Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Μάλλον θα συμφωνήσω τα μεγάλα και πολύ κλασσικά χαρτιά ειναι το πρωί. Αφροδιτη,Έφη,Νατάσσα,Αντριαννα τουμπανιεθ και η βασίλισσα της καρδιάς μας Νταϊάνα.
Συμφωνω κι εγω....Σκεφτομαι να κατεβω τωρα ας πουμε και νιωθ οτι δεν εχω επιλογες...Πραγματικα τζαμπα η βενζινη και δεν εχω καποια που να πω οτι θα παω...πχ Νατασσα,Αφροδιτη ...Ουτε απο εμφανιση,δεν εχω ακουσει κατι δυνατο σε βραδυνη βαρδια (μεγαλο στηθος και οχι χοντρη)..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μάλλον θα συμφωνήσω τα μεγάλα και πολύ κλασσικά χαρτιά ειναι το πρωί. Αφροδιτη,Έφη,Νατάσσα,Αντριαννα τουμπανιεθ και η βασίλισσα της καρδιάς μας Νταϊάνα.
και η Ειρηνη ρε μαστορα...γιατι την αδικεις την Ειρηνουλα δηλαδη?  :s&m_3:

Συμφωνω κι εγω....Σκεφτομαι να κατεβω τωρα ας πουμε και νιωθ οτι δεν εχω επιλογες...Πραγματικα τζαμπα η βενζινη και δεν εχω καποια που να πω οτι θα παω...πχ Νατασσα,Αφροδιτη ...Ουτε απο εμφανιση,δεν εχω ακουσει κατι δυνατο σε βραδυνη βαρδια (μεγαλο στηθος και οχι χοντρη)..
συμφωνω δεν εχεις επιλογες...μια Εμμα εχει απομεινει σαν στανταρ επιλογες τη νυχτα

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
η ειρηνουλα ειναι διαμαντι γιατι δεν την βαζεισ ρε φιλε στα καλα τησ πρωινησ βαρδιασ? :sunglasses:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
και η Ειρηνη ρε μαστορα...γιατι την αδικεις την Ειρηνουλα δηλαδη?  :s&m_3:

Δεν την εβαλα διοτι και δεν την ξερω αδερφε,αλλα και διοτι αυτες οι δυο που ανεφερα ειναι το απολυτο στυλ που με τρελαινει (αδυνατες μεγαλα βυζια)
συμφωνω δεν εχεις επιλογες...μια Εμμα εχει απομεινει σαν στανταρ επιλογες τη νυχτα
Για τι ρε συ,μια φορα την πηρα και ηταν ΜΑΠΑ....ασε που ειναι κινδυνος για τη δημοσια υγεια με τα ακαποτα και τα χυσιματα στο στομα που παιρνει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
α καλα που το θυμηθηκα τωρα...σκεφτομουν και απορουσα πως γινεται και ενω επεστρεψε η Χριστινα εδω και πολυ καιρο δεν ασχολειται κανεις πλεον.Αφου βραδυνες επιλογες δεν υπαρχουν αλλες και αφου μ'αυτην γινοταν παταγος πριν 3-4 χρονια...τι απεγιναν ολοι οι θαυμαστες της που γεμιζαν σελιδες ολοκληρες και ειχαμε σχεδον καθημερινα νεα της Χριστινας?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
α καλα που το θυμηθηκα τωρα...σκεφτομουν και απορουσα πως γινεται και ενω επεστρεψε η Χριστινα εδω και πολυ καιρο δεν ασχολειται κανεις πλεον.Αφου βραδυνες επιλογες δεν υπαρχουν αλλες και αφου μ'αυτην γινοταν παταγος πριν 3-4 χρονια...τι απεγιναν ολοι οι θαυμαστες της που γεμιζαν σελιδες ολοκληρες και ειχαμε σχεδον καθημερινα νεα της Χριστινας?
προφανως περασε η μπογια της....Σκεφτομαι κανενα στιπ σημερα να θηλασω κανα μεγαλο βυζι....Καμια προταση?(ξερω πρεπει να το ρωτησω στο αντισοιχο thread αλαλ προεκυψε απο εδω η ερωτηση λοφω ελλειψης αξιολογων βραδυνω κοριτσιων)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
προφανως περασε η μπογια της....Σκεφτομαι κανενα στιπ σημερα να θηλασω κανα μεγαλο βυζι....Καμια προταση?(ξερω πρεπει να το ρωτησω στο αντισοιχο thread αλαλ προεκυψε απο εδω η ερωτηση λοφω ελλειψης αξιολογων βραδυνω κοριτσιων)
Αγαπητέ boobsucker, δε πετάγεσαι μέχρι Νικ. Ουρ. 26 να γλείψεις Αλινάκι λέω εγώ?  :tits: Έχεις δοκιμάσει? Πιστεύω είναι από τις λίγες που αξίζουν βραδινή βάρδια :knockinb:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε μαγκες?!

ειναι καθαρη συμπτωση οτι το πρωι εχει καλυτερες κοπελες?

η μηπως οι πιο καταξιωμενες (Εφη κ.α.) επιλεγουν το πρωινο επειδη γενικα εχει καλυτερο κοσμο σαν πελατες, μιας κ το βραδυ μπορει να τυχουν κ μεθυσμενοι κτλ...?

κ επιπλεον εχουν κανονικα κ τον υπνο τους το βραδακι οι τυπισσες...

ισως βεβαια κ τη μερα εχει κ περισσοτερους μπαρμπαδες αρα κ πιο πολυ χρημα ..προγραμματα κτλ κτλ..

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Εγώ έχω πάει 2-3 φορές και έχω γράψει και κριτική. Απλά δε θέλω να πολύμιλάω για τις ίδιες και τις ίδιες. Μου είχε πει κίολας πως θα πήγαινε στη πατρίδα της αυτό τον καιρό και για κανένα μήνα οπότε ίσως τώρα να μην είναι εδώ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι ρε μαγκες?!

ειναι καθαρη συμπτωση οτι το πρωι εχει καλυτερες κοπελες?

η μηπως οι πιο καταξιωμενες (Εφη κ.α.) επιλεγουν το πρωινο επειδη γενικα εχει καλυτερο κοσμο σαν πελατες, μιας κ το βραδυ μπορει να τυχουν κ μεθυσμενοι κτλ...?

κ επιπλεον εχουν κανονικα κ τον υπνο τους το βραδακι οι τυπισσες...

ισως βεβαια κ τη μερα εχει κ περισσοτερους μπαρμπαδες αρα κ πιο πολυ χρημα ..προγραμματα κτλ κτλ..
Οι πρωινές ,συνήθως,έχουν παιδί-ά στο σπίτι.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια βόλτα και από εμένα στην προσπάθεια μου να αναζητήσω ένα εργαζόμενο κορίτσι που πλέον δεν είναι στην πόλη μας τελικά :

Ανδρέου Γεωργίου 52, η Ισαμπέλα καστανόξανθη και αδύνατη, συνεσταλμένη μου θύμισε στυλ φοιτήτριας
Ανδρέου Γεωργίου 50, Κορίνα με καρέ μαλλάκι καστανό, λεπτή και πολύ πετιτ
Ανδρέου Γεωργίου 34, Τζαστίν ξανθιά με καμπύλες εκπληκτικές και αισθησιακές, το καλύτερο που είδα και ίσως μετάνιωσα που δεν δοκίμασα
Ανδρέου Γεωργίου 32, η Χριστίνα με πλατινε μακρύ μαλλάκι και γνωστή από παλιότερα μαγαζιά
Ανδρέου Γεωργίου 30, μια ξανθιά μιλφ ( ίσως Άννα, ίσως Σύλβια η αλήθεια είναι πως δεν ρώτησα ) με λίγα κιλάκια παραπάνω και στυλ νοικοκυράς της διπλανής πόρτας, μου έδωσε την εντύπωση amateur
Ανδρέου Γεωργίου 24, η Μιρέλα μελαχρινή και αδύνατη και αυτή
La Casa D'Irene, η μιλφ εκ Ουκρανίας Αναστασία, παλιά καραβάνα και αυτή
Ladies, μια Αντριάννα που δεν είδα διότι είχε πρόγραμμα
Ανδρέου Γεωργίου 21, κοπελιά ονόματι Τζούλια, κάτι μου θύμισε, με κότσο ανοιχτό μαλλάκι και ωραίο ( αν και κοντούλα ) κορμάκι

Ερώτηση, η Νταϊάνα βρίσκεται σε πρωινή βάρδια, και αν ναι που θα την βρούμε...

thimaise

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η νταινα θα ειναι αυριο πρωι στο godiva.. ετσι μου ειπε η τσατσα στην μεσημεριανη βολτα που εκανα σημερα..

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Χμμμ... Νταϊάνα το πρωί και Βίκυ το βράδυ, καλό μου ακούγεται... δεν έχουμε λεφτά για πέταμα...

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
μεγαλο παλτο η παμελα στην αλυσιδα του βιλαδωρου...χλενη ενα πραγμα!!!!

Επισκέπτης
Τι πρωινες και βραδινες λετε, για τα μπαζα ειναι σχεδον ολες  :grin:
Ελαχιστες ξεχωριζουν και αυτες βαρεθηκαμε να τις  :knockinb:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Σωστός ο παίχτης,ετσι ακριβώς ειναι.

Επισκέπτης
και κατι που θυμηθηκα τωρα αλλα το ειχα δει την πεμπτη  :grin: διπλα απο το μινωταυρου νομιζω χτιζεται καινουργιο ντελο! τωρα ειναι στα ξυλα ακομα, μπορει να γινει και κατι αλλο δεν γνωριζω.  :)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι πρωινες και βραδινες λετε, για τα μπαζα ειναι σχεδον ολες  :grin:
Ελαχιστες ξεχωριζουν και αυτες βαρεθηκαμε να τις  :knockinb:

τι να πουνε κ στην επαρχια που εχουν ειτε ενα ειτε κανενα ντελο...

κ εχουν την ιδια επιλογη για χρονια...
τουλαχιστον εδω εχουμε κ καποιες επιλογες....

αλλα καμια σχεση με Αθηνα...

αλλα μηπως ειναι ολα προσφορα κ ζητηση?
εννοω κ αυτα τα λιγα που ειναι μηπως δεν εχουν πολλη κινηση?

αν υπηρχε η αναλογη ζητηση δε θα ανοιγαν κ αλλα?

οσοσ για αυτο που λες για ιδιες κοπελες εχεις δικιο..ειναι αποριας αξιον πως δε φερνουν αλλες ομορφες....χιλιαδες υπαρχουν...

SianiJim

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κι απο μενα, οντως δυσκολα τα πραματα απο μπουρδελικης πλευρας στη θεσσαλονικη, παντως παλι καλα που υπαρχει και το σαιτ και ενημερωνομαστε...

Α.Γεωργιου 16. Η καίτη, ελληνίδα και καλά. Μελαχροινό busty με κυτταρίτιδες κι απ'όλα μέσα

ευχαριστω για την πληροφορια , να παω καμια βολτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom