεωργιου 24,Νικηφόρου Ουρανού 1Β. Κλειστά

:rockon: ....που'σαι ρε βασιλι.!!!??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
να το βαζω βρε μαλακα το πμ σου...αλλα δε βαρεθηκες ακομα να λες τις ιδιες μαλακιες?

"esy re palioglytsa ti rolo baras edw mesa;oles oi diagrafes mou re poystara timimene gl malaka einai apo anafwres dikies sou sto malaka antisthenh.re gamiola poles fwres sta eipa kai mprwsta kai pm alla eisai poystario.panta ta pm mou ta kaneis epikolish mpwsta.eisai o poio malakas sto mpoyrdela.akoma re ilithie gamas ti hikol me ta komena ydraylika gia gynaika;kanto re poustara epikolish mprwsta twra kai an to diagrapsoun ksanabalto na to doun oloi."

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
να το βαζω βρε μαλακα το πμ σου...αλλα δε βαρεθηκες ακομα να λες τις ιδιες μαλακιες?

"esy re palioglytsa ti rolo baras edw mesa;oles oi diagrafes mou re poystara timimene gl malaka einai apo anafwres dikies sou sto malaka antisthenh.re gamiola poles fwres sta eipa kai mprwsta kai pm alla eisai poystario.panta ta pm mou ta kaneis epikolish mpwsta.eisai o poio malakas sto mpoyrdela.akoma re ilithie gamas ti hikol me ta komena ydraylika gia gynaika;kanto re poustara epikolish mprwsta twra kai an to diagrapsoun ksanabalto na to doun oloi."
λιγο οι αποτομες αλλαγες καιρου λιγο η κριση λιγο τα....λογια του παππα , μην δινεις σημασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom