Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
τζαμαικανε  :thumbsup:

λοιπον παιδια ακυρα ολα...........
στο σαμφουσ 20 δεν ητανε η μικρη........
στο ανδρ.γεωργιου 30 κλειστο......ανοιξε ενα καινουριο ακριβως διπλα δεξια με μια ελληνιδα καινουρια λεει αστα να πανε.....ουτε να περιγραψω δεν θελω.......
η νατασσα γεματη κοσμο...........
στην ειρηνη οχι για 100στη φορα δεν θελω!!......ειπα να γραψω κριτικη για καινουρια!!
στο  ανδρ.γεωργιου 19 κ φυσικα πηγα ξανα στην νικολ για να την ξανασηκωσω ετσι(βγηκε με μια μαγκια΄ελα μορο μου να περασουμε ωραια΄)
στον βαρδαρη τωρα τι να πω.......... :think:ολες καινουριες χωρις να τις ξερω......
ρουμανες ολες!!

γυρισα θα δωσω τωρα μια  :bigdick: κ μετα  :sleeping:

τι να κανω ρε παιδια δεν πηγα πουθενα με αυτα τα χαλια :headbang: :headbang:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
στο αλλο σαιτ με τις φωτο κ τα προγραμματα μπορειτε να μπειτε?ή επαθε κατι? :think:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
ρε παιδια λυστε μου μια απορια οποτε κανω log in και παταω προφιλ μου μου λεει οτι αυτος ο χρηστης δεν υπαρχει βγαινω ξαναμπαινω τα ιδια παταω pm τοτε μου βγαζει μια καρτα που λεει οτι μονο τα μελη μπορουν να τη προσπερασουν τοτε ξανακανω log in και με δεχεται ξερει κανεις τιποτα γι αυτο, sorry για το off topic. τωρα στο θεμα μας ποια ειναι αυτη η καινουρια μιλφ στο ανδ. γεωργιου 30 θα ηθελα να τη δοκιμασω γνωριζει κανεις ποτε τη πετυχαινουμε ωρες, μερες και αν δουλευει και πουθενα αλλου?

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και για την ΑΝΝΑ (πρων Μαντζαρου 1α) αν καποιος εχει νεωτερα.... θενκσ!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Φρίξου 15:Η ιταλιδα με διαβατηριο απο τα τιρανα  :grin: στεφη

ρουμανα ειναι φιλε μου και αυτη..το ξερω πολυ καλα..
μια φορα ειχα στο κινητο μια εφαρμογη που ελεγε τις απλες λεξεις στα ιταλικα για να συνενοηθεις..τις ειχα διαβασει και μολις μπηκε τις πεταω τα βασικα...δεν καταλαβε τιποτα!!
και μετα εμαθα πως ειναι απο ρουμανια..

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
παιδια η μιρεα ειναι νυχτα? κυριακη θα ειναι ξερει κανεις?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
μια φορα ειχα στο κινητο μια εφαρμογη που ελεγε τις απλες λεξεις στα ιταλικα για να συνενοηθεις..τις ειχα διαβασει και μολις μπηκε τις πεταω τα βασικα...δεν καταλαβε τιποτα!!
Και είχα την εντύπωση οτι ψιλομοιάζουνε οι γλώσσες...  Εκτός αν είναι τούβλο το άτομο.

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
γρηγορη επισκεψη χθες μετα τις 3 αρχικα βαρδαρη και αφου ενω ειχε ανοιχτα φωτα δεν ανοιγαν στο σαπφους 20 κ στο mousε :think:, μου καρφωνεται στο μυαλο ιδεα για Angela απο τριδυμα αυτο το ψηλο μωρο, πηγαινοντας λοιπον καθοτι δεν ειχε κινηση σφαιρα μεσα ερχεται το μωρο κ ενω εγλυψα τις ποδαρες της  αρχικα  :humpleg: με καθαρισε  σε ενα διλεπτο με την θεα της κωλαρας της στα τεσσερα ηταν και στενη  :fuck1: τι μωρο! να κανω ρωτησω κατι παιδια,αυτη η νικολ στου Α.Γ 19 που αναφερεται και ο bizocholic  παραπανω θα ειναι σημερα μετα τις 8 ξερει κανεις?  επισης ξερουμε που δουλευει η γνωστη αναστασια η milf ? thanks guys

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
γρηγορη επισκεψη χθες μετα τις 3 αρχικα βαρδαρη και αφου ενω ειχε ανοιχτα φωτα δεν ανοιγαν στο σαπφους 20 κ στο mousε :think:, μου καρφωνεται στο μυαλο ιδεα για Angela απο τριδυμα αυτο το ψηλο μωρο, πηγαινοντας λοιπον καθοτι δεν ειχε κινηση σφαιρα μεσα ερχεται το μωρο κ ενω εγλυψα τις ποδαρες της  αρχικα  :humpleg: με καθαρισε  σε ενα διλεπτο με την θεα της κωλαρας της στα τεσσερα ηταν και στενη   :fuck1: τι μωρο! να κανω ρωτησω κατι παιδια,αυτη η νικολ στου Α.Γ 19 που αναφερεται και ο bizocholic  παραπανω θα ειναι σημερα μετα τις 8 ξερει κανεις?  επισης ξερουμε που δουλευει η γνωστη αναστασια η milf ? thanks guys
που να δεις τι κανει οταν τελειωνει στο γλυφομουνι!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
   η μιρελα ξεκιναει στα 25...30 το χαλαρο και 40 γλυψιματακι...ωωωπ!!σαν τσατσα ακουστηκα ελεος... :think:

+1

25€ τελευταια φορα που την ειδα επερνε πριν κανα τριμηνο.??...καλη περιπτωση στα λεφτα, τωρα τι περηποιηση θα δωσει μεσα, ποιος ξερει...ισως μαθω μεσα στο 2014.!  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
+1

25€ τελευταια φορα που την ειδα επερνε πριν κανα τριμηνο.??...καλη περιπτωση στα λεφτα, τωρα τι περηποιηση θα δωσει μεσα, ποιος ξερει...ισως μαθω μεσα στο 2014.!  :grin:
την ιδια που δινει και στα 30 και στα 40...4 χρονια τωρα την εχω στανταρακι και παντα με το χαμογελο ειναι αυτο το κοριτσι και δεν αλλαζει διαθεση ποτε!!!1 χρονο ακομα
θα την εχουμε...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
οπως τα λες. Τα τελευταια χρονια δεν εχει χασει αποδοση. Απλα δεν εχει και εξελιξη. Ιδια οπως και περυσι και προπερσι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
την ιδια που δινει και στα 30 και στα 40...4 χρονια τωρα την εχω στανταρακι και παντα με το χαμογελο ειναι αυτο το κοριτσι και δεν αλλαζει διαθεση ποτε!!!1 χρονο ακομα
θα την εχουμε...
τι ενοεις ενα χρονο ακομα?
μη πιστευεις οσα λενε..

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
θα την εχουμε...
καλη ρε φιλε η μιρελα , ομως οχι και ιδια αποδοση πριν 4 χρονια.Τοτε ηταν ΤΟ κομοδινο, τωρα ειναι μες τα πρωτα στανταρακια μου, αλλα και παλι η αποδοση της αρχισε να πεφτει

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γι αυτην τη μιλφ στο ανδρεου γεωργιου 30 πως τη λενε ποτε δουλευει ωρες, μερες?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720

μαζι με την εμμα μενουνε. και με την τανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom