λοιπον μια γρηγορη βολτα στα.........
φριξου 14 πηγα να δω την καινουρια αφροδιτη...............
Δεν εχω σχολια γιατι μιλαμε για κοριτσακι 20-25 να πω
με πλαστικα
κακασχημα βυζια πολυ μετρια φατσα κ σωμα προς το λιγο γεματουλα!! οχι ασχημο ομως
εκει που θα σταθω ειναι στο ανδρ.γεωργιου 19 που διαβασα απο αναφορες των παιδιων για μια καινουρια νικολ
στο μαγαζι κ δειτε τι παιχτικε ακριβως!!!
μπενω μεσα΄κ βλεπω εκεινη την αθλια τσατσα που οταν ερχετε η κοπελα,αυτη καθετε στην πορτα μετα για μην σε αφησει να φυγεις κ να σε πριξει τα αρχ...με τις μαλακιες της!!!!μια με ασπρα μαλλια,πολλοι θα την γνωριζετε!! δεν υπαρχει χειροτερη!!
λοιπον στο θεμα μας..........................
νικολ βγενει απο το δωματιο την βλεπω κ παθενω ΠΛΑΚΑ
!!
ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΟΟΡΕΕΕΕ???? ΒΥΖΑΡΕΣ
ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!
μεχρι εκει ολα καλα!!
την ειδα λιγο βαριεστημενη κ ισα ισα που την χορτασα με τα ματια!!
αφου εφυγε το μικρο ξεκιναει ο διαλογος με την τσατσα...........
ρωταω.το κοριτσι κανει κολαρακι??
απαντα.Κ βεβαια κανει η κοπελα!!
.ποσο??.......της λεω
.80...........
.ογδοντααααα????(οχι πως θα τα εδινα σε καμια περιπτωση!!απλα να ψαρωσω ;))
.ναι μου λεει........γιατι??
.πολλα δεν ειναι τις λεω......??
.εεεε οχι κ πολλα
.σε αλλα μαγαζια ειναι 70 η 60!!......απανταω!!
.αααα δεν ξερω.....κατσε να ρωτησουμε την κοπελα....ΝΙΚΟΛ!!(φωναζει!!)ελα λιγο σε θελει το παλικαρι
κ στην συγκεκριμενη φαση το πουτανακι οχι μονο δεν ηρθε να με μειλησει αλλα πεταγετε απο το βαθος με ενα ΑΣΧΗΜΟ τροπο κ λεει ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.......
.ΜΟΝΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..............ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΝΩ!!!!!
οκ λεω αντε γεια!! ΜΕΧΡΙ κ η μαλακισμενη τσατσα στραβωσε με αυτην που ουτε καν εκανε τον κοπο να ερθει να με μειλησει!! κ οταν εφυγα στην πορτα χαμηλωσε το βλεμα της!!
παιδια τα συμπερασματα δικα σας..........
ειναι καινουρια(τουλαχιστον για μενα) κ δεν θελω να την θαψω!!!!!
εγω παντως οταν βγενω τσαρκα θα πηγενω μπορει κ δυο φορες την ιδια μερα μονο κ μονο να την κανω να συκονετε!!!!!!!! αλλα μεσα δεν βλεπω να περναω ετσι οπως την εχουνε δει!!!!
αυτα..................
εκανα μαλακια κιολας δεν μπηκα στο ανδρ.γεωργιου 38 να δω τι εγινε με το μικρο την νελη!!
εχουμε καμια ενημερωση??