Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (8 μέλη και 64 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
συνηθως κανω τσαρκα βραδυ και παρα πολυ σπανια πρωι η μεσημερι.ετυχε να κανω μια μινι τσαρκα μεσημερι και περασα να δω την ειρηνι την μιλφ.οτι να ναι παιδια,πως τις γαμανε,αυτην,την μονικα και πιο παλια οταν ηταν η γαλλιδα η νικολ.πρεπει να εισαι 60+ χρονων για να πας με δαυτες.δε σου βγαζει καθολου ερωτισμο και το πιο σημαντικο δεν προκειται να σου σηκωθει το παπαρι οταν βλεπει τετοιες θειτσες.
ναι ναι και εγω κατι τετοιες μακακιες ελεγα μεχρι που μου προτειναν την ειρηνη και με εβαλε κατω και ειδα τον ουρανο με τα αστρα...ασ το φιλε...αν δε δοκιμασεις μην κρινεις..(φιλικα παντα)

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μιας και το εφερε συζητιση,κραταει κανεις επαφη με νικολ? αν παιζει να ερθει για τιποτα extradakia ;p

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
θα διαφωνησω με τη νικολ διοτι ειχε στηθος που δεν βρισκεις ουτε στα καλυτερα stripτιτζαδικα...Προσωπικα,τη Νικολ οταν την ειχα παρει 3-4 φορες,πηγαινα πραγματικα μοο για να θηλασω και να χαρω αυτες τις υπεροχες,τεραστιες,στητες και χορταστικες βυζαρες...

πες τα ρε βυζορουφιχτη...................οσο σκευτομαι το παρελθον..........
άλλο τοσο ξενερώνω με το μελλον!!! που θα βρουμε τετοια αστερια ξανα???????
κ το θεμα είναι ότι την βγαζαμε φθηνα ρε γαμωτο!!
τωρα πηγανε ολες στα στουντιο κ την ειδανε αλιως!!  τες πα...........

οσο για το φιλο καπσουρη θα διαφωνισω κ εγω γιατι ειδικα για την ειρηνη ελεγα τα ιδια!!
αλλα τετοιο σερβις σε τετοια τιμη δεν το βρίσκεις ευκολα!! καθολου θα ελεγα!!

τωρα φιλε βυζορουφιχτη λεω να κανω μια επισκεψη όταν βρω χρονο στο πηγασου στην βραδινη βαρδια να μπω στην καινουρια που ελεγα ποιο πριν!!
εχεις καμια γνωση??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
πες τα ρε βυζορουφιχτη...................οσο σκευτομαι το παρελθον..........
άλλο τοσο ξενερώνω με το μελλον!!! που θα βρουμε τετοια αστερια ξανα???????
κ το θεμα είναι ότι την βγαζαμε φθηνα ρε γαμωτο!!
τωρα πηγανε ολες στα στουντιο κ την ειδανε αλιως!!  τες πα...........

οσο για το φιλο καπσουρη θα διαφωνισω κ εγω γιατι ειδικα για την ειρηνη ελεγα τα ιδια!!
αλλα τετοιο σερβις σε τετοια τιμη δεν το βρίσκεις ευκολα!! καθολου θα ελεγα!!

τωρα φιλε βυζορουφιχτη λεω να κανω μια επισκεψη όταν βρω χρονο στο πηγασου στην βραδινη βαρδια να μπω στην καινουρια που ελεγα ποιο πριν!!
εχεις καμια γνωση??
Εχω κοψει το αθλημα φιλε λογω οικονομικων....Επισης εχω πολυ καιρο να κανω βολτα.Διαβαζω απο φιλους εδω και δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση για καποιο νεο καλο βυζοκομματι.Δεν θα πηγαινα σε βυζαρου γεματη/χοντρη/πλαδαρη κτλ...Ισως το μονο που θα (ξανα) πηγαινα θα ηταν Αφρο και Νατασα,αλλα τις εχω παρει απο 5 φορες την καθεμια και δεν μου κανει αισθηση πλεον..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
πολλοι τις εχουν κοψει τις βολτες.τα ιδια περσινα σταφυλια ειναι..(και προπερσινα και αντιπροπερσινα..)αν φερουν καποια σαν αυτην στο avatar σου ..κατι θα γινει..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Εχω κοψει το αθλημα φιλε λογω οικονομικων....Επισης εχω πολυ καιρο να κανω βολτα.Διαβαζω απο φιλους εδω και δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση για καποιο νεο καλο βυζοκομματι.Δεν θα πηγαινα σε βυζαρου γεματη/χοντρη/πλαδαρη κτλ...Ισως το μονο που θα (ξανα) πηγαινα θα ηταν Αφρο και Νατασα,αλλα τις εχω παρει απο 5 φορες την καθεμια και δεν μου κανει αισθηση πλεον..
Αλίνα έχεις δοκιμάσει  :tits:  :think:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
πολλοι τις εχουν κοψει τις βολτες.τα ιδια περσινα σταφυλια ειναι..(και προπερσινα και αντιπροπερσινα..)αν φερουν καποια σαν αυτην στο avatar σου ..κατι θα γινει..

το κακο ειναι οτι φερνουνε μερικες σαν το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το avatar........ :2funny: :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26

μια απο τα ιδια αδερφε!!!! :thumbsup:
για να χαλασω 30 η 20 ευρω το περναω απο ενα σωρο σκεψεις!! μετρημα κ ξαναμετρημα!!
τι να κανεις....................
αντε κ να ειχαμε για ξοδεμα................που να πας???
εγω οταν ειχα κ μου περησευανε παλι δεν γουσταρα να σκαω 60κ 80αρια στα μπουρδελα!!
ειναι δυνατον???????

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Για Μόνικα ξέρουμε τίποτε ??/ ώρες ,κατάστημα.....γιατί στα τρίδυμα δεν...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
λοιπον μια γρηγορη βολτα στα.........

φριξου 14 πηγα να δω την καινουρια αφροδιτη...............
          Δεν εχω σχολια γιατι μιλαμε για κοριτσακι 20-25 να πω :think: με πλαστικα
          κακασχημα βυζια πολυ μετρια φατσα κ σωμα προς το λιγο γεματουλα!! οχι ασχημο ομως

εκει που θα σταθω ειναι στο ανδρ.γεωργιου 19 που διαβασα απο αναφορες των παιδιων για μια καινουρια νικολ :tits: στο μαγαζι κ δειτε τι παιχτικε ακριβως!!!

μπενω μεσα΄κ βλεπω εκεινη την αθλια τσατσα που οταν ερχετε η κοπελα,αυτη καθετε στην πορτα μετα για μην σε αφησει να φυγεις κ να σε πριξει τα αρχ...με τις μαλακιες της!!!!μια με ασπρα μαλλια,πολλοι θα την γνωριζετε!! δεν υπαρχει χειροτερη!!
λοιπον στο θεμα μας..........................
νικολ βγενει απο το δωματιο την βλεπω κ παθενω ΠΛΑΚΑ :headbang:!!
ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΟΟΡΕΕΕΕ???? ΒΥΖΑΡΕΣ :tits: :tits: ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!
μεχρι εκει ολα καλα!!
την ειδα λιγο βαριεστημενη κ ισα ισα που την χορτασα με τα ματια!!
αφου εφυγε το μικρο ξεκιναει ο διαλογος με την τσατσα...........
ρωταω.το κοριτσι κανει κολαρακι??
απαντα.Κ βεβαια κανει η κοπελα!!
.ποσο??.......της λεω
.80...........
.ογδοντααααα????(οχι πως θα τα εδινα σε καμια περιπτωση!!απλα να ψαρωσω ;))
.ναι μου λεει........γιατι??
.πολλα δεν ειναι τις λεω......??
.εεεε οχι κ πολλα
.σε αλλα μαγαζια ειναι 70 η 60!!......απανταω!!
.αααα δεν ξερω.....κατσε να ρωτησουμε την κοπελα....ΝΙΚΟΛ!!(φωναζει!!)ελα λιγο σε θελει το παλικαρι
κ στην συγκεκριμενη φαση το πουτανακι οχι μονο δεν ηρθε να με μειλησει αλλα πεταγετε απο το βαθος με ενα ΑΣΧΗΜΟ τροπο κ λεει ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.......
.ΜΟΝΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..............ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΝΩ!!!!!
οκ λεω αντε γεια!! ΜΕΧΡΙ κ η μαλακισμενη τσατσα στραβωσε με αυτην που ουτε καν εκανε τον κοπο να ερθει να με μειλησει!! κ οταν εφυγα στην πορτα χαμηλωσε το βλεμα της!!

παιδια τα συμπερασματα δικα σας..........
ειναι καινουρια(τουλαχιστον για μενα) κ δεν θελω να την θαψω!!!!!
εγω παντως οταν βγενω τσαρκα θα πηγενω μπορει κ δυο φορες την ιδια μερα μονο κ μονο να την κανω να συκονετε!!!!!!!! αλλα μεσα δεν βλεπω να περναω ετσι οπως την εχουνε δει!!!!
αυτα..................

εκανα μαλακια κιολας δεν μπηκα στο ανδρ.γεωργιου 38 να δω τι εγινε με το μικρο την νελη!!
εχουμε καμια ενημερωση??

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανενας ποιες μερες μπορω ν βω την νατασα???

Επισκέπτης
Καταθεση μετα απο πολυ καιρο στον βαρδαρακο! δυστυχως αν και το κορμι ηταν καλο....δεν, με ξεπεταξε στα γρηγορα  :-
Κατεχάκη 13:Εδω παιδια ηταν η λουιζα, που δουλευε παλια στο προμηθεως 25 ντυμενη σε ενα ωραιο ασπρο συνολακι.
Προμηθέως 5:Η ροναλντινια σε ασχημη φαση, ουτε καν με πλησιασε  :grin:
Σαπφώς 20:Η κορινα οπου και κατεθεσα, σαν κορμι λεει ψιλο,λεπτο, ομορφο προσωπακι, μεχρι εκει ομως...αυριο κριτικη.  :s&m_2:
Σαπφώς 8:Μια ιζαμπελλα καινουργια, και εγω πρωτη φορα την βλεπω. οχι παντως κατι το ιδιαιτερο
Case D'Amore (Τρίδυμα):Νο1 αντζελα η ψιλη με τον ωραιο ποπο!Νο2 μια ξανθια κοντο μαλλι, πρωτη φορα την βλεπω και αυτην...  :think: Νο3 διωξαν το τραβελι και πηραν το τζανκι απο το δεντροποταμο κατια :jerking:
Ανδρέου Γεωργίου 16: Η αντρε-ας!  :2funny: δεν λεει εμφανισιακα.
Ανδρέου Γεωργίου 19:Η αννουλα που ειχα παει μαζι της πριν απο λιγο καιρο στο α.γ 16 μεσα λιγα πραγματα...αλλα κορμι φωτια  :cum:
Ανδρέου Γεωργίου 21:και εδω καινουργια  :o κωλο καλο, βυζι ουτε για την χουφτα...φατσα μετρια, ονομα δεν θυμαμαι  :cheesy:
Ανδρέου Γεωργίου 50:Η μαξιμ , αρχισε να με τρομαζει λιγο αυτη η κοπελα  :rolleyes:
Ανδρέου Γεωργίου 52:μεταγραφη απο απεναντι , η μεχικανα αλεξανδρα..
Ι. Κωλέττη 17:Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου εδω... η βικτωρια μεσα.
Φρίξου 14:η γιασμιν εδω.
Φρίξου 15:Η ιταλιδα με διαβατηριο απο τα τιρανα  :grin: στεφη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Αλεξάνδρα η Μεξικάνα είναι ωραίο και δυνατό κορμί, γοητευτική και με αέρα σιγουριάς, δεν ξέρω τη λέει μέσα άλλα κάνει εντύπωση με την κορμάρα της. Όσο για την Μαξίμ αν είχε περισσότερα πιασίματα το  κατά τα άλλα ωραίο και αρμονικό κορμάκι της θα ήταν αστέρι, έχει ωραίο πρόσωπο και μαλλάκι για γούστα και μου βγάζει κάτι σε Βrigitte Nielsen....Και οι δυο μπαίνουν στην ατζέντα μου...
Και συμπληρώνω:  A. Γεωργίου 34, η Τσαστίν ξανθιά με μέτριο σώμα.
                Α. Γεωργίου 32, η Τζέσικα μελαχρινή σχετικά αδύνατη.
                Α. Γεωργίου 30, η Σύλβια ξανθιά και λίγο μπαμπάτσικη στην μέση φαινόταν να μη κατέχει το επάγγελμα.
                Α. Γεωργίου 24, η Μιρέλα  και αυτή μελαχρινή.
                Α. Γεωργίου 19, η Αννα αδύνατη και μελαχρινή.

Α, πέρασα να δω αν ήταν η Βίκυ στο πόστο της αλλά αφού δεν  είδα το σημάδι από έξω δεν μπήκα στον κόπο να προχωρήσω ενδότερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom