Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καμια με μποτικο ειδατε πουθενα παλλικαρια?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
καλημερα στην παρεα..........

βρε παιδες λεω να κανω την καταθεση μου το μεσιμερακι σημερα.......
κ λέω για βαρδαρη στο σαμφους 20 στο αδυνατο που δινει κολαρακι στα 40.....
τι λετε???? δεν διαβασα κατι γιαυτην ακομα κ νομιζω που την ειδα ειναι καινουρια??
ειμαι για ξεφτυλα σημερα κ δεν θελω παλι τα στανταρακια μου ειρηνη,νατασα.....
να το πω αλλιως θελω βρομικο σημερα :grin:.......πως το λενε καντινα ρε παιδι μου :rolleyes:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
μετα αλη μια προταση ειναι ανδρ.γεωργιου 30.............
μια μιλφαρα πρωινη βαρδια με καλουτσικο στηθος αλλα αν θυμαμαι σωστα ενα παλικαρι
εγραψε οτι δεν λεει κ πολλα μεσα!!

info κανεις????

ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

τι λετε???? δεν διαβασα κατι γιαυτην ακομα κ νομιζω που την ειδα ειναι καινουρια??
να το πω αλλιως θελω βρομικο σημερα :grin:.......πως το λενε καντινα ρε παιδι μου :rolleyes:

Άντε κάνε το κασκαντερηλήκι, αλλιώς θα το κάνω εγώ  :grin: :grin: όχι όμως τώρα στα γρήγορα έχει μπει στη λίστα και θάρθει η σειρά της  :rolleyes: την είχα δει κι΄εγώ πριν διό βδομάδες, είχα όμως άλλες προτεραιότητες, φαίνεται καλό, και είναι και σωστή η τιμή, κάποιος όμως πρέπει να δοκιμάσει  :P :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Φαε απο την καντινα που ειναι απεναντι απο τα τζαμπο, οχι μεσα στο στενο, αλλα πανω στην 26ης στο ρευμα αντιθετα προς κεντρο, μιλαμε βρωμικο που δεν το τρωνε ουτε τα σκυλια.!!!!  :2funny:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μιλάμε για το παλιό Τζάμπο, έτσι; Έχει και μία άλλη βγαίνοντας από το Καρφούρ στην Μουδανιών, αλλά έχω χρόνια να φάω από κει και δεν θυμάμαι ποιότητα!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

αφηστε τις καντινες ησυχες........... :2funny: :2funny: καλο εεεεε??
ετσι καταντησε ο βαρδαρης πλεον καντινα στα ορθια!! φαι κ δρομο!!

λοιπον ακουω....μαλον διαβαζω τι κανουμε στην πρωινη βαρδια??????????

game μαλον θα σε προλαβω με την μικρη!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
εψαξα γιαυτην την μιλφαρα στο ανδρ.γεωργιου 30 την πρωινη στα προηγουμενα ποστ αλλα δεν βρηκα κατι ρε γμτ!!!

κ καλουτσικο κομματι..........την ειδα πριν λιγες μερες!!
κ καλο στις τιμες.............θυμαμαι κολαρακι δινει στα 60 κ με λιγο παζαρακι με την τσατσα το πας στα 50 ανετα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
εψαξα γιαυτην την μιλφαρα στο ανδρ.γεωργιου 30 την πρωινη στα προηγουμενα ποστ αλλα δεν βρηκα κατι ρε γμτ!!!

κ καλουτσικο κομματι..........την ειδα πριν λιγες μερες!!
κ καλο στις τιμες.............θυμαμαι κολαρακι δινει στα 60 κ με λιγο παζαρακι με την τσατσα το πας στα 50 ανετα

ο πρωτος παιρνει τη δοξα τυπε μου! ορμα στη μιλφαρα

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
κ εγω μια απο τα ιδια αδερφε...........μην νομιζεις!!
γιαυτο κ ζηταω την βοηθεια των συναδελφων εδω μην τα πεταξω τα λεφτα μου τζαμπα!!
μας περισεψανε λιγα κ προσπαθω να δω πως θα τα επενδησω!! ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Να επενδύεις στα σίγουρα διότι το χρήμα δεν είναι μαρούλια για μας τους κοινούς θνητούς, έτσι θα είσαι ικανοποιημένος και εσύ και σίγουρα η άψυχη τσέπη σου... και φυσικά θα ανταμείψεις τις άξιες εργαζόμενες κοπέλες...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
Να επενδύεις στα σίγουρα διότι το χρήμα δεν είναι μαρούλια για μας τους κοινούς θνητούς, έτσι θα είσαι ικανοποιημένος και εσύ και σίγουρα η άψυχη τσέπη σου... και φυσικά θα ανταμείψεις τις άξιες εργαζόμενες κοπέλες...

?????????????

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μην μου πεις ότι δεν έχεις στάνταρ προτιμήσεις, για την ανησυχία σου στις επενδύσεις η τοποθέτηση μου....

Επισκέπτης
Η Αλεξάνδρα η Μεξικάνα είναι ωραίο και δυνατό κορμί, γοητευτική και με αέρα σιγουριάς, δεν ξέρω τη λέει μέσα άλλα κάνει εντύπωση με την κορμάρα της. Όσο για την Μαξίμ αν είχε περισσότερα πιασίματα το  κατά τα άλλα ωραίο και αρμονικό κορμάκι της θα ήταν αστέρι, έχει ωραίο πρόσωπο και μαλλάκι για γούστα και μου βγάζει κάτι σε Βrigitte Nielsen....Και οι δυο μπαίνουν στην ατζέντα μου...
Και συμπληρώνω:  A. Γεωργίου 34, η Τσαστίν ξανθιά με μέτριο σώμα.
                 Α. Γεωργίου 32, η Τζέσικα μελαχρινή σχετικά αδύνατη.
                 Α. Γεωργίου 30, η Σύλβια ξανθιά και λίγο μπαμπάτσικη στην μέση φαινόταν να μη κατέχει το επάγγελμα.
                 Α. Γεωργίου 24, η Μιρέλα  και αυτή μελαχρινή.
                 Α. Γεωργίου 19, η Αννα αδύνατη και μελαχρινή.

Α, πέρασα να δω αν ήταν η Βίκυ στο πόστο της αλλά αφού δεν  είδα το σημάδι από έξω δεν μπήκα στον κόπο να προχωρήσω ενδότερα....
Η μεξικανα φιλε, κανει καλη πιπα και ειναι ανετη στο σεξ δινει πολυ χρονο, στα μειον οτι ειναι τελειος αβυζι.
Η μαξιμ εμενα δεν με βγαζει τιποτα το ερωτικο, περα απο το βυζι που στεκει αξιοπρεπος τιποτα αλλο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
παιδια η σονια τι λεει μεσα;φιλακια χαδακια αφηνει;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η μεξικανα φιλε, κανει καλη πιπα και ειναι ανετη στο σεξ δινει πολυ χρονο, στα μειον οτι ειναι τελειος αβυζι.
Η μαξιμ εμενα δεν με βγαζει τιποτα το ερωτικο, περα απο το βυζι που στεκει αξιοπρεπος τιποτα αλλο.
Το παρατήρησα και εγώ,ίσως αν η Αλεξάνδρα να αποκτούσε το στήθος της Μαξίμ και η τελευταία αν είχε την κορμάρα της πρώτης να διορθωνόταν το θεματάκι, τη λες....

Επισκέπτης
Το παρατήρησα και εγώ,ίσως αν η Αλεξάνδρα να αποκτούσε το στήθος της Μαξίμ και η τελευταία αν είχε την κορμάρα της πρώτης να διορθωνόταν το θεματάκι, τη λες....
Αννα στο αγ. 19 εχει και τα δυο μαζι + πολυ ομορφη φατσουλα, αλλα μεσα με ψιλο χαλασε λιγο... βεβαια θα την ξανα δοκιμασω γιατι στο αγ. 16 ψιλο μαλακιζονται με το μαγαζι το ειχα γραψει τοτε στην κριτικη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom