You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
και αν σου πω οτι ημουν σιγουρος οτι εκανε!την τελευταια φορα μου εδωσε κατι φιλακια και ηταν τιγκα στο listerine..και υπεθεσα οτι κανει σιγουρα γυμνα τσιμπουκιαν...... η Κάντυ δεν κάνει τίποτα μα τίποτα ακάποτα, όπως και τα άλλα κορίτσια που αναφέρθηκαν ...
... μπράβο στα παιδιά για την καθημερινή εκτενέστατη ενημέρωση ... μας είχε λείψει, και όπως είπε πολύ σωστά ο hagem ... θυμίζει παλιές καλές μέρες
ευχαριστω για την πληροφορια
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.925
- Πόντοι
- 38.177
να το βαζω βρε μαλακα το πμ σου...αλλα δε βαρεθηκες ακομα να λες τις ιδιες μαλακιες?
"esy re palioglytsa ti rolo baras edw mesa;oles oi diagrafes mou re poystara timimene gl malaka einai apo anafwres dikies sou sto malaka antisthenh.re gamiola poles fwres sta eipa kai mprwsta kai pm alla eisai poystario.panta ta pm mou ta kaneis epikolish mpwsta.eisai o poio malakas sto mpoyrdela.akoma re ilithie gamas ti hikol me ta komena ydraylika gia gynaika;kanto re poustara epikolish mprwsta twra kai an to diagrapsoun ksanabalto na to doun oloi."
Οπως έλεγε και ο συνχωρεμενος ο παππούς μου,ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ;
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.295
- Πόντοι
- 6.817
Α.Γεωργιου 30. Η Άννα από Ρουμανία που κατέθεσα με καλές εντυπώσεις. Δεν μου φάνηκε και πολύ μιλφ προσωπικά. Γύρω στα τριάντα θα την έκανα
Προκειται για την Αννα απο τα παλια απο το Προμηθεως 25 ή οχι;
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.295
- Πόντοι
- 6.817
Εχουμε κανενα νεο απο την Μονικα απ τα Τριδυμα; Περασα πριν καiro βδομαδα και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα εχει να ρθει 2 βδομαδες στη δουλεια.
καλησπερα περασα πριν 2-3 μερες απο ανδρεα γεωργιου// δε θυμαμαι ποιο νουμερο.. 2 διπλανες πορτες ειναι οποιος ξερει σιγουρα ας γράψει να καταλαβω που να γραψω κριτικη.
η κοπελα λεγοταν andrea απο ουγκαρια μου ειπε (η τσατσα μπερδευτηκε μαλλον και ειπε ουκρανια)
, ωραιο προσωπάκι, με λιγα τατου. μαυρο μαλλι ψιλοκοντο , μετρια στο υψος γυρω στο 1,65
η κοπελα λεγοταν andrea απο ουγκαρια μου ειπε (η τσατσα μπερδευτηκε μαλλον και ειπε ουκρανια)
, ωραιο προσωπάκι, με λιγα τατου. μαυρο μαλλι ψιλοκοντο , μετρια στο υψος γυρω στο 1,65
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Αν. Γεωργίου 16. Εχω κι εγω κριτικη εκει για την Αντρεα.καλησπερα περασα πριν 2-3 μερες απο ανδρεα γεωργιου// δε θυμαμαι ποιο νουμερο.. 2 διπλανες πορτες ειναι οποιος ξερει σιγουρα ας γράψει να καταλαβω που να γραψω κριτικη.
Βελτιώθηκε??
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Σημερα το μεσημερι στον εντελως αδειο Μυλο...
ΤΡΙΔΥΜΑ 1: Η Ουκρανη Ελενα. Σαν να στρογυλεψε λιγο αυτη. Αντικειμενικά ειναι ωραια γυναικα. Μια φορα ομως που βρεθηκαμε, τιποτα ιδιαίτερο
ΤΡΙΔΥΜΑ 2: Η Χριστίνα απο Κωλεττη. Ομορφουλα, αδυνατη, με τελεια περιφερεια. Στο δωματιο πανω απ το μετριο 3-4 φορες που την επισκέφτηκα παλιοτερα.
ΤΡΙΔΥΜΑ 3: Η Ρωσίδα Ειρήνη. Καιρο εχω να την δω αυτη. Ηταν που ηταν νταρντανα, εγινε κι αλλο!!! Παρ ολα αυτα, εχει πολυ ωραιο προσωπο και πλουσιο στηθος. Κακώς που δεν πέρασα...
ΦΡΙΞΟΥ 14: Η Αννα που κανει σπανιες εμφανισεις εκει. Μαλλον ηταν αναπληρωματικη της Γιασμιν που πηρε μεταγραφη. Εμφανισιακα ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα στο υφος της δεν ειχε καθολου τουπε. Υποθετω οτι θα τα παμε καλα οι δυο μας οταν βρεθουμε.
ΦΡΙΞΟΥ 15: Η Στεφη. Απολυτα θηλυκή παρουσια!!!! Με αποθαρρύνουν οι κριτικες της, αλλα νομιζω κακως...
ΝΙΚ. ΟΥΡΑΝΟΥ 24: Η Ειρηνη. Απ τις ελαχιστες milf που εχω επισκεφτεί και δεν μετάνιωσα. Ψυχουλα και sex machine μαζι!!! Μην διστάσετε καθολου αν σας κανει εμφανισιακά.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Η Ελληνιδα (?) Καίτη. Ψιλη, ενισχυμενη, με τατου με κατι γραμματα πανω απ το στηθος. Καλη παρουσια, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Ας κανει κανας αλλος το πρωτο βημα...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 16: Η Αντρεα. Πολυ ομορφη, μινιον Ουγγαρεζα που στο δωματιο ομως δεν τα βρηκαμε προσφατα...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 19: Η Αντριάνα απο απεναντι και παλιοτερα Μαντζαρου. Πριν ενάμιση περιπου χρονο στη Μαντζαρου ειχα περασει πολυ καλα. Τωρα εχει αλλαξει πολυ. Κοντο μαλι, τοπλες και μουτρωμενη.
LA FEMME: Η Τζαστιν. Εχω να τη δω 7-8 χρονια!!! Αυτη κι αν αλλαξε! Ηταν κοριτσάκι, κι εγινε milf. Οι κριτικες της παντως παραμενουν καλες.
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 50: Η μινιον Φλωριτα. Πολυ μινιον ομως!! Βγαινει στο σαλονι, με μετραει απο κατω μεχρι πανω, κι αποφασιζει να μην σκασει ουτε ενα χαμογελο. Δεν εχει εισητηριο ετσι...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 52: Ιζαμπέλα απο Ρουμανία. Πρωτη μερα στη δουλεια συμφωνα με την τσατσα. Πολύ αδυνατη, ξανθια με ωραιο προσωπο και χαμογελο. Κερδισε το εισιτήριο!!!!
Δυστυχως, παρ οτι εχω διδακτορικο στις μικρες Ρουμανες, δεν καταφεραμε να τα βρουμε. Παρ οτι δεν ειπε οχι σε τιποτα, μαλλον θα τη χαρακτηριζα αδιαφορη...
Αυτα....καλή εβδομαδα να εχουμε!
ΤΡΙΔΥΜΑ 1: Η Ουκρανη Ελενα. Σαν να στρογυλεψε λιγο αυτη. Αντικειμενικά ειναι ωραια γυναικα. Μια φορα ομως που βρεθηκαμε, τιποτα ιδιαίτερο
ΤΡΙΔΥΜΑ 2: Η Χριστίνα απο Κωλεττη. Ομορφουλα, αδυνατη, με τελεια περιφερεια. Στο δωματιο πανω απ το μετριο 3-4 φορες που την επισκέφτηκα παλιοτερα.
ΤΡΙΔΥΜΑ 3: Η Ρωσίδα Ειρήνη. Καιρο εχω να την δω αυτη. Ηταν που ηταν νταρντανα, εγινε κι αλλο!!! Παρ ολα αυτα, εχει πολυ ωραιο προσωπο και πλουσιο στηθος. Κακώς που δεν πέρασα...
ΦΡΙΞΟΥ 14: Η Αννα που κανει σπανιες εμφανισεις εκει. Μαλλον ηταν αναπληρωματικη της Γιασμιν που πηρε μεταγραφη. Εμφανισιακα ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα στο υφος της δεν ειχε καθολου τουπε. Υποθετω οτι θα τα παμε καλα οι δυο μας οταν βρεθουμε.
ΦΡΙΞΟΥ 15: Η Στεφη. Απολυτα θηλυκή παρουσια!!!! Με αποθαρρύνουν οι κριτικες της, αλλα νομιζω κακως...
ΝΙΚ. ΟΥΡΑΝΟΥ 24: Η Ειρηνη. Απ τις ελαχιστες milf που εχω επισκεφτεί και δεν μετάνιωσα. Ψυχουλα και sex machine μαζι!!! Μην διστάσετε καθολου αν σας κανει εμφανισιακά.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Η Ελληνιδα (?) Καίτη. Ψιλη, ενισχυμενη, με τατου με κατι γραμματα πανω απ το στηθος. Καλη παρουσια, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Ας κανει κανας αλλος το πρωτο βημα...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 16: Η Αντρεα. Πολυ ομορφη, μινιον Ουγγαρεζα που στο δωματιο ομως δεν τα βρηκαμε προσφατα...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 19: Η Αντριάνα απο απεναντι και παλιοτερα Μαντζαρου. Πριν ενάμιση περιπου χρονο στη Μαντζαρου ειχα περασει πολυ καλα. Τωρα εχει αλλαξει πολυ. Κοντο μαλι, τοπλες και μουτρωμενη.
LA FEMME: Η Τζαστιν. Εχω να τη δω 7-8 χρονια!!! Αυτη κι αν αλλαξε! Ηταν κοριτσάκι, κι εγινε milf. Οι κριτικες της παντως παραμενουν καλες.
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 50: Η μινιον Φλωριτα. Πολυ μινιον ομως!! Βγαινει στο σαλονι, με μετραει απο κατω μεχρι πανω, κι αποφασιζει να μην σκασει ουτε ενα χαμογελο. Δεν εχει εισητηριο ετσι...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ 52: Ιζαμπέλα απο Ρουμανία. Πρωτη μερα στη δουλεια συμφωνα με την τσατσα. Πολύ αδυνατη, ξανθια με ωραιο προσωπο και χαμογελο. Κερδισε το εισιτήριο!!!!
Δυστυχως, παρ οτι εχω διδακτορικο στις μικρες Ρουμανες, δεν καταφεραμε να τα βρουμε. Παρ οτι δεν ειπε οχι σε τιποτα, μαλλον θα τη χαρακτηριζα αδιαφορη...
Αυτα....καλή εβδομαδα να εχουμε!
περασα τωρα το μεσημερι απο ανδρεου γεωργιου 30 ειδα εχει 2 εισοδους η μια αριστερα κλειδωμενη και σβηστο φωτακι και μπηκα δεξια. Ηταν η Μερτσι δεν περασα ειχε συναγωνιστη μεσα εγω εψαχνα αυτην τη μιλφ Αννα μπορει καποιος να με πει ποιες ωρες και μερες δουλευει για να μην πηγαινω αδικα?
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλησπερα στην παρεα........
βασιλη η τζαμαικανε ρε παιδια καντε μια καλητερη περιγραφη της καιτης απο ανδρ.γεωργιου 16!
ΑΝ θυμαστε τιποτα βεβαια..........
ρε γαμωτο μου ηθελα να πετυχω την κατερινα η ειρηνη τελος παντων(γιατι εχει χρισημοποιησει δυο ονοματα)που δουλευε τελευταια στο Κεφαλληνίας 8 βραδυ!!!
ειναι αυτη που ειχα κανει εγω πρωτη κριτικη οταν δουλευε στο Ταντάλου 9 τοτε σαν κατερινα!!
κ σας ρωταω γιατι αυτη παρουσιαζοταν σαν ελληνιδα........
Αν και καθυστερημένα bizoholik επιβεβαιώνω ότι είναι η ίδια....
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Αν και καθυστερημένα bizoholik επιβεβαιώνω ότι είναι η ίδια....
να σε καλα βασιλη ευχαριστω!!
κοιτα να δεις ρε γμτ κ δεν μπορω ευκολα να την κανω την βραδινη βαρδια!!
πρεπει να με κατσει περιπτωση!!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτη την ωρα στο ανδρεου γεωργιου 30 δουλευει η μιλφ Αννα? η τσαμπα θα κατεβω?
μάλλον τζάμπα...μετά τις 7 δοκίμασε.
έχει βυζαρες πάντως,αξίζει να πας να την τσεκάρεις κάποια στιγμή
σασ ενημερωνο οτι περασα απο γιωτα ανδ.γεωργιου 16
μπηκε μεσα και πιγε στο τελειοσ πεσμενο οργανο και εβαλε καποτα ουτε το χερι τησ δεν απλοσε να με χαιδεψει ,εκανε 2 λεπτα πιπα και αμεσοσ μετα ειπε ελα για σεξ,αυτο ομοσ που με τρελανε ειναι ειναι η θεα που ειχα στα τεσσερα ρε παιδια αλλο πραγμα με τελειωσε σχεδον αμεσοσ
καννενα καλο μιλφακι καινουριο να βγαλουμε καννενα καλο γουστο ρε παιδια που θα βρουμε !!μια μονικα ειχα και την εχασα και αυτην αλλα εμεινε η συλβια οποτε κατι γινετε!!
μπηκε μεσα και πιγε στο τελειοσ πεσμενο οργανο και εβαλε καποτα ουτε το χερι τησ δεν απλοσε να με χαιδεψει ,εκανε 2 λεπτα πιπα και αμεσοσ μετα ειπε ελα για σεξ,αυτο ομοσ που με τρελανε ειναι ειναι η θεα που ειχα στα τεσσερα ρε παιδια αλλο πραγμα με τελειωσε σχεδον αμεσοσ
καννενα καλο μιλφακι καινουριο να βγαλουμε καννενα καλο γουστο ρε παιδια που θα βρουμε !!μια μονικα ειχα και την εχασα και αυτην αλλα εμεινε η συλβια οποτε κατι γινετε!!
εντωμεταξυ ολες στην πρωινη βαρδια ειναι................
πρωινη βαρδια δεν αξιζει ουτε τις θερμιδες που θα καψεις για να κανεις τη βολτα....
και μαλλον θα καταργηθει η πρωινη βαρδια ετσι οπως παει...
πρωινη βαρδια δεν αξιζει ουτε τις θερμιδες που θα καψεις για να κανεις τη βολτα....
και μαλλον θα καταργηθει η πρωινη βαρδια ετσι οπως παει...
φιλε διαφωνω μαζι σου, εχει κοπελες που αξιζουν πρωι, νομιζω γενικα ειναι καλυτερα απο βραδυ
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε διαφωνω μαζι σου, εχει κοπελες που αξιζουν πρωι, νομιζω γενικα ειναι καλυτερα απο βραδυ
Μάλλον θα συμφωνήσω τα μεγάλα και πολύ κλασσικά χαρτιά ειναι το πρωί. Αφροδιτη,Έφη,Νατάσσα,Αντριαννα τουμπανιεθ και η βασίλισσα της καρδιάς μας Νταϊάνα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις