Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι ειναι κολλητες με την τανια και ειναι και η δυο απο αλβανια  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
καλη ρε φιλε η μιρελα , ομως οχι και ιδια αποδοση πριν 4 χρονια.Τοτε ηταν ΤΟ κομοδινο, τωρα ειναι μες τα πρωτα στανταρακια μου, αλλα και παλι η αποδοση της αρχισε να πεφτει
ακριβως ιδια...οσον αφορα εμενα...για αλλους δεν ξερω...ειναι  ακριβως οπως την πρωτη μερα...αντε μερικες φορες να ειναι καπως γιατι δεν ειναι καθε μερα τα ιδιοι ολοι οι ανθρωποι,υπαρχουνε και οι κακες στιγμες...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
τι ενοεις ενα χρονο ακομα?
μη πιστευεις οσα λενε..
δεν μ λεει κανεις κατι...απλα μιλαω μαζι της...καποια στιγμη θα σταματησει δεν θα γερασει εκει μεσα...ουτε κοντα ειναι αυτη η στιγμη-ουτε μακρια!!  :P

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολοι τη παρεα....Αυτη τη χριστινα απο το golden την εχει δοκιμασει κανεις?Μηπως δουλευε παλαιοτερα σε αλλο στουντιο?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δεν μ λεει κανεις κατι...απλα μιλαω μαζι της...καποια στιγμη θα σταματησει δεν θα γερασει εκει μεσα...ουτε κοντα ειναι αυτη η στιγμη-ουτε μακρια!!  :P
δεν ενοουσα να σε λεει καποιο δευτερο ατομο κατι..ενοουσα τις κοπελες...και
οταν σταματησει ο νταβατζης να πειναει τοτε μπορει να σταματησει και καποια κοπελα....

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
368
Πόντοι
36
μπορει καποιος να μου λυσει την απορια ποτε βρισκεται η καινουρια μιλφ στο ανδρ. γεωργιου 30?

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ακριβως ιδια...οσον αφορα εμενα...για αλλους δεν ξερω...ειναι  ακριβως οπως την πρωτη μερα...αντε μερικες φορες να ειναι καπως γιατι δεν ειναι καθε μερα τα ιδιοι ολοι οι ανθρωποι,υπαρχουνε και οι κακες στιγμες...
ΚΑΜΙΑ σχεση η μιρελα του πριν με του τωρα, οταν λες ηταν ιδια η αποδοση της ανεκαθεν.... δεν ξερω ποσο αντικιμενικα μπορει να μιλας

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
ΚΑΜΙΑ σχεση η μιρελα του πριν με του τωρα, οταν λες ηταν ιδια η αποδοση της ανεκαθεν.... δεν ξερω ποσο αντικιμενικα μπορει να μιλας
σε μενα το ιδιο φενεται....δεν εχει αλλαξει κατι εδω και τοσα χρονια...στο ξαναλεω ...μιλαω για μενα...για αλλους δεν ξερω...

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Στο Α.Γεωργίου 30, σήμερα ήταν η milf  που συζητιέται τις τελευταίες μέρες.
Πρώτη φορά την είδα. Ξανθιά, περίπου 40άρα, καλούτσικο σώμα για την ηλικία της με 3άρι στήθος. Από μούτρα, εμένα δεν μου άρεσε. Από 30 ξεκινά. όχι κάτι ιδιαίτερο γενικά.

Πέρασα με Ντιάνα στο Μέλισσες..
Πρόγραμμα ακάποτο από 50 στα 40 και βουρ μέσα! Παιδιά ήταν καταπληκτική. Πολύ ώρα και πολύ δυνατό το στοματικό, γενικά χωρίς βιασύνες, άφησε πολύ δαχτύλιασμα και τελειώμα στο στόμα! Μπορεί να μην είναι όμορφη, αλλά μέσα τα σπάει!

:rockon: :rockon: :fuck1:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
περασμα απο sex and the city να ενημερωσω στους συμπαιχτες οτι το μωρο jasmin χρειαζεται ρεγουλα και με το μαλακο φυσικα..αρχικα  ;)  :s&m_1:  πρεπει να εισαι υπομονετικος λιγο με την συμπεριφορα της ο.κ
διοτι επειτα σε περιποιειται και με το παραπανω κατα τη γνωμη μου εχει special σωμα καλοδιατηρημενο ωραια στηθακια και υγιες δερμα ομορφο γνωριζει το αθλημα ειναι πολυ καλη
εχει τον τροπο του το μωρο αξιζει τον κοπο ομως, εχει ιδιαιτερο sexystyle..για τους λατρεις των μυστηριωδων κορασιδων :think:

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανενας ποτε μπορω ν βρω την νατασα????

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανενας ποτε μπορω ν βρω την νατασα????
παρε τηλεφωνο στο Ερως φιλε.....698 6184667.η μονη(κατ'εμε) που αξιζει στην βαρδια απο το πρωι μεχρι τις 7..
νομιζω Δευτερα εχει ρεπο..αλλα θα σε γελασω

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
παρε τηλεφωνο στο Ερως φιλε.....698 6184667.η μονη(κατ'εμε) που αξιζει στην βαρδια απο το πρωι μεχρι τις 7..
νομιζω Δευτερα εχει ρεπο..αλλα θα σε γελασω
Δευτερα και Πεμπτη εχει Ρεπο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177
Αυτή η Πάμελα παιδια νεο φρούτο ειναι;

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Αυτή η Πάμελα παιδια νεο φρούτο ειναι;
ειχε ξαναρθει και πιο παλια ,μεσα στον χρονο,για πολυ λιγο και αφησε ασχημες κριτκες.δεν την πηρα,απο συναγωνιστες που πηγαν θυμαμαι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Συναδελφοι θελω την εξης πληροφορια..
ποια κοπελα (εκτος Αφροδιτης στη κωλλετη-Στεφης στη Φριξου-) δεν κανει ακαποτο?
ειναι καποια αλλη που να μην κανει γυμνα τσιμπουκια?  ρωταω γιατι στο σεξ μου αρεσει να φιλαω την κοπελα και δεν θελω να φιλισω καποια που να εχει γλυψει 5-10 ψωλες πιο πριν..

Επισης θα προτεινα το εξης για την ευκολια ολων των συναδελφων:
Να υπαρχει ενα θεμα-topic που να εχει εναν καταλογο με ολες τις κοπελες και διπλα τις υπηρεσιες που προσφερουν ωστε να μπορει ο καθενας μας να επιλεγει..
φυσικα αυτο θα μπορουσε να το κανει μονο ενα παλιο και ενεργο μελος κατι το οποιο εχω δει στο παρελθον με αντιστοιχους καταλογους και επιδοσεις.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177
Συναδελφοι θελω την εξης πληροφορια..
ποια κοπελα (εκτος Αφροδιτης στη κωλλετη-Στεφης στη Φριξου-) δεν κανει ακαποτο?
ειναι καποια αλλη που να μην κανει γυμνα τσιμπουκια?  ρωταω γιατι στο σεξ μου αρεσει να φιλαω την κοπελα και δεν θελω να φιλισω καποια που να εχει γλυψει 5-10 ψωλες πιο πριν..

Επισης θα προτεινα το εξης για την ευκολια ολων των συναδελφων:
Να υπαρχει ενα θεμα-topic που να εχει εναν καταλογο με ολες τις κοπελες και διπλα τις υπηρεσιες που προσφερουν ωστε να μπορει ο καθενας μας να επιλεγει..
φυσικα αυτο θα μπορουσε να το κανει μονο ενα παλιο και ενεργο μελος κατι το οποιο εχω δει στο παρελθον με αντιστοιχους καταλογους και επιδοσεις.

Σχετικά με το τελευταίο που γράφεις αμα δεις το αλλο σάιτ αναβαθμίζεται,σε ορισμένες της Αθήνας γράφει και δίπλα τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που κάνουν,ας ελπίσουμε να γίνει και στα δικα μας μέρη αυτο γιατι ο κατάλογος που λες να δημιουργήσουμε θέλει πολυ κόπο και χρήμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom